Pientä askartelua evolutionisteille

Evolutionistien mukaan älyllistä persoonaa ei ole tarvittu mihinkään, mitä luonnossa havaitsemme.
Kehotankin evolutionisteja osoittamaan tämän pienellä testillä. Rakentakaa elävä ihminen niistä aineksista, joista ihminen koostuu.

Wikipedian mukaan ihmisen keho sisältää seuraavat aineet (numerot ovat prosentteja): Happi 65, hiili 18, vety 10, typpi 3, kalsium 1,5, fosfori 1, kalium 0,35, rikki 0,25, natrium 0,15, magnesium 0,05, lisäksi yht. 0,70% seuraavia: kupari, sinkki, seleeni, molybdeeni, fluori, kloori, jodi, mangaani, koboltti, rauta.
Lisäksi vähäinen määrä litiumia, strontium, alumiini, silikoni, lyijy, vanadini, arsenikki ja bromi.

Kaikkia edellä lueteltuja aineita on saatavana maapallolla, joten rakennusaineet ovat valmiina. Vaikka väitättekin, että ihmisen "valmistamiseen" ei ole tarvittu älyllistä olentoa, annan teille sen verran helpotusta, että saatte käyttää omaa älyänne ihmisen kokoamiseksi niin paljon kuin vain haluatte.

Jos te ette yhteenlaskettuine älyinenne kykene tehtävään, kuinka voitte uskoa, että ilman älyä oleva eloton aine olisi siihen pystynyt?

"Alussa loi Jumala taivaan ja maan" (1.Moos.1:1)

24

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmisen_tekeminen

      "Rakentakaa elävä ihminen niistä aineksista, joista ihminen koostuu."

      Uuden ihmisen tekemiseen pystyy melko moni. Vieläpä ilman mainittavaa koulutusta. Se ei kuitenkaan suoriudu tuosta vain käden käänteessä.

      Ensin oikeanlainen kehitystiimi kasaan. Sitten hetki tehokasta tiimityöskentelyä.

      Odottelua noin 9 kuukautta. Ja uusi ihminen on valmis.

    • "Uuden ihmisen tekemiseen pystyy melko moni. Vieläpä ilman mainittavaa koulutusta. Se ei kuitenkaan suoriudu tuosta vain käden käänteessä.

      Ensin oikeanlainen kehitystiimi kasaan. Sitten hetki tehokasta tiimityöskentelyä.

      Odottelua noin 9 kuukautta. Ja uusi ihminen on valmis. "

      Raamatun perusteella tiedämme, että elämä syntyy vain elämästä ja sitä sinunkin esimerkkisi todistaa. Evoluutioteoria sen sijaan väittää kaiken kehittyneen elottomista aineista. Todistakaa se rakentamalla elävä ihminen elottomista aineista, ilman elollisia vanhempia.

      • jahvemeneeroskiin

        Raamattua ei tarvitse kauaa lukea tajutakseen sen satukirjaksi :)

        20. Mutta jos syytös on tosi, jos tytössä ei tavattu neitsyyden merkkiä, silloin vietäköön tyttö isänsä talon ovelle, ja kaupungin miehet kivittäkööt hänet kuoliaaksi

        Ei tiennyt paimentolaismies tai paimentolaismiehen keksimä jumala että veri ei ole neitsyyden merkki. Nyt me toki tiedämme että yli puolet naisista ei vuoda verta menettäessään neitsyytensä.

        Tämän satukirjan jumala luuli verta neitsyyden merkiksi. Miten nolo moka. Keksitty jumala on keksitty :)


      • "Evoluutioteoria sen sijaan väittää kaiken kehittyneen elottomista aineista."

        Ei väitä. Evoluutioteoria ei ota kantaa siihen miten elämä syntyi, ainoastaan siihen miten elämä monimuotoistuu.

        Miksi edelleen valehtelet asiasta, vaika asia on sinulle kerrottu vähintään kymmeniä kertoja?

        Haluat ilmeisen tahallisesti vääristellä evoluutioteoriaa, helvettipelkoinen poloinen, kun et muuhun kykene.


    • Ei evoluutiosatu kestä minkäänlaista järkevää tarkastelua, se on umpikujassa katsoi sitä ihan miltä tahansa kantilta.

      • heeheeeeeee

        Harmi ettei tupauunojen aivopierut kiinnosta ketään :)


      • LapsenTieto

        Perustele väitteesi ja lähetä se vaikka Natureen.
        Evoluutio on kestänyt järkevää tarkastelua ja kreationistien järjettömiä väitteitä jo 150 vuotta ja tulee kestämään edelleenkin. Itse asiassa evoluutioteoria vain tarkentuu vuosi vuodelta, kun taas kreationismi menettää asemiaan kaikkialla sivistyneessä maailmassa.


    • Ihminen pitää itseään älykkäänä mutta ihminen ei ole onnistunut rakentamaan esim. mitään lentävää laitetta joka ei voisi sakata ilmassa, mutta linnut ja muut lentävät eläimet eivät sakkaa koskaan ilmassa, eli ne ovat huomattavasti ihmisen älyä suuremman älyn tuotoksia.

      • heeheeeeeee

        Teisti tosin näyttää saavan korvien välinsä sakkaamaan näillä paimentolaismiehen saduilla :)


      • Oudoksuva

        Samalla tavalla lintukin tai muu eläin sakkaa mikäli nopeus on liian hidas lentämiseen. Ja samoin kuin ihmispilotti, osaavat hekin (useamman vuoden kokemuksella kuin normaali pilotti) standardin lähestymistavan miten päästä pois sakkauksesta

        Eli siis pidä huoli että lentokoneen/lentävän olennon nokka osoittaa maata kohti, kerää nopeutta alaspäin syöksymällä kunnes nopeus on sakkauspisteen yläpuolella.

        Ainoa mieleen tuleva "sakkaamaton lentävä kohde" on oikeastaan pelkästään ihmisten keksimä kuumailmapallo.


      • Oudoksuva kirjoitti:

        Samalla tavalla lintukin tai muu eläin sakkaa mikäli nopeus on liian hidas lentämiseen. Ja samoin kuin ihmispilotti, osaavat hekin (useamman vuoden kokemuksella kuin normaali pilotti) standardin lähestymistavan miten päästä pois sakkauksesta

        Eli siis pidä huoli että lentokoneen/lentävän olennon nokka osoittaa maata kohti, kerää nopeutta alaspäin syöksymällä kunnes nopeus on sakkauspisteen yläpuolella.

        Ainoa mieleen tuleva "sakkaamaton lentävä kohde" on oikeastaan pelkästään ihmisten keksimä kuumailmapallo.

        "Samalla tavalla lintukin tai muu eläin sakkaa mikäli nopeus on liian hidas lentämiseen. "

        Montako lintua olet nähnyt sakkaavan?


      • SakkaaEisakkaa

        Esimerkiksi telkkä sakkaa tullessan pönttöön. Sama taitaa päteä kaikkien kolopesijoiden kohdalla. Myös vesilinnut sakkaavat loppulaskeutumisessa.

        Ihmisen kehittämistä lentolaitteista kuumailmapallo, ilmalaiva ja helikopteri eivät sakkaa. Sakkaus on mahdollista vain koneilla, joilla noste tulee nopeudesta ilman suhteen.

        Tietämyksesi aerodynamiikasta taitaa olla yhtä kehnoa kuin evoluutiostakin.


      • Sakkauksen saa aikaan siiven kohtauskulma ilmavirtaan nähden, ei alhainen nopeus. Eli lentokone voi sakata esim. nopeudessa 670 km/h, jos syöksy oikaistaan liian jyrkässä kulmassa, jolloin siiven kohtauskulma kasvaa yli 14 asteen. Liian alhaisilla nopeuksilla kohtauskulma myös nousee yli 14 asteen suuruiseksi aiheuttaen siiven sakkaamisen.


      • Epäjumalienkieltäjä
        TeroH kirjoitti:

        "Samalla tavalla lintukin tai muu eläin sakkaa mikäli nopeus on liian hidas lentämiseen. "

        Montako lintua olet nähnyt sakkaavan?

        <<Montako lintua olet nähnyt sakkaavan?>>

        Viime kesänä yksitoista. Hurjalta näytti kun räpiköivät telkänpojat lähtivät "lentoon" vanhasta palokärjen kolosta (korkeutta ehkä 4m). Räpiköinti oli kovaa, mutta jokainen sakkasi ja tippui melko kohtisuoraan alas. Alastulo varvikon läikittämään kallioiseen rinteeseen näytti pahalta, mutta ilmeisesti poikasi juurikaan vahingoittanut ja ne tepastelivat veteen emonsa perässä.

        Monenkos lentokoneen sinä olet henkilökohtaisesti nähnyt sakkaavan?


      • "Ihminen pitää itseään älykkäänä mutta ihminen ei ole onnistunut rakentamaan esim. mitään lentävää laitetta joka ei voisi sakata ilmassa, mutta linnut"

        Montako lintua tiedät, jonka paino on 640 tonnia, pituus 84m ja siipiväli 84.4m? :) Sellaisen lentävän laitteen nimittäin ihmiset ovat rakentaneet....revi siitä :D


    • Lähtökohtasi on väärä. Sen pitäisi nimittäin tietenkin olla "apina", jos ihmisestä ja evoluutioteoriasta puhut.

    • yhyyy

      Miksi ateistien keskuudessa vallitsee hiljaisuus? Eikö solu synnykkään itsekseen from nothing? Olen julkisesti luvannut lakata uskomasta mihinkään jumaluuteen sinä päivänä kun minulle vidaan kiistatta todistaa,että solu syntyy itsekseen,ilman ulkopuolista suunnittelijaa. Kertokaa vain,ihan rohkeasti: miten syntyy elottomasta aineesta elollinen olento?

      • Onko virus mielestäsi elollinen vai eloton olento?


      • OdotaVähänAikaa

        Saattaa olla ettei mene montakaan vuotta, kun saat heittää uskontosi romukoppaan. Ensimmäisen kopioitujan syntymisen kaikki vaiheet on jo todettu mahdollisiksi. Vielä ei tiedetä, mitä prosessia luonto on käyttänyt, mutta sekään aika ei luultavasti ole kovin kaukana, kun asia selvitetään. Päivä on varmasti lähempänä kuin tuhatvuotisen valtakunnan tulo.

        Et kai kuvittele, että solu olisi ollut ensimmäinen kopioituja, josta evoluutio on käynnistynyt. Ei ole ollut.


    • Fiksu_Kreationisti2

      Evolutionismi ei kuulu palstan aihepiiriin, vaikka evokkihäirikkötrolli Mark5 jatkuvasti niin kuvitteleekin.

      Aloitus ilmoitettu poistoon, aloittajan profiili ilmiannettu ylläpidolle ja aloittajan ip-osoite ilmoitettu KRP:lle tarvittavia toimenpiteitä varten.

    • No kerro mikä sinun mielestäsi ihmisessä osoittaa, että ihminen on muovailtu tomusta? Äläkä nyt vingu mistään evoluutiosta tai Raamatusta.

    • MauriKiinnostus

      #Wikipedian mukaan ihmisen keho sisältää seuraavat aineet (numerot ovat prosentteja): Happi 65, hiili 18, vety 10, typpi 3, kalsium 1,5, fosfori 1, #

      Alkuaineiden synty on kiinnostava juttu, mainitun fosforin synnystä on hyvä suomenkielinen tiivistelmä:

      http://blogs.helsinki.fi/save-kipsihanke/2016/09/23/maapallon-fosforin-alkupera/

      ”Maapallon fosfori, kuten muutkin raskaat alkuaineemme, on siis peräisin lähistöllä ammoin räjähtäneistä massiivisista tähdistä”

    • Epäjumalienkieltäjä

      Parikin uutta ihmistä olen tehnyt. Tosin vaimon osuus oli koko prosessissa ehkä hiukan suurempi. Jumalaa ei kutsuttu mukaan puuhaan eikä kutsumattakaan tuppautunut.

    • IlkimyksenUutispalvelu

      Meinasin ihmetellä että taasko Mark yrittää ratsastaa kuolleella hevosella, mutta sitten huomasin aloituksen päivämäärän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      141
      1805
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      113
      1405
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1242
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      88
      1227
    5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      86
      1072
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      194
      1007
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      97
      943
    8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      849
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      818
    10. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      192
      802
    Aihe