Jaksoseurantaa Suomen tahtiin 2

DalesissaTapahtuu

Tänään meillä esitetään jakso nro 7399,joka esitetty Briteissä 14.1.2016. Ketkun lakimies Rakeshin aloittama Mill cottagen remontointi kohtaa vaikeuksia ja perhe muuttikin jo Sharman Holgateen asumaan. Mill talon uutta sisustusta ja asukkaita ei ole nähty vielä Britti ajassakaan.
Aaronin ja hänen perheensä asioita selvitellään tulevina kuukausina. Asley ja Laurel muuttavat pian vuokralle Debbien taloon. Edell. ketju oli jo liian pitkä,hidas,hankala kirjoittaa.

160

3489

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PaddyPatakattila

      Paddy vahtasi ja sekaantui vahvasti Aaronin ja Robertin suhteeseen ja nyt tekopyhä Paddy itse on salasuhteessa. Joten onkin oikein, että Aaron kertoi eilen haastattelijalle ettei Kirkin perheen asiat ole kunnossa. Koko elukkalääkäri sakki Marlon lapsineen ovat rasittavimpia katsoa. Kerryn hölmöily on jo överiä toistoa. Jimmystä tulee koti-isä,Nicola on fiksumpi bisneksessä.
      Eikä Aaronin elämä Paddyn kanssa asuessa ollut helppoa. Kyttäsi,teki vääriä päätelmiä ja sai siksi viimein turpaansa.

      • muistan

        Silloin kun Aaron asui paddyn luona niin päinvastoin Paddy mitään kyttäilyt vaan yritti saada Aaronin hyväksymään homoutensa ,kun Aaaronhan inhosi silloin itseään homoutensa takia, niin Paddyn avullahan se sai rohkeutta olla oma itsensä. Nykyään Paddy on aivan toinen juttu kuin silloin.


      • Aaronista

        YouTubessa löytyy uudellen editoituja videoita Aaronin ajasta v.2010. Paddy epäili mm. Aaronin välittävän huumeita kun Jackson antoi hänelle bisnes korttinsa.


    • RobertjaAaron

      Robert oli ensimmäinen läheinen jolle Aaron pystyi kertomaan Gordonista. Ei ollut apua Dinglen perheestä,Paddystä eikä Adamista. Huomioitavaa Robertin tyytyväinen valaistunut ilme kun hän antaa Chasin luulla että on viettänyt yön Aaronin kanssa ja toinen kun hän kertoo hoitajalle olevansa A poikaystävä jotta saa tietoja. Kun katsoo YT videoita tulee tapahtumat tiivistettynä ja vaikuttavimpina kuin tv jaksoissa pätkittynä. Oli sentään välillä Asleyn ja Laurel asiaa eikä jotain mautonta Kerry,Marlon,Jimmy yms. pelleilyä.
      Robert löysi Aaronin Debbien talosta Asleyn kautta. Aikaisemmin R pääsi murhaajiensa Andyn ja Rossin jäljille kun Asley lähetti voicemailin Robertille vahingossa. Tuleeko vielä kolmaskin hyödyllinen apu Asleyltä jatkossa?

      • Katsomisen.lopettanut

        Onko Robert haamu? Vai mitä tarkoitat, että R pääsi murhaajiensa Andyn ja Rossin jäljille...jne.
        Saippuasarjaoissahan voi kaikki olla mahdollista.


    • Eihaitannuminua

      "Edell. ketju oli jo liian pitkä,hidas,hankala kirjoittaa."
      Miten mitataan liian pitkä? Millä lailla hidas? Miksi hankala kirjoittaa?

    • Paddypahapettäjä

      Vai yksipuolista rakkautta Paddyn ja Rhonan mielestä kun Robert kyseli huolissaan missä hänen kaikkensa "Everything" Aaron on. Chas on aika kalsea Robertille vielä pitkään.
      Odotan hauskaa hetkeä kun Rhonalle selviää Paddyn seikkailut ja selitykset alkaa. Piercen näemme myös aivan pian kylässä.

    • MillinRemppa

      Rakeshi aikoo siis muuttaa yhden perheen Mill talon useaksi huoneistoksi? Monta makuuhuonetta siellä on ollut Kingien aikaan? Rakeshi ja Pria aikovat, väh 3mh tarve,asua siellä itse ja sen lisäksi voi kuvitella vain yhden 2-3mh asunnon ja siinä pitää olla toinen olohuone,kk,kph,portaat yläkertaan. Pitääkö katsojien kuvitella että talo onkin nyt isompi kun se joskus valmistuu? 2 asuntoa ei ole monta.
      Onhan kylän talot tilaihmeitä muutenkin. Niin ja Mill lavaste koti poistettiin studiolta koska sille paikalle tehtiin Davidin uusi kauppa.

    • Hyväpäätös

      Laurel on siis raskaana edelleen. Uusi tuottaja MacLeod v. 2016 alusta päätti jatkaa Asleyn tarinaa suunniteltua pidempään v.2017 kevääseen asti ja katsojat saa näin perusteellisemman kuvauksen hänen sairautensa etenemisestä. Ja miten se vaikuttaa hänen perheeseensä ja miten muut kyläläiset ovat osallisina Asleyn elämään.

    • LeylanUusiNENÄ

      Huomasin tänään että Leyla näyttelijä on käynyt nenä leikkauksessa. Nenä pienempi ja suora. Nikhil poistui sarjasta,hyvä.
      Adam on vetelä meuhkaaja tyyppi,hemmoteltu kotona eikä ole kovin innokas yrityksessä. Aaron on ahkerampi työssä ja säästäväinen.

      • Metsonaim

        Emmerdalessa ei ole Leyla-näyttelijää, sen sijaan on Leyla-roolihahmo


      • Äozerotrloll
        Metsonaim kirjoitti:

        Emmerdalessa ei ole Leyla-näyttelijää, sen sijaan on Leyla-roolihahmo

        Onko sinulla luetun ymmärtämisen vaikeuksia?


    • kxft

      Nikhil oli ihan ok, tällaiset muutaman kuukauden väliaikaiset paluut tuntuvat kyllä hassulta. Pitäisi olla vähintään Donnan paluun kokoinen, 6 kuukauden paluuaika.

      • Solut

        Paluita on eri mittaisia, toiset kestävät vuosia, toiset kuukausia tai sitten vain esim. hautajaisissa käynti. Eihän niitä paluiden mittoja ole missään määrätty...


      • kxft
        Solut kirjoitti:

        Paluita on eri mittaisia, toiset kestävät vuosia, toiset kuukausia tai sitten vain esim. hautajaisissa käynti. Eihän niitä paluiden mittoja ole missään määrätty...

        On ne määritelty, on typerää tuoda jokin henkilö takaisin fanfaarien saattelemana, kehittää tälle juonitarinoita ja antaa ihmisten tutustua ja tottua henkilöön, vain viedäkseen tämän muutaman kuukauden jälkeen pois. Ei kukaan palkkaa mihinkään liiketoimintaan uutta henkilöä vain muutamaksi kuukaudeksi. Ihmiset haluavat ja kaipaavat sitoutumista, ihmisten tuntemista, pitkäaikaisuutta ja sijoitusta. Tällöin tällainen roolihahmo voi myös paljon vapaammin tehdä kaikkea epämiellyttävääkin, kun hahmo kuitenkin tunnetaan ja tähän on totuttu.


      • kxft

        Donnankin paluuaika oli juuri ja juuri siinä rajalla, kun kyseessä on kuitenkin niin hyvä näyttelijä ja pääosan esittäjä, ja hyvä, rakastettu ja pitkäaikainen pääosahahmo. Ihmiset olisivat halunneet Donnan jäävän ja edelleen monet kaipaavat häntä takaisin ja kuolleista herätettävän. Se, mikä tilanteen 'pelasti' oli se, että tämän juonikuvio oli niin hyvin tehty ja kuolema niin dramaattinen ja legendaarinen, että sitä varmaankaan ei monikaan haluaisi ottaa poiskaan kyllä.


    • Robronista

      V. 2016 tammikuun alussa kuvatut jaksot alkoivat. Ketku Paddy valehteli Rhonalle että Robert olisi houkutellut Aaronin Lodgeen mutta kuten tiedämme Aaron houkutteli Robertin ja ase laukesi vahingossa kun Paddy ryntäsi ovesta. Robertille ei olisi pitänyt kirjoittaa niin kauheata alkua sarjassa koska Robertista ja Aaronista tuli suosituja. Eikä Aaron ole viaton vaan osallinen tapahtuneeseen. Oates halusi paljon väkivaltaa ja juonia liikaa. Oates vastaa vielä kesään asti käsikirjoituksista,hahmoista ja juonista. Andy pääsi kartanoon töihin ja on katsojalla hullussa kestämistä jatkossa. Lachan on alkanut lihoa. Tätä 2016 vuotta pidetään parempana kuin viime vuotta.
      9.1. jaksossa A&R Sandran luona käynti onkin mielenkiintoinen. Huhtikuun puolenvälin jaksot esitetään meillä helmikuun alkupuolella.

      • kxft

        On todella mielenkiintoisia aikoja tiedossa.

        Minusta Robertin alun kirjoitus oli täysin ok. Tämä kuului kaikki kuvioon. Ei sitä olisi voinut kirjoittaa mitenkään muuten. Ei Aaronista ja Robertista olisi tullut yhtä suosittuja kuin he nyt ovat, jos heille olisi kirjoitettu jonkinlainen sinisilmäinen puppy love -ihastumistarina ilman mitään jännitystä ja tapahtumia. Sellaiset juonikuviot eivät riitä katsojien mielenkiinnon ylläpitämiseen. Koko juonitarinassa Aaronin ja Robertin suhde ja ihastuminen oli vain yksi osa koko juonitarinaa. Ei ketään voi pilata. Kaikesta voi aina tulla takaisin. Monipuoliset ja runsaat juonikuviot takaavat jatkon. Tällaisessa sarjassa jos on pääosassa, täytyy olla monenlaisia piirteitä ja juonikuvioita, toimia niin hyvin kuin kierostikin välillä. Mielenkiintoisimmat hahmot ovat usein moniulotteisia ja -tasoisia, joilla on monia puolia. Tällaisessa sarjassa ei pääosassa voi olla kovin kauaa pelkällä hyvyydellä. Suurimmat juonikuviot tulevat suurista tapahtumista ja salaisuuksista. Lisäksi tämä aiheuttaa tämän jälkeen tapahtuvan vääjäämättömän nousukiidon, kun hahmo tekee hyviä asioita ja hyvittää osittain toisia tekojaan. Ja jonain päivänä taas hahmo tekee jotain ei-hyvää, tämän jälkeen taas alkaa uusi aalto. Niinhän tällaiset ohjelmat toimivat.


    • Aaroninasioista

      Aaron tapasi Yorkissa Sandran ja 14v sisarpuolensa Livin, oik. Olivia Flaherty. Sandra selvästi tiesi Gordonin teoista ja siksi lähti pois. Sandralla on ilmeisesti ongelmia muutenkin. Liv on hankala tapaus jatkossa. Punatukkaista Sandraa näyttelee Paddy näyttelijän vaimo. Robert ainakin paleli puiston penkillä tammikuun kylmässä ja kosteassa säässä. Ulkokuvauksissa näyttelijöille usein takki auki ja ei hanskoja käsissä.
      Ei sisälläkään lavasteissakaan kovin lämmintä taida olla.
      Robert on siis edelleen kiinnostunut Aaronista ja odottaa sopivaa aikaa.

      • Ei.kateeksi.käy

        Mikä idea tosiaan mahtaa olla siinä, että kuljetaan ulkona takki auki kylmilläkin säillä. Olen pannut sen merkille muistakin englantilaisista sarjoista. Kävin Lontoossa joskus vuosikymmenet sitten talvella, lämpöä oli plussan puolella 4-5 astetta. Pikkulapset olivat paljain säärin, nilkkasukissa. Kintut kirjavina kylmästä. Mitään erityisen lämpimiä takkeja ei näkynyt kenelläkään iästä riippumatta.
        Toivottavasti pitkät housut auttavat tämän päivän nuoria pitämään munuaisensa ja virtsatiensä terveinä, bronkiitiksesta puhumattakaan. Siihen aikaan kaikki yskivät ja hytisivät. Minä vaikutin ihan maalaiselta, kun oli takin napit kiinni ja käsineetkin kädessä.

        Emmerdalessakaan ei ikinä ole villatakkeja tai muuta lämmikettä kenenkään päällä. Vain Zakilla on lakki päässä sisätiloissakin.
        TIETENKIN juu, studioissahan ne filmataan ja lämpöä riittää, mutta katsojanhan tulisi saada sarjoista kuva todellisista tilanteista, ja niihin kuuluu esim.ulko-ovet, joiden kynnyksistä päivä paistaa sisään ja yksinkertaiset ikkunat ja avotakat, joista lämpö menee suoraan harakoille.


    • Charitypalaavankilasta

      Tänään CHARITY saapuu kylään näyttävästi,on maaliskuun 11pv 2016. Charity aikoo ostaa puolet Willapakasta ja rahoitus on haalittava kokoon Bartonien avulla. Charity myy osuutensa kuljetus Haulagesta josta saa rahat toukokuussa. Charity lihoo lisää kevään ja kesän aikana ja epäiltiin näyttelijän olevan taas raskaana. Näytti jo välillä laihtuneen hieman mutta nyt tuorein näytetty jakso ohuessa puserossa näyttää että on iso omenamainen maha jota ei ole yritetty peitellä.
      Mitä tulossa meillä kevään kesän jaksoissa: Aaronin juttu oikeuteen, perhe asioita jne. Robert ja Aaron eivät ole paljon kesän aikana jaksoissa mukana. Nähdään paljon hössötystä : DINGLET Belle ja Lisa. David sairaus ja Tracy. Kartanolla tapahtuu. Rakeshin remonttiin liittyviä asioita alkukesästä,tulossa ongelmia lisää.
      Holly Barton nähdään pian ja uusi mies hahmokin tulee.

      • LäskiCharjahonkkeliDebs

        Charity näyttelijä oli vielä vuoden 2016 alussa noin hoikassa kunnossa kun nähtiin mutta sitten alkaa lihomaan ja useita kiloja tulee vyötärölle,takapuoleen ja reisiin. Joulukuussa kuvatussa jaksossa,joita nyt esitetty Br maha on pyöreä kumpu ja näytti raskaana olevalta. On siinä tuottajalla kestämistä näiden Dingleiden kanssa kun Debbiekin jo kolmannen aikoo tehdä aika pian.


      • pppppppppppppppppppppppp

        Tämä. Ei. Ole. Juonipaljastusketju.


    • Dinglejä_joka_paikassa

      "Debbiekin" on taas kohta jo kolmatta kertaa raskaana ja "Charity" siis ilmeisesti myös (?) ja "Chastity" (näyttelijät siis), joten on pian mahdollista päästä edes joistakin näistä ikuisuuden riippakivistä eroon ainakin edes vähäksi aikaa jos näyttelijöiden äitiyslomat venyyvät tms.

      Charityn paluu on vastenmielisin tapahtuma pitkään aikaan. Hän ja liki kaikki muutkin Dinglet ovat niinloppuunkulutettuja typerien kiukuttelujen ja sukukokouksiensa kanssa, että tervemenoa vaan. Liika on usein liikaa ja se pätee myös Dingleihin.

      Chas on jokaisessa jaksossa ilveilemässä ja määkimässä tiskin takana, Cain uhoaa vähintään joka toisessa ja muut Dinglet säestää tyhmyydellään lopuissa. Ja kohta alkaa Bellen puuduttava jakomielitautiaika. Hohhoijjaa.

    • Maaliskuunpuolväliä

      Eilen jo nähtiin ja kuultiin kuinka hullu ja vihamielinen pullistelija Andy on Robertia kohtaan ja sama jatkuu elokuuhun asti jolloin inhokista päästään eroon.
      Ross hankkii Charitylle rahaa ryöstöllä ja Haulagen myynnistä tulee lisää Williksen ostoon.
      Gordonille luetaan syytteet oikeustalolla,joka on Bradfordin Town Hall,kaupungintalo jota käytetään paljon tv kuvauksissa.

      • Hyi-mikä-meininki

        Andy se tuntuu yhtenään unohtavan, että Robert pelasti tämän hengen sieltä autosta. Ei totisesti tule Andya ikävä, jahka tämä kylästä lähtee.

        Laurelin ja Ashleyn häät. Charityn paluu. Hohhoijjaa. Nyt uidaan todella syvissä vesissä tällä hetkellä, niin typeriä ja turhia juonikuvioita on menossa/tulossa, että kelaamalla menee jaksot läpi.


      • Odotankevätmaisemia

        Aaronin oikeusjuttu isäänsä Gordonia vastaan ei ole turha. Koska meillä esitetään 10 jaksoa viikossa niin aika kuluu nopeasti. Kolmen viikon kuluttua on 15.4 ja juttu on käsitelty ja odotetaan tuomiota. Aaron ja Robert palaa yhteen ja Liv muuttaa Willapakkaan. Holly saapuu kotiinsa Moiran farmille. Davidin sairaus jne. Chrissie alkaa etsiä isäänsä. Robert saa rahansa Lawrencelta kovistelun jälkeen ja elämä jatkuu. Helmikuun lopulla on keväistä vihreyttä jo ruudussa kun näytetään toukokuun alun jaksoja viime vuodelta. Tapahtumia on tarpeeksi joten mitä pitäisi olla? Moni asia ei selviä heti vaan pitemmän ajan kuluessa. Jatkuvat sarjat ovat tälläisiä.


    • Tapahtumiariittää

      Eilisessä maaliskuun 24pv jaksossa oli esillä Robertin avioero ja se todellakaan ole vielä selvä kun Robert saa tietää ällöttävän pirullisen Andyn olevan suhteessa Chrissien kanssa ja luikertavan Home Farmille asumaan. Robertin pitää saada myös Lawrencelta rahat työstään yrityksessä.
      Robert on kiinnostunut ostamaan Charityn osuuden Haulagesta.
      Holly saapui kylään ja ensivaikutelma ei ole hyvä mutta hyvää tarinaa tulee. Liv on joutunut isänsä manipuloimaksi ja vakoilemaan.
      Robertin auto on klassikkomalli Porche 944,jota tehtiin v-82-91.

      • kxft

        Sääli, että Hollyn näyttelijä on niin kehno...


      • Paremmaksimuuttuu

        Holly tekee kyllä ihan kelpo suorituksen ja tarina hyvä.


      • kxft
        Paremmaksimuuttuu kirjoitti:

        Holly tekee kyllä ihan kelpo suorituksen ja tarina hyvä.

        No joo, vaikka en erityisemmin hahmosta välitäkään, niin täytyy sanoa, että nyt alkuviikon jaksoissa oli kyllä ihan ok, näyttelijä on kyllä kehittynyt entisajoista.


      • Suhdetoimintaa

        Tuleeko Hollyn ja Cainin välille säpinää?


    • Aprillikuualkoi

      Aaronin oikeusjuttu Gordonia vastaan käydään ensi viikon jaksoissa. Kuriton ja harmia aiheuttava Liv sisarpuoli tuotiin sarjaan liian nopeasti sotkemaan Aaronin ja Robertin elämää. Aaron on liian lepsu ja kokematon Livin suhteen. Myös Hollyn paluu kylään on kiinnostavaa seurattavaa samoin Whitet ja Kartanon asiat.
      Bellen sekoilu Bayleyn kanssa alkoi eilen. Kevät ja kesä onkin täynnä Dinglejä, evvk. Davidilla on tietysti syöpä ja tulee Tracy ihastus hömppää. Kevyttä kesällä lomakaudella.
      Kuukauden päästä ollaan jo toukokuun loppupuolen tapahtumissa. Kiinnostavimmat Aaron ja Robert eivät ole paljon ruudussa kesän aikana. 2 jaksoa viikossa auttaa tylsimmän ajan yli.

      • TaasPalkittiinED

        Aaronin Abuse tarina oli viime vuoden sarjan arvostetuin ja palkituin.
        Emmerdale voitti taas Broadcast Awardin eilen 1.2.2017 parhaana jatkuvana sarjana.
        Vaikutuksen valitsijoihin oli tehnyt Aaron ja Chas talvisella rannalla kohtaus jossa muisteltiin Aaronin lapsuutta.


      • kxft
        TaasPalkittiinED kirjoitti:

        Aaronin Abuse tarina oli viime vuoden sarjan arvostetuin ja palkituin.
        Emmerdale voitti taas Broadcast Awardin eilen 1.2.2017 parhaana jatkuvana sarjana.
        Vaikutuksen valitsijoihin oli tehnyt Aaron ja Chas talvisella rannalla kohtaus jossa muisteltiin Aaronin lapsuutta.

        Hienoa! : )

        Tässä yksi artikkeli voitosta:

        'Emmerdale is named Best Soap AGAIN... and the show has Danny Miller and Lucy Pargeter to thank

        Judges praise Aaron's brave abuse storyline.'

        http://www.digitalspy.com/soaps/emmerdale/news/a820370/emmerdale-best-soap-broadcast-awards-danny-miller-lucy-pargeter/


    • KahelitKartanolla

      Robert vaatii nyt avioerossa enemmän,hyvä! saatuaan tietää Chrissien Andy suhteesta. Robert otti yhteyttä tietysti lakimieheensä eilisessä jaksossa ja ajatukset oli eroasiassa kun Aaron olisi halunnut lähteä Hotteniin.
      Tänään nähdäänkin sitten vihainen Robert vs Lawrence Kartanolla. Andyn ilkeä manipuloiva käytös inhotti " Iskä" hah,se on toistoa niistä keinoista miten liero pääsi Jack Sugdenin suosioon ja syrjäyttämään Robertin. Andy löi ensiksi miehiä ja sekin on osoitus hänen väkivaltaisesta mielestään.
      Lawrence on aika viurahtanut ja lapanen,tyhmä eräissä asioissa mutta Robertia kohtaan Lawr on julma koska oli ihastunut Robertiin eikä R suostunut rattopojaksi. Lawrence suosii Chrissietä,joka ei ole hänen oma biologinen tyttärensä ja hylkii Rebeccaa. Sairas kuvio perheessä kuten Sugdenilla.

    • Toukokuunalkua

      Hah, Rötöstelijä Rossilla ei ole rikosrekisteriä ja pojat päätti perustaa taksiyrityksen. Finn on kyllä aika vätys,jäikö opinnotkin yliopistossa kesken. Monta vuotta nyhjännyt kylässä,ei poikaystävää. Olisi aika jo tylsimys Finnin häipyä. Pete tulee vankilasta ensi viikolla. Tracy ja David höpötys tulee liikaa esille,syöpä ja varjoon.
      Jimmykin, joka tekee paremmin komediaa, nähdään lähes alasti huomisen jaksoissa. Bellen sekoilua riittää jatkossa.

    • Wjidiffok

      Eilisessä jaksossa Chas sanoivaal Robertin näyttävän pinkissä solmiossaan "office tottie/totty" ja se oli käännetty jotain toimiston respa. Ei yrityksen omistaja ja johtaja ole mikään toimistotyttö. Totty suomeksi nykyisin tarkoittaa viehättävää naista tai miestä. Alunperin totty tarkoitti yläluokkaista viehättävää naista.
      Chrissie luulee Ronnien olevan isänsä ja sotkee asiata jatkossa koska Lawrence ei vieläkään kertonut totuutta,Ronnie oli hänen tuttunsa,eikä ole Chrissien isä.
      Ronnie on kuvioissa jatkossakin kylässä koska Rakeshi palkkaa hänet remontoimaan Mill taloa.

      • Kirjoittamasiperusteella

        Chas sanoi Robertin näyttävän toimiston respalta. Ei sanonut, että on.


    • Toukokuuloppua

      Huomioita illan jaksosta. Adam on laihtunut ja Miller (Aaron)on aloittanut myös kunto ohjauksessa treenit ja tulos näkyy kesän mittaan. Liv 14v perijätär, jatkaa typeriä temppujaan. Lucky on kasvanut,lihoo selvästi.
      Cain on oikeassa Hollyn suhteen ja se rikkoo välit Moiran kanssa. Moiran käytös ei ollut oikeata silloin vuosia sitten kun osti huumeita Hollylle. Onhan varoittava tarina kokeilijoille. Ja Belle on toinen idiootti.

    • Kesäkuunalkuanyt

      Kesäkuun 2016 jaksot alkaneet. Lachlan on paljon esillä kesän ja syksyn jaksoissa kun Kartanolla tapahtuu kaikenlaista. Ronnien ilmestyminen kylään hermostuttaa Lawrencea ja Chrissien sotkee lisää asioita. Tom A nuorena 18v,esittää 16v, näyttelijänä on parempi kuin Belle jonka toilailut ei niin kiinnosta. Juonikin kiinnostavampi. Chas menee hoitoon kun näyttelijä pitää lomaa 5vk heinäkuun loppupuolelle. 4 viikon päästä 5.4 on jo 19.7. Toukokuun loppuun menessä,ollaan kai jo syyskuussa?

      • EDparassarja

        Elokuu alkaa 14.4 ja syyskuu 8.5 jaksossa. Toukokuun lopussa on jo lokakuu alkamassa.


      • kxft
        EDparassarja kirjoitti:

        Elokuu alkaa 14.4 ja syyskuu 8.5 jaksossa. Toukokuun lopussa on jo lokakuu alkamassa.

        Kesäkuun alusta tuleekin huipputapahtumarikas. Emmerdalen suurimmat tapahtumat ikinä ennen syksyä.


      • Kesäkuutakylässsä

        4 vk päästä, Britti ajassa 19.7.2016, Aaron saa viimein tietää ketkä olivat Robertin murhayrityksen takana. 11.10 jaksossa Rebecca White tulee sarjaan. Frank Clayton,Tracyn ja Vanessan isä tulee jo sitä ennen.
        Charityn maha alkanut pömpöttää ja katsojat odottivat äitiyslomaa mutta oli vain lihomista. Moseksen 1v syntymäpäivä 11.6.


      • Qisidixxxy

        James Bartonin poikien aloitettua taksibisneksen niin farmi työt vähenee sarjassa. Hyvä.


    • Vähänvilliäkesää

      Bartonin pojat kuuntelivat Jimmyn ja Nicolan seksi puheita. Kingien kinasteleva pari muistuttaa eniten Robertia ja Aaronia,jotka saavat aikaan myös komediaa.

    • Millinremontista

      No niin tänään paljastui Rakeshin Mill talon tilanne. Lahoa puuta lattiat ja katot. Itse talo on kylän ainoa tiilestä rakennettu.
      Mitä Rakeshi tekee talolle nähdään pian.
      SPOILER : Rakeshi konkkaan. Mill talo joutui pankille ja myytiin huutokaupalla viime joulukuussa. Kunnostus alkoi ja uusien asukkaiden on sanottu muuttavan nyt tänä keväänä. Ei ole varmaa tietoa ketkä muuttavat ja milloin talon kahteen asuntoon. Talon sisustus tulee olemaan tasokaampi,kauniimpi.

      • Sisustuskiinnostaa

        Mill talon tulipalo lavastettiin ja tehtiin muualla vanhassa rakennuksessa ei siis ko. kylän talossa. Studioon on tehty uusi lavastus setti ja odottaa uusia asukkaita. Puutarhurin täytyy kunnostaa isoa pihaakin jotta saadaan kauniita ulkokuvia. Sisäkuvaa on YT videolla vähän kuvaa yhdestä huoneesta,seinää ja ovien väriä ja ne hyviä mutta ei saa käsitystä miten talo on jaettu kahdeksi asunnoksi.


    • EDparassarja

      Emmerdale sarja voitti eilen taas saippua ja jatkuvien sarjojen joukosta RTA palkinnon,Royal Television Awardin,valinta raati oli hyvin vaikuttunut viime lokakuun 2016 tapahtuna viikosta. Meillä lokakuun 2016 jaksot alkavat kesäkuun alussa.

      • krfx

        Hienoa! : )


    • krfx

      No niin, tänään nähtiin viimein jakso, jossa räjähti taas oikein kunnolla, kun Rakesh sytytti Millin tuleen tietämättä Nicolan olevan vielä sisällä. Lisäksi sisään palannut Ronnie joutui myös liekkien armoille. Tällä tapahtumalla on hyvin kauaskantoiset vaikutukset, erityisesti Ronnien ja Lawrencen tarinalle, kuten myös Nicolalle ja Jimmylle, sekä tietysti Rakeshille ja Priyalle. Mielenkiintoinen tapahtuma. Whitet ja Nicola ovat mielenkiintoisia hahmoja.

    • Millistä

      Rakeshi siis jakoi Mill talon kahdeksi asunnoksi. Nicolan ollessa talossa nähtiin että pienet lyhyet portaat johti toisen kerrokseen.Alakerta? Koko Rakeshin sisustus ja palo tehtiin johonkin muuhun vanhaan rakennukseen. Rakeshin tila ratkaisu pihanpuolisessa oli outo,tiskiallas ison ikkunan edessä. Koska talon puuosat ainakin meni uusiksi niin erilaisia huonejakoja on voitu tehdä nyt aivan uusissa lavasteissa studiolla. You tubessa viime viikon jaksossa on video jossa on olohuone kesken ja sen perusteella voi arvella että tilajakoa on muutettu paremmaksi. Värinäytteitä maaleista näkyi.
      Mill cottage kuvissa olemme nähneet vain talon etupuolen ja oikenp ikkunoiden sijainnit. Joten nyt voi ottaa vapauksia talon takaosan tiloihin. Mh on nähty myös eikä sen muoto,ikkunakoko sovi pihanpuolisen asunnon yläkertaan jossa on matalat kaari-ikkunat ulkoa katsoen.
      Maakuuhuoneita sarjassa ei näe jatkuvasti kuin Moiran talossa. Olohuone,keittiötila,portaat,ulko-ovi, Millin kph?ja mh?

      • Housewatching

        Kuvassa,videolla näkyy että Bartonien varaama pienempi asunto on vain toisessa kerroksessa ja siten Rakeshin asunto oli isompi. Eteisestä johtaa portaat vain ylös.
        Saa nähdä myykö uudet talon omistajat toisen asunnon vai antavat vuokralle.


    • Tauolla

      Miksi Victoria on niin säikkynä?

    • krfx

      Kylläpä meni Laurel taas pohjalle. Huh huh, mahdotonta katsoa.

    • ChrissieKostaaHyvä

      Hienoa!Nerokas Chrissie saa Andyn vankilaan mihin hän olisi kuulunut vuosia sitten. Rötöslista on täynnä. Vielä pitää kuunnella kun Diane höhlänä valittaa voi viaton Andy raukka ja Vic säestää.
      Miksi tämä ruma tollo Andy on pidetty sarjassa 20v ihmetyttää. Bernice ja Andy hyhhyh.
      Uusista hahmoista Ronnie ja Pierce ovat vielä tuottaja K. Oakesin hankkimia ja hyvin onnistuneita.
      Ronnie on tekemisissä monien muiden asukkaiden kanssa ja auttaa monia ongelmissa.
      Chrissien ja Robertin piikittely, kinastelu on hauskaa.

    • Eilisestäjaksosta

      Zak ja Joanie menossa naimisiin. Pinkit kesähäät katsojille mutta kuka uskoo suhteen kestävän kovin pitkään. No ei se kestä. "Joanie" näyttelijän Denise Blackin voi nähdä tyylikkäänä pian Coronation Street sarjassa johon hän palaa Daniel Osbournen äitinä jolla on 21v poika Ken Barlovin ikä 80v. kanssa. Poikaa näyttelee "Connor" joka nähtiin EDssä.
      James ja Emma ostamassa Wylien tilaa jonka sisustus on hmm.. mielenkiintoinen. Viskiä juova Moira on hurjana ja Cain muutti pois. Mahakas Charity, näyttelijä ei ole raskaana ja Cain huhhuh.
      Whitet ja Sugden draama jakuuu... Huomasitteko Chrissien vahvan silmämeikin,lyhyen tukan, Dog koira nähtiin.

      • batmani

        No onhan se hyvä että Dog koira ilmeisesti hengissä on. Kuka sitä on hoitanut viime aikoina? Ei ainakaan ole näkynyt Chrissien ja Luckyn seurassa majatalossa tai pubissa, kahvilassa, kylän raitilla... ja Lawrencesta ei taida myöskään hoitajaksi olemaan!
        Vai piileskeleekö kartanossa enemmänkin näitä näkymättömiä työsopimuksen allekirjoittaneita työntekijötä?


      • Näkyyvuoria

        "Mahakas Charity, näyttelijä ei ole raskaana ja Cain huhhuh."
        Tuo virke on enemmänkin heh heh...


    • ElokuunalkuaNyt

      Harmaantunut Robinhood Frank Clayton,Tracyn isä nähtiin eka kerran viime pe jaksossa kun David meni tapaamaan häntä vankilaan. Poliisin ansiosta tollo Davidkin oli hauska. TaracyDavid pelleilyä
      on koska sarjan pääsponsorin pakaste tuotteet ovat esillä Davidin kaupassa. Claytonin rooli sarjassa?? Ei kannata odottaa liikoja tuottaja MacLeodin hahmoilta eikä juonilta. K.Oatesin keksimät viime aikojen hahmot Liv,Pierce ja etenkin luonteva Ronnie Hale on ollut hyvä,näyttelijällä on paljon sarja kokemusta. Rebecca White saapuu toukokuun lopussa jakso nro 7638,joka esitettiin Brit 11.10.2016 ja siinä sitten onkin enemmän ristiriitaa katsojilla..ja pian sen jälkeen lokakuun tapahtuma viikko,joka alkoi 17.10. Kai me nähdään ED kesän aikana ainakin yksi jakso päivässsä kuten ennenkin? Pilvisiä päiviä ollut nyt kesän ulkokuvauksien aikaan joita tehty 6-8kk ennen esitysajan kohtaa.

      • Glub

        Claytonin esittäjä on hyvä näyttelijä Michael Praed, joka tulee kyllä olemaan esillä sarjassa etenkin tulevien naissuhteidensa ansiosta.

        Ja David oli nimenomaan kaamea poliisiasemalla, esitti hyvin sen, miten kamalaa komedia on ja erityisesti joiltakin henkilöiltä.


    • ikifani

      En tahdo enää jaksaa tuota David-Tracy asetelmaa. Siinä lisäksi sähläämässä Vanessa ja Leyla. David on sarjan heikoin näyttelijä ( tiedän kyllä näyttelijän nimen, mutta on m y ö s sovittu täällä foorumilla, että voidaan puhua roolinimillä ).
      Eilen tuli hiukan uutta Tracy-Vanessa-kuvioon. Taitavat tytöt ollakin sisaruksia.

      • WhiteRobronkiinnostaa

        Davidin sähläys ja vetelä käytös on rasittavinta koko sarjassa. Syöpäjuttukin meni pelleilyksi. Vuosikausia saanut helppoa rahaa kun vaimoke Debbie on ollut sarjassa. Tracyn ja Vanessan puhe on niin kamalan kuuloista etten edes jaksa kuunnella höpinöitä. Tiini- Frank tulee ja lisää em. Leyla on nykyisin siedettävä mutta diabeetikko Kerryn toilailut ovat tyhmiä.
        Jotkut hahmot ovat liian kauan ja heihin väsyy. Aaron ja Robert ovat jatkuvasti kiinnostavia siksi että kummankin pitkästä hahmo historiasta saa aineksia tarinaan ja näyttelijät ovat hyviä ja uskottavia rooleissaan.
        Whiteista saa myös paljon tarinaa ja ovat kiinnostavia. Chrissien isä pitäisi löytää. Lachlanista" Lycky" saa kiinnostavia juonia.


      • Asiatsekottuvat

        "Davidin sähläys ja vetelä käytös on rasittavinta koko sarjassa. Syöpäjuttukin meni pelleilyksi. Vuosikausia saanut helppoa rahaa kun vaimoke Debbie on ollut sarjassa"
        Debbie ei ole sarjassa Davidin vaimo! Siviilissä David Metcalfe ja Charley Webb ovat naimisissa.
        Mistä tiedät, kummalla on parempi palkka?


      • kxft
        Asiatsekottuvat kirjoitti:

        "Davidin sähläys ja vetelä käytös on rasittavinta koko sarjassa. Syöpäjuttukin meni pelleilyksi. Vuosikausia saanut helppoa rahaa kun vaimoke Debbie on ollut sarjassa"
        Debbie ei ole sarjassa Davidin vaimo! Siviilissä David Metcalfe ja Charley Webb ovat naimisissa.
        Mistä tiedät, kummalla on parempi palkka?

        Älä räävi. Kaikki mitä WhiteRobron kiinnostaa pitää paikkansa. Paitsi, että pidän myös Vanessasta sinällään. Kaamea Tracy-suttura ja David tulisivat poistua.


    • Pohjanoteeraus_taas

      Tämä Davidin naimisiinmenopakkomielle on niin rasittavaa ja v-mäistä katseltavaa, että joutaisi koko hahmo hävitä ja äkkiä yhdessä muutaman turhan Dinglen kanssa.

      Chrissiestäkin on saatu tehtyä pottatukkansa ja virnuilunsa kanssa uskomattoman ärsyttävä ilmestys.

      • DalesissaTapahtuu

        Chrissie on nyt vähän pahis mutta hyvä siinä,pidän näyttelijästä ja Andy saa mitä ansaitsee. Tukka ja vahva meikki koventaa nyt C ulkonäköä mutta palaa entisellen hiukset pitenee. Chrissie suhtautui Robertin suhteen paljastuttua melko hyvin asiaan mutta kun isäjuttu paljastui ja Andyn petos sai aikaan nyky käytöksen. Chrissie sai tietää Robertin ampumisjutun ja Andyn menneisyyden teot. Ja niin Chrissie tekee hyvän teon ja pistäå Andyn ulos sarjasta! Diane,Bernice ja Victoria eivät tiedä vielä Andyn olleen R ampumisen takana.
        Haluaisin, että Whitet jatkaa sarjassa koska kertomatonta juonta löytyy. Kylän muita perheistä pitäisi karsia ja tuoda uusia.


      • Liikennemerkkejä

        "Ja niin Chrissie tekee hyvän teon ja pistäå Andyn ulos sarjasta!"
        Minä luulin, että käsikirjoittaja poistaa Andyn sarjasta... Kiitos, että kerroit miten asia oikeasti menee.


      • magiaamagiaa
        DalesissaTapahtuu kirjoitti:

        Chrissie on nyt vähän pahis mutta hyvä siinä,pidän näyttelijästä ja Andy saa mitä ansaitsee. Tukka ja vahva meikki koventaa nyt C ulkonäköä mutta palaa entisellen hiukset pitenee. Chrissie suhtautui Robertin suhteen paljastuttua melko hyvin asiaan mutta kun isäjuttu paljastui ja Andyn petos sai aikaan nyky käytöksen. Chrissie sai tietää Robertin ampumisjutun ja Andyn menneisyyden teot. Ja niin Chrissie tekee hyvän teon ja pistäå Andyn ulos sarjasta! Diane,Bernice ja Victoria eivät tiedä vielä Andyn olleen R ampumisen takana.
        Haluaisin, että Whitet jatkaa sarjassa koska kertomatonta juonta löytyy. Kylän muita perheistä pitäisi karsia ja tuoda uusia.

        Karsee Milla Magia-lookki tuolla Chrissiellä, vähän huvittava!


      • kxft
        DalesissaTapahtuu kirjoitti:

        Chrissie on nyt vähän pahis mutta hyvä siinä,pidän näyttelijästä ja Andy saa mitä ansaitsee. Tukka ja vahva meikki koventaa nyt C ulkonäköä mutta palaa entisellen hiukset pitenee. Chrissie suhtautui Robertin suhteen paljastuttua melko hyvin asiaan mutta kun isäjuttu paljastui ja Andyn petos sai aikaan nyky käytöksen. Chrissie sai tietää Robertin ampumisjutun ja Andyn menneisyyden teot. Ja niin Chrissie tekee hyvän teon ja pistäå Andyn ulos sarjasta! Diane,Bernice ja Victoria eivät tiedä vielä Andyn olleen R ampumisen takana.
        Haluaisin, että Whitet jatkaa sarjassa koska kertomatonta juonta löytyy. Kylän muita perheistä pitäisi karsia ja tuoda uusia.

        Aivan, Chrissie on todella hyvä hahmo, ollut aina mielenkiintoinen, ja nyt on vielä entistäkin enemmän, kun alkaa tekemään asioita oman päänsä mukaisesti. Eihän se mikään ihmekään ole, että päättää kostaa miehille elämässään kaiken jälkeen. Tämä on pitkälle ajalle suuntautuva keskeinen juonitarina, jossa Aaron ja Robert ovat keskeisessä osassa, sarjan päänäyttelijöinä. : )


      • kxft
        Liikennemerkkejä kirjoitti:

        "Ja niin Chrissie tekee hyvän teon ja pistäå Andyn ulos sarjasta!"
        Minä luulin, että käsikirjoittaja poistaa Andyn sarjasta... Kiitos, että kerroit miten asia oikeasti menee.

        Syytä onkin kertoa, jos joku on niin typerä, ettei tajua. : )


    • 254

      Olipas tänään hyvät jaksot :) Toimintaa huumorilla höystettynä!

      • Robronloistaa

        Robert ja Aaron näyttelijät osaavat myös älykästä komediaa tämän kesän ja syksyn jaksoissa. Charityn ja Rossin sanailu oli hyvä. Andy on niin ärsyttävän hassu tyhmän hölmö ja omasta mielestään muka parempi kuin Robert. Aaron tuntee Robertin parhaiten. Robert maksoi isot rahat passista ja kuljetuksesta pois maasta ja silti A kehtaa valittaa. Eipähän tarvitse A naamaa enää katsella huomisen jakson jälkeen! YouTuben Robert ja Aaron videoissa on se hyvä puoli, että näkee kohtaukset kokonaan ilman davidTracy yms hömppää välissä.


      • kxft

        Niin olivat todella hyvät jaksot! : )


    • Emmestiina

      Eikä Ashleytä vieläkään!

    • PombastardUnderhimmer

      Andy häipyi viimein sarjasta aluksi ainakinm P- Espanjaan jossa hänen kyvyilleeen löytynee maatalous työläiselle sopivaa tekemistä.
      Typerää juoni että Robert ym yrittää nyt puhdistaa A mainetta.

      • kxft

        Ei ole typerä juoni, hyvä että veljekset sopivat vihdoin välinsä, ja Robert auttaa Andya ja voi näin hyvittää vanhoja asioita.


    • SuvuistaKylässä

      Kartanon omistajien vaihtuessa on yksi jäsen suvusta jäänyt kylään asumaan. Noah Tate nykyisin Dingle, Jimmy King, Megan Macey. Whitet ovat olleet v 2014 lähtien. Ensi syksynä tulee 3v. Jotain muutosta saattaa jo tapahtua. Jos heistä joku jäisi kylään se olisi Chrissie. Lachlan on mielenkiintoinen häilyvä hahmo,välillä ok ja sitten taas ei. Ronnien veli Brian mainittiin tämän illan jaksossa. Chrissien isä asia on unohdettu mutta tietäisikö Ronnie jotain?
      Sukunsa viimeinen kylässä on täysin myös Robert Sugden, Victoria on vain puoliksi Jackin 2 avioliitosta.

      • Joitain-on-liikaa

        Mutta Dinglejä riittää vissiin toistakymmentä, valitettavasti. Uskomaton logiikka taas tällä älykääpiölaumalla, että saadaa Bellen valehtelut ja muut sekoamiset Jermainen syyksi. Jos olisi Jermainella järkeä yhtään päässä niin lähtisi kiireesti tuosta sekopää-kylästä ja ennen kaikkea umpihullujen Dinglejen luota mahdollisimman kauas.


      • Kaupanjulkisivuja

        "Sukunsa viimeinen kylässä on täysin myös Robert Sugden, Victoria on vain puoliksi Jackin 2 avioliitosta. "
        Samalla tavalla Victoria on sukunsa viimeinen. Miten Jackin avioliitot eroavat tässä tapauksessa toisistaan?


      • Plotdale
        Joitain-on-liikaa kirjoitti:

        Mutta Dinglejä riittää vissiin toistakymmentä, valitettavasti. Uskomaton logiikka taas tällä älykääpiölaumalla, että saadaa Bellen valehtelut ja muut sekoamiset Jermainen syyksi. Jos olisi Jermainella järkeä yhtään päässä niin lähtisi kiireesti tuosta sekopää-kylästä ja ennen kaikkea umpihullujen Dinglejen luota mahdollisimman kauas.

        Tuottaja on kertonut että aikoo tuoda uuden miehen Dinglen sarjaan syksyllä. Haaveilee myös tatoidusta,lävistetystä hahmosta? !Tatuoidun Davidin kivessyöpä farssi juttu alastomuksineen oli nykyisen I.MacLeodin keksimä. Palkinnot mitä ED on saanut viime aikona ovat tulleet edellisen Oatesin luomile hahmoille ja tarinoille. Nykyisen arrogantin tuottajan virhearvioista on jo näyttöä.😠


      • kxft
        Plotdale kirjoitti:

        Tuottaja on kertonut että aikoo tuoda uuden miehen Dinglen sarjaan syksyllä. Haaveilee myös tatoidusta,lävistetystä hahmosta? !Tatuoidun Davidin kivessyöpä farssi juttu alastomuksineen oli nykyisen I.MacLeodin keksimä. Palkinnot mitä ED on saanut viime aikona ovat tulleet edellisen Oatesin luomile hahmoille ja tarinoille. Nykyisen arrogantin tuottajan virhearvioista on jo näyttöä.😠

        Joo lol, minustakin on hieman outoa, että halutaan tuoda sarjaan joku vain sen takia että on tatuoitu. Sehän on vain sivuseikka.


    • tahdistin

      Raskasta on seurata kun on mennyt niin huonoksi,saippuaa sanan varsinaisessa merkityksessä,pelkkää kuplaa,käsikirjoittajat hoitoon jne...

    • rbrf

      Kesäsutinaa kylässsä. Asutaan ahtaasti ja käytetää autoja,latoja,kriketti paviljonkia,korjaamoa. Cain ja Charity korjaamolla ja autossa. Monesti myös nainen on samoihin aikoihin kahden miehen kanssa jotta saadaan kuka on isukki arvailu. Chatity näyttelijä alkoi lihoa töihin paluun jälkeen ja arveltiin olevan raskaana. No ei ollut. Pyöreä omena maha näkyy olevan nyt viime aikaisissa jaksoissa,eikä ole peitelty.?
      Ross on ollut ainakin Donnan,Charityn,Debbien,Carlyn kanssa mutta oliko alussa joku muukin? Victoria,Vanessa,Leyla? Vai oliko nuo edell Adamin? Victoria oli Aaronin eka seksi kokemus. Mitähän Liv sanoisi kun tietäisi veljensa Aaronin olleen tyttöjenkin kanssa teininä? Ei ole tullut esiin että Robert tietäisi Aaronin ja Victorian jutusta.

    • kxft

      Kesätauko on nyt tiedossa. Emmerdale on kesätauolla 19.6. alkaen. Ehdimme juuri näkemään Emmerdalen kaikkien aikojen suurimman tapahtuman, ennen kuin sarja poistuu kesätauolle. Erittäin hyvä 'cliffhanger' -kohta sarjan jäädä kesätauolle.

      • Lainattutoisesta

        Mikähän voisi olla suurempi tapahtuma kuin jo tapahtuneet lento-ja helikopterionnettomuudet?


      • kxft

        No katsopa itse niin näet, mutta taidatkin olla tuollainen epäilevä tuomas, jolle ei kelpaa mikään. Jos olet jo etukäteen asennoitunut huonosti niin ei siitä sitten sinulle mitään iloa ole --> Kannattaa lakata katsominen : )


      • FiatMirafiori
        kxft kirjoitti:

        No katsopa itse niin näet, mutta taidatkin olla tuollainen epäilevä tuomas, jolle ei kelpaa mikään. Jos olet jo etukäteen asennoitunut huonosti niin ei siitä sitten sinulle mitään iloa ole --> Kannattaa lakata katsominen : )

        Sehän oli pohdintaa ja samalla kysymys. Kylässä on tapahtunut kaksi suurta katastrofia, niin eihän ole väärin miettiä, mikä on vielä pahempaa.


      • Palataanasiaan
        Lainattutoisesta kirjoitti:

        Mikähän voisi olla suurempi tapahtuma kuin jo tapahtuneet lento-ja helikopterionnettomuudet?

        Vai lainattua. Pyörää ei voi keksiä uudelleen. Mitä oikein odotatte? Erilaisia onnettomuuksia on ollut olemassa tuhansia vuosia. Syksyn ED 2016 tapahtumassa ei putoa lentokone eikä kopteri,rankka sade eikä tulva ei hukuta kylää,eikä tulipalo polta kylää. Se on jotain muuta hyvin tehtyä,jännittävää,elokuvamaista toimintaa ja johon osallistuu useat asukkaat.


      • lahopåå

        Eli seuraa joku älytön juonenkäänne,no odotan mitä tuleman pitää en viitsi etsiä edes tietoa tulevasta,muuten nykyinen Robert on tuonut sarjaan hyvää säpinää olemalla välillä hyvä hemmo,milloin muuttuu taas pahaksi kaveriksi?


      • UusiaAsuntoja
        Palataanasiaan kirjoitti:

        Vai lainattua. Pyörää ei voi keksiä uudelleen. Mitä oikein odotatte? Erilaisia onnettomuuksia on ollut olemassa tuhansia vuosia. Syksyn ED 2016 tapahtumassa ei putoa lentokone eikä kopteri,rankka sade eikä tulva ei hukuta kylää,eikä tulipalo polta kylää. Se on jotain muuta hyvin tehtyä,jännittävää,elokuvamaista toimintaa ja johon osallistuu useat asukkaat.

        "Vai lainattua"
        Mihin tämä liittyy?


    • Plotdale

      Tuottajan suurin mielenkiinto pyörii Asleyn ympärillä. Palkinnot ja oman uran edistäminen mielessä. Muista juonista ei niin väliä. Se alkaa näkyä. Kun omat ideat puuttui hän jatkoi edellisen aloittamaa Asleyn dementiaa.
      Eilen 9.5 huomasin todella hölmön ja tietämättömän Emmerdalen Twitteri vastauksen Robertin hahmosta kysyjälle. Jotenkin näin " Robertin äiti Annie kuoli ja sen jälkeen Diana on huolehtinut hänestä". Hah.. Siis Työntekijöitä jotka eivät tunne hahmohistoriaa. Hiljattain paljastui ettei Tuottaja ei itse katso edes jaksoja,käsiksiä kun oli outoja vastauksia media infossa.
      Kerryn temppuja ja DavidTracy farssia riittää,ei jaksaisi. Chrissie ja Lucky hahmot ja näyttelijät ovat hyviä, parhaita Robertin ja Aaronin,Livin lisäksi.

    • meneejoöveriksi

      Kyllä olin kuolla nauruun eilistä jaksoa katsoessa. Laurel synnytti sohvan nurkassa istuskellen, ihan kuin ois telkkaria katsonut, huokasi pari kertaa ja puolivuotias iso vauva oli Ashleyn sylissä. Sitten olikin jo koko suku sohvalla istuskelemassa ja teetä juomassa. Jos ei viitsitä nähdä vaivaa sen verran, että kohtaukset näyttäisivät edes hieman todenmukaisilta, niin kannattaisko koko kohtaus jättää pois, en ymmärrä, mitä tuolla naurettavalla kohtauksella haettiin. Laurel olisi voinut synnyttää siellä sairaalassa, kun kerran näytettiin, että kävi siellä hetkeä aikaisemmin. Jokohan tämä sarja olisi tullut tiensä päähän, on sen verran tyhmiä nuo juonikuviot, että kääntyy jo komiikan puolelle. On mahtanut Laurelin ja Asleyn roolia esittäviä näyttelijöitä naurattaa tuota sketsikohtausta kuvatessa.

      • Ohimenneen

        Lapsia on syntynyt ilman avustajia vuosisatoja. Synnytys ei ole sairaus. Sarjassa Tuotanto kustannukset ja aika rajoittaa. Laurelin raskaus oli ongelmaton,täysiaikainen ja joskus ei ehditä sairaalaan ja niin tapahtuu tosielässäkin koko ajan. Keskosia on ollut ihan tarpeeksi sarjassa jo.
        Lokakuun tapahtuman kuvaukseen on käytetty paljon rahaa. Ei ollut tarpeen luoda enempää hässäkkää nyt.
        Sarjassa oiotaan mutkia joskus ei sen kummenpaa.


      • minäenkatso
        Ohimenneen kirjoitti:

        Lapsia on syntynyt ilman avustajia vuosisatoja. Synnytys ei ole sairaus. Sarjassa Tuotanto kustannukset ja aika rajoittaa. Laurelin raskaus oli ongelmaton,täysiaikainen ja joskus ei ehditä sairaalaan ja niin tapahtuu tosielässäkin koko ajan. Keskosia on ollut ihan tarpeeksi sarjassa jo.
        Lokakuun tapahtuman kuvaukseen on käytetty paljon rahaa. Ei ollut tarpeen luoda enempää hässäkkää nyt.
        Sarjassa oiotaan mutkia joskus ei sen kummenpaa.

        Puhut nyt vaan eriasiasta, mitä tuossa sarjassa tapahtui, mutta se siitä, jos sinuun uppoo ja olet tyytyväinen sarjan tapahtumiin, jotka on välillä ihan ala-arvoisesti toteutettu, niin jatka vaan tyytyväisenä katsomista.


      • Vinxinvonxinml
        minäenkatso kirjoitti:

        Puhut nyt vaan eriasiasta, mitä tuossa sarjassa tapahtui, mutta se siitä, jos sinuun uppoo ja olet tyytyväinen sarjan tapahtumiin, jotka on välillä ihan ala-arvoisesti toteutettu, niin jatka vaan tyytyväisenä katsomista.

        Käsikirjoitus oli nyt vain sellainen että Laurelin synnytys tapahtui noin. Asley oli hyödytön ja ihan pihalla pyyhkeistä jne. Etkä ymmärtänyt edellistä viestiä oikein.
        Miten katsoa katsoa kuvitteellisia sarja ohjelmia oppaalla olisi tarvettaa joillekkin palstalalla..


      • tyhjäätäynnäpimeetä
        Vinxinvonxinml kirjoitti:

        Käsikirjoitus oli nyt vain sellainen että Laurelin synnytys tapahtui noin. Asley oli hyödytön ja ihan pihalla pyyhkeistä jne. Etkä ymmärtänyt edellistä viestiä oikein.
        Miten katsoa katsoa kuvitteellisia sarja ohjelmia oppaalla olisi tarvettaa joillekkin palstalalla..

        Kyllä laadukkaissa sarjoissa tapahtumat etenee ihan eritavalla, ei tarvii tyytyä siihen, että joku tapahtuma on vähän sinnepäin. Emmerdale oli ennen parempi, nyt alkaa muistuttaa kauniita ja rohkeita, jossa ei ole mitään järkee ja juonikuviot on ihan utopiaa. Jokainen tietää, että näyttelijät esittää näitä keksittyjä tapahtumia, mistä sinä jouduit oikein erikseen mainitsemaan. Käsikirjoitus oli vain sellainen, mutta oli todella naurettava sellainen ja sellaisena jatkuu, jos katsojat eivät vaadi parempaa.


      • Emmestiina
        tyhjäätäynnäpimeetä kirjoitti:

        Kyllä laadukkaissa sarjoissa tapahtumat etenee ihan eritavalla, ei tarvii tyytyä siihen, että joku tapahtuma on vähän sinnepäin. Emmerdale oli ennen parempi, nyt alkaa muistuttaa kauniita ja rohkeita, jossa ei ole mitään järkee ja juonikuviot on ihan utopiaa. Jokainen tietää, että näyttelijät esittää näitä keksittyjä tapahtumia, mistä sinä jouduit oikein erikseen mainitsemaan. Käsikirjoitus oli vain sellainen, mutta oli todella naurettava sellainen ja sellaisena jatkuu, jos katsojat eivät vaadi parempaa.

        Onneksi dementia ailahtelee sopivasti. Ashley oli ihan avulias ja hyvä avustaja Laurelille. Ihan tiedoksi, että aikaa oli varmasti lyhennetty, ihan joka minuuttia synnytyksen kulusta ei olisi kannattanut esittää.
        Ihmettelen kyllä, että kätilön tulo kesti niin kauan, että koko juttu oli ohi ennen avun saantia. Suomessa vastaavassa tapauksessa yleensä heivataan äiti ja lapsi ambulanssilla sairaalaan, mutta ilmeisesti synnytykset sohvan nurkassa ovat Englannissa arkipäivää.
        Mutta eihän tapahtuma ollut juonen kannalta tärkeä.
        Odotan aina vaan, että Ashley osuus jaksoissa kasvaa. Onko asiaan perehtyneillä tietoa, milloin nämä muut rönsyt on käyty läpi, ja A:n asiat pääsevät pääosaan?

        En millään jaksaisi seurata muita juonenkäänteitä, varsinkin Moira ja miehet ovat niin pitkästyttävät, että olen jo aikaisemminkin mennyt Emmelakkoon heidän takiaan.


      • Saippuaaaaaa

        Jotkut arvostelee samalla mitalla Emmerdalea yms kuin esim. Downtown abbeyta ja muita klo 21 jälkeen esitteviä lyhyitä draama ja poliisi sarjoja. Samassa jaksossa käsitellään ja nähdään monia hahmoja ja asioita. Jokainen näkee ja tapaa dementikkoja lähipiirissään, aihe ei ole outo eikä ainut laatuinen. Asleyta ja perhetta tulee liikaakin vielä monien kk ajan.


      • Glub

        Joo, Laurelin synnytys oli kyllä niin huvittavaa ja absurdia, lol, aivan hyvinhän siinä olisi ehtinyt joko sairaalaan tai ainakin kutsumaan ambulanssin paikalle. No, ihan kiva pikku vauvanen sieltä kyllä tuli.


      • Glub
        Emmestiina kirjoitti:

        Onneksi dementia ailahtelee sopivasti. Ashley oli ihan avulias ja hyvä avustaja Laurelille. Ihan tiedoksi, että aikaa oli varmasti lyhennetty, ihan joka minuuttia synnytyksen kulusta ei olisi kannattanut esittää.
        Ihmettelen kyllä, että kätilön tulo kesti niin kauan, että koko juttu oli ohi ennen avun saantia. Suomessa vastaavassa tapauksessa yleensä heivataan äiti ja lapsi ambulanssilla sairaalaan, mutta ilmeisesti synnytykset sohvan nurkassa ovat Englannissa arkipäivää.
        Mutta eihän tapahtuma ollut juonen kannalta tärkeä.
        Odotan aina vaan, että Ashley osuus jaksoissa kasvaa. Onko asiaan perehtyneillä tietoa, milloin nämä muut rönsyt on käyty läpi, ja A:n asiat pääsevät pääosaan?

        En millään jaksaisi seurata muita juonenkäänteitä, varsinkin Moira ja miehet ovat niin pitkästyttävät, että olen jo aikaisemminkin mennyt Emmelakkoon heidän takiaan.

        Ajoituksesi on kyllä hyvä, nimittäin juuri kesäkuun alussa ja syksyllä alkaa olemaan Ashleyta lisää.

        Vaikka itseäni ei kovasti itse juonikuvio kiinnostaa, John Middleton ja Charlotte Bellamy ovat kyllä aika ok. Ja samaa mieltä siitä, että Moira / Cain ja Moiran lukuisat miesasiat eivät kyllä kiinnosta pahemmin.


      • okiujhygtfd

        Googlaapa äm vee lehti ja siihen perään teksti "voiko näin hullua perhettä olla", niin näet jotain, joka ei uskottavuudeltaan yllä Emmerdalen vastaavaan.


      • Emmestiina
        tyhjäätäynnäpimeetä kirjoitti:

        Kyllä laadukkaissa sarjoissa tapahtumat etenee ihan eritavalla, ei tarvii tyytyä siihen, että joku tapahtuma on vähän sinnepäin. Emmerdale oli ennen parempi, nyt alkaa muistuttaa kauniita ja rohkeita, jossa ei ole mitään järkee ja juonikuviot on ihan utopiaa. Jokainen tietää, että näyttelijät esittää näitä keksittyjä tapahtumia, mistä sinä jouduit oikein erikseen mainitsemaan. Käsikirjoitus oli vain sellainen, mutta oli todella naurettava sellainen ja sellaisena jatkuu, jos katsojat eivät vaadi parempaa.

        Miten katsojat voisivat parempaa vaatia? Ei kai sarjan seuraajilla ole mitään mahdollisuuksia tai syytäkään huomautella jaksoista, jotka on jo filmattu aikoja sitten.
        Käsikirjoitajat on palkattu tehtäväänsä, miksi he välittäisivät katsojien toiveista. Hehän juonta kuljettavat.


    • tyhjäätäynnäjapimeetä

      Vanessan ja Tracyn sisaruus on väkisin viritelty, molemmat ihan turhia hahmoja. Se että sarja täytetään tyhjänpäiväisillä ihmisillä ja juonikuviot tehdään hutaisemalla, että keretään joka jaksoon survaista jokaiselle jotain pientä näyttelemistä, on tehnyt sarjasta tyhjänpäiväisen ja ala-arvoisen, tämmöistä ei ollut vielä muutama vuosi sitten ja kartanossa oli aina mielenkiintoinen porukka, joissa riitti vipinää koko kylälle. Esim. Aaronin sisarpuolikin on väkinäinen , vihainen tyttö, joka vain pyörii kaikkien jaloissa, mkä hänen juttunsa on tuossa yhteisössä, ei mikään.

      • Valiattajistaviis

        Täytyy tuohon vain todeta että kaikki eivät ymmärrä asioita samalla tavalla. Liv on varsin hyvä hahmo ja näyttelijä.


      • vähemmänsakkia
        Valiattajistaviis kirjoitti:

        Täytyy tuohon vain todeta että kaikki eivät ymmärrä asioita samalla tavalla. Liv on varsin hyvä hahmo ja näyttelijä.

        Minusta tuo Liv ei ole millään tavalla keskeinen hahmo, vaan kuuluu monen muu ohella turhaan täyteporukkaan, mutta jokainen todellakin näkee asiat omalla tavallaan.


      • TarinaaVaiHassuttelua
        vähemmänsakkia kirjoitti:

        Minusta tuo Liv ei ole millään tavalla keskeinen hahmo, vaan kuuluu monen muu ohella turhaan täyteporukkaan, mutta jokainen todellakin näkee asiat omalla tavallaan.

        Ketkä ovat mielestäsi keskeisiä hahmoja sarjassa? Määritä keskeinen hahmo sarjassa.
        Liv on Aaronin sisarpuoli. Aaron hahmo on suosittu,näyttelijä on tunnetuin,seuratuin Mediassa ja palkituin. Robert hahmona vanha ja paluu onnistunut hyvän näyttelijän ansiosta. Aaron.Liv ja Robert ovat perhe. Liv on älykäs,rohkea ja nokkela. Isobel Steele on ED sarjan paras nuori näyttelijä siis alle 18v.


      • eitarviisuuttua
        TarinaaVaiHassuttelua kirjoitti:

        Ketkä ovat mielestäsi keskeisiä hahmoja sarjassa? Määritä keskeinen hahmo sarjassa.
        Liv on Aaronin sisarpuoli. Aaron hahmo on suosittu,näyttelijä on tunnetuin,seuratuin Mediassa ja palkituin. Robert hahmona vanha ja paluu onnistunut hyvän näyttelijän ansiosta. Aaron.Liv ja Robert ovat perhe. Liv on älykäs,rohkea ja nokkela. Isobel Steele on ED sarjan paras nuori näyttelijä siis alle 18v.

        Rauhoitu, ei tarvii kuvitteellisen sarjan puolesta noin kiihtyä. Minusta Liv ei osaa näytellä kuin samaa vihaista roolia, yksi vihainen ilme naamallaan. On jotenkin väkinäisesti liitetty sarjaan, ei millään tavalla kuulu kylän vakio porukkaan. Kukaan äiti ei oikeasti jättäisi murrosikäistä tytärtään, jolla on tuommoinen isä, epävakaan homovelipuolen hoiviin ja häipyis itse jonnekin. En tiedä onko tuo Livin rooli kasvamassa johonkin tärkeämpään, mutta nyt on ainakin ihan vaan joukonjatkona.


      • kxft
        eitarviisuuttua kirjoitti:

        Rauhoitu, ei tarvii kuvitteellisen sarjan puolesta noin kiihtyä. Minusta Liv ei osaa näytellä kuin samaa vihaista roolia, yksi vihainen ilme naamallaan. On jotenkin väkinäisesti liitetty sarjaan, ei millään tavalla kuulu kylän vakio porukkaan. Kukaan äiti ei oikeasti jättäisi murrosikäistä tytärtään, jolla on tuommoinen isä, epävakaan homovelipuolen hoiviin ja häipyis itse jonnekin. En tiedä onko tuo Livin rooli kasvamassa johonkin tärkeämpään, mutta nyt on ainakin ihan vaan joukonjatkona.

        "homovelipuolen"? Taas nämä homofoobikot luulee olevansa täällä jotain. Oikea termi on "velipuolen" - opettele se tai häivy täältä palstalta. Kommenttisi on ilmiannettu.


      • voitsiisuskraist
        kxft kirjoitti:

        "homovelipuolen"? Taas nämä homofoobikot luulee olevansa täällä jotain. Oikea termi on "velipuolen" - opettele se tai häivy täältä palstalta. Kommenttisi on ilmiannettu.

        Aaron on homo, se on sarjassa tosiasia, ilmoita ihan minne vaan. Nyt menee kyllä jollain pahasti todellisuuden taju sekaisin. Homot on homoja, se vaan on hyväksyttävä, miksi Aaronin homous pitäisi kieltää. Koeta tajuta, että tuo on näytelmää, ei oikeata elämää. Miten joku voi ottaa tv-sarjan noin todesta.


      • kxft
        voitsiisuskraist kirjoitti:

        Aaron on homo, se on sarjassa tosiasia, ilmoita ihan minne vaan. Nyt menee kyllä jollain pahasti todellisuuden taju sekaisin. Homot on homoja, se vaan on hyväksyttävä, miksi Aaronin homous pitäisi kieltää. Koeta tajuta, että tuo on näytelmää, ei oikeata elämää. Miten joku voi ottaa tv-sarjan noin todesta.

        Että voi joku olla idiootti. SINÄ olet se kuka ei homoja hyväksy selkeästikään. Minkä takia sanot 'homo'velipuolen, ei niin sanota. Etkö tajua että ylläpidät sillä homoerottelua. Sanotko myös heterovelipuoli???


    • Glub

      Nyt on tiedossa Emmerdalen Suuren Tapahtuman aika: Tiistai 6.8. - Perjantai 9.8.

      Kannattaa todella katsoa tuohon aikaan! : )

    • Glub

      Nyt onkin hyvä aika laittaa tähän Suomen ajassa kesäkuussa tulevalle Superviikolle tarkoitettu traileri (tämä ei sisällä juonipaljastuksia):

      https://www.youtube.com/watch?v=Gf5Hq4iWZqA

      Jännittävää tulossa! :)

      • Elokuvamaistatoimintaa

        Videolla on niitä hahmoja joille tapahtuu eniten,ovat pääosissa. Jaksot on kuvattu kalliimmalla elokuvauksissa käytettävällä kameralla.


    • Rosspyöräilijä

      Rossin sutina Kerryn kanssa johtaa tietysti raskauteen,merkit näkyy. Josta tuli mieleen keiden muiden kanssa Ross on tähän saakka ollut? Ainakin Donna,Charity,Carly,Debbie mutta oliko muita kuten Victoria,Vanessa,Leyla? Pete taisi olla vain Debbien kanssa ja nyt alkaa Leylan kanssa.

    • nerokasta

      Oikein älykäs juonikuvio tuo Tracyn hääpäivä sählinki. Auto sammuu, kellään ei ole puhelinta, jos on, niin just loppuu akku ja vielä kaatuu häämekossa paskaojaan. Todella uskottavaa ja nerokasta. Pitääkö käsikirjoittaja katsojia ihan pilkkanaan.

      • dfghujik

        Eiköhän tuossa oltukin ihan huumoria haettu, kun kaikki kliseet pistettiin samaan kohtaukseen.


      • eiiskenyt

        Tuskin ketään kiinnostaa tuommoinen sketsiohjelma, jos on tottunut odottamaan sarjalta vähän jotain muuta.


    • Autsauts

      Eilisen jaksojen jälkeen tuntui, että ei oikein jaksa enää katsoa... Holly ja Jai ovat lemmenparina yhtä epäuskottavia kuin Carly ja Marlon. Enkä osaa valita, mikä kohtauksista aiheutti eniten myötähäpeää: Marlon kaappia kokoamassa (kaappi siis kootaan alakerrassa ja kannetaan kokonaisena yläkertaan!), Jimmy ja Nicola sururyhmässä vai Charity ja Ross koirapuistossa...
      Käsikirjoittajille sattui nyt kyllä totaalisen musta päivä.

      • Qplkbdfded

        Tämän 26.5 pe illan jaksot kannattaa katsoa koska tapahtuu jotain yllättävää ja merkityksellistä. Nicolan ja Jimmyn juttu oli eilen hauska,parina hyvä. Moron evvk aina,ohitan. Holly ja Jay parina ihan ok,eiväthän he vielä tunteneet toisiaan.


      • kxft

        Eilinen oli sivujakso, pelkästään sivuhenkilöitä sisältävä. Voi unohtaa.

        Sen sijaan Jai ja Holly on ihan hyvä pari, samoin Megan ja Frank, joiden pitäisikin lopulta mennä naimisiin. Nicola ja Jimmy on komediaa, mutta he olivatkin kyllä aika hyviä eilen.


      • Eilentulikaksijaksoa
        kxft kirjoitti:

        Eilinen oli sivujakso, pelkästään sivuhenkilöitä sisältävä. Voi unohtaa.

        Sen sijaan Jai ja Holly on ihan hyvä pari, samoin Megan ja Frank, joiden pitäisikin lopulta mennä naimisiin. Nicola ja Jimmy on komediaa, mutta he olivatkin kyllä aika hyviä eilen.

        Ketkä ovat sarjan sivuhenkilöitä, jos vain heitä näytettiin? Muistaakseni näytettiin vakikyläläisiä.


      • ehkä.entinen.katsoja

        Sarja on nyt muuttunut komediaksi, ja huonoksi sellaiseksi.


    • sarjavetääviimeisiään

      Onko oikeassa elämässä olemassa noin tyhmiä miehiä, kuin tuo Jimmy ja Marlon? Onneksi en ole törmännyt, ei vaan jotenkin jaksa tuommoista soopaa.

    • ykskatsoja

      Hollyn yhtäkkinen kuolema oli ainakin minulle yllätys. Luulin, että nyt alkaa Holly ja Jai parisuhdedraama.

    • WhataDifferenceaDaymakes

      Asetelmat lokakuun jännittävää 2016 super saippua tapahtumaviikkoa SSW varten alkavat näkyä ensi viikolla. Emma ja James muuttavat Wylien tilalle vuokralle,Hollyn hautajaiset, Dottyn ristiäiset ym.
      Kartanon asukkaat Whitet eivät ole nyt em mukana,perhe jatkaa sarjassa tulevaan syksyyn 2017.Lawrence poistuu ainakin,tiedetään,näyttelijän sopimus loppuu. Kartano tulee ilmeisesti myyntiin ensi syksynä joku posh tyyppi ollut roolihaussa,audition menossa katsomaan Kartanoa.

    • kaikenlaisiaidiootteja

      Oikein mega-hyper-superia taas tiedossa! Mene muualle spoilaamaan.

      • Qwertyyöäöpoo

        Huutaja hei, Sarjan vakituinen katsoja jo tietää, että Hollyn kuoltua hautajaiset seuraa. James ja Emman muutoa on jo useasti käsitelty. Asleyn ja Laurelin hiljattain syntynyt tytär kastetaan. Kartanon asukkaiden tarina ei ole lopussa,ei ole menossa sellaista mikä tulisi juuri nyt lokakuun tapahtumaksi. Kartanon perheen on ollut tapana vaihtua muutaman vuoden välein. 3v tulee ensi syksynä täyteen.
        Joten edellisessä tekstissä ei ole uutta tietoa aikuiselle päättelykykyiselle katsojalle. Sarjan tv tiedoista voi lukea jaksoselostukset.


    • kxft

      Niin tapahtuukin paljon! JEE! : P

      Parhaillaan Iso-Britaniassa tällä viikolla esitetyt jaksot ovat olleet myös *erittäin* jännittäviä, hyviä ja keskeisiä. : P

    • Rossonroisto

      James ja Emma Barton muuttivat Wylien tilalle vuokralle ja isä vihainen sekoileva roisto Ross tönäisi isäänsä, joka putosi portaat alas ja sai murtuman jalkaansa. Emman hirveä kosto alkaa.

      • MiseryWyliessä

        Bartonin pojista Pete on siedettävin. Näyttelijäkin pystyy näyttämään romanttiselta,ihastuneelta,rakastuneelta,hyvät nauravat silmät. Pete puhuu junttimaisemmin hahmon murretta kuten Jameskin,em Bill Wardin oma puhe ääni on virheetöntä,selkeää,miellyttävää mikä on hyvä ominaisuus näyttelijällä. Finn on tylsä hahmo. Kolho Ross on mitä on.
        Bartonit aika nähtyjä jo. Uusia perheitä pitäisi saada sarjaan ja odotankin tulevaa syksyä uusien toivossa.


      • Glub
        MiseryWyliessä kirjoitti:

        Bartonin pojista Pete on siedettävin. Näyttelijäkin pystyy näyttämään romanttiselta,ihastuneelta,rakastuneelta,hyvät nauravat silmät. Pete puhuu junttimaisemmin hahmon murretta kuten Jameskin,em Bill Wardin oma puhe ääni on virheetöntä,selkeää,miellyttävää mikä on hyvä ominaisuus näyttelijällä. Finn on tylsä hahmo. Kolho Ross on mitä on.
        Bartonit aika nähtyjä jo. Uusia perheitä pitäisi saada sarjaan ja odotankin tulevaa syksyä uusien toivossa.

        Pidän myös Petestä, mutta Finn on minusta ehdottomasti kaikista mielenkiintoisin. Monitahoinen, fiksu, mutta kuitenkin samalla aikaa angstinen, mielenkiintoinen. Hänelle tulee vielä suuria kuvioita jonain päivänä.


    • Emmestiina

      Elämä Emmerdahlissa on raskasta. Kaikki eletään sydänverellä. Loukkaukset kostetaan, kaunoista puhutaan koko ajan, viha saa aina vallan. Jokainen teko koetaan vihanosoitukseksi. Keskusteluja kuunnellaan salaa, mutta ei malteta kuunnella loppuun asti, joten väärinkäsitykset saavat vallan. Tänään viimeksi sairaalan verhon takana.

      Kaikki keskinäinen kommunikointi suoritetaan huutamalla, vähintään otsa rypyssä ja hampaiden välistä. Kosto on aina mielessä.
      Kuinka stressaantuneita näyttelijätkin ovat, kun ei koskaan ole mukavia vuorosanoja opeteltaviksi.

    • Johan oli taas kökkö juonikuvio, että saatiin startti Emman tulevalle sekoilulle, kolkolla Wylien maatilalla kahdestaan Jamesin kanssa. Sinne ei silloin muka mene, edes joku heidän pojistaan tapaamaan vanhempiaan? Kukaan ei ilmaannu koko aikana huomaamaan, mitä on siellä on tekeillä. Jotta Emma saa siellä ihan rauhassa sekopäänä kostaa miehelleen tämän petturuutta. Miksi pari unohdettaan yhtäkkiä täysin omiin oloihinsa kahdestaan maatilalle? Miksi Wylien tilasta ei tule edes, aikaisemmin Emmalle niin tärkeälle Mosekselle herttaista mummolaa? Vain Emman mielenvikaisesta sekoilusta revitään nyt draamaa.

      Väkisin kyhätty kökkö episodi, tämäkin, kun James todisteli sairaalavuotellaan Rossille rakastavansa vain Emmaa ja haluavansa elää tämän kanssa loppuelämäänsä.
      Tätä vilpitöntä avautumistahan Emma ei tietenkään osu kuulemaan. Mutta pyyhältää paikalle juuri sopivasti, siihen verhon taakse kuulemaan, kun Ross huutaa juuri suureen ääneen, mitä James on tehnyt Moiran kanssa. Miksi ihmeessä, juuri tekopyhä ja pirullinen Ross laitettiin pakkomielteisesti vainoamaan isäänsä tästä syrjähypystä? Onko hänellä varaa nokkia ketään syrjähypyistä? Kun itsekin muhinoi varatun Kerryn kanssa, joka tuli muhinoinnin seurauksena jopa raskaaksi, jonka suhdekin Daniin hajosi sen takia.
      Eikö siis Rossin sijaan, ennemmin vaikka Petellä, tai Finnillä olisi ollut varaa syytellä isäänsä tällä tavalla uskottomuudesta?

    • Ainahan emmerdalessa tosin on menty tällä samalla kaavalla, että juuri ne tekopyhimmät tyypit syyttelevät muita, sellaisesta mitä itse ovat tehneet. Siellä nähdään turhan usein, omille vääryyksilleen täysin sokeita, nokkimassa ja syyttelemässä muita, muiden virheistä ja vääryyksistä. Periaatteessa, kenelläkään ei ole siellä varaa ojentaa toisiaan.
      Silti koko ajan, joku on toitottamassa, kuinka rehellisesti muiden kuuluisi elää ja mitä ei saa tehdä. Mitähän tällä tekopyhyydellä halutaan katsojille sanoa?

    • RebeccaOnOuto

      Rebecca White saapui ja alkoi heti vähätellä Robertin ja Aaronin suhdetta puheillaan "tämäkö lemmenpesäsi,et ole gay" ja sama asenne ja käytös tulee jatkumaan. Kun uusi henkilö tulee on katsojalla odotuksia ja on kerrottu ennakko tietoja jotka eivät pidä paikkaansa tässä Rebeccan tapauksessa. Rebecca on vain väliintunkija,ei karaktääriä. Tuottaja on hyvin ihastunut ärsyttäviin naishahmoihin kuten Tracy,Kerry.

      • jussinpunssi

        Olen jo pitkään ihmetellyt sarjan uusien ihmisten "esittelyä", kaikki tuntuvat tulevan sarjaan mahdollisimman ärsyttävinä, pelkkä totuttelu kestää tuon takia kauan saati että hahmoista alkaisi millään tavalla välittämään tai kiinnostumaan.


    • MinkäeronPäivätekee

      Ensi viikolla on tapahtumia. Holly haudataan. James on Emman hoidossa, vankina Wylien tilalla, Paddy ja Moron suunnittelevat metsäretkeä johon Rhonakin liittyy ja Pierce. Asleyn tyttären ristiäisetkin tulossa ja joillakin muilla on tärkeitä suunnitelmia mielessä..

    • Fanfani

      Onko tuo wylien tila sama missä emily aikoinaan asui ankaran isänsä kanssa? Aika iso ja huonokuntoinen paikka, ihme että tuonne halusivat. Ja onko heillä tuolla siis tuotantoeläimiä?

      • EdWikiastavoilukea

        Olen lukenut että Wylie on sama tila missä Emily asui. Kartano myi tilan jollekin ulkopuoliselle välillä, joka pisti tilan taas uudelleen myyntiin. Bartonit ovat nyt vuokralla,eikä siellä ole kuin kanoja.


      • Glub
        EdWikiastavoilukea kirjoitti:

        Olen lukenut että Wylie on sama tila missä Emily asui. Kartano myi tilan jollekin ulkopuoliselle välillä, joka pisti tilan taas uudelleen myyntiin. Bartonit ovat nyt vuokralla,eikä siellä ole kuin kanoja.

        Kyllä, Emilyhän oli siis omalta nimeltään Wylie. Emilyn isä omisti ja nimesi tilan aikanaan. Tila olisi kyllä hyvä saada kunnolliseen käyttöön.


    • Glub

      Nyt olemme todella lähellä Suurta Tapahtumaa. Tämän näkee jo hyvin tapahtumista, jotka jo pohjustavat ja enteilevät asiaa. Olemme kolmen jakson päästä tiistain 18.25 jaksosta, jolloin Superviikko alkaa, ja kestää siis liki koko viikon. Suuri tapahtuma tapahtuu torstaina, ja tarina jatkuu vahvasti viikon lopulle. *Todella* hyvä viikko katsoa Emmerdalea!

      Asioiden kulku ja tapahtumat ovat jo nyt hyvin näkyvillä ja tietty jännite, vaara ja build-up on selkeästi ilmassa. Robert on yllätysyhteistyössä Rebeccan kanssa, joka saapui hyvin näyttävästi ja muistettavasti. Emman mieli alkaa järkkyä yhä syvemmälle, ja Ashley joutuu yhä pidemmälle dementian aiheuttamaan omaan maailmaansa.

      Kannattaa katsoa tulevalla viikolla!

    • Säälii

      Rakesh ei onnistunut itsemurhassaan, mihinhän kodittomaksi hänkin päätyy pyörimään niinku moni muukin tuolla kun asiat on menneet pieleen. Sanoin Kerry on surkeana toisten nurkissa voi voi. Saisivatpa molemmat nuo parisuhteensa vielä kuntoon.

    • Glub

      MTV:n sivut on kyllä järkyttävän rumat ja nolot, koskakohan ne päivitetään.

      • Henkilöautoja

        Milleen järkyttävän rumat ja nolot?


      • TursakeAndyPoisJo

        Viihde sivulla Emmerdalesta on vanha kuva Andysta joka ei ole enää sarjassa ollut,poistettu vuosi sitten. Kuva pitäisi vaihtaa!


      • kxft
        Henkilöautoja kirjoitti:

        Milleen järkyttävän rumat ja nolot?

        Miten niin millä tavalla? Eipä kysellä hassuja : )


      • batmani
        kxft kirjoitti:

        Miten niin millä tavalla? Eipä kysellä hassuja : )

        Vastauksetkin voisivat olla vähemmän hassuja.
        Oliko vastaus rumiin ja noloihin Andyn kuva vai mikä? Kai siellä muitakin kuvia on (noloja ja rumia?)


      • Enpäkäysivuljuurikoskaan

        Mtv Viihde sivustolla on vanha kuva Willapakasta jolloin Bernice oli vielä töissä siellä. Ja kuvanauhassa pikkukuva andystä,,vaihtakaa ne jo. Haastis juttu,hah. Tuottaja varmaan vain vitsailee ympäri tatuoidusta hahmosta sillä ei kukaan oikea näyttelijä pilaa ihoaan,olemustaan. Onhan amatööritason pelle Dullvid siis David jo riisunut alasti itsensä,rumia tatuja,


      • kxft
        Enpäkäysivuljuurikoskaan kirjoitti:

        Mtv Viihde sivustolla on vanha kuva Willapakasta jolloin Bernice oli vielä töissä siellä. Ja kuvanauhassa pikkukuva andystä,,vaihtakaa ne jo. Haastis juttu,hah. Tuottaja varmaan vain vitsailee ympäri tatuoidusta hahmosta sillä ei kukaan oikea näyttelijä pilaa ihoaan,olemustaan. Onhan amatööritason pelle Dullvid siis David jo riisunut alasti itsensä,rumia tatuja,

        Pikkukuvat eivät ole merkityksellisiä, joskin ne pitäisi uusia enemmän ajantasaisemmin. Nolointa on sivuston koko ulkoasu, joka mukailee Emmerdalen 7 vuotta sitten poistunutta teemaa. Koko teema ja sivusto pitäisi uusia. Sen lisäksi 'uutisotsikot' tehdään aivan summamutikassa sieltä täältä, osa aivan epämerkittäviä pikkuasioita, ja taas osista suurimmista asioista ei ollenkaan uutisotsikkoa. Tulisi seurata välittömästi Iso-Britannian aikaa ja tapahtumia ja mitkä uutisotsikot kiinnostavat ihmisiä eniten ja ovat kaikista tärkeimpiä. On häveliästä, että osista uutisia ei otsikoida ollenkaan. Samoin, jos laittaa juonipaljastuksia, on se ihan ok, mutta sitten kun laittavat nyt ihmisten kuvat siihen otsikkoon, niin kaikkihan näkee jo siitä heti, keistä on kyse. Aivan käsittämätöntä amatöörimäisyyttä. Toisaalta, kysehän onkin MTV:stä, joten ei mikään ihmekään.


    • Janimeksituleee

      Ketjukolari tapahtui ja kolme loukkaantui pahasti: James,Rhona ja Aaron,joiden kohtaloa seurataan huomisessa jaksossa. Hautajaisia tulee. Mutta kuka synnyttää seuraavaksi lapsen kylässä v2017 ? Tietoa on jo yhdestä raskaudesta niukasti ja paljon arvailuja ja tuskaa katsojilla em asiasta. Joulukuun alussa on la voi olla että tulee keskonen jo lokakuussa draaman juonen takia. Moiraakin epäillään raskaaksi kun joulun aikaan juopotteli surussaan ja sutinoi 2 miehen kanssa samaan aikaan.

      • JQRJs

        Rebecca


      • Emmestiina

        Eikö niissä muissa autoissa sitten loukkaannuttu! Ajoihan siellä monta autoa yhteen, ja Aaronin auto putosi veteen.


      • Hohjoijaataas

        Hassu kysymys. Mitä järkeä olisi kuvata ei kylässä asuvien vammoja tms? Tuhlata aikaa evvk. Yksi koomamies nähdään kun Finn alkaa sekoilla ja vainota sitä tukka miestä,jota auttoi. Tyhmä juoni räpellys.


    • Kesätaukoa10viikkoa

      Ross on ärsyttävä ja epämiellytävä riidanhaastaja. Aloittaa hässäköitä ja hölöttää nais jutuistaan. Kerrykin aika rasittava sekoilija temppuineen.
      Asley muisti Emman olleen sillalla ja Asleyn videokamera tallensi keskustelun. Emman paljastumista saa tietysti odottaa kauan. Finn alkoi stalkata tuntematonta koomapotilasta. Näyttää siltä että Bartoneilla ei tule menemään hyvin. Kylän sössijä perhe. Sharmat ei mene hyvin ja Rakeshi jäi sitten vielä sarjaan puoleks vuotta. Kesätauon jälkeen sarja jatkuu marraskuun alun 2016 jaksoilla,Jamesin hautajaiset jne.

      • 9viikontauko

        Emmerdale sarja jatkuukin jo 21.8. lähtien.


    • mmeli

      Kuoleeko joku....

    • Suomisucks

      Jaksot laahaa pahasti perässä...

      • Eikannatavalittaa

        Vanhan ketjun kaivaja. JAKSOSEURANTAA 3 on tuorein keskustelu ketju parhaillaan Suomessa esitettävistä jaksoista.
        Suomen jaksot ovat nyt huhtikuun loppupuolelta tänä vuonna.
        Nykyisin on lyhin viive jotta voidaan esittää 2 jaksoa päivässä,10 jaksoa viikossa. Briteissä esitetään 6 jaksoa viikossa. Joten meillä pidetään kesätaukoja ja joulutaukokin tulossa 15.12 jälkeen Ed paikalla a esitetään Selviytyvät 31. 17 jaksoa. Suorana jaksot näkee tv vain Englannissa ja Irlannissa.


      • pppppppppppppppppppppp

        Tämä on lyhin viive, mitä on tähän asti ollut. Aikoinaan Emmerdale on ollut jopa 8 vuotta jäljessä, ja vielä kaksi vuotta sittenkin sarja oli kolme vuotta jäljessä. Nyt sarja on enää vain puolisen vuotta jäljessä, mikä tarkoittaa sitä, että kohta siirrytään yhteen jaksoon päivässä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1914
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1756
    7. 124
      1722
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe