Robert&Aaron

asplanaadi

Robertista on kuoriutumassa hieno ihminen joka tukee Aaronia kovina aikoina,itse en aiemmin robertista pitänyt paljoakaan mutta eilisessä jaksossa rob sai respectit minulta,tulevaisuudessa rob tietääkseni muuttuu kokonaisvaltaisestikin paremmaksi.mua on alkanu tosissaan ärsyttää chas joka on niin sokea kun olla ja voi kehuu gordonia ja haukkuu robertia koko ajan,chasin yleisin repla tuntuu olevan:"pysy erossa Robertista"!,kyllä chasin pitäisi ymmärtää että ei Aaronin isäviha voi johtua pelkästään jostain murrosiän sanaharkoista,koska ei kai nyt sellasista enää aikuisena kaunaa kanneta,chasin olis pitänyt puhua asiasta hänen kanssaan mutta ei vaan hän pakottaa Aaronin hyväksymään suhteen ja ei näe poikansa tuskaa omalta rakastumiseltaan,robert sen sijaan auttaa tukee ja kuuntelee,hyvä robert! Jatka samaan tahtiin!.

5

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tituttaakokochas

      Asiaa!

      Kun Chasille aikanaan selviää, että Aaron ja Robert ovat lähentyneet, odotettavissa on dingleläisten normaali kriisirutiini eli pää gredliinin värisenä karjuminen siihen asti, että kiihtyjä saadaan rauhoitettua sen verran, että hän kuulee puhetta, ja saa tietää lileventävät asianhaarat ja/tai totuuden.

      Sitten onkin Chasilla taas itkun ja volinan aika, Aaronin kaulaan ripustautuminen ja itsesyytökset, koska poika on Chasille NIIIIN tärkeä, ja hän teki tätä kohtaan taas NIIIIN väärin. Luulis, että tuolla rakkauden määrällä vois ajatella hieman ennakkoonkin, mitä tekee, kun Aaron nyt kuitenkin on tehnyt mielipiteensä Gordonista erittäin painavasti selväksi.

      Ylläoleva juonenkulku on vain oma arvaukseni, en tiedä miten tulee menemään.

      Joka tapauksessa Chas tuntuu ottavan palvomansa Aaronin hyvinvoinnin huomioon vain sikäli, kun se ei häiritse hänen omaa elämäänsä. Mikään ei siis ole muuttunut siitä, kun hän aikanaan jätti Aaronin, vaikka hän nyt sairaalloisen kyttäämisen avulla yrittää korvata toistakymmenen vuoden laiminlyönnin.

    • "Tituttaakokochas"Samat arvaukset minullakin on Chasin reaktioista ja toiminnasta.Koska se on mennyt tätä rataa ennenkin.Tuskin nytkään on mitään isompaa muutosta odotettavissa.

      Robertin muutos, johtuu siitä, että hän tajuaa rakastavansa Aaronia paljon ja aidosti.Molemmat miehet ovat kokevat jääneensä elämässään ilman aitoa välittämistä ja rakkautta ja huomanneet sen nyt löytyneen väliltään.
      Tämä rakkaus muodostaa vahvan ja kestävän siteen heidän välilleen.
      Se korjaa molempien rikkinäisyyttä ja tekee heistä onnellisempia, kuin ennen.
      Jos rakastaa aidosti toista, silloin on huolissaan myös rakastamansa ihmisen ongelmista ja haluaa auttaa ja tukea toista.Vain vasta aito rakkaus saa joistakin ihmisistä esiin tälläisen huolehtivan puolen.

      Chas, vaikka on Aaronin äiti ja hänen olisi pitänyt saada enemmän rakkautta äidiltään.Mutta Chas ei ole ollut koskaan mikään, kypsä ja järkevä, eikä etenkään tarkkavaistoinen äiti.Chas on sokea oman lapsensa suhteen.
      Hän tuijottaa vain aina Aaronin ongelmien seurauksia, eikä koskaan pohdi, eikä halua selvittää niiden syitä.Hän huolestuu vain, viiltelystä ja pojan isävihasta ja Robertista kiinnostumisesta.Chas koettaa päteä äitinä vain epäolennaisissa asioissa.Koska Aaron ei kasvanut hänen kanssaan,siksi poika on tavallaan vieras hänelle.Chas ei ole oppinut koskaan tuntemaan omaa lastaan tarpeeksi hyvin.Chas on tietyllä tavalla myös kaikessa "Dinglemäisessä" yksinkertaisuuttaan ärsyttävän itsekäs.Koska luulee aina tietävänsä mikä on Aaronille parasta.Kuten jo silloin, kun hän jätti pojan isälleen.Näin Chas tekee äitinä toistuvia virheitä.Tajuamatta, että se mikä itsestä tuntuu hyvältä, ei ole aina toisen parhaaksi.

      Aaron näyttää silti rakastavan äitiään, vaikka ei koe koskaan saaneensa tältä yhtä suurta rakkautta ja ymmärtämystä, kuin nyt Robertilta tulee saamaan.
      Eikä Robertkaan koe saaneensa läheisiltään, omalta perheeltään vaimoltaan, eikä keneltäkään koskaan, sellaista rakkautta ja hyväksyntää,
      mitä tulee saamaan Aaronilta.Tässä nyt näemme mitä aito rakkaus saa aikaan, se eheyttää jopa rikkinäisiä ihmisiä.Siitä huolimatta, vaikka se on kahden saman sukupuolen välistä.

      • Justsodäär

        Huomio Aaronin rakkaudesta äitiään kohtaan: ei liene kyse varsinaisesta pojanrakkaudesta, sillä se edellyttäisi, että hän olisi kasvanut Chasin luona. Normaali vanhemma ja lapsen tunneside ja kiintymys ei voi syntyä, jos välillä on kymmenen vuoden ero.

        Aaronin sitoutuneisuus äitiinsä on hylätyn pikkupojan hyväksynnänhakua.

        Johon, kuten sinäkin tuossa hyvin analysoit, Chas on kykenemätön vastaamaan muutoin kuin sairaalloisella roikkumisella ja ulkokohtaisilla asioilla.

        Tosiasiassa Chaskaan ei pysty tuntemaan aitoa äidinrakkautta, koska ei ollut paikalla, kun Aaron kasvoi.

        Aaron tarvitsisi ehkä enemmän terapiaa. Chashan ei ole terapiassa käynytkään muuten kuin Cameronin tiimoilta, vaikka omat lapsuuden traumat hänelläkin ovat selvittämättä, ja joista Aaron on ikänsä kaiken välillisesti kärsinyt.


      • jopasjotakinkin

        Näitä kun täällä pohditaan, huomataan, että Emmeri on syvällisempi kuin päältäpäin luulisi.


      • Robronista

        Toivon että hyvät ylläolevat tekstit auttavat epäilijöitä ja vähättelijöitä ymmärtämään Robertin ja Aaronin tarinaa oikein ja paremmin. Robert kykenee kannustavalla ja tukea antavalla tavalla,teoilla auttamaan Aaronia paremmin kuin ns. ammatti terapeutti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1475
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      156
      1159
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1040
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      907
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      65
      773
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      757
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      702
    Aihe