Miksi Pastorit eivät varoita?

Puplikaani21

Heräsi kysymys..
Suomessa jyllää voimalla harhaopiksi nimettyä liikehdintää.
Kaikki puhuvat siitä silmät renkaina..suureen ääneen.
Helluntaikirkko on mädäntymässä käsiin.
Vapaakirkon riveistä kuuluu kummia.
Norolampi Mattila Suonto etc.varoittavat
Paavo Hiltunen jyrisi jo 80 luvulla torontoeksytyksen harhaopista ja vakavasti varoitti mm.Vapaakirkollisia.
Ja kaikkia muitakin tulevasta ja jo silloin alkaneesta lopunajaneksytyksestä.
Mutta ilmeisesti tämän täytyy tapahtua.
Lusteen pitää antaa kasvaa Nisun seassa.
Jumalan suunnitelmahan tämä on ..Hän lähettää väkevän eksytyksen.
Onko siis parempi vain vaieta ja antaa kaiken kuitenkin tapahtua Jumalan säädösten mukaisesti.?
No..miksi sitten varoitetaan.
Älkää eksykö?
Paavali varoitti..Jeesus varoitti ..te eksytte .koska ette tunne kirjoituksia.
Nykypäivän uskovien kyllä pitäisi tuntea kirjoitukset?
Vai eivätkö sitten usko mitä Sanassa sanotaan.vaan korvasyyhyynsä etsivät itselleen opettajia jotka sekoittavat evankeliumin ja tarjoavat toista jeesusta toista pyhää henkeä.
Silti on olemassa vain Yksi Kristus ja Yksi Pyhä Henki...ainoa ja Oikea.
Vihollinen pukeutuu valkeuden enkeliksi.
Kuinka me erotamme oikean ja väärän?
Emmehän ole päättömiä lampaita.
Raamattu opettaa kuinka eroitetaan oikea ja väärä.
Silti rikkaruoho tuntuu leviävän laitumilla???
Yrittäen voittaa terveen ja hyvän nisun kasvun.

19

394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kdjnrnitg57

      Niin...miksi ei. Vai pitäisikö kysymys asettaa hieman toisin: Miksi varoittaisivat? Ymmärtääkseni pastorit vanhimmistojen rinnalla kantavat vastuun seurakuntien julistustyöstä. Näin ollen miksi he varoittaisivat siitä vieraasta opista jota itse seurakuntiin tuovat ja jonka palvelijoita joko ymmärryksessä tai ymmärtämättömyydessä ovat. Juuri tähänhän Vapaakirkkoa on päämäärätietoisesti viety. Juuri tähän Vapaakirkon teologisen opiston koulutus on tähdännyt. Näin on uskottava, sillä myös koulutuksen toiminnan (tilinpäätösasiakirjat sekä toimintakertomus) hyväksyy joka vuosi Vapaakirkon vuosikokous, jonka muodostavat seurakuntien valtuuttamat edustajat. Vai pitäisikö ajatella, "että he eivät tiedä mitä tekevät". Emmehän me moiti Vehoakaan siitä, että myyvät mersua.

      • Tilannearvio

        Naulan kantaan!


      • laiskaetsimään

        Kuka teologista nyt johtaa, kun Simo ei ole kuvioissa.


    • Jumala-on-pyhä

      Miksi eivät varoita? Kun lampaat katoaisivat, rahat saman tien?
      Eivät palkkapaimenet välitä, muusta kuin omisa eduistaan. Lampaat ovat heille tuottolähde.... Hes 34. luku.

      Miksi Jumala "äkisti" korjasi pois sen S.L:n? Siksi, että....

      Jumala on PYHÄ. Ei pidä ihmisten korottaa Omia Oppejaan, ei Torontoherätyksiä, ei New Wine -oppejaan RAAMATUN Sanan rinnalle? Hän PUHDISTAA. Seuloo. . .

      OPPIKAA: Ottakaa Herran pelko, viisauden lähde.

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14602536/lahtekaa-ulos!

    • Tilannearvio

      Vastauksia ei tule, koska Vapaakirkon johtohahmot ja vaikutusvaltaiset tyypit ovat olleet syvällä torontolaisuudessa jo 90-luvun puolivälistä asti.

      Torontolaisuutta vastutamaan ovat nousseet maamme hengellisesti vakaalla pohjalla olevat vastuulliset tahot. Sen takia torontolaisuudella on onneksi yleisesti ottaen huono maine. Miten Vapaakirkon torontolaishenkinen johto toimii tässä tilanteessa? Se yrittää pitää matalaa profiilia ja puhua kaikesta muusta. Syntiä ja eksyneisyyttä ei voi kuitenkaan piilotella ikuisesti. Kaikki piilotettu tulee esiin.

      Vapaakirkon johto kannattaa torontolaisuutta. Miksi se ei sitten nouse avoimesti lehdissään ja muualla puolustamaan sitä? Se tietää olevansa heikoilla. On niin paljon vahvaa todistelua siitä, että torontolaisuus on eksytystä ja S.a.atanasta eikä Jumalasta. Vapaakirkon johto ei halua saada julkista mainetta eksytyksen kuten torontolaisuuden kannattajana. Se ei halua, että Vapaakirkosta alkaisivat erota ne, jotka eivät kannata torontolaisuutta. Johto ei kuitenkaan halua myöntää tekemiään raskaita syntejä, laumansa johtamista eksytykseen. Johtohenkilöt eivät halua katua ja kääntyä. Lopputulos on siis selvä: Vaikeneminen.

      Jumalan edessä mikään ei kuitenkaan jää piiloon. Jokaisen teot tullaan punnitsemaan. Jos katumusta ei löydy, voiko lopputulos olla muuta kuin surullinen?

      Raitishenkiset, Raamattuun ja Jeesukseen turvaavat vapaakirkkolaiset tulevat tekemään omat ratkaisunsa tilanteen perustella. Tälläinen meno ei vetele. Nousee tarve tehdä jotain. Jeesuksen seuraaja ei voi olla hiljaa, kun näkee eksytyksen ja vääryyden vyöryvän eteenpäin!

    • JeesusAuta

      On menossa suuri luopumus ja väkevä eksytys. Muissa kirkkokunnissa kuten helluntalisuudessa asiasta on kuitenkin julkista keskustelua ja lukuisat vanhimmat ja paimenet ovat nousseet eksytyksen leviämistä vastaan ja rohkeasti ihan julkisesti.

      Sen sijaan Vapaakirkossa ei ole näkynyt mitään julkista keskustelua eksytyksestä. En ole huomannut yhdenkään vapaakirkkolaisen paimenen tai muun vastuunkantajan nostavan tätä huolestuttavaa tilannetta esiin. Yksikään vapaakirkon johtavassa tai vastuullisessa asemassa oleva henkilö ei ole lähtenyt julkisesti kritisoimaan Vapaakirkon torontolaisia toimintatapoja ja yhteyksiä. Tämä kertoo surullista kieltään Vapaakirkon tilasta. Se on laajasti eksytyksen kietoma ja rohkeita eksytyksen vastustajia ei ole vielä löytynyt.

      Vapaakirkon raitishenkiset vastuunkantajat, te, jotka vastustatte torontolaisuutta: Missä olette? Mitä aiotte tehdä? Nyt on aika toimia. Nyt ei ole aika olla hiljaa.Rukoilen puolestanne. Rukoilen teille voimia ja viisautta toimia oikein.

      Rukoilen myös torontolaisuuteen eksyneille Jumalan kosketusta sydämeen, katumusta ja kääntymystä. Jos torontolaisuuteen langenneet vastuunkantajat katuisivat, kääntyisivät ja alkaisivat varoittaa torontolaisuudesta julkisestikin, mikäpä olisi tehokkaampaa tässä tilanteessa?Jeesus auta ja avaa torontolaisuuteen uponneiden sydämiä!

    • nytesiin

      Selittäkääpä, mitä tuo torontolaisuusopetus on. Väärä uskonto tullaan joka tapauksessa paljastamaan.

      • TämäOnTilanne

        Vapaakirkossa pidetään laajasti ns Toronton herätystä Jumalan siunauksena ja siihen liittyviä outoja ilmiöitä (mm nykimisiä ja kiemurteluja lattioilla, eläinäänien toisteluja ja eläinten tavoin hyppimisiä, hillittömiä nauru- ja pakkoliikekohtauksia, kuin humalassa hoipertelua, paikoilleen jähmettymisiä yms) Pyhän hengen työnä, vaikka oikeasti torontolaisuus on väkevää eksytystä ja oudot manifestaatioit ovat Paholaisesta eivätkä Jumalasta.

        Jo 90-luvun puolivälissä Vapaakirkon seurakuntiin kutsuttiin Toronton herätystä edustavia puhujia ja vapaakirkkolaisia ja muita kuuntelijoita kiemurteli ja kuin humaltuneena hoiperteli näitten pahojen voimien vallassa lattioilla. Koskaan Vapaakirkko ei ole tehnyt tästä Paholaisten pimeiden voimien edistämisestään parannusta. Jotkut yksilöt ovat katuneet ja kääntyneet, mutta Vapaakirkon johto ja avainhenkilöt ovat edelleen suuressa määrin torontolaisuuden pauloissa. Aiheesta vaietaan Vapaakirkon lehdissä ja julkisessa keskustelussa.

        Tänäkin vuonna Vapaakirkon johtohenkilöt, jotkut seurakunnat sekä Tulisielukonferenssi ovat tehneet yhteistyötä Catch the Fire -liikkeen (mm raamattukoulu) kanssa, joka on maailman johtava "Toronton herätyksen" hehkuttaja ja torontolaisuuden eteenpäin viejä.

        Kannattaa tutustua aiheeseen tarkemmin näiden linkkien kautta. Tuo Catch the Fire- yhteisö kannattaa ja edistää torontolaisuutta. Alempana on kriittistä tietoa torontolaisuudesta:

        http://catchthefire.com

        https://en.wikipedia.org/wiki/Catch_the_Fire_Toronto

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Toronton_siunaus

        http://www.linnunrata.org/antikristus/toronton-siunaus.php

        https://ajankohtainen.wordpress.com/tag/toronton-nauruheratys/

        http://www.kristitynfoorumi.fi/torontoneksytys.pdf


      • KannattaaPerehtyä

        Tässä mainio varoittava kirjoitus torontolaisuudesta pastorilta, joka oli siinä eksytyksessä aikoinaan mukana:

        Toronton petos
        Kirj. Paul Gowdy, eräs entinen Toronto Vineyard’in pastori

        http://www.kristitynfoorumi.fi/torontopetos.htm


      • AhneittenKohtalo
        KannattaaPerehtyä kirjoitti:

        Tässä mainio varoittava kirjoitus torontolaisuudesta pastorilta, joka oli siinä eksytyksessä aikoinaan mukana:

        Toronton petos
        Kirj. Paul Gowdy, eräs entinen Toronto Vineyard’in pastori

        http://www.kristitynfoorumi.fi/torontopetos.htm

        "He eivät ole rakastaneet Herraa niin paljon, että olisivat pitäneet Hänen käskynsä. He eivät totelleet Kirjoituksia ja heidät on johtanut harhaan kaipauksemme johonkin suurempaan ja kirkkaampaan ja jännittävämpään ja voimallisempaan."

        Tälläinen henki ihmisessä on usein se syy, joka vetää ansaan ja eksytyksen syövereihin. Ahneus voimallisiin elämyksiin ja kokemuksiin sekä terveen koettelemisen sekä rakkauden Jumalan sanaan (ja jopa todelliseen Jumalaan) unohtuminen siinä vaiheessa. Ahne kokemushakuinen ihminen hamuaa aina jotain enemmän...

        Lainauksen lähde: http://www.kristitynfoorumi.fi/torontopetos.htm


    • TuossaAsianYdin

      Torontolaisuuteen sortuneen pastorin koskettavat sanat:

      "Emme rakastaneet Jumalaa niin paljon, että olisimme totelleet Hänen Sanaansa ja tulos oli, että avasimme itsemme eksyttäville hengille. Jumala meitä armahtakoon!"

    • Eilinentakanapäin

      Yksi hyvä kirja: Sven Reichmann, Lammasten vaatteissa (Kuva ja Sana -kustantamon julkaisu).

    • kuka-on-hereillä--
      • Publikaani_vapiksesta

        Pastorit ovat ujoja häpeemään ja vaikenevat siksi, sehän on kasvojen menetystä, jos katuu, pyytää anteeksi ja tekee parannuksen näistä harhoista. Joku kyllä sanoi, että ei tarvitse kuin kerran erehtyä näihin karismaattisiin kokouksiin, niin kohta on kuin olisi erilaiset silmälasit saatu päähän mielipiteineen. Eikä ymmärretä edes kyseenalaistaa ja tutkia julistettua sanaa Raamatun valossa, vaan hotkitaan kuin linnunpojat kaikki mitä eteen tuodaan. Suuri yleisö on senverran passivoitunut tänä mediakylläisenä aikana, ettei se oma-aloitteinen Sanan tutkinta kiinnosta tai ei välitetä olla rukouksessa Jumalan kasvojen edessä. Sen on pohjustanut TV ja internet tarjontoineen. Eli hengellisyyteen on tuotu viihde mukaan, jolla saadaan porukkaaa kasaan ja sitten fiilistellään savuverhon ja diskovalojen kera.


    • Tulensammuttajat
      • harhaanjohtajat

        onewayhell


    • TOSIONTOSI

      Kristityn foorumi kuoleman kentät, pääkallot kiiltää mudan keskeltä ja murskatut sääriluut lihan riekaleineen sojottaa mudassa. Siellä uskonnolliset vaeltavat ja nauttivat Jeesuksen ja Pyhän Hengen pilkkaamisesta demonien kanssa.

      punakmeri.kuolema.kenttä

    • Pastorinvoi

      pastoroiduista tuotteista pitäisi varoittaa tekstiilä. Onhan se perverssiä, että pastorit pyörittelevät terskaansa pastoroitavissa tuotteissa.

    • kylläsennäkee

      Tulin juuri pihaan tuolta tai kotiin vapaakirkon toiminnasta.

      Kyllä te puhutte varmaan totta ja asiaa joka on toki tärkeä.Yllättävää että muutkin käsittävät varsin hyvin.

      On hyvinkin kaunista ja lumoavaa musiikkia ,etten sanoisi jokseenkin iskelmällinen tai rytmillinen joka saa mukaansa ja kaikki melkeinpä on sitten mukana tuossa rytmissä,tätä jatkuu melkoisen kauan ennen kuin edes asiaan päästään.

      Vaikka en kuulukkaan mihinkään uskontoon niin huomioin sellaisen seikan,jotkut ovat hengen valtaamia,osassa toimii demoni enkelit ,eivät he itse nää sitä eivätkä tajua,mutta henki heitä nytkyttää ja tuli on oli jälleen kerran aiheena jossain muotoa.

      Myös muuta hieman outoa oli.

      Hyvin mukava tilaisuutena ja antaa positiivisen kuvan heistä,ongelmana on todennäköisesti jota itse kutsun tuli oppi tai torontolaisuus.

      On noita muitakin uskontoja jotka vie erisuuntaa,jumala sallii sen koska kaiken pitää tapahtua.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      58
      2362
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1980
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      187
      1825
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1747
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1651
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1629
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1534
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1367
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1228
    Aihe