Euroopan kohtalo on kirjoitettu KORAANIIN.

Tietoa Islamin Kätketystä sydämestä:

Tuo muslimeille pyhimmistäkin pyhin MUSTA KIVI MEKASSA vaikuttaa olevan RYÖSTÖSAALIS. Näin ollen kivi on myös häväisty. Kiven alkuperäinen sijainti oli Petra, jossa palvottiin feminiinistä kolmijumaluutta. Kiven kohtalo muistuttaa naisen asemaa Islamissa, maskuliinisen vallan alla. Tämä tietoisuus murtaa Koraanin luoman ansan, helvetin labyrintin - ikuisuuden harhaverhon.

Todistusaineisto:

Petran sijainti, koko, ympäröivät vuoret ja muut pinnanmuodot, sisääntuloreitit, ilmasto sekä asema suurkaupunkina, merkittävänä kauppareittinä ja uskonnollisena keskuksena vastaavat tarkasti Koraanin ja muiden varhaisten islamilaisten kirjoitusten kuvausta islamin Pyhästä kaupungista, jota vastaan MUHAMMADIN JOHTAMAT MEDINALAISET KÄVIVÄT SOTIA. Myös varhaisten moskeijoiden qiblat oli suunnattu juuri Petraa kohti. Joidenkin tutkijoiden mukaan onkin mahdollista, että Petra oli islamin Pyhä kaupunki vajaan sadan vuoden ajan, kunnes siellä sisällissotaan asti sijainnut KAABAB MUSTA KIVI SIIRRETTIIN KAUPUNGIN RAUNIOIDUTTUA PYSYVÄSTI MEKKAAN. (Lähde: Wikipedia / Petra kaupunki)

Missäköhän oleva kivi oli legendan mukaan paratiisista tullessaan maitoa valkeampi, mutta muuttui sitä suudelleiden pyhiinvaeltajien synneistä mustaksi?

Missä Al-Uzza julistettiin saatanalliseksi, mutta toisaalta suudellaan Al- Uzzaraksikin tunnettua kiveä?

Minkä tarun mukaan kivi oli alunperin enkeli, joka tuli liian lähelle maata, muuttui mustaksi kiveksi ja putosi maahan?

Egyptissä ISIS oli koko jumalkaartin ÄITIjumalatar. Nykyaikana on toisin. Voitonjuhla, jossa hyvä voittaa pahan, sitä juhlittiin Jordanian Petrassa ennen kuin se valloitettiin. Tuota juhlaa kutsuttiin nimellä Dushara, ja sitä vietetään Intiassa yhä.

Tiedättekö, että julminta henkistä väkivaltaa on tyttölapsen pakkoavioliitto tai poikalapsen aivopesut ja aseistaminen. Tiedättekö, että Äitiin kohdistuva julmin väkivalta on lastensa alistettuun kohtaloon alistaminen. Äidin sydämen särkemisen seurauksena syntyy HELVETTI, jota todistaa tapahtumat Lähi-idässä ja maan päällä.

VALITETTAVASTI NÄITÄ TOTUUKSIA EI OLE KORAANIIN KIRJATTU. Tämä on luonnollista, sillä jo muslimien profeetta Muhammad kehoitti elämään valheessa, toisin sanoen VALEHTELEMAAN. Tämä on TOTUUS! Sinä itse päätät valitsetko elämän VALHEESSA VAI TOTUUDESSA. Sinä itse luot oman HELVETTISI TAI TAIVAAN!

Minkä ruumiillistuma on se, joka PAKOTTAA sielullisen olennon sieluttomaan EPÄINHIMILLISEEN toimintaan, muka pelastaakseen tämän. Minkä ruumiillistuma on se, joka VIETTELEE tyhjin taivas lupauksin, LISÄÄNTYY, RAISKAA ja TAPPAA - niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla.

Kun luonnon oma tasapaino järkkyy, evoluutio puuttuu peliin... KUVIOIHIN ASTUVAT IHMISTEN LUOMAT JUMALAT!

TOTUUS SANKARITARINAT JA KOKO HISTORIA ON TOTUTTU KUULEMAAN VALLOITTAJIEN JA RAAKALAISTEN SUUSTA! TOTUUS ON TARUA IHMEELLISEMPÄÄ! Sama pätee kadotetun paratiisin saloihin!

Islam on pelonuskonto, jonka laajeneminen perustuu pelkoon ja huijaamiseen. Tulevaisuudessa myös Suomessa:

www.nykysuomi.com/.../helsingin-muslimit-kehoittaa-ottamaan-vallan- suomessa/

............Tietoisuus FAKTOISTA murtaa Koraanin luoman ansan, helvetin labyrintin - ikuisuuden harhaverhon ........viattomien sielujen pelastukseksi, (joihin lasketaan myös jokainen ISIS-taistelija.)

Euroopan kohtalo on kirjoitettu KORAANIIN. Päättäjien tulee lukea rivien välistä.

INFORMAATIO ON JO LÄHTENYT LIIKKEELLE, kiitos internetin! Jos Koraani on maailman vaarallisin kirja, niin ketkä tulkitsevat sitä väärin, ei-muslimit vai muslimioppineet!

Todennäköisesti ei kumpikaan! SAA JAKAA!

4

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • okkigaam

      kauhistuttavaa katsoa kuinka kansan sisältä päin päättäjät levittävät myrkyllistä solukkoaan, jonka lonkerot kasvaa pelottavaa vauhtia. Kirkko, eduskunta, pikkupomot, kunnalliset tahot. Kaikista kauhistuttavinta on kirkon toiminta, unohtaen miksi heidät on palkattu. Ei ole mitään järkeä elättää terroristi soluja joiden todellinen tarkoitus on tuhota maailma muuttaen se sairaan lahkon palvelijaksi. Olen alkanut epäilemään että Irjalla ja sillä papilla / piispalla on syvempää tietoa kirkkojen valtaus salaliitosta. Tuollaiset jotka tekevät laittomuuksia uskonnon nimissä on vain yksi suunta. Kohti sitä kadotusta jonka ovat itselleen valmistaneet. Meidän täytyy päästä kaikenlaisista syöpäläisistä eroon. Kirkko on menettänyt luottamuksensa jo silloin kun majoitti Porvooseen sen joukkomurhaajan. Sairaat!!! Kun Kaikki ne joiden järjen vähän on valta, raha, seksi, omanedun tavoittelu sumentanut. Ovat kun maailmanlopun lahko, tuhoten kaiken ympäriltään, keräten mammonan itselleen. Tuhoten sielunsa pahuuden alttarille. Valoa pitäisi jakaa oikeudenmukaisesti, me joiden tiedossa on tuho, olemme silmät auki tuntinen kuinka jokaisena hetkenä voisi tulla muutos joka pysäyttää. Ennen kuin telluksemme on toinen asteroidi vyöhyke

    • Neuropean

      Avaus on sekopäinen ja niin on ensimmäinen kommenttikin, ei ihme että palsta vaikuttaa nykyisin varsin tyhmältä entiseen verrattuna, huomioida tietysti pitää myös tuo russofobinen spämmääjä joka tyhmentää ja pilaa palstaa jopa uskoon hurahtaneita enemmän.

    • PaskaMaaOllaJaAsua

      Suomi on syvältä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      137
      1380
    2. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1205
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      163
      872
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      26
      866
    5. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      746
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      152
      746
    7. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      48
      738
    8. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      54
      733
    9. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      28
      604
    10. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      37
      585
    Aihe