FAKTAT, jotka selittävät Islamin kätketyn puolen!

Tuo muslimeille pyhimmistäkin pyhin MUSTA KIVI MEKASSA vaikuttaa olevan RYÖSTÖSAALIS. Näin ollen kivi on myös häväisty. Kiven alkuperäinen sijainti oli Petra, jossa palvottiin feminiinistä kolmijumaluutta. Kiven kohtalo muistuttaa naisen asemaa Islamissa, maskuliinisen vallan alla. Tämä tietoisuus murtaa Koraanin luoman ansan, helvetin labyrintin - ikuisuuden harhaverhon.

Todistusaineisto:

Petran sijainti, koko, ympäröivät vuoret ja muut pinnanmuodot, sisääntuloreitit, ilmasto sekä asema suurkaupunkina, merkittävänä kauppareittinä ja uskonnollisena keskuksena vastaavat tarkasti Koraanin ja muiden varhaisten islamilaisten kirjoitusten kuvausta islamin Pyhästä kaupungista, jota vastaan MUHAMMADIN JOHTAMAT MEDINALAISET KÄVIVÄT SOTIA. Myös varhaisten moskeijoiden qiblat oli suunnattu juuri Petraa kohti. Joidenkin tutkijoiden mukaan onkin mahdollista, että Petra oli islamin Pyhä kaupunki vajaan sadan vuoden ajan, kunnes siellä sisällissotaan asti sijainnut KAABAB MUSTA KIVI SIIRRETTIIN KAUPUNGIN RAUNIOIDUTTUA PYSYVÄSTI MEKKAAN. (Lähde: Wikipedia / Petra kaupunki)

Missäköhän oleva kivi oli legendan mukaan paratiisista tullessaan maitoa valkeampi, mutta muuttui sitä suudelleiden pyhiinvaeltajien synneistä mustaksi?

Missä Al-Uzza julistettiin saatanalliseksi, mutta toisaalta suudellaan Al- Uzzaraksikin tunnettua kiveä?

Minkä tarun mukaan kivi oli alunperin enkeli, joka tuli liian lähelle maata, muuttui mustaksi kiveksi ja putosi maahan?

Egyptissä ISIS oli koko jumalkaartin ÄITIjumalatar. Nykyaikana on toisin. Voitonjuhla, jossa hyvä voittaa pahan, sitä juhlittiin Jordanian Petrassa ennen kuin se valloitettiin. Tuota juhlaa kutsuttiin nimellä Dushara, ja sitä vietetään Intiassa yhä.

Tiedättekö, että julminta henkistä väkivaltaa on tyttölapsen pakkoavioliitto tai poikalapsen aivopesut ja aseistaminen. Tiedättekö, että Äitiin kohdistuva julmin väkivalta on lastensa alistettuun kohtaloon alistaminen. Äidin sydämen särkemisen seurauksena syntyy HELVETTI, jota todistaa tapahtumat Lähi-idässä ja maan päällä.

VALITETTAVASTI NÄITÄ TOTUUKSIA EI OLE KORAANIIN KIRJATTU. Tämä on luonnollista, sillä jo muslimien profeetta Muhammad kehoitti elämään valheessa, toisin sanoen VALEHTELEMAAN. Tämä on TOTUUS! Sinä itse päätät valitsetko elämän VALHEESSA VAI TOTUUDESSA. Sinä itse luot oman HELVETTISI TAI TAIVAAN!

Minkä ruumiillistuma on se, joka PAKOTTAA sielullisen olennon sieluttomaan EPÄINHIMILLISEEN toimintaan, muka pelastaakseen tämän. Minkä ruumiillistuma on se, joka VIETTELEE tyhjin taivas lupauksin, LISÄÄNTYY, RAISKAA ja TAPPAA - niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla.

Kun luonnon oma tasapaino järkkyy, evoluutio puuttuu peliin... KUVIOIHIN ASTUVAT IHMISTEN LUOMAT JUMALAT!

TOTUUS SANKARITARINAT JA KOKO HISTORIA ON TOTUTTU KUULEMAAN VALLOITTAJIEN JA RAAKALAISTEN SUUSTA! TOTUUS ON TARUA IHMEELLISEMPÄÄ! Sama pätee kadotetun paratiisin saloihin!

Islam on pelonuskonto, jonka laajeneminen perustuu pelkoon ja huijaamiseen. Tulevaisuudessa myös Suomessa:

www.nykysuomi.com/.../helsingin-muslimit-kehoittaa-ottamaan-vallan- suomessa/

Tietoisuus FAKTOISTA murtaa Koraanin luoman ansan, helvetin labyrintin - ikuisuuden harhaverhon ........viattomien sielujen pelastukseksi, (joihin lasketaan myös jokainen ISIS-taistelija.)

INFORMAATIO ON JO LÄHTENYT LIIKKEELLE, kiitos internetin! Jos Koraani on maailman vaarallisin kirja, niin ketkä tulkitsevat sitä väärin, ei-muslimit vai muslimioppineet!

Todennäköisesti ei kumpikaan! SAA JAKAA!

20

324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Henkilökohtaista

      Koraani on kiellettävä vihapuheensa vuoksi, jota kirjaimellisesti myös toteutetaan ymmärtämättä, että se on kirjoittanut lähes kivikautinen ja aikalaistensa mukaan mielenvikainen, pulitoistatuhatta vuotta sitten kuollut ja maatunut henkilö.

      • Totuuskomissio

        Kaaban musta kivi on käsittääkseni meteori, siitä tuli jotain dokumenttia aikoinaan?

        Palvovat meteoriittia pyhänä merkkinä. Hulluintahan siinä, kun kiven suunnalle tehdyillä pyhiinvaelluksilla kuolee satoja muslimeja likipitäen vuosittain.

        Väentungos, paniikki ja hurmio johtaa isoihinkin hamoihin, reitin varrella on mm. paholaisen kivittämistä ja siinäkin menehtyy yleensä noita "pyhiinvaeltajia". On noista uutisoitu sentään jonkinverran.

        Ota ja ymmärrä!?


      • Jokusenpoika

        Eikös se sitten ole epäjumala siinä missä kultainen vasikkakin? Mitähän Allah sanoo epäjumalan palvonnasta, vai sanooko mitään? Tietääkö joku?


      • Mohammad tappoi kaikki epäjumalanpalvojat.... jos eivät siis häntä suostuneet palvomaan. Mohammad siis tappoi ja orjuutti tuhansia ja tuhansia.....


    • Todistusaineistona viitataan Wikiin. Vilkaisin Wikiä ja siellä fantasiatarinassa viitaan kanadalaisen Dan R. Gibsonin kirjaan.
      http://www.academia.edu/1776803/The_Mecca_Question

      Hieman asiaa penkomalla selviääkin, että Gibson on tee-se-itse mies, joka mielenkiinnosta penkoo arabialaista historiaa 300 ekr - 500 jkr. Myös kirja on omakustanne.
      Kirjasta on tiedelehdessä annettu jopa arvostelu: Kirja on mielikuvituksen tuotetta. Tällaisilla kirjoilla on kuitenkin oma yleisönsä, jopa akateemisissa piireissä.

      Olen monesti korostanut täällä, että Wikipedian tekstit ovat usein vain yli-innokkaiden amatöörien kyhäelmiä. Niiden todistusvoimaan tuleekin suhtautua tietyllä varovaisuudella. Niin tässäkin.

      Jos muita todisteita ei ole, uskokaamme, että Petra ja Mekka ovat olleet omilla paikoillaan maailman sivu. On myös kaikki syy uskoa, että Muhammed tunsi sekä Medinan että Mekan sijainnin. Kävihän hän sotaa Medinasta käsin Mekkaa vastaa.

      Kun itse Kaaban musta kivikin on vanhempi kuin islam, lienee syytä uskoa, että sen löytöhistoria on aikojen saatossa unohtunut.

      • ihmeidenaikaeioohi

        rasti seinään, poijaat.
        Moktari ei solvannut ketään vaustauksessaan.


      • fantsuislam
        ihmeidenaikaeioohi kirjoitti:

        rasti seinään, poijaat.
        Moktari ei solvannut ketään vaustauksessaan.

        Ei solvannut, mutta tulipa taas selväksi kanta, että islam on hänen fantasiajuttunsa.


      • pe324529
        fantsuislam kirjoitti:

        Ei solvannut, mutta tulipa taas selväksi kanta, että islam on hänen fantasiajuttunsa.

        Sisko tahtoisi jäädä, mutta Motari on niin kuuma,
        hälle kaikenlaiset Kirjat kovaa huutaaaa


      • Samaa informaatiota löytyy monesta lähteestä. Kaikki täsmää. Mitään näistä väittämistäni ei pystytä kumoamaan.

        Ei Wikipedia ole kenenkään yksityisen fantasiakirjailijan työmaa, kuten tässä joku väitti.


    • "Samaa informaatiota löytyy monesta lähteestä. Kaikki täsmää. "
      Kannattaisi opetella lähdekrittiikiä, niin et olisi noin helposti talutettavissa.

      Wikin ja tietosanakirjojen välillä on aivan perustavaa laatua oleva ero. Ennen tietosanakirjan artikkelin kirjoittajaksi pyrittiin saamaan alan asiantuntija. Wikissä artikkeleita kirjoittavat innokkaat ja joskus jopa yli-innokkaat amatöörit. Wikin ajatus on hieno: kollektiivinen järki voi jalostaa tietoa nopeammin kuin kukaan yksittäinen tekijä. Usein Wikissä näkee myös kollektiivisen järjen kääntöpuolen: kollektiivinen järki kokoaa myös naiivia ja pintapuolista tietoa nopeasti.

      Olen joskus tarkistanut Wikistä oman erikoisalani tietoja ja naureskellut vaivautuneena, kun detaljit ovat vanhentuneita ja usein jopa virheellisiä. Wiki on hyvä työkalu saada yleistietoa jostakin asiasta, joskus voi saada hyvä viitteitäkin. Wikin tietoihin tulee kuitenkin osasta suhtautua tietyllä varovaisuudella. Useimmat eivät osaa.

    • Informaatrio löytyy jokalähteestä. Merkkasin Wikipedian, koska lyhyesti ja selkeesti asiat esitetty. Tämä on silkkaa historiafaktaa: Petran sijainti, koko, ympäröivät vuoret ja muut pinnanmuodot, sisääntuloreitit, ilmasto sekä asema suurkaupunkina, merkittävänä kauppareittinä ja uskonnollisena keskuksena vastaavat tarkasti Koraanin ja muiden varhaisten islamilaisten kirjoitusten kuvausta islamin Pyhästä kaupungista, jota vastaan MUHAMMADIN JOHTAMAT MEDINALAISET KÄVIVÄT SOTIA. Myös varhaisten moskeijoiden qiblat oli suunnattu juuri Petraa kohti. Joidenkin tutkijoiden mukaan onkin mahdollista, että Petra oli islamin Pyhä kaupunki vajaan sadan vuoden ajan, kunnes siellä sisällissotaan asti sijainnut KAABAB MUSTA KIVI SIIRRETTIIN KAUPUNGIN RAUNIOIDUTTUA PYSYVÄSTI MEKKAAN. (Lähde: Wikipedia / Petra kaupunki)


      Kumoappa tämä!!! Olen itse mysö elellyt beduiinien keskuudessa Jordaniassa ja tässäkin mielessä Petra on minulle tuttu.

    • Etäisyys Medinasta Petraan on yli 1000 km. Medinasta Mekkaan taas on matkaa noin 400 km. Jos Muhammed olisi sotinut Petraa vastaan, luultavasti edes jokunen matkalla ollut kaupunki olisi tullut samalla valloitettua. Olisihan sotajoukon ollut pakko kulkea koko matka, majoittua, syödä ja levätä. Mekan ja Medinan välillä ollut sota mahtui sentään Arabian niemimaalle. Sota Petraa vastaa olisi ollut sotimista "ulkomailla".

      Petrasta höpöttävä Dan R. Gibson sivuuttaa hipihiljaa tosiasioita. Petraa hallitsivat ensin nabatealaiset aina 100 jKr. saakka, sitten roomalaiset ja 500-luvulla itä-Rooma (Brysantti). Kaupunki oli siis kristitty silloin, kun Muhammed kävi sotiaan. Nyt sitten ajatteleva ihminen kysyy, miksi Muhammed tai hänen aikalaisensa eivät missään vaiheessa huomanneet sotivansa Brysanttia, tuon ajan supervaltaa vastaan?

      Ajatus siitä, että Medina olisi käynyt sotaa Petraa vastaa, on lähes mahdoton. Tästä pitäisi löytyä paljon konkreettisempia todisteita kuin vain amatöörin Dan R. Gibsonin mielikuvitustarinat.

      "Kumoappa tämä!!!"
      Miksi minun pitäisi kumota yhtään mitään. Todistustaakkahan on Dan R. Gibsonilla, joka tämän mielikuvituksellisen väitteen on kehittänyt.

      "Olen itse mysö elellyt beduiinien keskuudessa Jordaniassa..."
      Tämäkin on kovin hymyilyttävä väite. Tuskinpa sinä sentään mikään Arabian Lawrence olet.

      • Muhammad johti ainakin 27-29 sotaretkeä elämänsä aikana, mutta osallistui vain harvoin itse taisteluihin..... Kaaban musta kivi on islamia edltävältä ajalta.

        623 jKr, 2 AH: Qiblan vaihtaminen kohti Mekkaa, Ramadanin paaston perustaminen

        Mm. nämä tiedot löytyvät Mohammadin elämästä kirjoitetusta kirjasta. Muslimien teksteissä Petraa ei ole kai mainittu, toisin on Jordanian historian laita.


    • Eiislamille

      Jo pelkkä omilla aivoilla ajattelu, silmät ja korvat auki elämää eläminen riittää normaali ihmiselle kertomaan mikä ja mitä islam on. Siihen ei senkummempia saivarteluja ja suuria tutkimuksia tarvita!Koraanissa selvästi on luettavissa kaikki kauheudet suositeltavina toimenpiteinä vääräuskoisia kohtaan, kunhan vaan viitsii kiinnostua ja lukea. Mielestäni jokaisen päättäjän täytyisi, vaikka pakolla, lukea kyseinen raapustus.

    • Kristus-voittaa

      Arabithan tekivät laajoja ryöstöretkiä myös viereisiin valtakuntiin. Ehkä kivi tuotiin sieltä Muhamedin kuoltua kun arabit valloittivat Petran 630 luvulla.

      • Totuuskomissio1

        Noinkohan tuotiin, eikös ne meteoriitit yleensä tupsahda taivaalta ihan yllättäen?

        Tiede -lehdessä oli tuosta juttua ja tutkittua tietoa jokunen vuosi taaksepäin.

        Kaikki erikoinen kelpaa sitten palvottavaksi ja muuttuu pyhäksi, esimerkkejä olisi ihan liikaa jos alkaisi listaamaan.

        Mitään muuta en ihmettele, kuin ihmisten hyväuskoisuutta, ei ole tämäkään meteoriitti möhkäle taannut rauhaa onnea ja viisautta, tai ylimaallista pelastusta.

        Sen liepeillä on tehty jokunen terrori -iskukin "pyhiinvaelluksen" keskelle.

        Mutta uskoohan osa joulupukkiinkin ja varmaan joku pitää maapalloa vielä pannukakkunakin, että siitä vaan jos helpottaa ;)


    • Vastaan nimimerkille "metsänpeili"

      Amntamasi tiedot tiedot löytyvät ihan samassa kirjoitusasussa täältä:
      https://ibnmatti.blogspot.com/2017/07/muhammadin-elama-vuosilukuina-islamin_28.html
      Kyseessä on anonyymi blogisti. Myös Hommaforumilla on sama tieto.

      Varmaankin vuosiluku on sinne päin, varmaankin rukouksen uusi suunta on oikein. Surkeaa asiassa on kuitenkin se, että anonyymin kirjoittajan tieto hyväksytään ilman mitään kritiikkiä. Ja vuosiluvussakin on luultavasti virhe. Toinen lähde väittää, että Jerusalemia käytettiin rukoussuuntana 610 - 623 jKr ja uusi rukoussuunta otettiin käyttöön 11.2.624 jKr.
      Ajatteleleva lukija kuitenkin ymmärtää, että nämä päivämäärät olivat vain muistitietoa, jotka sitten myöhemmin kirjoitettiin ylös. Niistä on ihan turha kiistellä sen enempää.

      Petrasta ja ensimmäisestä rukoussuunnasta teoretisoivat sivuuttavat tahallisesti toisen ja kovin järkevän selityksen varhaisesta rukoussuunnasta. Islamin oman perinteen mukaisesti alun alkaen rukoussuunta oli kohden Jerusalemia. Selitys on luonteva, sillä onhan Jerusalemilla ja Temppelivuorella keskeinen sija myös islamin uskossa. On myös selitetty, että Jerusalem rukoussuuntana seurasi alkujaan juutalaista perinnettä rukoilla Jerusalemin suuntaan, olihan sekä muslimeilla että juutalaisilla sama Jumala.

      Ei hyvät veljet keskustelu ole sitä, että vyörytätte tänne mitä tahansa kopioituja tekstejä vailla omaa ajattelua tai oma kritiikkiä. Voitte ajatella ihan itse. Voitte tarkistaa asioita useista lähteistä, voitte olla uskomatta Wikiä, jos sen teksti näyttää kummalliselta. Tätä kutsutaan lähdekritiikiksi.

      • Kaikki historia voidaan kyseenalaistaa myös tiede. Minulle nämä asiat ilmenivät yöllisissä näyissäni ja myös se missä tämä "kivi" oli ennen Petraa. Nämä näkemäni näyt ovat saaneet minut tutkimaan asioita netissä ja sieltä olen löytänyt ne mitä olen etsinyt. Aiheesta olen kirjoittanut neljä shamanistista kirjaa.


      • Aloitukseni siis perustuu yöllisiin näkyihini.


    • i75e

      Kivenpalvojat ovat epäjumalanpalvojia!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      312
      3151
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1977
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1602
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1404
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      81
      1288
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      276
      1224
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1051
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      145
      867
    Aihe