Aihe

Pusa lähtee Kurikkaan

onnekaksineuvoinen

Onnea Kurikka. Mutta ennen kaikkea Parhaimmat Onnittelut Kuntayhtymä kaksineuvoiselle!

15

125

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • psykologisettestit

   Kyllä ihmetyttää se, miten Pusa on päässyt läpi kaupunginjohtajan valintaprosesissa tehdyistä johtajuustesteistä.

   • päättäjä-evp

    Vahinko, mitä alueelle on tapahtunut ,on peruuttamatonta.Palvelut on karsittu niin alas että uuden SOTE ratkaisun jälkeistä neuvottelu varaa ei löydy.vaikka sellainen vara olisi pitänyt jättää.
    Osoittaisin syyttävän sormen jäsenkuntien erittäin koviin säästö vaatimuksiin,jotka Pusa on kritsoimatta toteuttanut.Evijärven,Lappajärven ja Kauhavan kunnanhallituksilta ja valtuustoilta on puuttunut osaaminen ja ymmärrys siitä että mihin näin voimakas palvelujen karsiminen johtaa,edellinen kuntayhtymänjohtaja asui alueella ja tiedosti sen miten tärkeää on se että karsimiset ja säästöt tehdään harkiten.Nyt tehdyt toimeniteet eivät kosketa Pusaa,eikä hänen lähiomaisiaan millään tavalla, niin ei hänen tarvi miettiä näitä tästä näkökulmasta kunhan vaan euroja säästyy.Veikkaanpa että näitä ns. "säästöjä"maksetaan tulevaisuudessa korkojen kera!


   • karmeajohtaja

    Se tapa millä Pusa on henkilöstöä johtanut on karmeaa. Lääkärit ovat lähteneet eikä uusia saada, edes kyselijöitä ei ole ollut. Potilaiden hätä ihan vauvasta ikäihmisiin on ollut Pusalle sivuseikka. Tällaisiä johtajia ei pitäisi valita mihinkään. Hänellä on ollut myös valtuuksia tehdä yksin isojakin päätöksiä. Hän on myös esittänyt muuneltuja totuuksia päättäjille ja osaa päättäjistä hän on "vienyt" täysin oman mielensä mukaan. Ei ollut enää menossa Kurikkaan, mutta sitten, kun huomasi ettei SOTE:sta herukkaan hänelle paalupaikkaa niin johan alkoi Kurikka taas kiinnostamaan. Sinne palkkaneuvottelukortti on jo käytetty herra Ojanperän johdolla. Naurettavaa pelleilyä oli sekin.


   • teisteistäpompannut

    huhuja liikkuu ettei olisi niissä testeissä pärjännytkään....


   • hännystelijät

    Kai Pusa vie hännystelijät mukanaan Kurikkaan??


   • ööåål

    Ei Ojanperä mihinkään lähde.


  • Reuter

   Kurikka maksaa huhujen mukaan osan palkasta jotta pysyy kaksneuvoisessa

   • läksiäislahjakeräys

    Mutta kaksineuvoisen alueella on aloitettu jo läksiäislahjakeräys! Huhujen mukaan Isommat yritykset henkilökuntineen olisivat koonneet isojakin summia kokoon jo tähän mennessä. Ajatuksena, että kannattaa maksaa vähän enemmänkin, jos vaikka ensi vuoden alusta kunta- ja kaupunkilaiset saisivat paremmat palvelut ja ihmisarvoisen kohtelun ja näin työn tehokkuuskin parantuisi. Alueella on sen verran suuria yrityksia, että voivat maksaa jopa Pusan ensi vuoden palkankin sinne Kurikkahan. Huhuja liikkuu myös, että Vaasasta asti oltaisiin osallistumassa keräykseen. Pelkäävät kuulemma, että Pusa&Lumio palaisivat kotikonnuilleen häntä koipien välissä, monican kengät kopisten.


   • kurikanmätämuna

    joo totta on ....Vaasan keskussairaalan hoitajat eväti halua Pusaa mihinkään tehtäviin .. ei edes sairaanhoitajan tehtäviin. Kurikka ottakoon valitsemansa!


   • verkkosukatkeou

    verkkosukilla kepun papparoita johtakoon Kurikasa, muualla ei se ei ole mahdollista


   • potilaidenpahoinpitelyt

    ymmärtäisi erota... tietää mitä on tulossa


   • mielistelykannattaa

    Pusa on antanut läksijäislahjat. Tuntuvat virkanimitykset kaksineuvoisessa >hyvinvointipäällikkö, ulkopoliittinen strategiajohtaja ja operatiivinen johtaja!


  • Voittajaa

   Onnea Kurikka

  • shthmhtm

   Onko oikein, että tulevaan sotealueeseen ryhdytään jo näin aikaisessa vaiheessa varmistamaan esimiesvirkoja, mihin kuntayhtymä kaksineuvoisen uudet johtajat sijoittuvat uudessa organisaatiossa? Vanhoina työntekijöinähän työntekijät siirtyvät. Eikö tälläinen toiminta ole väärin muita Etelä-Pohjanmaan alueella työskenteleviä erityisen päteviä terveydenhuollon johtajia kohtaan?

   • kepuvalinnat

    On oikein. Kepun SOTE ja kepun valinnat maakuntiin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   226
   14825
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13448
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9075
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   41
   6486
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   237
   3802