Viinikaappikauppa.fi

Viinikaappi

Hei! Onko jollain kokemuksia netti kaupasta nimeltä viinikaappikauppa.fi? Tilasin sieltä viinikaapin enkä ole saanut mitään vastausta menikö rahat oikeaan osoitteeseen ja onko paketti tulossa. Laitoin sähköpostia mutta siihen ei ole vielä vastattu. Huolestuttaa että en kai vaan tullut huijatuksi ja lähettänyt rahoja huijareille.

10

602

  Vastaukset

  • Ei ole mikään huijarifirma, mutta sähläävät ihan käsittämättömästi tilausten kanssa. Saimme lopulta oikean kaapin kun ensin olivat lähettäneet väärän kaapin ja sitten oikeasta kaapista pelkän oven.

  • Terve, olen myös harkinnut viinikaapin tilausta tuolta? Tuliko kaappi perille?

  • Moi, minuun on oltu sieltä erittäin ystävällisesti yhteyksissä ja nopeasti. Meillä haasteena seinään tehty aukko ja sen koko, jossa vanha viinikaappi oli, joten pitää olla upotettava malli vähän erikoisella 50cm mitalla. Minulle etsittiin valikoimasta todella kivasti juuri meidän tarpeisiin sopiva kaappi kun tiedustelin spekseilläni heidän valikoimaa englanninkielisellä sähköpostillani. Olen saanut erinomaista palvelua meilitse. Tätä kyseista kaappia pitää kuitenkin odotella kesäkuulle, mutta olen päätynyt jo tilaamaan sen laskulla. Lasku maksetaan sitten lähempänä, kun kaapin toimitus lähenee.

  • Ps. Onko ketjun aloittaja jo saanut kaapin toimituksen perille? Kertoisitko menikö kaikki ok?

   • Meidän tilaus saapui eilen! Jes! Ja täysin ennakkotietojen mukaisesti.

    Eli odotimme ennakkotilattavaa mallia useamman kuukauden ja maksoimme laskun ohjeiden mukaisesti "late may".
    Laitoin meiliin viinikauppaan kuitin ja sain vastuksen välittömästi jossa kerrottin tarkempaa aikataulua.
    Saimme erittäin hyvää palvelua ja viinikaapin kotiin kuten oli sovittu.

    Kuljetus tuli postin kautta ja sieltä soitettiin edellisenä päivänä, jotta saatoimme sopia toimitukselle hyvän kellonajan.
    Kaikki ok ja mitään sähläystä ei ollut koko aikana! Olemme tyytyväisiä toimitukseen ja palveluun.
    Nyt sitten katsotaan miten viinikaappi toimii, mutta se onkin sitten tästä aivan erillinen asia :)


  • Tilasin kaapin toukokuun lopulla. Sovittiin toimitus kesäkuun puoliväliin eli noin 4 viikon päähän tilauksesta. Kuulemma onnistuu hyvin. Kaappeja on varastossa ja homma kunnossa.

   Kyselin/muistutin heitä tilauksesta muutamaa päivää ennen sovittua toimitusaikaa. DHL:llä kuulemma pientä hässäkkää kesälomien takia, mutta kaappi tulee kyllä. Hieman sovitusta myöhässä kuitenkin.

   Sain DHL:n seurantakoodin, joka alkoikin seuraamaan pakettia Ruotsista kohti sinivalkoista kotimaatamme. Seuranta päättyi kuitenkin Lietoon. Päiviä kului, mutta viimeisenä pysäkkinä säilyi Lieto. Kysyin asiasta viinikaappikaupasta ja sain uuden, tällä kertaa Postin ruotsinkielisen seurantalinkin. Se ei toiminut edes vähää alusta.

   Päivät kuluivat ja kyselin taas, että missä mennään. En saanut vastausta. Uhkasin sitten kaupan purkamisella ja kuluttajansuojatoimilla yms. niin sain vastauksen, että DHL on hukannut kaappini. Selvä. No he kysyvät vielä löytävätkö he sitä kaappia vai eivät. Päivät kuluivat ja kysyin jälleen, että missä mennään. No he kysyvät vielä DHL:ltä ja ellei vastausta tule niin sitten he lähettävät minulle uuden kaapin.

   No tällä viikolla lähti sitten uusi kaappi matkaan. Uudet seurantakooditkin tuli nätisti, mutta en aio pidättää hengitystä kaappiani odotellessa.

   Aivan käsittämätöntä sekoilua. Ei mitään järkeä. Älä tilaa täältä ellet halua järjestää itsellesi tällaista viihdetoimintaa.

   Mielenkiinnolla odotellaan miten tässä lopulta käy. En ole vielä perunut kauppoja, kyllä tämä nyt katsellaan loppuun asti.

  • Älä osta täältä mitään. Käyttävät halpaa DHL Freight -palvelua, joten kerrostaloasukkaat saavat hakea kamansa ulko-ovelta ja kantaa sisään. Ei onnistu ilman kunnon välineitä eli aivan huijaushommaa.

  • Minä taas sain puolestaan heiltä väärän viinikaapin. Eivät vastaa suoraan mitään ja viikon kohdalla DHL soittaa, että olisivat tulossa hakemaan kaapin pois. En halunnut oikeaa tuotetta tilalle vaan peruin koko kaupan, koska yhteydenpito ja asioiden hoito on luokkaa Itä-Eurooppa.

  • Tilasin kaapin ja maksoin ennakkolaskulla. 10 päivän päästä saapui kaappi ovelle. Kaappi oli oikea ja hyvin pakattu.

  • Olin skeptisenä, kun tilasin viinikaapin viikko sitten lukemieni kommenttien perusteella. Pelko osottautui kuitenkin turhaksi. Kaappi tuli alle viikossa, toimitus ei tullut DHL:n kautta vaan lähipostiin noudettavaksi. Sivuilla hämää huono suomi ja vähän erikoiset ohjeet, jotka tulevat tilausvahvistuksen kanssa. Kaappi oli hyvin pakattu, ehjä ja muutenkin moitteettomassa kunnossa.

   Lämmin suositus ja huomasinpa myös, että sama firma tuon saitin takana toimittaa Gigantille heidän viinikaappinsa ;=)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   104
   9946
  2. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   Kotimaiset julkkisjuorut
   256
   8086
  3. Sanna Marinin hallitus Suomen historian suosituin

   Jopa persuistakin 1/3 pitää Marinin hallitusta hyvänä. Edellinen ennätys on Paavo Lipposen hallituksen ajoilta. Voidaan tehdä johtopäätös: suomalaine
   Maailman menoa
   184
   2213
  4. Sofia Belorf kuljetti setelipinoja matkalaukussaan, kertoo tullivirkailija 28.5.20

   Tullivirkailija todisti Katiska-oikeudenkäynnissä ja kertoi Sofian jääneen kiinni paksujen (50 euron) setelinippujen kuljetuksesta matkalaukussaan. Ni
   52
   1732
  5. Martina yritti herätellä vain Stefania.

   Yritti herätellä pari vuotta sitten, kun kävi katsomassa asunto ja otti kuvia sieltä, että tänne me tyttöjen kanssa muutamme. mutta Stefan pyysi tak
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   1448