Hei teille kaikille

Jansson64

Eksyin tänne työkaverin lähettämän linkin vuoksi. Taisi ilkeyttään lähettää sillä en ole mikään kovin uskossa elävä vaikka kirkkoon kuulunkin. Kovaa keskustelua täällä käydään.

Minua jää mietittyttämään tämä ilta.

Meillä on vaimon kanssa tapana nauttia saunan päälle reippaasti toisistamme ja seksistä nän perjaintai-iltaisin. Niin tänäänkin. Lapset ovat jo aikuisia eikä nuorinkaan enää kotona viihdy vaikka virallisesti täällä asuukin.

MIelestäni se on jonkun näköinen palkinto Jumalalta että voi rakastella niin paljon kuin fysiikka kestää eikä tarvitse enää miettiä että herääkö lapset tai silloin kun vielä asuimme rivarissa miettiä ettei häiritse naapureita.

Vaimo jäi nukkumaan tyytyväisenä sänkyyn. Itsellä levoton olo ja tulin tänne alakerran takkahuoneeseen katsomaan valkokankaalta telkkaa, tai oikeastaan videota. Hyllystä löytyi vanha klassikko Streets of Fire. Hyvää musiikkia, kohtuullinen juoni, vieressä takkatuli, kädessä viskipaukku ja alla mukava nojatuoli, olo muutenkin tyytyväinen.

Filkka loppui aloin selaamaan mediaserverin kautta emaileja ja päädyin tänne. Itsellä olo on rauhallinen. Kuin kollikissalle joka on juuri saanut lautasellisen kermaa. Silti palstan kiihkeimpien juttuja lukiessa tulee mieleen että olen tehnyt syntiä, tai ainakin jotain määrittelemätöntä pahaa pelkästään siksi että nautin olostani.

Onko naimisesta nauttiminen syntiä vai ei vaikka nussiikin vaan pelkästä nussimisen ilosta ja nautinnosta ilman tarkoitustakaan tehdä lisää lapsia? Eikö ihminen saa nauttia olostaan edes sen jälkeen kun on painanut vuosikymmeniä niska limassa hommia että on saanut kasvatettua järjissään olevat lapset ja saateltua ne ulos kodista omille jaloilleen.

Tai miksi täällä täytyy niin kiihkeästi kinata siitä että onko Jumala olemassa vai ei? Nähdäkseni Jumala on varsin todellinen kaikille meille ketkä siihen uskovat. Mutta miksi ne ketkä eivät siihen halua uskoa pitäisi kuitenkin pakottaa uskomaan meidän Jumalaan? Vaikka itse uskon en pidä sitä asiallisena että alkaisin kyseenalaistamaan muiden uskoa. Silloin heillä on oikeus kyseenalaistaa minun uskoni ja siitä taas en halua kovin syvällisesti keskustella koska kuten sanottua uskonto ei kuulu vahvuuksiini.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • helvetti.soikoon

      Nautinnolla ei pääse taivaaseen!!!

      Sillä katso, millaiset ihmiset taivaaseen ovat menossa. He ovat hapannaamaisia, kaikesta hauskasta pidättyväisiä, tuomitsemishaluisia pikku perkeleitä. Sellaisten kanssa on varmasti mukavaa viettää ikuista "eloa". Itse kutsun tuollaista paikkaa helvetiksi, mutta makunsa kullakin.

    • kolmiomittaussarvi

      Minulla on ollut sellainen tilanne pitkään, että olen kuvitellut olevani hurja kasanova, kun olen kolmenkymmenen viimeisen vuoden aikana ollut silleen kymmenien naisten kanssa. Nyt sitten kuitenkin olen alkanut viihtyä paljon meisporukoissa keilaamassa, hirvimetillä ja uimahallilla. Kodin siisteyden ylläpito tai ruuanlaittokaan eivät ole minulle outoa puuhaa. Vaimoa ei tosin ole, eikä tosiystäviä yhtään. Pari ruokkoa on, mutta en heitä tapaa. Ja vakiohoitoja on vielä muutama. Uskon tietenkin Jeesukseen ja kaikkeen muuhunkin mielikuvitusjuttuun, josta voisi olla minulle jotain etua, kun kuolen. Nyt olen sitten akanut ajatella, että olisikohan minusta uudeksi sisäministeriksi. Siinä on iso kysymys kyllä tällekin palstalle mietittäväksi, minne päädyin.

      • Jansson64

        Jeesus on vain pahaenteinen paimentolaissatu ja viestiakanasi kupertaa jo silmiäni kuin ahospuinnissa aikanaan


    • Ei täällä mitään keskustelua käydä.
      Joku hullu hihhuli käy vaan välillä saarnailemassa pumpulit korvissa ja silmälaput silimillä.

    • naimisennautinto

      Ei naiminen mitään syntiä ole. Selibaatti aviossa sen sijaan on. Naikaa niin paljon kuin sielu sietää ja paikat kestää.

    • hyvääviikonloppua

      Eipä minulle sinun ja jonkun toisen naiminen kuulu niin kuin ei syöminen, juominen ja perjantain viettosi. Tuskin sinuakaan liikuttaa, mitä viikonloppuisin teen. Yhteistä meille on kuitenkin se totuus, että eräänä päivänä lähdemme täältä ja missä vietämme iankaikkisuuden.
      Vaikuttaa niin kuin kokisit syyllisyyttä jostain kun pohdit tuollaista ja kerrot tekemisistäsi. Minä ainakin nautin tästä ajallisesta elämästä ja voin kokea iloa hyvästä ruuasta, saunasta, musiikista, ym. elämästä. Ja saa kai aivopari naidakin jos se molemmille sopii. Itselläni ei ole puolisoa ja en edes kaipaa sitä punkan jakajaa. Ei ainakaan usko ole esteenä, että elän sinkkuna.

      "Sillä Herran silmät tarkkailevat koko maata vahvistaakseen niitä, jotka ehyellä sydämellä ovat antautuneet hänelle." 2 Aikak. 16:9

    • Ilominussa

      Jos uskot Jumalaan ja olet naimisissa sen kanssa, josta kerrot - olet täyttänyt Jumalan tahdon ja onnesi ansainnut - niin Jumala sen tarkoitti, kun loi puolisot toisilleen.

    • sesiitätyökaverista

      Jotenkin aloitus on tutunoloinen. Taitaa olla vakiopalstalainen. Olen lukenut tämän tarinan täällä tai jollain toisella palstalla joskus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      18
      2523
    2. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      130
      2215
    3. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      83
      1466
    4. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      117
      1423
    5. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1385
    6. Hallitus heitti kymmeniä miljoonia

      Yksityislääkäri kela korvauksiin. Ei ole mikään ihme, että se ei lyhentänyt terveyskeskusjonoja niinkuin hallitus väitti
      Maailman menoa
      95
      1260
    7. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      201
      1118
    8. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      66
      1063
    9. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      79
      1059
    10. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      59
      1039
    Aihe