Lajiutuminen labrassa kuukaudessa

Kretupelleille taas muistutusta miksi on turha yrittää toistella niitä vanhoja valheita siitä ettei evoluutiota tapahtuisi. Tässä se taas tapahtui ihan silminnäkijöiden läsnäollessa, ja toistettavassa prosessissa:

"Biologists have discovered that the evolution of a new species can occur rapidly enough for them to observe the process in a simple laboratory flask."

"In a month-long experiment using a virus harmless to humans, biologists working at the University of California San Diego and at Michigan State University documented the evolution of a virus into two incipient species—a process known as speciation that Charles Darwin proposed to explain the branching in the tree of life, where one species splits into two distinct species during evolution."

"With these experiments, no one can doubt whether speciation occurs," Meyer added. "More importantly, we now have an experimental system to test many previously untestable ideas about the process."

"The virus we started the experiment with, the one with the nondiscriminatory appetite, went extinct. During the process of speciation, it was replaced by its more evolved descendants with a more refined palette," explained Meyer.

http://phys.org/news/2016-11-biologists-speciation-laboratory-flask.html

25

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyseisessä laboratoriotestissä virus vain kehittyi toiseksi virukseksi eli virus pysyi viruksena koko ajan. Mitään evoluutiota ei siis tapahtunut. Kyse oli vain lajin sisäisestä muuntelusta, joka kuuluu kreationismiin.

      Toiseksi, tapahtuma ei tapahtunut luonnossa, vaan laboratoriossa ja ulkopuolisten, älyllisten persoonien (biologien)manipuloimisen avulla, eikä ilman älyllistä suunnittelijaa, kuten evolutionistit väittävät kaiken kehittyneen.

      • Ei idiootti, se että laji muuttuu kahdeksi lajiksi ei ole lajinsisäistä muuntelua. Tajuatko, niitä lajeja oli silloin jo kaksi ( sukupuuttoon kuollut kantalaji). Mutta ethän sinä tollo kykene ymmärtämään sellaisia vaikeita sanoja kuin laji, lajiutuminen ja lajinsisäinen.


      • 3131
        utti kirjoitti:

        Ei idiootti, se että laji muuttuu kahdeksi lajiksi ei ole lajinsisäistä muuntelua. Tajuatko, niitä lajeja oli silloin jo kaksi ( sukupuuttoon kuollut kantalaji). Mutta ethän sinä tollo kykene ymmärtämään sellaisia vaikeita sanoja kuin laji, lajiutuminen ja lajinsisäinen.

        Pitäisihän sinun tietää kreationistien lajit. Ne ovat kasvit, veden elävät, linnut, karjaeläimet, matelijat ja metsäeläimet.
        Niihin eivät bakteerit ja virukset kuulu. Jos niitä ei näe, niin niitä ei ole olemassa.


      • Harakalle pitäs kasvaa kidukset taikaiskusta, sitte olis kretupellen evoluutiokäsitys toteen näytetty.


      • Pasteur.in työtähän Darwin aikanaan jatkoi... Lisäsi kiusallista tietoa..


      • magyar1000

        höps


      • Niin millainen löydöa olisi kretujen mielestä evoluutiota? Harakan kidukset, ehkä?


      • Oppia kannattaisikin, punaniskat 1925 sai aikaan oikeusjutun kun opettaja oettluonnontiedettä biologian tunnilla. Kreationismin suurimpia saavutuksia. Kun et kumminkaan tajua, niin tämä oli satiirinen kommentti.


    • "Ei idiootti, se että laji muuttuu kahdeksi lajiksi ei ole lajinsisäistä muuntelua. Tajuatko, niitä lajeja oli silloin jo kaksi ( sukupuuttoon kuollut kantalaji). Mutta ethän sinä tollo kykene ymmärtämään sellaisia vaikeita sanoja kuin laji, lajiutuminen ja lajinsisäinen"

      Tietysti, jos virus muuttuu toiseksi virukseksi, ihminen voi keksiä jälkimmäiselle uuden lajinimen, mutta tosiasia on kuitenkin se, että virus muuttuu vain virukseksi, eikä todista evoluutiosta mitään.

      • Yritäs tollo antaa määritelmä sanalle laji. Huom: määritelmä, ei vain mitään vajakkihokemaa miten "virus on virus".


      • Mark5 saa flunssan. "Minulla on vesikauhu!", huutaa hän...


      • Oudoksuva

        Koska katsot että "virukset" ovat samaa lajia keskenään tarkoittanee se myös että nisäkkäät ovat myös mielestäsi samaa lajia keskenään?


      • kekek-kekek kirjoitti:

        Mark5 saa flunssan. "Minulla on vesikauhu!", huutaa hän...

        Erittäin hyvin havainnollistettu.

        Kumma miten Mark5 ylipäänsä hyväksyy virusten olemassaolon, vaikkei itse niitä näe ja Raamattu ei tiedä niistä mitään. Siellä viruksen lähin vastine taitaa olla riivaaja.


      • DRHouse
        utti kirjoitti:

        Erittäin hyvin havainnollistettu.

        Kumma miten Mark5 ylipäänsä hyväksyy virusten olemassaolon, vaikkei itse niitä näe ja Raamattu ei tiedä niistä mitään. Siellä viruksen lähin vastine taitaa olla riivaaja.

        Tosin Mark5dellä eo voi olla vesikauhua. Siihen vaadittaisiin aivot...


      • Eli mitä evoluutio sitte on jos kaikki elollinen on samaa lajia? Eli suomeksi sanottuna ihmisen ja vaikkapa sian väliset marginaalise erot ovat lajin sisäistä muuntelua, mikroevoluution tulosta, jossa ei ole lajirajoja ylitetty.. Tätäkö yrität sanoa?

        Eikö olisi helpompi että jätät sitä raamatun lukemista vähemmälle, harhasi voisivat vähentyä..


      • Voi jestas miten vähäpäistä valehtelua.....


      • cxvcvbvn
        utti kirjoitti:

        Yritäs tollo antaa määritelmä sanalle laji. Huom: määritelmä, ei vain mitään vajakkihokemaa miten "virus on virus".

        Voikohan idiootti-tollon toistelijasta muuntautua 'evoluution' kautta älyllinen ihminen? Tuskin. Mutta Jumalan avulla sekin onnistuu.


      • ravenlored kirjoitti:

        Eli mitä evoluutio sitte on jos kaikki elollinen on samaa lajia? Eli suomeksi sanottuna ihmisen ja vaikkapa sian väliset marginaalise erot ovat lajin sisäistä muuntelua, mikroevoluution tulosta, jossa ei ole lajirajoja ylitetty.. Tätäkö yrität sanoa?

        Eikö olisi helpompi että jätät sitä raamatun lukemista vähemmälle, harhasi voisivat vähentyä..

        Sitähän se: "Kreationismissa laji tarkoittaa pääjaksoa" eli olemme samaa lajia kuin suikulainen ja limanahkiainen.

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/12395180/millainen-valimuoto-kelpaisi#comment-69106863


    • koededij

      Mitäs banaanikärpäsillä silloin joskus ssatiin todistettua.

      • Mm. sellaista että Havaijilla on banaanikärpäslajeja enemmän kuin missään muualla. Havaiji on tuliperäinen saaristo, toisistaan eristettyjä ympäristöjä runsaasti, trooppinen ilmasto.


      • koededij
        kekek-kekek kirjoitti:

        Mm. sellaista että Havaijilla on banaanikärpäslajeja enemmän kuin missään muualla. Havaiji on tuliperäinen saaristo, toisistaan eristettyjä ympäristöjä runsaasti, trooppinen ilmasto.

        En sellaista tarkoittanut, vaan jotain labrassa tehtyä. Etsin itse.


      • "Lucyn rintakehä muistutti hyvin paljon gorillan kartiomaista rintakeää. Mahtoiko muillakin australopithecuksilla olla samanlainen rintakehä? Jos näin oli, niin austarlopithecukset olivatkin lähempänä gorillarotuja kuin apinarotuja."

        Voisivat edes yrittää pysyä oikeassaterminologiassa kun näitä valheita kirjoitttelevat. Gorilla ei ole siis apina? Ainin koska gorilla on gorilla ja simpansson smpanssi ja ihminen on ihminen... MIkä helkkarin otus apina on sitten kreationistien mielestä?


      • ilkimyksen.enovainaa

        Anglismia pukkaa hän. Ihmisapina on englanniksi ape ja muu apina on monkey ja suomalaisetkin kretupellet kuvittelevat että nämä olisivat jotenkin kaksi eri asiaa.


      • Jos näin oli, niin austarlopithecukset olivatkin lähempänä gorillarotuja kuin apinarotuja. < miksi väite että gorilla ei olisi apina?


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      203
      4872
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      281
      2997
    3. 134
      1777
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      225
      1592
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1431
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1206
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1139
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1107
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      77
      1092
    Aihe