Miksi muka loton voittomahdollisuus on olematon?

Lottooja

Lotossa 7 oikein todennäköisyys on nykysäännöillä noin 1:18000000, miksi monet sanovat ettei lottoa muka kannata pelata koska voittomahdollisuus on olematon?

Kertokaapa sitten että minkäs takia joka ikinen jättipotti loton 50(?) vuoden historiassa on voitettu pois, jos ei yhtenä viikonloppuna löydy yhtään täysosumaa niin seuraavana tai sitä seuraavana viimeistään löytyy ja monesti ollut useakin täysosuma. Näin kävi eräällä työkaverillanikin, joka sai 7 oikein tuloksella en muista miten isosta potista 400 000 euroa koska monella muullakin oli 7 oikein. Eikä ollut lähipiirin ainut lottovoitto, isänikin tuntee ainakin kaksi päävoiton voittajaa, jotka saivatkin sitten miljoonia. Lähes jokainen tietää/tuntee vähintään yhden lottovoittajan

Niin eli jos se voittomahdollisuus on muka kerran niin olematon niin miksi joka helvetin jättipotin joku aina voittaa eli täysosuma tulee keskimäärin joka viikko ja parhaimpina useampi ja osa voittajista on täysin satunnaispelaajia vielä, jotka ovat vain päättäneet kokeilla onneaan kun on ollut iso potti?

Sama myös eurojackpotissa, jossa se voittomahdollisuus on noin 1:95000000, siltikin sekin potti on aina voitettu ja suomeenkin on tullut ainakin kolme voittoa, se yksi eläkeläinenkin voitti sen 65 milliä.

11

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Lähes jokainen tietää/tuntee vähintään yhden lottovoittajan"

      Älähän liioittele. Toki on luultavaa, että moni tuntee tietämättään lottovoittajan, sillä useimmat suurvoittajat eivät sitä mainosta. Mutta jos puhumme nyt päävoiton saaneista, niin heitähän on kai yhteensä reilut parituhatta koko suomalaisen loton olemassaolon ajalta. Toisin sanoen suurinpiirtein yksi lottovoittaja pariatuhatta asukasta kohden. Väittäisin, että ihmisten keskimääräinen tuttavapiiri on vain muutamia kymmeniä, ainakin, jos rajaamme tuttavan käsitteen niin, että tietää ihmisestä edes jotain muuta kuin voi päätellä suoraan ulkonäöstä tai ympäristöstä (bussikuski tai kaupan kassa ei siis lähtökohtaisesti ole tuttava, ei myöskään sellainen samassa työpaikassa työskentelevä, jota ei tunne nimeltä). Joten väistämättä lottovoittajan tuntevia on aika vähän.

    • oiskosnäin

      Oliskohan yksi syy siihen sama kun kenossakin, että pelatut rivit ovat arpoja-valvojan tiedostoissa jo ennen arvonnan alkua. Arpoja-valvoja laittaa pallot koneeseen ja suorittaa koearvonnan ennen varsinaista arvontaa. Päävoitot vähentyneet vuosien mittaan.

    • lottopaavi

      Järjen veit ja minusta orjan teit
      Kun lempes annoit
      Ja kestävän sen vannoit
      Mutt' kesti se vain hetkisen
      Jo murheeksi vaihtuen
      Sun sanas kuumat
      Oli valhetta vain

    • eivoittoja

      tietokoneet tietää kyllä numerot ,ei kannata ottaa sieltä ,omat numerot kehiin.

    • kriitikotPannassako

      Pystytäänköhän tietokoneella sulkemaan tietyn pelaajatunnuksen Ja IP-osoitteen omaavat henkilöt arvontojen ulkopuolelle. Siis niin ettei heidän pelaamaan rivejä arvota tai voitto ei osu heidän asuinkaupunkiinsa? Ilmeisesti tämä on käytössä ainakin kanta-asiakasarvonnoissa.

    • hahahahahahahaa

      Veikkausen edustaja suu vaahdossa kehuskeli kuinka vuoden vaihduttua tulee uusia kansainvälisiä rahapelejä hahahahhahaaa Itse olen lopettanut jo aikaa sitten Veikkauksen pelien pelaamisen, kuten moni muukin. Mistä kuvittelevat saavansa pelaajia huijaripeleihinsä haaaaaahahahahahaa

    • ttttrrrrreeee

      Kukaan ei pelaa enää huijaripelejä. Varmaan tosiaan ip:n perusteella estetään voittoja - varsinkin jos on kritisoinut veikan pelejä julkisesti - nimimerkilä kolmas ip banni veikan ebingosta vuodeksi jo kolmannen kerran - liiallisesta suorapuheisuudesta - don't worry - en viitsi nähdä vaivaa edes valittaa näistä lapsellisilta saiteilta - täynnä veikkauksen natsi admineita, joita tietty oma palkkio kiinnostaa ja se pieni, mutta ah niin ihana pikkusormen valta - lol.

      Veikkaus menettää pelaajiaan tuhansilla per päivä. Netissä palkitsevampia yhtiöitä pilvin pimein - miksi siis uhrata pennosiaan valtion kusetuslaitokseen, josta ei koskaan voi mitään suurempaa voittaa. Exactly.

      See - you - but not in feikkaus.

    • onkomulla

      90 miljuunaa euroa napsahtaa tilille, niin siinä on löysät housuissa, jollakin?

      • Veikka_Veikkanen

        taitaa sekin napsahtaa veikan omalle tilille


      • Esa123Turunen
        Veikka_Veikkanen kirjoitti:

        taitaa sekin napsahtaa veikan omalle tilille

        Eikun Saksan


    • asdasdaae

      Veikan tai Saksan valtion tilillehän nämä supermiljoonavoitot napsahtaa. Ei kai nyt kukaan täysijärkinen usko, että valtio - joka verottaa jopa pieraisuista, antaisi yksittäisen ihmisen kahmaista valtion rahasammon ''tuloja'' 90 miljoonaa - ja ihan vielä randomin?? Mwahahaaa.. niinkuin kuvamainos nauraa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      94
      2568
    2. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      186
      1651
    3. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      79
      1598
    4. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      92
      1343
    5. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      76
      1002
    6. Mitä mielestäsi on aito

      rakkaus? Miten sen kuvailisit?
      Ikävä
      80
      831
    7. Hitsi että olet tyylikäs!

      Sinulla on upea näkemys ja oikeaa värisilmää. Hyvä etten melkein pudonnut polvilleni eteesi kun hämmästytit minut jällee
      Ikävä
      35
      810
    8. Poliisi etsii Leif Lindemannia

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisi-etsii-leif-lindemania-julkaisi-kuvan/8982310#gs.cec6zf Onko nähty jo tarhar
      Kokkola
      18
      749
    9. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      34
      688
    10. Ensi kerralla aion ottaa sinun kanssa

      Tuijotus kisan ja mitäs sitten tapahtuu jää nähtäväksi 🤩😃 Voi olla vähän hankalaa jos muita ihmisiä mutta odotelkoot s
      Ikävä
      42
      680
    Aihe