Suomesta tuli terrorismin tukialue, kenen syy?

Supon päällikön tuoreen viestin mukaan Suomesta on tullut terrorismin tukialue:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000004876276.html

Juuri käyttämiäni sanoja ei ole käytetty, mutta siitähän kuitenkin on kyse.

Kuka on vastuussa tästä? Ottaako vastuulliset kantaakseen vastuunsa? Vai kaadetaanko kaikki kansalaisten niskaan?

19

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • f8ym

      Uskovaiset ja suvaitsevaiset ovat vastuussa.

      • okkigaam

        kauhistuttavaa katsoa kuinka kansan sisältä päin päättäjät levittävät myrkyllistä solukkoaan, jonka lonkerot kasvaa pelottavaa vauhtia. Kirkko, eduskunta, pikkupomot, kunnalliset tahot. Kaikista kauhistuttavinta on kirkon toiminta, unohtaen miksi heidät on palkattu. Ei ole mitään järkeä elättää terroristi soluja joiden todellinen tarkoitus on tuhota maailma muuttaen se sairaan lahkon palvelijaksi. Olen alkanut epäilemään että Irjalla ja sillä papilla / piispalla on syvempää tietoa kirkkojen valtaus salaliitosta. Tuollaiset jotka tekevät laittomuuksia uskonnon nimissä on vain yksi suunta. Kohti sitä kadotusta jonka ovat itselleen valmistaneet. Meidän täytyy päästä kaikenlaisista syöpäläisistä eroon. Kirkko on menettänyt luottamuksensa jo silloin kun majoitti Porvooseen sen joukkomurhaajan. Sairaat!!! Kun Kaikki ne joiden järjen vähän on valta, raha, seksi, omanedun tavoittelu sumentanut. Ovat kun maailmanlopun lahko, tuhoten kaiken ympäriltään, keräten mammonan itselleen. Tuhoten sielunsa pahuuden alttarille. Valoa pitäisi jakaa oikeudenmukaisesti, me joiden tiedossa on tuho, olemme silmät auki tuntinen kuinka jokaisena hetkenä voisi tulla muutos joka pysäyttää. Ennen kuin telluksemme on toinen asteroidi vyöhyke


    • KylläSuomiJoTunnetaan

      Maamme sopulilauma ministerit.

    • hmmmmmmmmm

      Paatero puhui siis ihan totta niistä verkostoista , joille yle uutisten rönkä hymähteli. valtamedia , hs ja yle ovat osaltaan vastuusta tästä "unelmasta".

      • Kyllä nyt olisi median aika ottaa Paatero uudelleen esille ja anteeksipyyntöjen kera.


    • SulkekaaKirkot

      Kirkkohan tästä on VASTUUSSA!

    • kuilutusoppi

      Niin sillon kun näitä matuja virtasi maahan ovista ja ikkunoista oikein toitotetiin että ei tänne mitään terroristeja päse supon toimesta kaikki taustat tutkitaan. Hahaaa.sitten joku juusto oikein kirjotti iltasanomien sivuilla kolumnin ett turhaa hössötystä koko terrorismi. Suomi kun se havahtuu näihin asioihin aivan liian myöhään ja syötetään kansalle täyttä paska puhetta lehtien ja tv välitykselä. Tietty taho haluaa asioiden näyttävän juuri niin hyvältä ja sanellaan politiikka mediaan mitä kirjoitetaan ja mitä ei.

    • TottaKaiTarvitaan

      Ja juuri samaan aikaan kun SuPo kertoo terroristeista, ollaan päättämässä lisärahasta SuPolle ja lisävaltuuksista tarkkailuun.
      Onpa outo sattuma.
      Noh- kun niitä terroristeja on Suomessa nyt pilvin pimein ja SuPon mukaan suomalaiset ovat ISISin huippujohtajia, niin tokihan SuPo tarvitsee lisää rahaa ja valtuuksia. Päivänselvää.

      • Mikseipä aina organisaatioilla ole rahoitustarvetta, mutta ei sitä Supokaan voi tyhjästä keksityillä syillä kovin onnistuneesti perustella.


      • TottaKaiTarvitaan

        Kaikkia voi kusettaa jonkun aikaa, joitain voi kusettaa kaiken aikaa, mutta kaikkia ei voi kusettaa kaikenaikaa.

        Jää nähtäväksi meneekö tämä samaan piikkiin kuin SuPon aiemmat "varainkeruumainokset ". Saatat olla senverran nuori, ettet muista kun SuPo pelotteli itärikollisuudella. Silloin kerrottiin, että jollei resursseja ja rahaa heti tule, pesiytyy suomeen itämafia. Ja silloin ei tarkoitettu yksittäisiä ulkomaisia rikollisporukoita, joita toki silloin oli samalla lailla kuin nytkin, vaan oikeasti järjestäytynyttä rikollisuutta.
        Nyt SuPo pelottelee 300 ihmisen määrällä, joilla se sanoo olevan kontakteja terroristeihin. Oikeudessa puitujen muutaman tapauksen perusteella kyse on siitä, että henkilöt ovat lähettäneet sukulaisilleen rahaa. Sukulaisilla sitten on ollut tai ei ole ollut kontakteja terroristeihin. SuPon mukaan sikulaisilleen rahaa lähettäneet ovat siis rahallisesti tukeneet terroristeja. Vrt., että lähetät rahapulassa olevalle serkullesi satasen. Serkku tuntee moottoripyöräjengiläisen. Sinä olet siis SuPon mukaan tukenut järjestäytynyttä rikollisuutta.

        Asia VOI toki olla toisinkin. VOI olla niin, että Suomesta on lähdetty johtamaan ISIStä, kuten SuPo sanoo. VOI olla, että Suomi on oikea terroristien pesä. Jotenkin vaan mielestäni kannattaa pitää mielessä, että raportoijallakin saattaa olla omia intressejä. SuPon intressi tuskin on vähätellä asioita, vai mitä?


    • suvakkienUnelmaVävyjä
      • suvakkienUnelmaVävyjä

    • Vaikeuttaa

      Älä viittii. Suomessa ei ole kuin 30 000 pakolaista. Mielenkiintoinen lukema koska palstalla oli jonkun kommentti siitä miten jostain heprealaisesta kalenterista sadaan ymmärrettyä donald trumpin virkaan astumispäivämäärän ja jotain muuta. 30 000 jaettuna 1000 on 30 jos poistaa nollan niin se on 3 mikä kuvaa mielestäni tre kronoria sekä hillary clintonia, queen elizabethia ja niiden tukikohtaa mikä on ahvenanmaan saaristo sekä tukholman saaristo sekä niiden saaristolaisten ostamat uudet nimet ja asunnot missä he tekevät jotain jotkut mikä ei ole toivottavasti pahaksi. Tämä teoria minun mielestä on totta koska miksi muutoin venäläiset ostaisivat tontteja täältä? En puhu mistään ryhmästä tai kansasta tai etnisestä alkuperästä tai uskonnosta. Puhun ihmisistä jos heitä voi sellaisiksi sanoa koska rehellisyydestä nämä ihmiset eivät piittaa ketkä ovat tehneen vain vaikutuksia ja kehittäneet itseään vain vaikutteilla ja vaikuttaneet muita vaikutuksilla. He tekevät tätä koska jo muinais historiassa he eivät saaneet vaikutusta mutta he vaikuttivat sillä millä he näkivät vaikuttavan itseään ja ongelma on siinä että he eivät anna tätä vaikuttavaa vaikutusta kaikille. Silloin he salaavat jotain. Hyvät johtajat eivät salaa mitään vaikka kuinka vaikuttavaa olisi joku vaikutus.

    • Blöäööä

      Nyt tietenkin olen jonkun lapsi. Ihan kuin me kaikki ei oltaisi.

    • On_se_kumma

      No se on sun syy tuttimies, niinkuin kaikki muukin lapsellinen öyhötys.

      Ihme että Isis pitää Raqqaa pääkaupunkinaan. Eikö joku paskaksi pommittamaton olisi parempi pääkaupungiksi, esim Jerusalem tai Saudiarabian Mecca, tai Emiraattien valmiiksi rakennettu ehyt kaupunki?

    • kurpa

      No eihän tässä ole kuin vajaa vuosi aikaa, kun eräs Suomalainen terorismin tutkija lohi lausumaan, että eihän niitä terroristeja siltä pakolaisten mukana tule ja ei terrorismi ole uhka Suomelle. Tuon vatipään lausunnot osoitettiin ihan virallisena totuutena, no kuinkas siten on käynytkään. No onhn niitä jo ennekni ollut äärivasemmiston anakisti liianderssonnit ja paavo kyrvänkäet, nyt ne saivat vaan vahvistusta joukkoihinsa

    • suvakkienUnelmaa
    • Ylisuvakit

      On niitä ollut jo vuosia täällä, koska osa on jo aikoja lähtenyt ISIS.n riveihin ja joku kuollutkin. Oliskos vihreiden hallituksessa olo vaikuttanut tuolloin asiaan.

    • omat_ensin

      Suvakit, poliitikot ja virkamiehet ovat vastuussa eli heidän on syy. Suomen rajat olivat sepposen selällään avoinna kenen tahansa maahan tulla eikä kukaan joille rajojen vartioinnista maksettiin tehnyt yhtään mitään. Suvakit, pääministeri etunenässä joka asunnollaan oikein houkutteli tänne ulkomaisia taistelijoita ja raiskaajia Kempeleen pikkutyttöjen kimppuun. Suvakit jotka antavat omien kansalaistemme kuolla asunnottomina talvipakkasiin kun samaan aikaan resursseja oli määrättömästi käytössä maahantulijoiden hyysäämiseen.
      Sellainen on Suomi, tuo maa jossa sotaveteraanitkin ovat kansalaiskeräysten varassa samaan aikaan kun yritysjohtajat, veronkiertäjät, yritykset, poliitikot ja muut hyvävelikerholaiset rahastavat miljoonia yhteisiä varojamme niin valtionyritysten kassoista, veikkausvaroista, verovaroista kuin eläkevakuutusmaksuistakin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2625
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1947
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1675
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1606
    8. 91
      1553
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      120
      1415
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe