Viinikaappikauppa.fi

Viinikaappi

Hei! Onko jollain kokemuksia netti kaupasta nimeltä viinikaappikauppa.fi? Tilasin sieltä viinikaapin enkä ole saanut mitään vastausta menikö rahat oikeaan osoitteeseen ja onko paketti tulossa. Laitoin sähköpostia mutta siihen ei ole vielä vastattu. Huolestuttaa että en kai vaan tullut huijatuksi ja lähettänyt rahoja huijareille.

6 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Ei ole mikään huijarifirma, mutta sähläävät ihan käsittämättömästi tilausten kanssa. Saimme lopulta oikean kaapin kun ensin olivat lähettäneet väärän kaapin ja sitten oikeasta kaapista pelkän oven.

 • Terve, olen myös harkinnut viinikaapin tilausta tuolta? Tuliko kaappi perille?

 • Moi, minuun on oltu sieltä erittäin ystävällisesti yhteyksissä ja nopeasti. Meillä haasteena seinään tehty aukko ja sen koko, jossa vanha viinikaappi oli, joten pitää olla upotettava malli vähän erikoisella 50cm mitalla. Minulle etsittiin valikoimasta todella kivasti juuri meidän tarpeisiin sopiva kaappi kun tiedustelin spekseilläni heidän valikoimaa englanninkielisellä sähköpostillani. Olen saanut erinomaista palvelua meilitse. Tätä kyseista kaappia pitää kuitenkin odotella kesäkuulle, mutta olen päätynyt jo tilaamaan sen laskulla. Lasku maksetaan sitten lähempänä, kun kaapin toimitus lähenee.

 • Ps. Onko ketjun aloittaja jo saanut kaapin toimituksen perille? Kertoisitko menikö kaikki ok?

  • Meidän tilaus saapui eilen! Jes! Ja täysin ennakkotietojen mukaisesti.

   Eli odotimme ennakkotilattavaa mallia useamman kuukauden ja maksoimme laskun ohjeiden mukaisesti "late may".
   Laitoin meiliin viinikauppaan kuitin ja sain vastuksen välittömästi jossa kerrottin tarkempaa aikataulua.
   Saimme erittäin hyvää palvelua ja viinikaapin kotiin kuten oli sovittu.

   Kuljetus tuli postin kautta ja sieltä soitettiin edellisenä päivänä, jotta saatoimme sopia toimitukselle hyvän kellonajan.
   Kaikki ok ja mitään sähläystä ei ollut koko aikana! Olemme tyytyväisiä toimitukseen ja palveluun.
   Nyt sitten katsotaan miten viinikaappi toimii, mutta se onkin sitten tästä aivan erillinen asia :)


 • Tilasin kaapin toukokuun lopulla. Sovittiin toimitus kesäkuun puoliväliin eli noin 4 viikon päähän tilauksesta. Kuulemma onnistuu hyvin. Kaappeja on varastossa ja homma kunnossa.

  Kyselin/muistutin heitä tilauksesta muutamaa päivää ennen sovittua toimitusaikaa. DHL:llä kuulemma pientä hässäkkää kesälomien takia, mutta kaappi tulee kyllä. Hieman sovitusta myöhässä kuitenkin.

  Sain DHL:n seurantakoodin, joka alkoikin seuraamaan pakettia Ruotsista kohti sinivalkoista kotimaatamme. Seuranta päättyi kuitenkin Lietoon. Päiviä kului, mutta viimeisenä pysäkkinä säilyi Lieto. Kysyin asiasta viinikaappikaupasta ja sain uuden, tällä kertaa Postin ruotsinkielisen seurantalinkin. Se ei toiminut edes vähää alusta.

  Päivät kuluivat ja kyselin taas, että missä mennään. En saanut vastausta. Uhkasin sitten kaupan purkamisella ja kuluttajansuojatoimilla yms. niin sain vastauksen, että DHL on hukannut kaappini. Selvä. No he kysyvät vielä löytävätkö he sitä kaappia vai eivät. Päivät kuluivat ja kysyin jälleen, että missä mennään. No he kysyvät vielä DHL:ltä ja ellei vastausta tule niin sitten he lähettävät minulle uuden kaapin.

  No tällä viikolla lähti sitten uusi kaappi matkaan. Uudet seurantakooditkin tuli nätisti, mutta en aio pidättää hengitystä kaappiani odotellessa.

  Aivan käsittämätöntä sekoilua. Ei mitään järkeä. Älä tilaa täältä ellet halua järjestää itsellesi tällaista viihdetoimintaa.

  Mielenkiinnolla odotellaan miten tässä lopulta käy. En ole vielä perunut kauppoja, kyllä tämä nyt katsellaan loppuun asti.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.