Natopalstan häirikön työ...

fgrgrf

natopalstalla on todellinen sisutarina. Jatkanut yhtä soittoa vuosikaudet. Sairaalloista venäjävihaa ja naton palvomista jumalana. Kyseessä voisi luulla jo olevan jokin hallituksen salainen ihmiskoe.

3

58

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En mä oo seurannut, mutta silloin joskus about 2007-2008 täällä taisi olla ritaa haastavia korkea-arvoisia valtion hommissa olevia. Ihmetellevät kun Nato kannatus on nolla pari prosenttia. Ensinnäkin Natoon liittymisessä ei oo Ideaa ja Natoa markkinoidaan valheellisesti, median tuella. Loputkin kannatus menee siinä, kun ellei fanaattisesti osoita Naton kannatusta netissä, on heti kommunisti, venäläismielinen ja terroristi, sekä muuten rikollinen.

      Kesällä täällä oli pilvin pimein kokoomuksen jäseniä, erilaisia valtionvirkamiehiä (jotkut jopa isoja herroja), profilointi kyllä kävi "Olen niitä harvoja valittuja jotka tietävät millainen suuri ekspansio Suomea kohtaa, kun Suomi liittyy Natoon" sama äijä käytti tätä viivausgta ------------------ erotellen asioita ja aina perässä oli suurin piirtein tämmöinen: http://www.finlandnato.org/public/default.aspx?nodeid=31554&contentlan=1&culture=fi-FI
      siten aina tosiaan tää asioiden jäsentelyyn
      "---------------------------------------------------"
      Eräänä viikonloppuna sen ensimmäinen heitto oli "Huomenta kommunistit"

      Tämä herra muuten keksi kaksi termiä jotka Nato kysymyksessä on jäänyt elämään Tämän klasiseksi tullee : "tiltun" vaikka osa jengistä olisi ollut äärioikeistoakin niin tiltu se oli silti, kun ei kannattanut Natoa.
      -------------------------
      miillä oli jokin urkinta järjetelmä eli tavallista käyttääjää korkeammat suomi24 Järjestelmän valvojan oikeudet, vaikka eivät koskaan käyttäneet nikkiä. Kerran se taas kun aivan toisessa palstalla arvioin omasta näkökulmasta kissaherroja mm suhteessa natoo tyyliin "miten ne voi ja eikö ne edes käsitä"
      kirjoitin sen ilman nikkiä

      Oli meidän sanotaa nyt vaikka Natolinkki sankari aloittanut ketjun, jossa vipuili 20 tyyppiä sille, mä laitoin yhden jossa oli vain en ole samaa mieltä ja ainut kiukkuinen vastaus tuli muulle, vaikka mulla ei ollut nakki siloinkaan 5 minuutissa ainoana TEKSTI: "TILTU!!"

      EN tiedä sitten oliko se välillä juonut liikaa viskiä kasinolla tai missä lienee ja amerikalaisten lahjusrahat taskussa tai jossain vaikka ihan suhteitakin vain Atlantin suuntaan hoidellen. Se oli kyllä äkäinen mies. Kerran ukko uhkasi Mafialla, että Mafia laittaa myrkyn mun lasiin, kun käyn WC:ssä :D Eikö se tonttu osannut mitään parempaa heittää ja silloin vielä kun kyseluýiden mukaan 30 prossa suomalaisista kannatti Natoon menemistä Hän sano siitä 30 prosasta: "me kaikki fiksut kannatamme Natoon menemistä" No hauska mies omassa Nato kannatus kirjoituksissaan, vittuilessaan ihmisille nimitelen tiltuiksi, komunisteiksi ja hänen toinen kesintö nimityksensä "pelkoiset" (niin kuin Natoon suhteen) Mies teki sen kaiken jonka hän vain kykeni, että Natosta ei hänen tekstejään lukevat pian kauaa tykänneet. Jos kansan tuki puuttuu ja se oli se ongelma, ei ainakaan silloin vielä Putin, ei se kannatus ainakaan vittuilemalla ympäriinsä tule eikä tullutkaan. Koko Natoasia on melkoisen loppuun koluttu.

      Ei mies muuta tehnyt, mutta kylä minä ihmetelin sitä ja sen asennetta ja kun oli koulujakin käyty ja korkealle päästy. no joo mä en haluaa sellaisia edes nähdä.

    • SäästymmeSiltäSentään

      Sairaalloista USA-vihaa ja Venäjän ihannointia ei onneksi palstalla koskaan näe?

      • jaru5

        Ootko todella noin pihalla asiasta? (hymiö)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8825
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2633
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe