Maailmanloppu

tuhkaatuuleen

Jonkun loppu on aina jonkun alku.
Tähtien ja universumin loppu on mustien aukkojen kilpasyönnin aikaa.
Lopulta pimeässä saalistavat lukemattomat mustat aukot aikojen kuluessa lähenevät ja syövät toisiaan, kunnes kaksi viimeistä yhdistyy...
Seuraa uusi BIG BANG ja niin meillä alkaa taas uusi aika. Synnymme taas ja elämme.
Sitä en tiedä onko elämämme aina sama vai vaikuttaako siihen jokin...

9

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pystymme_kuulemaan

      4jäs heinäkuuta vuonna 2744

    • öögeeliäijjä

      Täytyy vain pysyä realiteetissä ja toimia nöyrästi. Ihminen muuttui apinaksi ja apina muuttui ihmiseksi. Kaikki on käynyt tämän prosessin. On vain yksi ylivalta ketä syö yli muiden ja on risteytynyt vielä sen kehityksen jälkeen. He yrittävät hallita maapallossa ja niin ei saa tapahtua. Ennen kuin ihmiset päättivät muuttua apinoiksi he tekivät sopimuksen jossa yksi puhui ja muut kuuntelivat... he tekivät sopimuksen ja jotkut irtaantui sopimuksesta ja he yrittävät ylivaltaa maapallossa. Meidän täytyy päästää valtaan ne ketkä ei ole poikennut niiden ihmisten säännöistä milloin kaikki kuunteli yhtä ja yksi puhui kaikille ja kaikki kuuntelivat. Jos jokin yhtiö tai komppania tai rikollisuus tai valtio tai mikä tahansa ruoat mukaan lukien ei toimi niin niin silloin ihminen on sellainen ketä ei kuunnellut ennen kuin ihminen muuttui apinaksi koska apina ei osaa istuttaa kasvia maahan. Jos puut ei kasva niin me ei hengitetä. Eikä öljyä voi sekoittaa veden kanssa. Suomessa on paljon näitä geenin kantajia ketkä ovat poikenneet tästä ihmisten säännöstä ja mutta täällä on myös paljon ihmisiä ketkä ovat korjanneet geenejään ja näkemyksiään. Ns. Pyhättöjä. Olen ajatellut tämän pienenä joskus. Tuli taas mieleeni koko asia unohdettuani lapsuudesta mutta muistin tämän erittäin hyvin nähtyäni yhden ohjelman ja siinä sanottiin että supertietokone on laskenut ja tehnyt laskelmien avulla 3D lähetyksen maailman vaikutusvaltaisimmille ihmisille nähtäväksi historiasta ja tämä tietokone tehtiin sitä varten että juuri nämä asiat nähtäisiin hiipivällä tavalla miten nämä ylivaltaa haluavat ihmiset tekevät. Tämä on maailman supervaltion agenda. Miten maapallo oikeasti toimii niin tämän funktion ymmärrät muistettuasi ulkoota tämän tekstin niin sisäistä tieto tekstiin kohdistuvasti niin näkemys on realistinen. Tästä totuudesta ei voi päästä pois kerran ymmärrettyä. Jos olet ymmärtänyt niin kysy sen jälkeen minulta koska olen valmis puhumaan vain ymmärrystä sen kanssa.

    • paska.säkä

      Tämän universumin loppua nykykäsityksen mukaan ei voi paeta. Kosmolgian mukaan (käsittääkseni) kaikkeudella ei ole ulkopuolta, joten ei ole mitään, minne paeta.

      Paska säkä!

    • Kosminenkeijo
    • alfa123om22

      Tiede on hieno asia ja sille on varattu kaunis rooli varsinkin vuosiksi 3000-4000 jaa.
      Mutta on joitakin asioita, joita on kirjoitettu ikuisiksi ohjeiksi koko maailmankaikkeudessa. Islamin mukaan esim. tarina Nooasta ja Vedenpaisumuksesta on tunnettu kaikkialla maailmankaikkeudessa.
      Geenit ja dna sekä solun tuma. Luulisin, että niissä on kirjattuna myös pysyviä asioita eikä vain jatkuvaa muutosta kuolemasta elämään ja elämästä kuolemaan.

      Jotkut asiat kirjoitetaan ikuisella musteella ikuisiin kirjoihin eikä niitä enää voida sen jälkeen poistaa noista kirjoista.

      Koraaniin on merkitty esim. että vaikka keinomaailman luominen on mahdollista niin on yksi rajoittava tekijä tietokoneissa, jotka sen tekevät: Fotosynteesi. Tietokoneiden muistikapasiteetti eli kovalevytila ei tule koskaan riittämään kaiken fotosynteesin konstruktoimiseen.

      Hare Krishna liikkeen kirjoista selviää, että jokainen on ikuisesti sitä lajia eläimistä, johon hän on alunperin syntynyt. Vaikka tapahtuu jälleensyntymistä niin se joka kerran oli lajiltaan leijona syntyessään ihmisruumiseen omaa leijonan persoonallisuuden yhä. Tätä lajien välistä rajaa ei voida murtaa mitenkään.

      En tiedä, mutta minusta tuntuu, että te hypetätte nyt brahmajotissa eli Jumalan sädehodossa, mutta se ei kelpaa Krishnalle lopulliseksi päämääräksi, vaikka itsekin siinä hypetettyäni tiedän kuinka ihanaa se on. Mielestäni brahmajotissa hypettäminen aiheuttaa esim. liikaa fyysistä väsymystä.

      Onnea matkaan maailmankaikkeuden konstruktoimisessa ja braanien rakentelussa, mutta nuo braanit ja taivaat on määrätty ikuisella musteella ikuisiin kirjoihin kirjoitetun perusteella hävitettäviksi kun Imaami Mahdi kuolee, jos hän nyt ylipäänsä kuolee????

      Englanti kuitenkin odottaa, että JOKA MIES TÄYTTÄÄ VELVOLLISUUTENSA. Ja on parempi rakennella braaneja kuin olla toimetonna. Aamen.

    • kukani

      Maailmankaikkeus = "tilkkutäkki". Jokainen kankaanpala on erilainen ja sillä on oma aikaulottuvuus . Voisi myös ajatella että se on kirja jossa meidän milkkivei on yksi sivu. Kaikki galagsit kuuluvat samaan (äärettömään*) universumiin ja niillä tosiaan oma värähtelytaajuus.("radio" jossa eri taajuuksia) Elektromangneettinen plasma pitää kaikkea koossa painovoiman avittamana...tai jotain..?? (*Maailmankaikkeus on ääretön ,koska se kasvaa jatkuvasti. Ehkä" tyhjää"tilaa on riittävästi... ääretön tarkoittaa siis juuri täydellistä tilan ahtauden puuttumista universumissa..) Ja sitten oli vielä se pimeä aine joka siellä suhaa.. Kuka näitä kaikkia ..

    • Hvalta

      Jossain vaiheessa mustien aukkojen painovoima voittaa muun materiaalien painovoiman . Siitä alkaa universumin supistuminen. Mustat aukot hotkivat atomeita , kunnes viimeinenkin atomi on hotkaistu. Viimeinen atomi vaan on sytytin joka räjäyttää uuden "big bangin"...

    • erttkkl

      Nytkö se tulee!?
      Maailmanloppu näyttää sitten tulevan vuonna 2020! Ihmiset kuolevat atomivoimaloiden säteilyjen takia! Hiljainen kuolema, ei kukaan jäää kertomaan!? Syntyvyys alenee arviolta 6000 kuluvana vuotena 2017, kun
      viime vuonna 3000.
      Tuo niinkuin alaraja arviossa, sillä alkuvuoden 2017 tilastojen mukaan väheneminen kuluvana vuonna voi olla jopa 9000 eli 3 kertainen eli loppu voi tulla jopa nopeammin!
      Lastentulo loppuisi sen arvion mukaan jo vv.2018 - 2019.
      Tuon lopun voi välttää pysäyttämällä atomivoimalat!



      Joku oli saanut profetian:Evankeliumin saarnaaminen loppu v.2020, mikä viittaaa maailman loppuun, sillä Jeesus käski julistaa Evankeliumia maailman loppuun asti!

    • asiantynkää

      Ei tullut loppua maailmankaikkeudelle eikä Tellus-planeetalle vaikka Cernissä on julkeasti törmäytelty hiukkasia. Tällaista maalailtiin:


      "Higgs’in bosoni voi tulla epävakaaksi hyvin korkeilla energiatasoilla ja sillä voi olla kyky laukaista ”katastrofaalinen tyhjiörappeuma, joka voisi saada avaruuden ja ajan romahtamaan ja … meillä ei olisi mitään varoitusta vaaroista”, hän jatkoi."


      Lue lisää huiman sekavaa ja outoa tekstiä, on siinä hieman asiaakin mausteeksi:


      https://ajankohtainen.wordpress.com/2015/09/30/onko-suuri-hadronitormaytin-portti-manalaan/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe