NYT ON EU:N TILAISUUS

EU-johtoon

Kansainvälinen hajaannus ja kuohunta tarjoavat maailman ainoalle rauhalliselle kolkalle, eli Euroopalle tilaisuuden nostaa itsensä koko maailman johtoasemaan ja mallijärjestelmäksi toisille.

Nyt on meidän kaikkien puhallettava yhteiseen hiileen ja vietävä EU päättäjille viestiä siitä, että on syytä toimia ja ottaa valta-asema joka eittämättä kuuluu Euroopalle, välittömästi itselle. Nato, YK ja monet muut kansainväliset järjestöt on saatava kuuntelemaan ja toimimaan rauhantahoisesti ja tilanteita vakauttavasti kaikkialla ja siksi EU:n onkin otettava johto käsiinsä ja samalla se voi rakentaa itsestään maailman vakaavaraisimman ja entistäkin paremman paikan kansalaisilleen jota se on ollut jo tähänkin asti.

16

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • leuka.pystyyn

      Ja korostaakseni asian merkitystä., teen taktisen alkukommentin aiheeseen itse. =)

      EU voi olla imperiumi jossa kansa voi hyvin ja viihtyy, sitä paitsi sillä on siitä historian pisimpään onnistunut esimerkki takataskussaan. Euroopalla on myös talouden ja teollisuuden pisin valta ja osaamishistoria, niitä pitää vain aina kehittää ja käyttää paremmin ja paremmin.

    • oikeastaan.velvoittaa

      Totta kun Usa haukottelee sekasorrossa ja muu maailma on eksyksissä, se on tilaisuus Euroopalle ottaa se asema joka sille kokemuksen, taidon ja historiankin takia kuuluu. Tämä on koko maapallon ja sen kansojen etu!

    • älyäläjätä

      Oletteko järkeä vailla kuin pähkähullu.

      EU Loosi joka perustettiin Brysselin Bilderbergarien ja vapaamuuraien ja
      osavaltioiden hallitusten vapaamuurarien avustuksella auttamaan
      vapaamuurarien taloudellisia yrityksiä kansainvälisesti.

      Kehtaattekin tulla esittämään tänne blogiin seuraavaa Kansan
      kyykyttämis politiikkaanne.

    • en-ota-todesta

      EU on samanlainen petkutus kuin Talvivaara.Se on vaara joka imee kansalaiset kuiviin verenhimossaan. Suomalaisille se on Keskustan ja KMSn yhteinen projekti jolla tehdään meille velkaa jotta keinottelijat voivat rikastua muiden rahoilla. Elvytys veloilla ja vivutus säästöillämme on tuhonnut koko kansantalouden. Lopuksi seuraa tuho joka on suurempi kuin 2. maailmansota. On aivan käsittämätöntä miten jotkut rupupoliitikot voivat saada kansan uskomaan satujaan ja antavat toteuttaa katastrofiin johtavat toimet.Luulisi jokaisen jo käsittävän että tämä on hullujen touhua. Keskustan projektit ovat kaikki samanlaisia. Ihmisiä pelotellaan olemattomilla katastrofeilla kun kaikki on hyvin ja seuraavaksi varastetaan kaikkien rahat. Näin toteutettiin Nokia nousu lamavuosina ja Talvivaaran kaivaminen toisen laman aikana. Niiden seurauksena oli uudet lamat jotka johtuivat näistä projekteista .Kansalta loppui rahat kun yrityksiä tuettiin valtion kassasta joka oli tyhjä. Tämä ei Väyrystä,AhoaVanhasta eikä Sipilää murehdita . Nokian tapauksessa tuo väki teki kaupan jossa Suomen maaperä annettiin USAn asevarustelun käyttöön,jotta kepulaiset pelastivat rahansa varmalta tuholta.Talvivaaran pelissä oli samat piirteet. Alunperinkin katteeton kaivos toimii Keskustan pelinappulana jossa kansan turvallisuudesta ei välitetä. Sotatarvikekaivos joutuu vuorenvarmasti ulkovaltion omaisuudeksi ja suomalaisten painajaiseksi kuten aikoinaan Petsamon kaivos. Talvivaara työllistää lopuksi tuhansia haudankaivajia kävi mitenkävi. Suomea johdetaan kaljahuuruissa kuten aina.
      EU oli vain syötti suomalaisille kuten juusto hiirille.Ei muuta. Ipulaiset tietävät asioiden taustat ja ovat aina luotettavia. Voitte lukea menneiltä vuosilta tietojemme todenperäisyyden . Tieto on valtaa. Petkutuksen huomaavat kaikki ,paitsi valehtelijat.

    • kestätkö.kestätkö

      NWO, KMS, SN kakki tuo on turhaa ja harhaa, kaikki valheesi valuvat hiekkaan. Et ole laupias Samarialainen millä mitalla jaat, sillä sinut mitataan. Oi sinua Liisa oi oi.. Mikä on kyhmy joka painaaa sinua, oletko näyttänyt sitä? On kiire

      • ihan-kahjo

        Tyhjää paatosta kuten aina. Teikäläisillä on kaikki hukassa. Teikäläiset puuhastelevat NWO-sektorilla. Ipulaiset tekevät työtä suomalaisten keskellä . Vain siitä on hyötyä. Varastamisenne luo paineen väkivaltaan kun rahat loppuu entistä useammilta. USAn sotavoimatko teidät pelastaa. Älkää edes uneksiko.


    • oioi.oi
      • velka-kuihduttaa

        Tuskin tämä rahan teurastus heti loppuu vaan menee vuosia ennenkuin edes huomataan liika velkaantuminen. Onhan jo nyt velkaa satakertaisesti tuloihin verraten. Suurin ongelma on kommunistivaltioiden touhu,jossa ei ole mitään järkeä. Kiinastahan kaikki ongelmat tulevat ja vievät mukanaan länsimaat ja koko maailman.


    • Euroopan Union on Saksan johtama kokoelma nukkevaltiojoita... Saksa taas on Yhdysvaltojen nukkevaltio.

      • ei.kansan.tukea

        IPU on pelkkä ryssän pikku hyyryläisnukke. Siitä on valtiot, kansanedustus ja puolue kaukana. :)
        Vallanhalua on vaikka muille jakaa, mutta ei kykyä ja hyvä niin.


    • edistystä.vihdoinkin

      Eurooppa heräsi viimeinkin ruususen unestaan ja tajusi välttämättömyyden sekä mahdollisuutensa. Eurooppaan perustetaan jäsenmaiden yhteinen armeija ja siihen sijoitetaan näin aluksi 500 miljoonaa euroa. Oma puolustus on liittovaltion kansalaisten parhaaksi ja se parlamentissa onneksi näkyy tajutun!
      http://www.express.co.uk/news/world/735031/EU-votes-to-create-Super-Army-as-defence-plan-passes-through-parliament
      Piskuisia itsenäisyysryhmiä hanke on huolettanut ja kritiikkiä on niiden suunnalta kuultu, ihmekös tuo kun laillista järjestystä vastaan suunnatut kapinahankkeet voivat vaarantua ja kapinakenraalit joutua edesvastuuseen kumouksellisesta toiminnastaan.
      Mutta enemmistö EU kansojen tuella on perustellusti hankkeen takana ja siunaa sen rahoittamisen.

      • natsismi.hittoon

        Hieno homma, historian pisimmät yhtäjaksoiset kehityksen eturintamassa olot eivät ole ollenkaan huono lähtökohta tavoitella taas yhtä hallittua jatkoaikaa.
        USA:t Kiinat ja Venäjät ovat oppipoikia tällä saralla ja se on onneksi tajuttu nyt meilläkin!

        Vastuu maailmasta kuuluu sille jolla on siihen riittävästi osaamista ja kykyä kantaa! Kun saadaan turhat kansalliset ristiriidat painettua historiaan, niin Euroopalla ja maailmalla menee todella hyvin!


    • kaikkia.tarvitaan.nyt

      Toivottavasti Eurooppa tajuaa mahdollisuutensa ja tekee velvollisuutensa! Nyt olisi sen paikka, jottei koko maailma vajoa takaisin pimeimpään keskiaikaan ja tyranniaan.

    • EU_on.meidän

      Onneksi asun Euroopassa ja sen rauhallisimmassa kolkassa jonka talouskin on hyvässä kunnossa. Tietysti asioita voisi aina yrittää parantaa, mutta se on tehtävä rakentavassa hengessä ja rehellisesti neuvotellen. Ei valheilla, mustamaalaamisella ja kapinaurvelluksella, leimaten kaikki vastuunkantajat aiheetta rikollisiksi ja ties miksi.

      Nyt vain selustan turva kuntoon ja pistämään koko maailma kuntoon ja tasapainoon, se on oikeastaan meidän velvollisuus, kun on maailmasta eletty.

    • Eu.raja.volgalle

      Vastuuta ottamalla rikastumme lisää, kuten muutkin!

      Eurooppa on rauhan ja turvan linnake jonka turviin hakeutuu moni muualla kohtaamaansa hätää, nälkää, väkivaltaa ja sortoa kärsivä ihminen. Venäjältä, Kiinasta, Koreasta, Etelä-Amerikasta, Afrikasta, Asiasta ja lähi-idästä. Siihen on syynsä, nyt tarvitaan vain tiukempaa otetta asioihin ja velvollisuuden ja vastuun kantamista. Eurooppaan turvaa moni, tehdään Euroopasta vielä parempi, vastuu tuo velvollisuuksia, mutta myös oikeuksia! Viedään järjestys sinne missä sitä ei ole!

      Eikä sitä tarvitse ilmaiseksi tehdä, vai tekeekö lääkäri työnsä ilmaiseksi?

    • näillä.eväillä

      Siellä hyvä, missä EU!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe