Onko hautala kajahtanut lopullisesti?

Isänmaanetu

Viemässä meidännterveyspalveluita pörssiyhtiölle, joka pian myydään ulkomaille.

35

428

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toisiappäin

      se on kun se Hautalalle tuttu Pihlajalinnan johtaja vie Hautalaa. Järkeen ei mahdu se, että pörssiyhtiötä alettaan elättämään ja lakataan tekemästä yhteistyötä Teuvan kanssa. Miten Pihlajalinna voi olla nykyistä systeemiä parempi?

      • Vakuutusvaltiaat

        Herätkää valta on nyt Vapaamuurareilla kavaltavat kaiken minkä pystyvät.
        Nauttivat jo täyttä syytetsuojaa oikeuspuolella on täysi verkosto = veli ei käy veljeä vastaan.
        Kansallinen terveydenhuolto kavalletaan vakuutusyhtö lääkäreille,, joka onkin mielenkiintoinen Oravanpyörä.


    • Eiääniäenään

      Rahat vaan ulkomaille. Sekaisin on menny edustaja pahemman kerran. Nimi ylös ja tiputetaan pois eduskunnasta

    • onkomitä

      Järjetöntä. Onko tämä sitä keskustalaista politiikkaa todella?

    • Herätysnyttahvot

      Hautalan omaa politiikkaa. Katsokaa vaan niin pian pärssiyhtiö pihlajalinna ulkolaisilla kunhan saavat tarpeeksi monta hyväuskoista kuntaa mukaan. Ketä sitten muistetaan kun veroeurot valuvat ulkomaille? Hautalaa

      • yuhj

        Ulkolaiset työntekijät asuu Kauhajoella ja lisäävät väkimäärää. Vaarana on etttä Seinäjoelta kuljetaan Kauhajoella töissä.


    • Veroeurot

      menee suurelta osin Kauhajoen ulkopuolelle, tuntemattomat ulkopaikkakuntalaiset halpatyöntekijät tulevat pikaisesti tänne hoitoja tekeen ja ne pörssiyhtiön suuret voitot ja niiden verot menee sitten ties minne.

    • TimelitimppaYway

      On varmaan ja muutenki asiasta pitkälti samaa mieltä. Vaikka kyllä Koomajokisten Elävien Erkkien saattohoito miljoonia maksaa,oli pulju mikä hyvänsä! Olis pitämiset tälläista aiheuttaa,muutama vuosi sitten on ollut ratkaisujen aika, No eipä menneitä voi muuttaa, kun ei oo ollut tekijöitä ja näkijöitä .Laput silmillä ja korvatupot korvis vedetty loppusuoraa.

    • Kunnanetuko

      Kauhajoki on ajettu konkurssiin ja pian tuhkat pesästä menee pörssiyhtiöön. Kiitos kansanedustaja Hautala! Nyt kaikki äänestäjät laittakaa stoppi tälle hullutukselle. Kaihajoki kuuluu meille eikä pörssiyhtiölle. Onko osa porukasta aivopesty vai tarjottu jotain muuta?

    • Aijaahas

      Kuka sitte tähänkään asti on Nautalan Massea äänestäny, huh huh, ei ristus! Onko muka niinkin tyhmiä ihmisiä olemas ja viä täälä Kauhujoella, luvatussa uudessa Mylliksen maassa?!

    • Uskomatontapaskaa

      Valtuustomme voisi herätä ja näyttää Hautalalle kaapin paikan ja ovea pörssiyhtiölle. Veronmaksajien rahojen kuuluu pysyä suomalaisilla eikä niillä tehdä voittoa. Voittorahat hoitoon!

    • Kun Hautala väistyy otan minä ohjat käsiini.

      • dftr

        Ei mylllis saakun oman äänen.


      • myllisläisyys-pelastaa
        dftr kirjoitti:

        Ei mylllis saakun oman äänen.

        myllisläisyys on Valo Tie ja TVL


    • Urpolandia

      Eikö te nyt vieläkään ymmärrä tätä kepun kokoomuksen ja persujen sotea. Ne palvelut on nyt vaan yksityistettävä ja ostettava yksityisiltä toimijoilta.

      • sieltä_kravatti_ostetaan

        Sieltä kravatti ostetaan mistä halavimmalla saaraan

        .


    • timelitimppaYway

      Pimiältä näyttää. Nyt viä Carunakin pimentää Kauhajokea,pala kerrallaan,Huomenna tää Ywayn pää kylästä ilta aikaan; joten kynttilät valmiiksi.Täällä suutarin verstaalla kyllä tuikkuja iso pussi,eli hakeakin saa! Kun Joulu muutenkin tulossa niin Suutarilla ja Vierailla hyvät välit,vaikka Pekka Ruuskan tai Loistavan keskiviikon tyyliin !

    • Politrukki

      Ilkan mukaan kaupunginjohtaja esittää pihlajalinnaan siirtymistä. Näin Hautala sanelee ja muut vikisee. Pörssiyhtiö vie kohta rahat veroparatiisiin, vähentää henkilöstön minimiin ja huonontaa palvelut maksimoidessaan voitot. Markkinapuheet ja kauniit lupaukset ovat pehmentäneet osalta järjen käytön.

      • Urpolandia

        Tässä puhutaan mitä vain, mutta se suuri Kepun sote perustuu siis että maakunta on soten järjestäjänä mutta tuottajana ovat sitten osakeyhtiöt ja vastaavat.... pitää olla oikeus valita


      • Urpolandia1

        Ei tässä Hautalan saneluissa mitään ongelmaa oo. Teuva ei vaan oo sitä ymmärtäny. No teuvalaiset ny....Hallituksen pj on nyt mitä on. Tämä iso kepun sote ei vaan nyt mene perille. Maakunta järjestää ja tuottajana on sitten kuka´on. Pääsääntöisesti osakeyhtiö, jonka tarkoituksena on tietenkin tuottaa omistajilleen osingon kautta tuloa.


    • Hämeessä

      päin Pihlajalinnan pomo kuskaa päättäjiä esittelytilaisuuksiin ja joihinkin tapahtumiin, minkä jälkeen ollaankin sitten Pihlajalinnan kannalla. Asiasta oli joskus viime keväänä lehtijuttuja. Miten kovaa voittoa tekevä Pihlajalinna voi olla nykyistä systeemiä parempi ja edullisempi. Voittohan tulee todellisia kuluja suuremmasta laskutuksesta.

      • hkyu

        Hautalalla yksi ääni valtuustossa. Kunnanhalllituksessa ei sitäkään. Etsivät ratkaisua joka parhaiten turvaisi palvelut Llky alueella. Ja vähiten siirtäisi niiitä Seinäjoelle.


    • Maanpetoksentekijät

      Kauhajoen kokoisesta paikasta ei palvelut siirry jatkossakaan mihinkään. Vai silläkö Wireni on pelotellut meidän valtuutetut? Munatonta sakkia jos lähtevät myymään itsenäisyyden ja siirtämään veroeurot pörssiyhtiöön. Niitä nimiä ei unohdeta täällä lakeuksilla tulevaisuudessa. Nyt pitäisi jonkun saada järjen ääni ja herätä tuosta joukkohypnoosista!

      • Urpolandia2

        Tässä taas yksi joka ei ymmärrä mitä tulee tapahtumaan v. 2019 alussa. Ei varmaan palvelut mihinkään tuu siirtymään, mutta kuka ne tuottaa Terveys Oy vai mikä. Näin vaan tulee käymään. Maakunta toki on järjestäjänä, mutta tuottajana on yksityinen yritys. Näin nyt vaan on päätetty. Porvarit jyrää yksityisille rahat. Kiitos


    • Isänmaanpetturit

      Munatonta porukkaa kun pörssiyhtiö tekee päätökset.

      • Soten-alkaessa

        Miten soten alkaessa voiko valtio vain jyrätä nämä yksityiset tieltään ne ovat laittomia


    • TimelitimppaYway

      Maakunta tosiaan järjestää ja kilpailuttaa.Parista vuodesta kyse, tässä tapauksessa .Kannattaa näin kauhajokisena seurata Kauhajoen kaupungin nettisivuilta näitä valtuusto kokouksia.Media koulutusta täällä meillä ja Suvimediaa: joten tosiaan sillä nämä videoidaan ,nämä valtuuston kokoukset. Sieltä vain seuraamaan niin vähä perillä asioista,enempi kuin lehtien palstoilta.Tietyt puhemiehet siä,ja kuitenki nuijitaan yhteiset päätökset.Tällaista se on,politiikka. Pitäis vain näitten kyseenalaistajien olla rohkeempia,loppu käreskin!

    • Kuusiokuntiin

      ollaan menossa ja hylätään yhteistyö Teuvankin kanssa! Näin lukasin aamulla Ilkasta.

    • TimelitimppaYway

      Todella näin on,Teuva selvittänyt lakiasioita. Pihlajalinna ei ehkä kestä oikeus periaatteita. Itse asiassa näin meneekin tämä kuvio,hallinto oikeus tarkasteluun, taas niin kauhajokista. Tiedetään mikä riski ,mutta ei... Vaasan viikoilla vähinsä seurannut vaasan politiikkaa,ei ihan kaikki kunnos siäkään.Mutta kauhajoki ihan yliveto,ens viikolla taas vertailu pohjaa vaasasta.Tämä itsenäisyyspäivä viikko siis

    • Tuntuu

      järjenvartaselta toi tämän päivän Ilkan kuusiokuntiin liittyminsen uutinen, kun en ole ees yhteistä rajaa ja takareunaan Soiniin on pitkä matka. Koko hallitus on seonnu, toivottavastie ei valtuusto.

    • tunteetonta

      Teuva tekee varmaan itse omat päätöksensä, olen kyllä sitä mieltä että reilu vertailu olisi paikallaan niihin jotka ovat pihlajalinnan osakkaina, tuttuni Kuortaneella ei huolisi kunnallista takaisin, muistetaan vielä että kunnallinen terveyshuolto ei maksa veroja minnekkään, yksityisen terveydenhuollon ei pitäisi myöskään maksaa, jos se maksaa ulos muutamaa prosenttia, ei haittaa minua.

    • kravatti-syyllistynyt

      Kravatti syyllistynyt maanpetokselliseen toimintaan?

      Kolmostie pudotettiin nätisti Sipilän ja Orpon suosimalla hämäyksellä

      "Liikenneministeriö oli pudottamassa maanteiden runkoverkostosta sekä Oulusta Vaasan kautta Turkuun vievän Kasitien että Vaasasta Jalasjärven kautta kulkevan Kolmostien Laihian ja Jalasjärven väliltä.

      Sitten tapahtuikin ihme: Liikenneministeriö ilmoitti Kasitien säilyvän sittenkin runkoverkkotienä, mutta kolmostien pätkä putoaa pois.

      Mutta. Tässä tieratkaisussa on valitettavasti jotakin kovin tuttua pääministeri Juha Sipilän (kesk.) ja valtionvarainministerin Petteri Orpon (kok.) valtakunnan politiikassa käyttämistä toimintatavoista: ensin uhataan leikkauksilla ja seuraavassa vaiheessa ne perutaan osittain.

      Kolmostien pudottaminen runkoverkosta Laihian ja Jalasjärven väliltä perustuu kauhajokelaisen kansanedustajan Lasse Hautalan (kesk.) mukaan Etelä-Pohjanmaan liiton antamaan lausuntoon.

      Sen mukaan tien on syytä kulkea Seinäjoen kautta, vaikka mutka merkitsee lisäkilometrejä ja matka-aika pitenee selvästi.

      Voikin kysyä, miksi Lasse Hautala sysää vastuun ikään kuin ulkopuolisena Etelä-Pohjanmaan liitolle. Hän on yksi liiton vaikutusvaltaisimpia henkilöitä ja sitä paitsi liiton valtuuston jäsen.

      Lausunnon laatineen liiton hallituksessahan istuu Hautalan puoluetovereita yhteensä seitsemän ja kokoomuslaisia on kolme. Lisäksi demareilla ja sinisillä on molemmilla yksi hallituspaikka.

      Täytyy myös ihmetellä, miksi Ilmajoen neljä, Kurikan kuusi ja Kauhajoen neljä liiton valtuuston edustajaa ovat tässä asiassa olleet hiljaa, vaikka juuri heiltä ollaan viemässä runkoverkkotietä.

      Ilmeisesti he ovat suosiolla ottaneet kumileimasimen roolin, onhan Seinäjoella peräti 16 paikkaa Etelä-Pohjanmaan liiton valtuustossa."

      https://www.pohjalainen.fi/mielipide/yleisolta/lukijoilta-kolmostie-pudotettiin-natisti-sipilan-ja-orpon-suosimalla-hamayksella-1.2801423

    • Hyväveljienvihaaja

      Keitä ovat nämä 4 liiton valtuuston edustajaa Kauhajoelta. Olisi tultava esiin ja selittämään toimintaansa.

      • kyllänetistälöytää

        katso Kauhajoen kunnan sivilta, jotka kuuluvat maakuntavaltuustoon, on 4nimeä ja heille 4varahenkilöä.


    • netistä_löytyy

      Ennenkö vouhkaatte, ottakaa selvää tosiasioista, meidän on turha elättää seinäjokea ylihinnoitelluilla sairaalapalveluilla, esimerkiksi pihlajalinna on alunperin parkanolainen lääkärifirma, osakkaita nykyään kunnat joiden alueella se toimii.
      Raottakaa sitä piponnyöriä.
      Mulla ei ole mitään sympatioita seinäjoen suuntaan.
      Ainoa minkä pitäisi merkitä on palvelu/ hinta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe