Aito ja oikea kommunismi

vaikea-tilanne-Suomessa

Olisiko aidosta kommunismista pelastus aikamme Suomelle.

Suomessa on nyt vallalla "verinen" ja häikäilemätön kapitalistinen ajanjakso. Oikeisto on saanut tehdä mielensä mukaisesti pitkän vallassaolonsa aikana.

Nyt kepun pääministerikaudella meno on vieläkin hirveämpää. Köyhiltä otetaan ja rikkaille annetaan.

Omistava luokka on rahdannut maahan kymmeniä tuhansia parhaassa iässä olevia miehiä, joiden se luulee suostuvan työnorjiksi. Sitä odotellessa syöntirahat riistetään kantaväestön köyhiltä ihmisiltä.

Meno ei näy loppuvan, vaan päin vastoin pahenevan.

Onko kommunismista pelastus tilanteeseemme? Vai kannattaako kommustinen liike myös tätä matujen maahantuontilinjaa?

Olen löytänyt internetistä sivuston, jossa esitellään matuinvaasiosta vapaata hallintomallia

reformi.me

Käykääpä katsomassa, mitä mieltä olette!

25

447

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarkkana

      Ovela aloitus uusnatsi James Hirvisaarelta.
      Persujen liian liberaaliin politiikkaan kyllästyneet rasistit veivaata uutta puoluetta kultaisella sananhelinällä.
      Persut joutuivat ajamaan Hirvisaaren pihalle natsismin takia. Soini valmisti tempulla hovikelpoisuutensa mainisteriksi.
      Reformipuolueen ainoa asia näytti olevan ulkomaalaisviha.

    • taistokotkast

      Muutoksia odotettavissa. Itse pääkonttorilla Punaisella torilla on tapahtunut, että Lenin on kadonnut mausoleumista. No hänet korvattiin ajan henkeen paremmin sopivalla Lavrenti Berijaa esittävällä vahanukella. Lenin kuuluu oleva Sveitsissä tekemässä uusia suunnitelmia Hodorkovskin kanssa. Suomen toverit varautukaa pariinkiin patsaiden vaihtoon kirjoituspöydillänne lähitulevaisuudessa. Muuten käy huonosti.

    • pakolaisystävyys

      Kommunistit näkevät asiat toisin kuin persujen natsisiipi. Naton tuhoamien arabimaiden pakolaiset eivät ole työväenluokan vihollisia. He ovat imperialismin sotaisuuden takia kaikkensa menettäneitä pakolaisia. Suomen porvarilliset piirit persunatsien reformipuolueen tukena pyrkivät natoon. Tämä porvarillinen eliitti tulee asettaa oikeuteen omalta osaltaan pakolaisvirtojen synnyttämisestä.
      Persunatsit asettavat eri maiden työläiset vastakkain. Kommunistit tukevat maailman työläisten keskinäistä veljeyttä sosialistisen maailman puolesta.
      Hallitus tekee suomalaisista halpatyövoimaluokkaa kapitalistien hyväksi. Kolme suurta porvaripuoluetta on kapitalistiluokan asialla.

      • heitaas

        Tollasta natsi/kommunistikieltä ei pysty lukemaan. Adjektiiveja ja attribuutteja on liikaa jonossa. Paskin kommentti mitä olen nähnyt aikoihin missään, ja en puhu edes sen sisällöstä vielä.


      • politiikko

        Eipä nämä kakarat ole oikeita kommunisteja, OIKEA kommunisti ei hyväksy koskaan maahanmuuttoa eikä muitakaan toisin ajattelevia. Kommunismi hyväksyy vain yksin valtiuden elikkä diktatuurin. Kaikkea paskaa kannatetaan mutta ei oteta selvää mitä kannatetaan, kuten nämä kommunistit suomessa. Vähän ihmeellistä että täällä kommunismi on erilaista kuin muualla??, nämä suomi "kommunistit" kun vietäisi pohjois-koreaan niin taitaisivat kadota siellä alta aika yksikön. Menkää sinne kattomaan mitä todellinen kommunismi on, voi olla että kattelisitte sitä kaltereitten takaa kun suunne avaisitte.


    • pakolaisen_ystävä

      Joo.
      Kommunistien maailmankatsomus on toisenlainen kuin reformipuoluetta rakentavien oikeistolaisten porvarien.
      Kaikkien maiden työläiset liittykää yhteen rintamaan. Se on työväenluokan päätunnus.
      Aloitukseen liittyy lisäksi Suomen vieminen natoon. Tiedän sen vaikka sitä ei siellä sanottu. Natsioikeisto yrittää kalastaa sameiden vesien seassa.
      Maahanmuuttajat eivät ole työväenluokan vihollisia. Kommunistit eivät lähde väkivaltaan reformipuolueen mukana. Jos menee, se on armotta lähtö puolueesta.

      Uusnatseilla on jo yksi tappo harteillaan. Se on asema-aukion tapaus. Syyttäjä syyttää uusnatsia törkeästä kuolemantuottamuksesta. Se on oikein.

      • politiikko

        Kommunistinen maailman katsomus ei ole koskaan muuttunut miksikään, ainut mitä kommunismi ajaa on diktatuuri siitä ei pääse yli eikä ympäri. Se on kommunistin ihan turha huudella mitään demokratiasta koska se ei kuuluu kommunismiin.


      • politiikko kirjoitti:

        Kommunistinen maailman katsomus ei ole koskaan muuttunut miksikään, ainut mitä kommunismi ajaa on diktatuuri siitä ei pääse yli eikä ympäri. Se on kommunistin ihan turha huudella mitään demokratiasta koska se ei kuuluu kommunismiin.

        Aivan oikein politiikko, juuri tuosta syystähän koko kommunismi on häviämässä maailmasta. Kukaan ei siihen enää luota eivätkä he ole millään muotoa uusineet liikettään ja ajatuksia sen takana.

        Kommunismia on testattu monessa yhteiskunnassa eikä se ole tuonut hyvinvointia yhteenkään vaan ne joko kaatuvat velkoihinsa, huutavat kapitalistit apuun tai näivettyvät sijoilleen.

        Kommunismi on pelkkää kateellisten ja laiskureiden huijausta!


    • kxxk

      Persujen oikeisto, Suomen vastarintaliike, hirvisaaret, halla-ahot, soinit, immoset saavat haistaa pitkät. Maahanmuuttaja on sata kertaa parempi ihminen kuin aloituksen ihmisvihaaja. Kehtaa roisto ilkkua ulkomaalaisen niskaan. Menisi huussiin häpeemään.

      Kommunistit tukeutuvat aina marxilaisuuteen. Se ei muutu. Marxilaisuus on maailman humaanein maailmankatsomus. Aivan toisenlainen kuin aloituksen räävittömyys.
      Aloituksessa luultavasti työtä vieroksuva persu yrittää saada huligaanisakkiin työläisten hakkaajia. Häpeisi. Natonne tappaa ihan tarpeeksi ja tuottaa kärsimyksiä kymmenille miljoonille.

      Kommunistit ajavat työläisten valtaa. Työläisten johtamaa kansalaisyhteiskuntaa. Hekin ovat sikäli suvaitsemattomia, että ulkomaalaisten pahoinpitelijät pistetään vankilaan. Samoin asema-aukion tappajan kaltaiset.

      • TimoEspoosta

        >> Kommunistit ajavat työläisten valtaa. <<

        Tuota jankutusta on kuunneltu vuosikymmenet. Se on pelkkää valhetta. Kommunismi on aina ollut diktatuuri, jossa työväellä - tai kansalla yleensäkään - ei ole mitään valtaa.
        Työläisillä eli kansalla on valta demokratiassa. Demokratiassa työläisten vallankäyttö tulee parhaisten esille vapaissa, salaisissa ja laillisissa vaaleissa. Ja tämän vuoksi kommunimin kannatus on loppu. Erityisesti niissä maissa, joissa työväen valtaa eniten hehkutettiin, eli ns. Itä-Blokin maissa. Ne siirtyivät heti länsimaiseen demokratiaan, kun kommunistinen diktatuuri loppui ja NL:n miehitysvalta poistui.


    • rafffu

      Oikeistovoimien kontolla on jo yksi kuolemantuottamus, josta uusnatsi on syytteessä. Nuori kaveri on Helsingin asema-aukion pahoinpitelystä syytteessä. Uhri kuoli pahoinpitelyn seurauksena.
      Pahoinpitelijää käy sääliksi. Hänen elämäänsä varjostaa hautaan saakka karmea veriteko. SVL:n uusnatsit saivat hänet uhrikseen mamuvihan avulla. Nuorukainen kiihottui valeisänmaallisuuden henkeen ja teki tekonsa.

      Todellakaan kommunistit eivät lähde hakkaamaan vierasmaalaisia. Kenenkään ei niin pitäisi tehdä.
      Uusnatsit tulisi karkottaa Pohjois-Koreaan oppimaan käyttäytymistä.

      • heippa2

        Kommunisteja ympäri maailmaa on lähtenyt murhaamaan ja terrorisoimaan ukrainalaisia. Heitä on Suomestakin Donetskissa. Lisäksi siellä on äärioikeistolaisia eri maista, ja rungon muodostavat Venäjän asevoimat ja turvallisuuspalvelu.


    • kxxk

      Aloitus halusi kommunisteja oikeistolaisten riveihin hakkaamaan turvapaikanhakijoita. Kommunistit kieltäytyvät kunniasta. Ei tule kuuloonkaan.
      Kommunistien vastaväittäjät mm TimoEspoosta poltti päreet. Kommunistit eivät sittenkään lähde uusnatsiemme joukkoihin. Kommunistit jäävät pois myös tukemasta ukrainalaisia uusnatseja vaikka vastaväittäjät niin toivovat.

      Kommunistit tukevat ja tuntevat solidaarisuutta maailman kansojen työväen- ja demokraattisia liikkeitä kohtaan. Soinit ja hirvisaaret tukekoot natseja. Se on heidän asiansa. Soinia kylläkin uusnatsit arvostelevat kurkku suorana petturiksi.

      • TimoEspoosta

        >> TimoEspoosta poltti päreet. <<

        Älä väitä tällaista mitä ei ole tapahtunut. Minulla ei pala päreet tai mikään muukaan komuleiden kanssa, niin onnettoman vähäistä ja romahtanutta aatetta kannattavia kun ovat.
        Mutta lystiä on lueskella päättömiä ja valheellisia väitteitä kommunismista tai asioista yleensäkin. Tämä onkin ainoa paikka, jossa komulit pääsevät ns. ääneen. Missään muualla yhteiskunnassahan kommunisteja ei ole. Näin on Suomen kansa asian päättänyt.


    • tervemenoa2

      Menkää vaan koko ktp:n porukka sinne Donetskin paratiisinne J anus putkosen ja Viljakaisen tykö. Sillä teistä päästään.

    • tervemenoa3

      Donetskissa, Ukrainasssa ja Venäjällä taitaa olla uusnatsien parhaimmat ystävät. Sinne vaan kaikki persut. Tervemenoa. Mukaan persuihin kyllästyneet reformipuoluelaiset ja muut oikeistoöhyt.
      Komuista ette saa tukea ihmisvihan levittäjiksi. Ottakaa Kristuksenne mukaan.

      • heitesiellä

        KTP:n jäsenet näkyy avoimesti tukevan Donbassin miehityshallintoa. Ei siitä mihinkään pääse vääristelemällä sanomaani.


    • alkir

      Natsien haaveilema reformipuolue Suomessa kuivuu kokoon. Älkää haukkuko KTP:tä. Itse olette tumpeloita. Samanlaisia tumpeloita kuin Ukrainan nykyhallinnon natsit.
      Kiova kieltäytyy edelleen Minsk 2.0 sopimuksen toimeenpanosta. Se on johtanut Ukrainan vararikkoon. Maa on USA:n ja EU:n vasallivaltio ja suomalaisetkin maksavat sen velkakuluja. Suunnitteilla olevalla Reformipuolueella on kummallinen ohjelma velkaannuttaa Suomea Ukrainan oikeistohallinnon tukemiseksi.

      Menkää Kiovan hallinnon palkkasotureiksi mutta älkää maksattako meillä muilla niiden poliittisia röhlömejä.
      Miksi muuten tuette ukrainalaisia. Hehän ovat matuja ja ortodoksisia vääräuskoisia ulkomaalaisia. Ajatelkaa: Hitler mukanaan suomalaiset natsijoukot halusi tuhota Ukrainan väestön tykkänään ala-arvoisena kansana. Jos tuette Hitleriä, pyllistätte Ukrainalle. Jos tuette Ukrainaa pyllistätte Hitlerille. Mitä teette? Ryti rypi natsien munissa ja vainajia tuli. Turhaan tuli vainajia. Natsien maailmanvalloitus päättyi surkeasti. Suomalaiset natsit ryteineen tuomittiin maailmalla yleisesti.

    • stanillamennään

      Maailmanhistorian ainut ja oikea kommari on Stalin. Hän on suoraan Leninin perillinen, jota Lenin käytti käsikassarana jo tehdessään vallankumousta ja luodessaan sosialismin. Lenin tiesi ettei aatetta saada menemään kansan vain pehmeillä puheilla, vaan tarvitaan Stalinin tapainen häikäilemätön maantierosvo toteuttamaan asioita.

      Ehkä ei ollut Leninin kuningasajatus että Stalin tulee joskus johtamaan maata, mutta hän oli leninismin läpitunkema yksilö, joka osaisi muuttaa kaiken käytännöksi siitä huolimatta että joku vastusteli ja esille tuli kapitalistin kätyreitä.

      Oikea kommunismi ei siedä tippaakaan kapitalismia, siinä ei ole tilaa millekään muulle, vaan kuin sille ja kaiken tulee olla valtion hallinnassa. Jopa ihmisten yksityiselämä. Kaikki muut muodot ja tavat pelkkää aatteen paloa ja höpinää jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

    • AgitBrob

      "Olisiko aidosta kommunismista pelastus aikamme Suomelle"
      Avaus on mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Ensinnäkin: mistähän Suomi pitäisi "pelastaa"? Ja jos pitää, niin mitenkähän "aito kommunismi" Suomen pelastaisi? Kun on semmoinen tutina tässä, että "aito kommunismi" voisi viedä asiat vain huonompaan suuntaan. Kolmas ja aika tärkeä kysymys on se, että mistähän ihmeestä ja miten se "aito kommunismi" tänne siirtoistutettaisiin. Kun sitä ei täällä käytännössä luontaisesti esiinny.

    • eioleonnistunut

      Stalinkaan ei saanut syntymään aitoa kommunismia. Tai olisi saanut ellei olisi ollut Hitleriä, joka sotki maan asevarusteluun. Se vei ne rahat millä olisi oikeasti maata rakennettu. Se tietenkin maa köyhtyi kun Saksan armeija kulki lähes puolen maan läpi hävittäen lähes kaiken.

      Stalinhan oli toimen mies ja ilman häiritseviä luonteenpiirteitä, hän olisi polkaissut maan, joka täynnä luonnonrikkauksia kukoistukseen tavalla, jota olisi länsimaat ihannoineet. Mitä tosin ihannoivat siihen suuntaan kallellaan olevat, mutta se ei perustunut todellisuuteen.

      Ja vaikka Stalin oli kova jätkä, ei hän saanut kitkettyä pois kansasta kapitalismin oman edun tavoittelua. Ei tuotannosta päätynyt kauppoihin kuin pieni osa. Suurin osa hävisi matkalla pimeille markkinoille sekä rikastutti osaa kansasta, vaikka juuri niin ei pitänyt käydä.

      Jotta aito ja oikea kommunisti voisi syntyä, pitäisi koko ihminen nussia uudestaan tai miten se sitten onkaan aikojen alussa syntynyt ettei meillä olisi kapitalistin sielua aivan luonnostaan, joka haluaa kahmia itselleen etuja ja varallisuutta. Opettamalla, höpisemällä tai pakollakaan se ei synny.

    • PelastusViesti

      Aito- ja oikea kommunismi on katoava luonnonvara. Nyt ovat viimeiset hetket käsillä pelastaa kommunismi katoamasta. Kommunismin "taikinajuuri" elää vielä aidoimmassa muodossaan Pohjois-Koreassa. Suomen tulee pikaisesti rakentaa lämpimät yhteydet tuohon maahan ja siirtää kommunismin puhdas siemen tänne itämään - näin Suomi pelastetaan noiden ahneiden kapitalistien ikeestä.

      • TimoEspoosta

        Katoava luonnonvara...hmmm.... Miksi?

        Siksi, että Euroopan kansat ovat ihan itse halunneet kommunismin kuolevan. Kukaan ei enää haikaile diktatuuria, pelon ja valheen alla elämistä, vankileirien saaristoa, kurjuutta ja puutetta, murhia rajoilla jne. Kommunistisen diktatuurin ja miehityksen alta vapautuneet maat liittyivät ihan itse ja kipin-kapin Natoon, EU:iin jne.
        Miksi? Ei siksi, että olisivat olleet pakotettuja tai painostettuja, vaan siksi, että eivät enää koskaan joutuisi kurjuuden diktatuurin ja mielivallan alaisuuteen.
        Nyt kansat ovat vapaat, ihmiset ovat vapaat, elintaso ja - ennen kaikkea - elämisen taso on täysin toista kuin kommunistisessa kurjuudessa.

        Mistä ihmeestä kommunismin pitäisi pelastaa ja miten? "Pelastaa>" hyvinvoinnista ja vapaudesta takaiksin suljettuun yhteiskuntaan ja kurjuuteen?


      • kapitlismi

        huhhuh mitä skeidaa


    • Demitros.Demokratikos

      "Aito ja oikea kommunismi
      Olisiko aidosta kommunismista pelastus aikamme Suomelle."

      Kuka uskaltaa väittää ettei siellä ole jo tuo aidoimmaksi todistettu ja "nerollisen" johtajan ohjaama puolue. Nyt kun siitä on saatu karsittua pois nuo "vääräpaitaiset" niin uusi kukoistus on vain ajan kysymys. Presidenttikin on jo valmiiksi mainostettu ja pää- ja muut ministerit odottavat jo salkut kainalossa. Laaditaan listoja mitkä valtiot sitten saavat armon olla "valittujen" listalla. Pelastuksen laiva saapuu satamaamme tuota pikaa. ainoa mitä vielä on kehitettävä uskoa ja jäsenmäärää mutta tuohan hoituu vaikka "Somettamalla ja Pimettämällä" !!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe