hmdknfölee

jlh

olen kärsinyt minun ajatuksilla pienestä asti minulla on ollu aina semmonen pelko jumalaa kohtaa ja kun olin pieni mietin että jos haukun jumalaa mitä jumala mulle tekee noh mä en uskoltanu kokeilla yritin pysyy kaukana ajatuksista mitä tuli mielee haukkuu sitä mut sit yhessä vaiheessa luovutin ja halusin kokeilla sitten kokeilin ja haukuin itkin samantie olin joku 9 vuotias ja nyt oon 18 vuotias ja en oo itkenny vaan yhen kerran tosi monta kertaa oon itkeny et jumala tulee tuomitsee mua et ku ajattelen vieläki saman ajatuksen en siis todellakaa ajattele et haukuisin sitä en todellakaa vaan se sana on jääny mun päähä mitä oon sanonnu ja se ei lähe pois toivon et joku ymmärtää et mä en oikeesti halunnu miettii jumalasta pahaa mut se sama ajatus on vieläki mun pääs ja ahdistaa kovasti ja pelottaa tosi paljon enkä saa unta joskus käy sillee et oon piirtee ja kaikkee mut sit yhtäkkii tulee taas varsinki ku oon yksin mut haluun oikeesti ottaa ton ajatuksen pois ja päästä jatkaa elämää eteenpäi ja tän mä haluun kertoo siks koska mä en oo mikään hullu mut mä uskon et monet kärsii ajatuksien kaa ja ne miettii et ne on ainut jotka kärsii mut laitoin tän siks et ne ihmiset ei oo ainuut jotka kärsii tästä ja mä toivon sydämmeni pohjalta ne jotka kärsii ajatuksien kaa nii toivon et ne pääse jatkaa elämää eteenpäi ja meijän pitää vaa pysyy vahvana ja ymmärtää sen et me ei oikeesti haluta tätä mutta ajatuksille ei voi mitää ja mä tiien sen et ne jotka kärsii samalla tavalla nii ne yrittää taistella aijatusten kaa mut niiten kaa ei voi taistella mitä tulee mielee nii ottaa vaa vastaa sille ei voi mitää kyllä jumala ymmärtää meidät et ei me haluta miettii pahaa

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • syntisenrukous

      demonit käskee tekemään kaikenlaista. Jeesus kuoli ristillä ja häneen uskomalla ja häneltä anteeksipyytämällä voi aloittaa uuden elämän hänen omanaan. Ei siis tarvitse jumittua johonkin asemaan tai demonien valtaan!

    • saviseutulainen

      Ystäväinen,

      sinulla on pakkoajatuksia,joista voivat kärsiä uskovatkin ihmiset.
      Älä ollenkaan ole huolissasi siitä, että Jumala sinut niiden tähden hylkäisi - tai kieltäisi sinulta armonsa Jeesuksessa Kristuksessa.
      Jumala näkee sisimpääsi ja tietää, ettet missään tapauksessa tahtoisi sillä tavoin ajatella kuin kerrot pakonomaisesti ajattelevasi.
      Mitä kerrot on tavallisempaa kuin kukaties ajatellaankaan.
      Mutta,
      älä missään tapauksessa kiinnitä mieltäsi/ajatuksiasi mihinkään demoneihin. Kiinnitä mielesi/ajatuksesi Jeesukseen Kristukseen.
      Herra Jeesus on kertakaikkiaan voittanut pahan.
      Kaikkea ei tarvitse demonisoida; oma mielemme ja sielumme pitää sisällään ihan jo myötäsyntyisesti kukkurakaupalla kaikkea pahaa ja saastaa.
      Jeesus Kristus on kantanut ristille kaiken taakkamme.
      Hän on kärsinyt ja kuollut meidän edestämme. Kaiken, aivan kaiken, Hän on sovittanut - MAKSANUT MEIDÄN VELKAMME JUMALALLE.
      Viimeistä velanmurua myöten. On se sitten mitä tahansa syntiä ja pahaa.
      Mitä tahansa.
      Me saamme Jumalalta kaiken anteeksi Jeesuksen Kristuksen ristin uhrin kautta ja ansiosta. Herran Jeesuksen veri puhdistaa meidät kaikesta synnistämme ja peittää ne täysin ja kokonaan. Eikä Jumala niitä enää meille lue. Jeesus Kristus kärsi rangaistuksen, joka olisi meille kuulunut.
      Sovitti kaiken ja kaiken täytti puolestamme.

      Tämä käsittämättömän suuri Jumalan Armo on meillä vastaanotettavissa Jeesuksessa Kristuksessa - vain ja ainoastaan Hänessä. Meidän täytyy katua syntejämme ja anoa niitä Jumalalta anteeksi Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä.
      Jeesuksen Kristuksen täytyy saada tulla jokaiselle ihmiselle henkilökohtaisesti hänen elämäänsä hänen syntiensä sovittajana ja lunastajanaan, Herranaan ja Vapahtajanaan.
      Herra Jeesus sanoo: "yksikään, joka minun luokseni tulee, sitä minä en ulos heitä".
      Herra ei aja luotaa ketään, joka synninhädässä ja katumuksessa Hänen eteensä tulee rukoillen ja anoen, että Jeesus tulisi hänenkin elämäänsä.

      "Joka huutaa avuksi Herran nimeä, se pelastuu".

      "Niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä".

    • rukousyhteys

      voit uskoutua rukouksessa jumalalle, mutta jutella myös ihmisille, ei jumala rankaise, jos uskosi horjuu. hän rakastaa ehdoitta ja on luonut sinutkin. rukous on yhteyttä jumalaan, vaikka en itse tuntisi mitään. juttele jumalalle, niin kuin juttelisit muille ihmisille. jumala on joka hetki kanssasi joka paikassa. biblia tai raamatun vanha testamentti on minun mieliluettavaani raamatusta, niiden kauneimmat kohdat. julmuus raamatussa johtui ihmisistä ja ihmisten haluamista uhreista ja käskyistä. jumalalle kelpaava uhri on suun kiitos, hän ei halua meiltä itsemme tai eläinten henkeä, älä usko sellaista. jumala rakastaa ehdoitta sinua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      243
      2101
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      80
      1817
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      70
      1523
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      107
      1225
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1150
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1105
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      9
      1025
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      960
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe