Ruman naisen paska kohtalo

ruma--nainen

Olen katkera ja masentunut. Niin mitäpä sitä paljoaa muuta voisi olla enää kaiken kokemusteni myötä. Yksikään nainen maapallolla ei olisi kestänyt näin pitkälle jos olisi minuksi syntynyt eli 50 vuotta on tullut kestettyä jokapäiväistä tuijotusta, pilkkaa ja kaikkea mahdollista. Ja ei voi sanoa, ettenkö olisi yrittänyt todella paljon, mutta mikään mitä tekee tai ei tee sillä ei ole merkitystä kun ulkonäkö on tällainen, ihmisillä on heti ennakkoluulot valmiina.

Nainen voi olla sairaaloisen ylipainoinen ja vammainenkin ja silti hyväksyttävä, mutta kaikkein hirvittävin naistyyppi on kaltaiseni maanpäällinen hirviö eli yksinkertaisesti naisesta tekee ruman ja hirvittävän näköisen vain yksi ainoa asia nimittäin maskuliinisuus ja luuston suuri rakenne ja mä omaan juuri nuo pahimmat ominaisuudet mitä naiselle voi tulla ja vieläpä pahimmassa mahdollisessa muodossa. Olen siis ERITTÄN MASKULIININEN ja tähän 164 sentin pituuteen on ympätty äärimmäisen roteva luonnottoman suuri, leveä ja paksu luustonrakenne ja vieläpä miehen luustonrakenne. Tosin kukaan pituiseni eikä pidempikään mies omaa tällaista järkkyä luustoa. Jollakin yli 2 metrisellä ERITTÄIN maskuliinisella rotevarakenteisella miehellä saattaisi löytyä tällainen luusto.

No sitten mulla on vielä tämä miehen vartalomallin lisäksi miehen kasvot etenkin leukapiirteet. Omaan siis erittäin suurikasvoisen ja maskuliinisen miehen kasvojen kokonaiskoon eli ne ovat luonnottoman pitkät ja leveät samanaikaisesti ja etenkin leukapiirteet ovat ÄÄRIMMÄISEN suuret, jykevät ja voimakkaat. Yksikään mies suomessakaan tuskin omaa näin kookkaita ja jykeviä kasvoja ja leukapiirteitä. Eikä siinä kaikki vaan kasvojeni ja vartaloni mittasuhteet ovat kaikki täysin pielessä. Kaikki mittasuhteet ovat todella epätasapainoiset ja epäsopusuhtaiset eikä osat sovi toisiinsa nähden lainkaan. Esim. Yläkropppani on sairaaloisen suuri alakroppaan nähden joten tottakai siitä aiheutuu jo vaikeuksia liikkumisessa jne. Kannan siis hennommalla alakropallani 2 numeroa liian suurta yläkroppaa. Rintakehäni ja selkäni ovat äärimmäiset pitkät ja leveät enkä omaa niskaa juuri lainkaan eli tää jättimäinen naamani/pääni on suoraan selässä kiinni. Ja koska kasvoni ovat ylisuuret se tietenkin myös painaa paljon joten se on vetänyt ryhtini aikaa myöten kumaraksi varsinkin niskani alueelta koska en omaa niskaa lainkaan niin suuri pää on vienyt ryhdin sairaaloisen malliseksi.

Vaikka naamani on luonnottoman suuri niin kallo-osani on jäänyt vajaamittaiseksi eli omaan ns. pienipäisyyden eli otsani ja kalloni päälaki on lättänät ja matalat kuten esim. simpanssilla. Otsani on myös suippo malliltaan joten tuo outo pään ylöosa verrattuna massiivisiin leveisiin ja suuriin alakasvoihihin korostuu entistä pienempänä ja koko kasvojen ja pään malli on täysin epäsopusuhtainen ja epänormaalin näköinen. Ei ihme. että mua pidetään ulkoisten seikkojeni takia vajaaälyisenä koska ihmiset olettavat, että tällaisen päänmallin omaavalla tuskin on edes normaalikokoisia aivoja. No olinhan mä koulussa tyhmä enkä ymmärtänyt juuri mitään, ihmettelenkin miksi mua ei laitettu esim. apukouluun.

Sitten näissä massiivissa kavoissa on nää olemattoman pienet huulet ja suu joka on pisteen kokoinen, pieni nenä ja pienet silmät joten kokonaiskuva on täysin poikkeava ihmisrodusta. Alakroppani on melko kehittymätön ainakin yläkroppaan verrattuna joka on äärimmäisen massiivinen niin alakroppani korostuu ihan olemattomana koska jalkani ovat laihat, lantio aika kapeahko enkä omaa peppua lainkaan ja alaselkäni on suora kuten miehellä eli siinä ei ole normaalia notkoa kuten naisella eikä mulla myöskään ole vyötäröä lainkaan. Jalkateräni ovat silti valtavan kokoiset eli kengänkoko 42-43.

Hiuksetkin kasvavat tässä oudon mallisessa päässä epänormaalin näköisesti koska otsani ja päälakeni ovat luonnottoman matalat enkä omaa niskaa lainkaan niin karvoitus menee todella matalalta eli voisi verrata vain johonki gorillaan tai simpanssiin kokonaiskuvaa. Ja karvoitus on ollut aina mulla miesmäisellä tavalla vahvaa ja karkeaa ja nimenomaan erittäin maskuliinisen ja tumman miehen tapaan. Karvoitusta on siis kaikkialla kuten erittän maskuliinisella ja tummalla miehellä. Rinnatkin ovat kasvaneet täysin epänormaalisti eli sidekudos ja rasvakudos ovat täysin epänormaalisti rinnoissani koska rintani eivät ole koskaan olleet naisellisella tavalla täyteläisen ja pyöreän malliset vaan rinnat ovat aina roikkuneet suorina ja lättäninä eikä nännejäkään ole lainkaan tai onahan siinä jotki littanat punertavat läikät, muta nännit ei tapita koskaan ja ne nännipihat ova siinä rintojen päissä ja osittavat pikemminkin vatsaa kohti.

No tässä nyt näitä ehkä pahimpia ominaisuuksia joita tuli heti mieleen. Lääkäri ei silti ole koskaan kirjoittanut mulle mitään epänormaalin ihmisen diagnoosia ilmeisesti on pelännyt, että näin vaikeasti epämuodostunut ihmien tulee kalliiksi kunnalle.

100

1549

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eikukaanmietinoin

      Kannattaisi mennä terapiaan.

      • huhhuhmitenala-arvoista

        eikä kirjoita noin ilkeästi.


      • Kauhiaaa

        Avaaja Bull-Mentula?


    • kiusattuhiljaiseksi

      Pahoittelen naisena kaikkia, jos olen joskus kommentoinut ulkonäköä, niitä kommentteja ei ole montaa elämäni aikana vaan muutama, mutta nekin oli muutama oli väärin ja on kostautunut jälkikäteen näiden ihmisten saadessa kuulla niistä (joka ei ollut tarkoitukseni, ei ikinä loukata) liian raskaasti minuun, että sairastuin kiusaamisesta. Mutta sinulla kirjoituksen perusteella on liian paha itseinho ja viha itseäsi tai naisia tai rumia ihmisiä kohtaan sekä erittäin huono itsetunto, johon kannattaisi oikeasti hakea apua. Kaikennäköisiä ihmisiä on maailmassa etkä varmasti ole ruma, päinvastoin.

      • ruma--nainen

        Vaikka äitini on ruma kuten minä niin hän on ihan päinvastainen ulkonäkönsäsuhteen eli äitini olettaa olleensa ainakin nurempana yksi maailman kauneimpia naisia. Vieläkin äitini asunnossa on kirjahyllyssä näytillä vain hänen omia nuruuden kuviaan ei lastensa kuvia tai jos onki niin piiltettuna muiden kuvien taakse. Hän siis ihailee omaa ulkonäköään.

        Siksi varmaan aikaoinaan miehen saikin ainakin heteksi, tuo suuren itsetunnon vuoksi. Lieköhän miehiin vaikuttaa kun rumakin nainen on sinut ulkonäkönsä kanssa ja on kuin olisi suuren luokan kaunotar.

        Mä taas tiedän olevani ruma enkä muuta esitä ja kyllä sen muutkin on tuonut lapsuudestani asti esille kuinka olen erilainen kuin muut tytöt ja en omaa mitään naisellisia ominaisuuksia.


    • petrivarmaan

      jotenkin vaikuttaa ilkeän julman miehen kirjoitukselta.

    • meitäonmoneksija

      Jos ihminen on todella luonnonoikku, niin kyllä kai lääkäri sen myöntää. Ainakin yksityislääkäri tekee sen, jos asiakas pyytää olla hänelle rehellinen.
      Kun sinulla on nuoruus ja pian keski-ikäkin ohi, niin vanhana kelpaa ja ei ole väliä millainen kotelo on. Kun olet tänne asti selvinnyt, eiköhän loppukin mene samalla painolla.
      Oletko töissä käyvä henkilö?

      • ruma--nainen

        Niin ajattelinkin, että kun jo on tämän ikäinen ei se ulkonäkö enää ketään kiinnosta, mutta päinvastoin, nyt se rumuus vasta onkin alkanut korostua ja kunnollla mitä vanhemmaksi on tullut ja rumuuteni lisääntyy koko ajan. Aivan kuin ei olisi saanut jo koko nuoruuden kärsiä niin pitää rangaista läpi elämän ja kovaa.

        Ja mikä pahinta ihmiset on alkanut tuijottaa vielä enmmän ja haukut vaan lisääntyy. Yksikään tämän ikäluokan nainen ei edes 60-100 vuotiaat ole näin pahan näköisä kuin mä koska omaavat silti naisen luuston, leuka-ja kasvonpiirteet joita mulla taas ei ole.

        Kuten olen monesti sanonut naisen ei tarvitse olla edes kaunis vaan riittää, että on NAISEN luusto, kasvot ja leuka. Mulla ei siis niitä ole ja se ihmetyttää kaikkia ihmisiä oli sitten ihminen minkä ikäinen,- rotuinen, -kumpaa sukupuolta,- mitä kansallisuutta,- uskontoa ja seksuaalista suuntautumista tahansa, niin jokainen vain pällistelee ihmeissään suut auki.

        Enhän mä ole työelämässä ollut koskaan vaan pääsin rumuuteni takia eläkkeelle jo 10 vuotta sitten. Tai syynä oli ulkonäkö jonka vuoksi en kykene normaaliin elämään. Joskus alle 4-kymppisenä vielä kävin erilaisilla kursseilla ja velvoitetöissä, mutta kuten odottaa saattoi niin muut eivät vain voineet sulattaa ulkonäköäni ja sen vuoksi jouduinki aina siis AINA työpaikkakiusaamisen uhriksi kuten koulussakin. Ihan aikuiset ihmisetkin tekevät sitä jos ihmisen ulkonäkö on niin poikkeava, etteivät osaa suhtautua siihen.


    • kiinnostaaminua

      Tuossa sen sanoit. Kysymys on itsetunnosta. Jos äitisi on mielestäsi ruma, niin ei se ainakaan hänen elämää ole pilannut. On olemassa jopa missityyppejä, mutta he kokevat ja näkevät itsensä ja elämänsä rumana.
      Jos äitisi leikkii tuolla tavoin valokuvien kanssa, niin hän on muovannut sinun käsityksesi kokemaan että olet ruma.
      Ei kaikki ihmiset ole välttämättä kauniita, mutta se ei estä heitä elämästä.
      Tykkäätkö katsella linnanjuhlia, missikisoja. Onko se "rumuus" ´pääasiallinen ajatuksesi sisältö? Näetkö unia joissa olet ruma, kaunis, tai tavallinen nainen?

      • ruma--nainen

        En todellakaan kato mitään missikisoja kaikkea kans, entistä masentuneemmaksi tulen jos niitä alan katsoo. Näen jo kauniita kaupungilla, kaupan kassaneidit ja oikeastaan jokainen vastaantuleva nainen on mielestäni super kaunotar. Jokainen nainen joka vaan omaa naisen luuston ja leuka-ja kasvonpiirteet on jo kaunis. Mulle olisi riittänyt tavallinen ulkonäkö kunhan vaan olisi ollut naisen luusto ja leukapiirteet.

        Uneni ovat niin sekavia, että niistä en ala edes puhumaan. Kyllä mä ruma olen joka tilanteessa ja näen kaikki muut naiset kauniina, harva nainen on edes tavis koska suurin osa on todellakin kaunottaria. Koskaan en ole nähnyt vastaan tulevan rumaa naista ja niin rumaa kuin mä ei ole olemassakaan missään muualla maapallolla.

        Vaikka mä yrittäisin olla sinut ulkonäköni kanssa ja nuorempana todellakin yritin sitä kovasti ja itsespyykkausta tein päivittäin niin aika äkkiä se itsetunto taas romahti kun ovesta ulos astu ja ensimmäiset vastaantulijat sano, että KAUHEE. Ei siis auta itsetunnon kohotus millään konsteilla koska se TODELLISUUS on kumminki toista mun kohdallani.

        Äitini osaa pettää itseään ja kun elää pienessä mielikuvitusmaailmassaan olettaen olevansa kaunotar niin eihän se silloin koe rumuutensa ongelmia lainkaan. Äitini kuvittelee edelleenkin jos ihmiset tuijottaa sitä, että häntä katsotaan siksi kun hän on niin harvinaisen kaunis ja hienosti pukeutunut.


      • kiinostaa

        No äitisi on ainakin siinä mielessä onnellinen. On minusta todella typerää, jos toinen ihminen alkaa ääneen reagoimaan toisen ulkonäköä. En ole äärimmäisen jalo ihminen, mutta en kyllä anna mitenkään ymmärtää, jos tapaan mielestäni epäesteettisen ihmisen. Jos elelet tutulla paikkakunnalla niin eikö ihmiset jo ole tottuneet näkemään sinut. Tapahtuuko sitä useinkin, että joku ääneen ajattelee ja kommentoi ulkonäköäsi?


      • ruma--nainen
        kiinostaa kirjoitti:

        No äitisi on ainakin siinä mielessä onnellinen. On minusta todella typerää, jos toinen ihminen alkaa ääneen reagoimaan toisen ulkonäköä. En ole äärimmäisen jalo ihminen, mutta en kyllä anna mitenkään ymmärtää, jos tapaan mielestäni epäesteettisen ihmisen. Jos elelet tutulla paikkakunnalla niin eikö ihmiset jo ole tottuneet näkemään sinut. Tapahtuuko sitä useinkin, että joku ääneen ajattelee ja kommentoi ulkonäköäsi?

        Käyn niin harvoin enää asioilla missään, että aina jos menen johonki niin siellä on uusia töllääjiä jotka eivät ennen ole mua nähneet. Siis joka ikinen kertaa joku tai jotku ihmiset AINA reagoivat ulkonäkööni mitä erilaisimmilla keinoin. Osa vain töllöttää suu auki. Joidenki ilmeet ovat niin selvät, ettei voi erehtyä mitä mieltä ovat musta ja sitten niitä jotka todellakin sanovat suoraan kuinka hirveän näköinen olen ei yleensä mulle suoraan vaan vieressään olevalle kaverille. Jotku saattavat joskus yksinäänkin äänähdellä kauhusta, mutta useimmiten se on sellaista pään pyörittelyä kun ei voi tajuta miksi joku on tämän näköinen. Sitten niitä erilaisia ilmeitä joillakin on naama sellaisessa väänteessä aivan kuin oksennus olisi pian tulossa ja yleensä ne vääntää kohdallani sen naaman häpeilemättä sellaiseen inhon väänteeseen kun näkee ihmisen joka pn paskaakin kuvottavampi.


      • Älä.Anna.Periksi
        ruma--nainen kirjoitti:

        Käyn niin harvoin enää asioilla missään, että aina jos menen johonki niin siellä on uusia töllääjiä jotka eivät ennen ole mua nähneet. Siis joka ikinen kertaa joku tai jotku ihmiset AINA reagoivat ulkonäkööni mitä erilaisimmilla keinoin. Osa vain töllöttää suu auki. Joidenki ilmeet ovat niin selvät, ettei voi erehtyä mitä mieltä ovat musta ja sitten niitä jotka todellakin sanovat suoraan kuinka hirveän näköinen olen ei yleensä mulle suoraan vaan vieressään olevalle kaverille. Jotku saattavat joskus yksinäänkin äänähdellä kauhusta, mutta useimmiten se on sellaista pään pyörittelyä kun ei voi tajuta miksi joku on tämän näköinen. Sitten niitä erilaisia ilmeitä joillakin on naama sellaisessa väänteessä aivan kuin oksennus olisi pian tulossa ja yleensä ne vääntää kohdallani sen naaman häpeilemättä sellaiseen inhon väänteeseen kun näkee ihmisen joka pn paskaakin kuvottavampi.

        Kenelläkään ihmisellä ei ole oikeutta töllätä sinua arvostellen. Jokaisella ihmisellä on oikeus, myös sinullakin, ihmisarvoiseen kohteluun. Seuraavan kerran kun sinua töllätään ja vieläpä ääneen arvostellaan(uskomatonta), niin käännäpä asia omaksi eduksesi ja sano arvostelijallesi tiukkaan sävyyn, että "MITÄ TÖLLÄÄT?" tai sano takaisin: "MITÄ SINÄ SANOIT?"

        Koska siis olet miehisen pelottavan näköinen, niin luulisi näiden ihmisten myös pelkäävän ulkonäköäsi. Minä ottaisin sinuna kaiken ilon irti tästä romuluisesta ulkomuodostasi.

        Ajattelepa asiaa tällaisesta positiivisesta näkökulmasta. Älä anna periksi. Sinulla on oikeus olla Sinä.

        Ps. Mä alkaisin sinuna harrastamaan jotain miehistä urheilua tvs. joka sopii tähän sinun asiaan. Esim nyrkkeilyä. Ota kaikki ilo irti tästä "erilaisuudestasi", vink vink.


    • näinyritänlohduttaa

      Jokaisen ihmisen elämä täällä on oma tarina. Myös jokaisella on oma ristinsä ja onko sinulla sitten tuo ristiriita ulkoisen olemuksen kanssa. Oletko ajatellut että joku on niin ongelmainen ja hänellä on tarve tehdä rikoksia ja jopa tappaa toisia.
      On ihmisiä joiden ristinä on elää köyhyydessä, kokea vilua ja nälkää, elää liassa ja toivottomuudessa. On myös vaikeasti sairaita ja vammaisia tai omaiset joutuvat kärsimään heidän vuokseen ja olemaan omaishoitajina. On myös sotaa ja kriisejä ja edessä on pakolaismatka tuntemattomaan.

      Jospa sinun elämä on sitten toisenlaista iankaikkisuudessa ja jospa olet kaunotar iankaikkisessa elämässä. Jokin tarkoitus sinunkin kärsimisellä on.

      • ruma--nainen

        Niin olen ajatellut, että tämä kohtaloni ei ole enää normaalia vaan täysin poikkeuksellista ja siihen on täytynyt vaikuttaa jo jokin suurempi voima en tiedä sitten mikä ja miksi. Monesti ajattelen, että olen edellisessä elämässäni tehnyt jotain ihan hirveää ja nyt karma kostautuu. Jois näin on niin hyväksyn asian, mutta kaikkein pahihta jos olisikin vain niin, että se on silkkaa puhdasta sattumaa. Sattumaksi en enää silti usko tätä.

        Vamman, sairauden ja muut elämän ongelmat ymmärrän ja jopa hyväksyisin itselläni, mutta tämä on itselleni kohtaloista HIRVITTÄVIN koska se on pilannut elämäni eikä ole edes mitään mahdollisuuksia saada mitään elämää yrityksistä huolimatta kun ovet sulkeutuvat kaikkialla ulkonäköni takia eli mä en ole saanut normaalia elämää missään määrin. Tai kai jonkinlaista elämää kun kumminkin olen terve, syön, nukun ja istun netissä. No siinäpä se elämä meni.

        En tiedä mitä on kuoleman jälkeen, mutta jos satun syntymään uudestaan tänne ja rumana jälleen niin toivottavasti kykenenen tekemään itsarin heti nuorena. Päästin nykyisen elämäni liian pitkälle.


    • utrillo

      Elämä ei ole reilua. Se on aika syvältä ja paskaa. Otetaan se vastaan ja toivottavasti kestetään se. Ja voi kun nautittaisiin siitä edes hetkittäin. Aiemmin oli minulla aivan toisin. Nyt vaan elellään. Onhan sulla liikuntakykyä? Jos vaan jaksaisit ja pääsisit johonkin luontoon. Tai vähän kerrassaan yleensä pois sieltä neljän seinän sisältä, pienin askelin. Minä hukkuttaudun kirjoihin ja television typerryttävään maailmaan. Miten se olikaan: me ollaan kaikki tärkeitä. Eikä kysymys ollut missikisoista. Voimia sinulle vahva nainen, nuo pikku blondi-bimbot ei pystyisi puoleenkaan siitä, mitä sinä olet tehnyt ja kestänyt! Kram!

    • HäpeänLapsi

      Ajattelusi kuulostaa aika pakkomielteiseltä, ja et enää pysty oikein keskittymään edes muuhun kuin luustosi vihaamiseen. Tiedän tunteen, koska omaan samantyyppisiä ajatuksia rintojani kohtaan , jotka ovat kehityshäiriön takia epämuodostuneet.Kehossani on myös muita huomattavia "kauneusvirheitä".

      Olenkin eristäytynyt vastakkaisesta sukupuolesta lähes täysin ja vältän kaikkia tilanteita,joissa joutuisin olemaan alasti kuten saunaillat ja lääkärikäynnit. Ne muutamat kerrat kun rintani on nähnyt joku vieras, on niistä tullut kommentteja, jotka jäivät vaivaamaan. Päivittäisessä elämässä pystyn ne piilottamaan, mutta helvettiähän tämä yksinäinen ja eristäytyvä elämä on. Eipä tätä pysty kukaan muu oikein ymmärtämään jos ei tällaisten poikkeamien kanssa joudu elämään.

      Et ap kuitenkaan ole yksin, ja muista ettei ulkonäkösi määrittele sinua ihmisenä. Ikävä kyllä ulkonäkökeskeisyys alkaa mennä jo liian pitkälle, ja ne jotka eivät täytä kauneusihanteita leikkelevät itseään tai joutuvat syrjityiksi. Oli kehon muoto millainen tahansa, on sen sisällä rakkautta ja arvostusta kaipaava ihminen. Vähintä mitä hänelle voit tehdä on olla arvostelematta tai kiusaamatta. Emme valinneet syntyä näihin kehoihin, mutta tällä se on tämä elämä vaan mentävä. Yritä ap arvostaa muita puolia itsessäsi, ja tee asioita mitkä tekevät sinut onnelliseksi. Elämä loppuu aikanaan, niin rumien kuin kauniidenkin, eikä vanhuudessa tai maan mullassa viimeistään ulkonäöllä ole enää mitään väliä.

      • ruma--nainen

        Rinnat voi aika helposti nykyään korjauttaa. No mulla tosin on niitä virheitä ja vikoja jo niin paljon, että niiden korjaaminen on jo mahdotonta. Luustoa on vaikea työstää. Ei mua kukaan arvosta se on ihan sama millainen mä olen tai en ole . . kaikki on jo kokeiltu ja samanlaista on aina ihmisten käytös.

        Mikään ei muutu kohdallani. Mä en ikävä kyllä voi tehdä mitään asioita mistä tykkäisin koska kaikki ovat sulkeutuu ulkonäköni takia. No toki voisin yksin täällä sisällä jotain nyplätä, mutta ei kiinnosta sekään. Elämä loppuu juu ja mulla se loppuu tässä muutaman kuukauden sisällä. Vaikka ulkonäkö nyt unohdettaisiin niin mitä mulle jää jäljelle? EI MITÄÄN ei siis yhtään mitään minkä vuoksi elää.


      • yksidea

        Mitä jos unohtaisit itsesi ja epäitsekkäästi keskittyisit elämässäsi vain muiden auttamiseen. Suomessakin on niin paljon yksin eläviä vanhuksia, joiden elämä valuu hiljaa unohduksiin neljän seinän sisällä kuolemaa odottaen. Näille ihmisille voisit olla todellinen enkeli, kun kävisit välillä viereilulla, kuuntelisit ja juttelisit heidän kanssaan. Vaikea keksiä tähän mitään sellaista työtä, mikä on merkityksellisempää, kuin toisten auttaminen.


    • kiinnostaaelämä

      Luin erään amerikkalaisen naisen kirjan. Hänellä oli aika paljon ruumiista poistumiskokemuksia ja siinä kertoi, että ihminen saisi jo ennen tänne syntymistään valita eteensä tulevia kohtaloita ja koettelemuksia, vaikka täällä ollessa ei sitten muista sitä aikaa ennen syntymää. Se on niin kuin uni joka on nähty mutta herätessä ei enää palauta mieliin. Jos se pitäisi paikkansa niin sinä olisit lähtenyt tietoisesti siihen "rumuustestiin ja kokeeseen". Jos niin on, niin saat siitä ajallasi palkan.
      Kristittynä en kyllä oikein jaksa uskoa moiseen, mutta voihan sen niinkin olla. Kyllä silläkin naisella oli kristinuskon mukainen vakaumus.
      Harmittaa kun en enää muista kirjailijan ja teoksen nimeä. Ainakin sen sisältö antoi selitystä moneen maanpäälliseen kärsimykseen. Entäpä jos ihminen tietoisesti valitsee ja lähtee tiettyyn kouluun ja haasteeseen.
      Voimia sinulle edelleen. Olet sinäkin ihminen, yksi taapertaja meistä yli 7 miljardin joukossa.

    • ruma--nainen

      Mulla on sellainen "idiootin" pään muoto, eli äärimmäisen matala päälaki ja otsa ja otsa on vielä sellainen suipon kapean mallinen ja takaraivokin on melko lättänä ja olematon ja sitten kumminkin alakasvot ovat järkyttävän suuret kuin virtahevolla ainakin nuo leuat ja leuankärki joka vielä leveyden ja pituuden lisäksi työntyy eteenpäin monta senttiä ja on niin koukkunen, että siihen voisi ripustaa jotain. Suu on järkyn pieni kuin piste ja huulet olemattomat ja sisäänpäin kääntyneet joten syödessä puren väkisinkin huuliani aina.

      Ei ihme, että mulle ei ole kehittynyt normaalikokoisia aivoja eihän ne mahtuis näin pieneen päälohkoon. Ilmeisesti jompi kumpi vanhemmistani tai kummmatkin omasivat jonkin pahan virheen geeneissä tai sitten isäni alkoholismi saattoi myös osaltaan vaikuttaa epämuodostuneisuuteeni ja äitini olemattomat estrogeenitasot raskauden aikana sekä molempien vanhempieni tupakointi.

      No näitä syitä on paljon ja vaikea läytää yhtää ratkaisevaa tekijää ulkonäkööni, mutta molempien vanhempieni suvut ovat rumia joten ei ihme, että olen hirviö. Äitini ei olisi saanut missään nimessä lisääntyä, se harmittaa todella, että tuollainen nainen meni lisääntymään. Äitinikin on äärimmäisen tyhmä jopa vajaamielinen ja kaiken lisäksi sillä on skitsofrenia. Sairaaloinen äitini on aina ollut joten lisääntyminen olisi pitänyt kieltää häneltä.

    • erästäälläkysyy

      Onko äitisi saanut lääkärin diagnosoimana skitsofrenian. Jos olisit tyhmä, kehitysvammainen, niin et tuottaisi noin selkeää tekstiä. Kirjoitukseni perusteella ei älyssäsi ole vikaa.
      Onko sinulla koskaan sanottu, että et ole niin "ruma" kuin uskot ja koet olevasi.

      • ruma--nainen

        Ai, että onko minulle koskaan sanottu, että olen ruma? Kyllä on ihan lapsesta asti ja vieläpä vielä rumempi mitä itse koin olevani eli todellakin nuorempana oletin tyhmyyksissäni olevani tavallisen ruma tai jopa ihan normaalin näköinen, mutta kun vuosikymmeniä joka puolelta tulee palautetta rumuudestani ja vieläpä sanotaan vielä rumemmaksi mitä koin aikoinaan ja sellaisia kohtia arvosteltiin rumaksi joiden en edes tiennyt olevan ruma tai ainakaan mitenkään huomiota herättäviä.

        No nyt kyllä tiedän kuinka ruma olen ja tiedän senki, että mua pidetään vielä rumempana mitä itse oletankaan.


    • olisikoapua

      Harmi ettet ole syntynyt islam-kulttuuriin. Siellä on ihan sama minkälainen nainen on hunnun alla. Auttaisiko jos alkaisin pukeutumaan musliminaisen mukaan. Nykyään on paljon maahanmuuttajia ja ei ainakaan isolla paikkakunnalla kukaan huomaan jos tienooseen ilmestyy yksi hunnunkantaja lisää.
      En tarkoita että sinun pitäisi alkaa lukemaan Koraania ja palvomaan Allahia. Ei temppua tarvitsisi myöskään pilkkamielessä tehdä.

      • ruma--nainen

        Paremmin menisin miehestä jos laittaisin tekoparran ja todella miehiset vaatteet. Kukan ei varmaan huomaisi mitään erikoista silloin. Tosin olisin hieman lyhyehkö mies, mutta silti maskuliininen, jämäkkä ja ruma. Tosin jos suuni aukaisen niin joku saattiais vähän ihmetellä koska ääneni on melko naisellinen, mutta yritän olla puhumatta jos joutuu siis mennä asioille kaupungille. Olenkin katsonut tässä netistä hyviä naaimointi asusteita ja miesten tekopartoja. Katsotaan nyt miten se onnistuisi niillä.


    • mies.lähellä.finaalia

      Et kuitenkaan suostunut tapaamaan minua, simpanssiksi kutsuttua miestä. Et edes ottammaan mitään yhteyttä puhelimen tai sähköpostin avulla.

      Olet tehnyt nainen rumuudestasi ISON ongelman. Onhan ongelman eliminoimiseen monenlaisia keinoja,
      Ikään kuin haluaisit rypeä ongelmissasi yksinäsi loppuikäsi. Kirjoittele kuitenkin ongelmastasi täällä netissä.
      Näet että ihmisillä ilmenee sympatiaa joukosta poikkeavia kohtaan. Niin sinunkin.

      • ruma--nainen

        Miten niin en suostuisi? Enhän ole edes laittanut ilmoitustani mihinkään deittisivustolle. Mutta ajattele nyt minkälaista se kun kaksi simpanssin näköistä kulkisi yhdessä, kestäisitkö sitä? Entä meidän lapset sitten? Kauhea kohtalo olisi lapsiparoilla jos niitä tehtäis. Vielä saattaisin tulla raskaaksi koska omaan normaalit kuukautiset ja olen muutenkin terve.

        Mummoni (isäni äiti) sai 10 lasta, useat niistä olivat isoja ja maskuliinisia poikia ja tytötkin tietenkin maskuliinisia. Mummoni muistutti mua melko paljon, vaikka pienempi olikin kuin mä. Tää mun kookkuus on tullut valkoisen vaarini geenien (isäni isä) puolelta joka oli iso ja valkoinen suomalainen mies joka nai mummoni, mummoni ei ole alkuperäistä suomalaista rotua, en viitsi sanoa mitä rotua, mutta ehkä sekin on syynä rumuuteeni. Äitini taas on ihan suomalaista rotua tosin jotain kummaa oli äidissä kun syntyi perheensä mustaksi lapmpaaksi eli hänestä tuli TODELLA tumma, vaikka muut perheessä olivat vaaleita sinisilmäisiä suomalaisia. Kyllä äitini oli ihan perheensä oikea lapsi ei siis ollut adoptoitu eikä myöskään syrjähypyn tulos koska muistutti isäänsä selvästi. Äitini isällä oli voimakas leuka myös ja tummat silmät, äitini isä oli karjalaisia.

        Ehkä tuo kaikki rumuus on noiden tummien huonojen geenien tulosta joita joissakin sukulaisissani on. En usko, että se vaalea suomalainen geeniosuus mitenkään olisi rumentava osatekijä koska mielestäni vaaleus ja puhdas pohjoismaalaisuus jo yksinään tekee ihmisestä yleensä täydellisen. Ilman näitä pohjoismaalaisia geenejäni joita mussakin on, olisin luultavasti vielä hirvittävämmän näköinen.


    • ruma--nainen

      Aika järkyttävää huomata, että jopa yli 2 metriset naisetkin on mun rinnalla NAISELLISEMMAN ja selkeästi naisen näköisiä jopa keijukaismaisia muhun verrattuna. Toki nuo naiset on mua pidempiä, mutta silti selvästi naisellisen naisen näköisiä ja sekä naisellinen vartalonmalli ja naisen leuka-ja kasvonpiirteet ja vartalon mittasuhteen normaalit.

      Mä olisin noiden naisten vieressä 1000000000000x maskuliinisemman ja isoluisemman näköinen. Niin, että ei se pituus vaan luuston leveys ja paksuus sekä mittasuhteet toisiinsa nähden ja kasvoissa ne leukapiirteet. Että näin se maailma kohtelee leveä-ja paksuluista epäsopushtaista maskuliinista naista joka näyttää jättilaistenkin rinnalla miehen näköiseltä hirviöltä.

      https://www.youtube.com/watch?v=7cTKOjLylvo&list=PLUMQ4bRfThx-fIUzM3N059Eehxd-d0q2C&index=2

    • ruma--nainen

      Alakroppaa en niinkään häpeä koska se on melko hento ainakin yläkroppaani
      nähden joka on ainakin 2 numeroa suurempi kuin alakroppa. Tosin häpeän alakropassani sitä, etten omaa peppua lainkaan. Yläkroppani on siis JÄRKYTTÄVÄN ISO eli selkäni ja rintakehäni on luonnottoman leveä ja pitkä siis TODELLA silmiinpistävää jota on vaikea edes peittää vaatteilla ja tietenkin se koko aiheuttaa haittaa esim. alaselälle koska isompaa yläkroppaa on hennomman alakropan raskasta kantaa, vaikka muuten olenkin hoikka 50kg niin kyllä se on melko hankalaa.

      Kädetkin ovat kauhean pitkät ja kookkaat ja on vaikea löytää puseroa tai takkia koska hihat jäävät aina liian lyhyeksi. Käteni siis ulottuvat suorana seistessä melkein polviin asti. Kävin siis kaupassa ja etsin itselleni talvitakkia, mutta eipä siitä mitään tullut olisi pitänyt ostaa 2 numeroa isompi takki, jotta hihat olisivat sopineet, mutta sitten takki olisi muuten ollut liian iso.

      Niin ja kyllähän sitä taas kaupoissa riitti väkeä ja niitä TÖLLÄÄJIÄ suut auki ja kauhistellen ja mulla oli olo tuskastuttava. Kun mä näin itseni siellä kaupassa isosta vartalopeilistä ja lähes itkin siinä kun huomaa kuinka epäsopusuhtainen ja hirvittävän ruma sitä on. Jokainen nainen siellä jopa ne kaikkein lihavimmatkin vastaatulijat ja vanhat mummmotkin olivat kaikki muhun verrattuna NORMAALIN NAISEN näköisiä koska omaavat kumminkin NAISEN luuston ja leuka-ja kasvonnpiirteet niin niillä ei koskaan ole mitään hätää ulkonäkönsä suhteen.

      Jopa muutama vammainenkin siinä meni ja tuijotti ihmeissään mua koska ne vammaisetkin olivat muhun verrattuna NORMAALIN näköisä vammastaan huolimatta heillä oli pienet normaalit leuka-ja kasvonpiirteet ja heidät erotti naisiksi. No tähänhän mä olen jo tottunut tai en mä totu tuijotuksiin ja kauhisteluihin koskaan. Kuulinkin siinä parin ikäiseni rouva keskustelevan ja sanoi toiselle musta, että "miten nainen voi olla tuon näköinen" Siis mua vielä kumminki pidetään ja luullaan naiseksi, mutta täysin poikkeavana silti.

      Paska jouluhan tästäkin on tulossa ja viimeinen.

      • voi.meitä

        Sinua nuorempia ihmisiä, ruma nainen kuolee joka viikko. Joko onnettomuuksissa tai oman käden kautta.

        Olen mies, työläinen ja myös tuurijuoppo. ´Mielialat vaihtelevat lähes päivittäin. Viinankäyttö masentaa.
        Pidän paussia että pääsen taas parempaan kondikseen. Kun kaikki on kohtuullisesti otan pienet kännit että pääsisin taas vähättelemään itseäni.

        Sinulla ruma nainen sama ongelma. Marinoidut kohtalossasi. Sinun pitäisi päästä sallivampaan asuinympäristöön.


      • sinäkinvoitlöyttääitsi

        Onhan se hankalaa jos ei sopivia vaatteista saa, mutta et sittenkään tuskin alasti kulje. Kuitenkin ihmisen elämässä on paljon paljon muuta kuin ulkonäkö. Olen tavannut elämän aikana todella rumiakin ihmisiä, mutta ei se ihmisestä huonompaa tee. Todellisuudessa nämä henkilöt ovat todella huipputyyppejä. Heillä on itseluottamus ja se kyllä heijastuu ja ovat onnellisia ihmisiä.


    • jabbadehut
    • ruma--nainen

      Mulle on jäänyt yläasteelta jo 80-luvulta kauheat traumat. Silloin jo siis teininä olin aivan hirivittävän näköinen. En saanut edes vilkaistakaan ketään muuten alettiin haukkua. Ruman tytön olisi pitänyt vain katsoa maahan ja hävetä rumuuttaan. Se viha, inho, syrjintä ja suoranainen kiusaaminen oli koulussa ihan arkipäivää pelkästään ulkonäköni takia. Jopa eräs opettajakin sortui henkiseen kiusaamiseen tyhjästä huutamisella ja moittimisella sekä tökki jopa selkääni eräässä tilanteessa.

      Harmittaa kun en saanut silloin suutani auki ja valittanut kaikkiin mahdollisiin tahoihin mihin olisi voinut ja olisin voinut jopa jättäytyä koulusta pois ja mut olisi voitu järjestää johonki muualle opiskelemaan, mutta ei, koska olin tuolloin äärimmäisen saamaton alistuin vain hiljaa kärsimään ja nielemään sen kaiken paskan mitä sain.

      Kiusaaminen ei päättynyt kouluaikaan pelkästään vaan sitä jatkui ihan työelämässäkin aikuisten ihmisten taholta aina 4-kymppiseksi asti jolloin pääsin eläkkeelle. Kyllä vaan ihan aikuiset jopa vanhuksetkin sortuvat vihaan ja henkiseen kiusaamiseen pelkästään liian oudon, ruman, poikkeavan ja vieraan ulkonäön takia.

      • Susi-tar

        Tässä on toinen ruma nainen. Tervetuloa klubiin!
        Tosin en muistuta simpanssia, vaan sutta.Minulla on suden kasvot ja olemus. Nenäni on niin suuri, että se käy kuonosta. Kun äiti vielä löi minua, 5-vuotiasta, nenään, niin kuonostani tuli kyhmyinen!
        Sitten on suden pikkiriikkiset silmät. Suden väriset kirjavat hiukset.
        Minä olen niin ruma, että isän mielestä minun olisi pitänyt suostua tyhmälle miehelle vaimoksi, kun " et ole mikään kaunotar!". En suostunut!

        Äidinisäni oli kuin alfa-susi! Kauhistuin hänen muotoaan lapsena.
        Silloin luulin vielä olevani itse kuin sievä, pieni Punahilkka. En ollut.
        Sisariani kehuttiin aina kauniiksi kaikkialla. He saivat useita miehiä.
        Minusta tehtiin suvun piika. Kotona ja sisaruksien luona.
        Sisaren mies sanoi kerran kun minä tiskasin ja hän laittoi ruokaa:
        " On ihanaa tehdä töitä maailman rumimman kappaleen kanssa. Huh-huh!" Ihan vakavasti. Olin silloin 35-vuotias ja pidin heidän lapsestaan huolta aika paljon. Heidän täytyi päästä välillä juhlimaan. Sisareni on kaunotar.
        Hän vihasi minua ja suden hampaitani; hänellä oli tasaiset helmihampaat.
        Minun suvussani on paljon leveäleukaisia naisia. Rakastan leveitä leukoja!
        Ne antavat karaktääriä! Katsopa Sophia Lorenin, Audri Heburdin leukoja!
        Angelina Jolien, vai mikä sen Brad Pittin vaimon nimi on. Leukaa riittää!
        Moni laittaa silikoonia täytteiksi saadakseen miehen leveät leukaluut!
        Minullakin on suuret jalat, eikä suden sieviä tassuja, jotka olisivat sopineet paljon paremmin susimaisuuteeni. Suden luonteenkin sain ajan mittaan.
        No, mihin me rumilukset voidaan tehdä valitus tekovirheestä?
        Yhteiskunta on kaseeranut meidät jo kehdosta. Silti henki pihisee.
        Luulenpa tekeväni valituksen Luojalle! Taisi tulla tehtyä pimeässä...
        Hänhän ne kaikki eläinten kummajaisetkin on tehnyt!


      • ruma--nainen
        Susi-tar kirjoitti:

        Tässä on toinen ruma nainen. Tervetuloa klubiin!
        Tosin en muistuta simpanssia, vaan sutta.Minulla on suden kasvot ja olemus. Nenäni on niin suuri, että se käy kuonosta. Kun äiti vielä löi minua, 5-vuotiasta, nenään, niin kuonostani tuli kyhmyinen!
        Sitten on suden pikkiriikkiset silmät. Suden väriset kirjavat hiukset.
        Minä olen niin ruma, että isän mielestä minun olisi pitänyt suostua tyhmälle miehelle vaimoksi, kun " et ole mikään kaunotar!". En suostunut!

        Äidinisäni oli kuin alfa-susi! Kauhistuin hänen muotoaan lapsena.
        Silloin luulin vielä olevani itse kuin sievä, pieni Punahilkka. En ollut.
        Sisariani kehuttiin aina kauniiksi kaikkialla. He saivat useita miehiä.
        Minusta tehtiin suvun piika. Kotona ja sisaruksien luona.
        Sisaren mies sanoi kerran kun minä tiskasin ja hän laittoi ruokaa:
        " On ihanaa tehdä töitä maailman rumimman kappaleen kanssa. Huh-huh!" Ihan vakavasti. Olin silloin 35-vuotias ja pidin heidän lapsestaan huolta aika paljon. Heidän täytyi päästä välillä juhlimaan. Sisareni on kaunotar.
        Hän vihasi minua ja suden hampaitani; hänellä oli tasaiset helmihampaat.
        Minun suvussani on paljon leveäleukaisia naisia. Rakastan leveitä leukoja!
        Ne antavat karaktääriä! Katsopa Sophia Lorenin, Audri Heburdin leukoja!
        Angelina Jolien, vai mikä sen Brad Pittin vaimon nimi on. Leukaa riittää!
        Moni laittaa silikoonia täytteiksi saadakseen miehen leveät leukaluut!
        Minullakin on suuret jalat, eikä suden sieviä tassuja, jotka olisivat sopineet paljon paremmin susimaisuuteeni. Suden luonteenkin sain ajan mittaan.
        No, mihin me rumilukset voidaan tehdä valitus tekovirheestä?
        Yhteiskunta on kaseeranut meidät jo kehdosta. Silti henki pihisee.
        Luulenpa tekeväni valituksen Luojalle! Taisi tulla tehtyä pimeässä...
        Hänhän ne kaikki eläinten kummajaisetkin on tehnyt!

        Oletko normaali- vai siroluinen? Kasvosi kapeat vai leveät? Iso nenä on melko helppo plastiikkakirurgilla muokata nykyään. Hiukset voi värjätä minkäväriseksi tahansa tai, vaikka laittaa peruukki. Pienet silmät ei haittaa etenkään jos ne on pienissä-tai normaalikokoisissa ja kapeissa kasvoissa.


        Itse en voi vaikuttaa enää mitenkään ulkonäkööni koska niitä ei voi edes plastiikkakirurgi muokata koska olen päästä varpaisiin ensinnäkin luonnottoman suuriluustoinen, vaikka olen 164 cm ja painoa 50 kiloa niin luustoni on niin valtaisa, että olen kömpelö ja erittäin raskasrakenteinen. Olin jopa 40 kiloisena aikoinaan erittäin SUURIKOKOINEN ja maskuliinisen näköinen ja esim. S-koko ei mennyt silloinkaan. Lihaksetkin on isot näin suuressa luustossa, vaikka en ole koskaan siis KOSKAAN harrastanut mitään sellaista liikuntaa mikä kehittäisi lihaksistoa ja nykyisin enimmäkseen vain istun ja makaan.

        Ei leveät leukpiirteet niin hirvittävät sinänsä olisikaan jos mulla olisi niihin sopiva suunkoko sekä silmät ja nenä kuten noilla mainitsemillasi kaunottarilla, mutta kun näissä massiivissa leukapiirteissä on pisteen kokoinen suu (ilman huulia) sekä pieni nenä ja pisteen kokoiset silmät niin nää massiiviset leukapiirteet ja kasvojen leveys korostuu entisestään ja koko kasvojen kokonaiskoko on muutenkin järkyttävän ISO eli ei vain leveät vaan järkyn pitkätkin. Kasvot näyttää täysin epäsopusuhtaisilta ja epätassapinoisilta aivan kuin mussa riitelis 2 täysin erilaisen näköistä ihmistä sekaisin keskenään ilman minkäänlaista tasapainoa.

        Kyllä aika pitkälti syytän äitiäni varsinkin kasvojeni osalta rumuudesta koska äidilläni on juuri nuo rumaksi tekevät ominaisuudet kasvoissaan koska siskopuoleni omaa samat rumaksi tekevät ominaisuudet kasvoissa, vaikka sillä on eri isä joten äitini kantaa tuota rumuusgeeniä.

        Toki Jumalakin osaltaan on syynä jos jotain Jumalaa edes on niin mulla olisi kyllä sanani sanottavana hänelle ja etenkin muutama kysymys. Onhan tuota epäoikeudenmukaisuutta maailmassa ja varsinkin naisella ulkonäkö on merkittävin asia jos ulkonäkö sattuu olemaan päin persettä kuten mulla. Normaali tavallinen ulkonäköki oli näköjään liikaa vaadittu joten pidettiin huolta, että musta tuli kaikilta, siis TÄYSIN KAIKILTA osin RUMA.


      • Susi-tar
        ruma--nainen kirjoitti:

        Oletko normaali- vai siroluinen? Kasvosi kapeat vai leveät? Iso nenä on melko helppo plastiikkakirurgilla muokata nykyään. Hiukset voi värjätä minkäväriseksi tahansa tai, vaikka laittaa peruukki. Pienet silmät ei haittaa etenkään jos ne on pienissä-tai normaalikokoisissa ja kapeissa kasvoissa.


        Itse en voi vaikuttaa enää mitenkään ulkonäkööni koska niitä ei voi edes plastiikkakirurgi muokata koska olen päästä varpaisiin ensinnäkin luonnottoman suuriluustoinen, vaikka olen 164 cm ja painoa 50 kiloa niin luustoni on niin valtaisa, että olen kömpelö ja erittäin raskasrakenteinen. Olin jopa 40 kiloisena aikoinaan erittäin SUURIKOKOINEN ja maskuliinisen näköinen ja esim. S-koko ei mennyt silloinkaan. Lihaksetkin on isot näin suuressa luustossa, vaikka en ole koskaan siis KOSKAAN harrastanut mitään sellaista liikuntaa mikä kehittäisi lihaksistoa ja nykyisin enimmäkseen vain istun ja makaan.

        Ei leveät leukpiirteet niin hirvittävät sinänsä olisikaan jos mulla olisi niihin sopiva suunkoko sekä silmät ja nenä kuten noilla mainitsemillasi kaunottarilla, mutta kun näissä massiivissa leukapiirteissä on pisteen kokoinen suu (ilman huulia) sekä pieni nenä ja pisteen kokoiset silmät niin nää massiiviset leukapiirteet ja kasvojen leveys korostuu entisestään ja koko kasvojen kokonaiskoko on muutenkin järkyttävän ISO eli ei vain leveät vaan järkyn pitkätkin. Kasvot näyttää täysin epäsopusuhtaisilta ja epätassapinoisilta aivan kuin mussa riitelis 2 täysin erilaisen näköistä ihmistä sekaisin keskenään ilman minkäänlaista tasapainoa.

        Kyllä aika pitkälti syytän äitiäni varsinkin kasvojeni osalta rumuudesta koska äidilläni on juuri nuo rumaksi tekevät ominaisuudet kasvoissaan koska siskopuoleni omaa samat rumaksi tekevät ominaisuudet kasvoissa, vaikka sillä on eri isä joten äitini kantaa tuota rumuusgeeniä.

        Toki Jumalakin osaltaan on syynä jos jotain Jumalaa edes on niin mulla olisi kyllä sanani sanottavana hänelle ja etenkin muutama kysymys. Onhan tuota epäoikeudenmukaisuutta maailmassa ja varsinkin naisella ulkonäkö on merkittävin asia jos ulkonäkö sattuu olemaan päin persettä kuten mulla. Normaali tavallinen ulkonäköki oli näköjään liikaa vaadittu joten pidettiin huolta, että musta tuli kaikilta, siis TÄYSIN KAIKILTA osin RUMA.

        Hyvä kohtalontoverini! Puhut kuin minä murrosikään tullessani.
        Onko 50-vuotiaan murrosikä menossa?
        No, silloin päätin jäädä auton alle, että pääsisin uudelleen muotoiluun
        kirurgi-sedän veitsen käsittelyyn. Kärsin hirveästi omasta rumuudestani.
        Jossain vaiheessa se kelkankääntö kuitenkin tuli. En tiedä koska.
        Aloin tehdä listaa ulkomuodostani, mitä arvostin ja mitä haluaisin peittää.
        Päästä varpaisiin asti. Kun sitten katsoin arvosteluani - kauhistuin!
        Luulinko olevani universumin kaunein Susitar! Kaikki oli niin hyvää!
        Kieroista silmistä raateluhampaisiin asti! Lääkäri olisi suoristanut hampaat.
        Miksi ihmeessä? Ne ovat täsmälleen kuten niiden tulisi ollakin - siis minulla!
        Kun ajattelen miten ruma, suuri neneäni on ollut kuin tuulen suoja halkoessani
        lumimyrskyjä ja suojautuessani sen taakse lähenteleviltä miehiltä ja....
        Kieroilla silmillä olen nähnyt joka suuntaan ja mikä vika suden turkin värissä on?
        Äiti pakotti minut vaalentamaan hiukseni, mutta se loppui, niin pian kuin pääsin hänestä eroon. Hänen kritiikistään ja vertailuistaan sisriini.
        Rakastan hiusteni väriä! Ja minusta ei tehdä mitään botoksilla myrkytettyä
        muovinukkea, jolla on silikoonia siellä ja täällä!
        Riittää kun on murtuneet luut naulattu metallilaatoilla ja ommeltu kiinni.
        Kaunottarilla on oma tärkeä tehtävänsä.
        Olen iloinen, että he ilahduttavat silmiäni.
        Minulla on kaksi kaunista sisarta - molemmille kieroille silmilleni iloa.
        Mutta minullakin on täällä tehtävä. Ellei muuta niin rumuuteni korostaa heidän kauneuttaan! Minä en kaunottaria kadehdi, vaan nautin omista lahjoistani.
        Toivon sinunkin pääseevän siihen tilaan, että näet omat ilon aiheesi!
        Nyt olet hiukan kuin mariseva Marakatti! Mutta olet vasta muodonmuutoksessa.

        Istuin juuri linja-autossa. Sinne tuli eräs nainen, veti lippalakin kasvojensa peitteeksi. Käpertyi häpeissään isoon takkiinsa. Istui tuolilla kerään kääriytyneenä
        uskaltamatta katsoa ketään. Kädet hiljaisessa ristissä sylissä kuin rukoillen, että
        hän saisi olla hetken rauhassa. Koulukiusattu, kiusattutyöpaikoilla, kaikkialla.
        Hän tekee työtä hautausmaalla. Olen nähnyt hänet siellä. Menen sinne huomenna.
        Näkisitpä sen rakkaudellisen, arvostavan, huomaavaisen tavan, jolla hän hoitaa
        toisten pois nukkuneita! Niin paljon rakkautta, arvostusta ihmiseen voi mahtua!
        Kiitin häntä siitä jo kerran, mutta sen kävi kuin vesi valuu pois hanhen selästä.
        Täytyy miettiä, miten häntä voisi hiukan rohkaista. Hieman itsevarmuutta ja omanarvontuntoa kun voisin häneen valaa, sillä hän on sen arvoinen!
        Jos vaikka itsekin oppisin jotain häneltä...


    • candykiss

      Luulis tottuneen jo "rumuuteensa" 50 vuotiaana.Vaikka 164 cm ja 50 kiloa ei kyllä mitenkään voi olla iso.Ymmärrän kyllä,että osaset eivät sovi toisiinsa,mutta et ole ainoa! Muakin harmittaa mun ruumiinrakenne ja juuri se,että sitä ei voi muuttaa.Toi 50 kiloa pistää kyllä miettimään,että mitä lihaksia sulla muka on jne. Pakko sanoa,että haluaisin nähdä kuvasi.Vaikka kaipa se on epäolennaista,jos vihaa omaa ulkomuotoaan noin paljon! Jos mä olisin sä niin mä naamioituisin kyllä mieheksi.Siis jos nyt olet kuvaillut yhtään oikein ongelmaasi.
      Kyllä ne ihmiset tuijottaa kauniitakin.Ihmiset katsoo ihmisiä.Ei se tarkoita yhtään mitään.Vai mitä haluaisit saavuttaa vielä? Siis elämässäsi? Estääkö ulkomuotosi jonkun haaveen,jonka haluaisit toteuttaa?
      Tsemppiä nainen,joka sanot olevasi ruma.

      • ruma--nainen

        Tällainen olen kutakuinkin ulkoisesti tuota mallia . .

        http://strong-athlete.com/wp-content/uploads/2012/07/HULK1-e1342498078160-1024x851.jpg

        paitsi en ehkä ihan noin vihreä. Lihaksetkaan ei ihan noin paisuneet, vaikka ne isot onkin ja löysät tai ts. lepotilassa koska niitä ei ole treenattu mutta tottakai isojen luiden päällä isot lihakset ja jos mä alkaisin bodaan niin ne pullistuis tuon tyyliseksi aika äkkiä. Kyllä mä miehestä menisin täysin jos pukeutuisin mieheksi ja laittaisin, vaikka tekopartaa hieman. Tosin rinnat hieman pullottelee paidan läpi joten siitä syystä mua ehkä pidetään vielä jokseenkin naisena ja mun ääni on naisen ääni jos suuni aukaisen.

        Mutta en mä kyllä mielelläni haluaisi kulkea mieheksi naamioituneena koska kumminkin olen oikeasti nainen ja vieläpä ainakin henkisesti tunnen olevani naisellinen ja olemukseltani olenkin naisellinen jopa erittäin naisellinen, mutta tää ulkonäkö antaa ihan väärän kuvan musta.

        Näin tässä yks päivä erään erittän naisellisen näköisen ja siron kaunottaren kaupungilla asioidessani, mutta voi sentään kuinka se tyttö oli jätkämäinen ja maskuliininen olemukseltaa, pukeutuminen oli maskuliinista, ääni ja puhetyyli tosi matala ja jätkämäinen ja samoin se olemus, siinä veti röökiä ja räki kun raavas linnakundi, mutta . . mutta se ulkonäkö kun se sattu oleen niin siroluinen ja pienikasvoinen söpöliini.

        Ei aina mene yksiin ulkoinen ja sisäinen minä.


      • Susi-tar
        ruma--nainen kirjoitti:

        Tällainen olen kutakuinkin ulkoisesti tuota mallia . .

        http://strong-athlete.com/wp-content/uploads/2012/07/HULK1-e1342498078160-1024x851.jpg

        paitsi en ehkä ihan noin vihreä. Lihaksetkaan ei ihan noin paisuneet, vaikka ne isot onkin ja löysät tai ts. lepotilassa koska niitä ei ole treenattu mutta tottakai isojen luiden päällä isot lihakset ja jos mä alkaisin bodaan niin ne pullistuis tuon tyyliseksi aika äkkiä. Kyllä mä miehestä menisin täysin jos pukeutuisin mieheksi ja laittaisin, vaikka tekopartaa hieman. Tosin rinnat hieman pullottelee paidan läpi joten siitä syystä mua ehkä pidetään vielä jokseenkin naisena ja mun ääni on naisen ääni jos suuni aukaisen.

        Mutta en mä kyllä mielelläni haluaisi kulkea mieheksi naamioituneena koska kumminkin olen oikeasti nainen ja vieläpä ainakin henkisesti tunnen olevani naisellinen ja olemukseltani olenkin naisellinen jopa erittäin naisellinen, mutta tää ulkonäkö antaa ihan väärän kuvan musta.

        Näin tässä yks päivä erään erittän naisellisen näköisen ja siron kaunottaren kaupungilla asioidessani, mutta voi sentään kuinka se tyttö oli jätkämäinen ja maskuliininen olemukseltaa, pukeutuminen oli maskuliinista, ääni ja puhetyyli tosi matala ja jätkämäinen ja samoin se olemus, siinä veti röökiä ja räki kun raavas linnakundi, mutta . . mutta se ulkonäkö kun se sattu oleen niin siroluinen ja pienikasvoinen söpöliini.

        Ei aina mene yksiin ulkoinen ja sisäinen minä.

        No, sittenhän me kuulumme samaan kastiin ja rotuun!
        Hulkiksi siskon mieskin minua aina kutsui. Selitti muodonmuutosta sillä,
        että revin pelihousuni suuttuessani, kun koin vääryyttä tehtävän jollekin.

        Jos sinä nyt voisit auttaa minua pulmassani, sen koulu-työpaikka-kiusatun,
        ihanan ihmisen kanssa.
        Jos asettaisit itsesi hänen sijaansa, ja kertoisit,
        mitä haluaisit minun hänelle sanovan? Mitä tarvitset itse kuulla?
        miten kohottaa hänen itsetuntoaan? Miten saada hänet kokevansa
        arvostetuksi, kunnioitetuksi, rakastetuksi, merkitykselliseksi....

        Kas, kun minä tunnen olevani tätä kaikkea ja kiitän rumuuttani,
        jonka seurauksena elämäni on täyttynyt muista lahjoista kuin
        miehen huomiosta, imartelusta, palvomisesta, liehakoinnista...
        Niilläkin taidoilla on oma viehätyksensä, mutta kaunottaret ovat
        oikein taitavia ja lahjakkaita näissä asioissa.
        Minulle jää oikeastaan kauniiden ihmisten lasten paapominen...


    • turhaanmurehdit

      Jos olet tuollainen, niin et ole mielestäni ruma. Nykyään on jopa muodikasta olla lihaksikas nainen.

      • ruma--nainen

        Niin eihän mulla lihakset ole noin pullistuneet koska en ole bodannut enkä tehnyt mitään vaan ne on "lepotilassa" löysänä ja toki niistä tuollaiset tulisi jos bodaisin. Luustoltani olen äärimmäisen vankka ja leveärakenteinen siksi ne lihaksetkin täytyy olla isot isoissa luissa, vaikka löysänä ja roikkuvina ovatki koska en todellakaan ole tehnyt mitään.

        Mutta luustoni kanssa yksistään jo olen tuota Hulkin kokoluokkaa, en pituudessa, mutta paksuus-ja leveys suunnassa, vähän vaikea selittää, mutta kun mut näkee niin ymmärtäisitte. On siinä yks jos toinenkin ihminen hypähtänyt ilmaan mut ensi kertaa nähtyään. Vaikka paikalla olisi super kaunotar niin tämä superkaunotar jäisi tuijotuksien osalta varjooni, ulkonmuotoni on sitä luokkaa rumuudessa, että kaunotartenkin kauneus jää todellakin varjooni kun olen paikalla.

        Olen myös naamasta massiivisemman näköinen kuin tuo Hulk eli mulla on huomattavasti pidemmät ja leveämmät kasvot ja kerran joku taisikin sanoa mulle, että olen kuin jonkin jenkki äkson filmien supersotilas.


      • candykiss

        Voi sua ,kukaan ei usko ilman kuvaa!!


      • candykiss

        Mini Hulk??


    • candykiss

      Joo,pakko myöntää,että kuulostat mieheltä jotenkin.Tulee mieleen,että haukut jotain naista huviksesi.Se on vaan jonkun sortin efekti.Jos Hulkilta näytät niin hmm,okei mitäpä siihenkin sanoisi.Kyllä vaikka olisitkin mies niin tuijotettaisiin juu:)Olemukseltasi olet erittäin naisellinen? No siis pukeutumiseltasi vai kuinka??
      En tietenkään suosittele pukeutumaan mieheksi,ajattelin vaan ,että se ratkaisisi ongelman??Mutta tokkopa vaan!Rinnat voi teipata tai siis sitoa.Niin joo ja miehilläkin voi olla moobsit eli man boobs.Tuskin olet ihan niin ruma kuin kerrot.Ihminen liiottelee niin helposti ...Ja toi Hulkin kuva ei ollut ihan se mitä ajattelin vaan oikeasti tarkoitin,että utealiusuuttani haluaisin nähdä sinun kuvasi.En Hulkia!!:)

      • ruma--nainen

        candykiss kyllä tuo Hulk on lähinnä eniten mua muistuttava joten mitäpä sitä omaa kuvaansa sen enempää tänne laitteleen. Hulkin vartalon ja niskanmalli on aivan samanlainen kuin mulla sekä hartiat ja mulla tuo rinnan leveyskin saattaa olla jopa leveämpi.

        Alakroppa on sitten hennompi ainakin tähän massiiviseen yläkroppaani nähden. Ei lantioita pahemmin eikä persettä lainkaan. Hassua todellakin, että luonteeltani ja olemukseltani olen aina ollut melko naisellinen ja näin on myös sanottu. Toki myös pukeutuminen ja laittautuminen on ollut yleensä todella naisellista varsinkin nuorempana kun kulin vielä ihmisten ilmoilla.

        Mutta eipä niistä laittautumisista ollut koskaan mitään hyötyä ja kaikki ne nettideitikin joita lähdin tapaamaan eivät ensi kohtaamiseni jälkeen enää koskaan pitäneet mitään yhteyttä. Eräskin paikalle saapuva deittikaveri autostaan nähdessään mut ei suostunut edes nousemaan ulos autosta vaan kurvasi renkaat kirskuen paikalta lujaa pois. Yli 30 vuotta olen siis yrittänyt deittailua ja kumppanin saamista erilaisilla deittipalveluilla, mutta yhtä tyhjän kanssa kaikki.


      • candykiss

        Voi ei, mä itse olen aina jotenkin vähän katsonut kieroon naisia,joilla ei ole lantiota ja peppua,mutta se ehkä johtuu siitä,että mua on haukuttu leveän lantion takia läskiperseeksi:) Siten olen vähän valikoitunut ajattelemaan pahasti ...Nää jutut voi mennä näin,että mua haukutaan,että iso perse ja sitten mä jotenkin katson,että vittu sentään toi pikkuperse mitenkään mua perempi on ... jne...


    • Susi-tar

      Minulla on valtavasti miehisiä ominaisuuksia ja juuri ne tekevät minut täydelliseksi - IHMISEKSI! En koskaan tarvitse mitään miestä!
      Sekä sisareni, että ystävättäreni ovat vedet silmissä sanoneet:
      "Sinä et saa koskaan mennä naimisiin! Olet täydellinen itsessäsi!"
      Eikö sellaista voisi pitää kohteliaisuutena? Mitä?
      Minä olen TÄYDELLINEN IHMINEN miehisten ominaisuuksieni ansiosta! Jippiiii!

      • KusipäitäNeOn

        Miksi he sanovat että et saisi hankkia itsellesi miestä? Jos ympärilläsi on ihmisiä, jotka jatkuvasti lyttäävät sinua joka käänteessä, niin eikö olisi jo korkea aika hankkiutua eroon tuollaisista ihmisistä?


      • Susi-tar
        KusipäitäNeOn kirjoitti:

        Miksi he sanovat että et saisi hankkia itsellesi miestä? Jos ympärilläsi on ihmisiä, jotka jatkuvasti lyttäävät sinua joka käänteessä, niin eikö olisi jo korkea aika hankkiutua eroon tuollaisista ihmisistä?

        Montako miestä sinulla itselläi on ollut?
        Mitä olet heiltä saanut, jota et itse kykenisi hankkimaan?
        Minulla on ympärilläni useita ystävättäriä ja sisaria, joilla
        on kokemuksia avioliitoista ja lapsista eri miesten kanssa.
        Jopa eri kansallisuuksia ovat ehtineet kokeilemaan!
        Ensiksi kerskaillaan miehen saannista sinkun edessä ja muutaman vuodeeeeeeen kuluttua itketään pettymyksetä olkapäätä vasten.
        Minun hermoni eivät kestäisi miesten vaihtoa kuten heidän.
        Saavat ensin purkaa vanhaa kokemustaan ja aloittaa uudestaan.
        Olen nähnyt myös, mitä turvattomuutta se saa aikaan lapsissa.
        Olen ollut niin monen pesueen turvallinen tuki elämässäni!
        Samoin kouluissa ja kurseilla, joissa usein vaihdetaan partneria.
        Kolmen vuoden aikuiskouluissa on ehtinyt nähdä luokan parienvaihdot.
        Ei se paljoa auta, kun oman pään korvien välissä loiskuu se sama keltainen;-D
        Sitten minua pidetään epäonnistuneena! kun en ole "saanut" miestä :-DDD


    • candykiss

      susi-tar olet varmasti ihan briljantti :) You are beautiful girl:)

    • candykiss

      Ilmeisesti et ole ollenkaan lesbo;)

      • Susi-tar

        En ole lesbo, mutta minulla on paljon hyviä ystävättäriä :-)
        Kun olen lukenut keskusteluasi ap:n kanssa, niin vertaistasi ystävää saa hakea!
        Olet huomannut myös, ettei se miehen seura ole elämän ainoa suola.
        Olet löytänyt kirjat ja parempaa sisältöä elämääsi.
        Eikö olekin ihanaa elää vapaaherrattarena, varsinkin näin kevään tuntua ilmassa?
        Saa mennä ulos luonnon helmaan nauttimaan vuodenaikojen vaihteluista,
        raikkaasta ilmasta ja oman kehon kyvystä viedä minne mieli tekee!
        Saa ottaa vanhan rakkaan harrastuksensa tai kokeilla uusia kykyjä -
        vaikkei tiskit ole tiskattu ja peti pedattu, eikä kukaan narise! ;-D
        Olethan kuitenkin kanssani samaa mieltä siitä, että ne aiemmat arvostelut kehon rumuudesta riittää, eikä meidän tarvitse niitä enää lisätä?
        Kun minun räpyläjlkani kylmin varpain kipristelee illalla, niin
        paijaan niitä: Kiitos, että taas jaksoitte kiinnittää minut Telluksen kamaraan lujasti!
        Suonikohjuisia sääriäni silittelen: Kiitos, että kannoitte minua tämänkin päivän kaikista säryistä huolimatta. Tässä vähän voidetta helpottamaan ja huomenna taas saatte tukisukst, ettei ihan ilman lohdutusta tarvitse kehoa kantaa!
        Reuman runtelemille sormilleni sanon: Otetaas huilu esiin ja tanssotaan välillä niilläkin läppäimillä, niin eiköhän särky unohdu hetkeksi!
        Pää paralle sanon: Vaikka se älykkyysosamäära ei nyt Nasaan viekään, niin hauskaa on tänäänkin ollut ja uutta olen saanut oppia!
        Sydän-paralle sanon: No, välistä tuntuu, että aivot ovat kuin viinirypäle, ja
        sinä olet kuin rusina aivoihin verrattuna, mutta oletpa vaan jaksanut tänäänkin tykyttää uskollisesti ja on kuin onkin yksi lisäkammio ilmaantunut sopukoihin...
        Jos minä puhuisin noin pahasti kuin aloittaja Kehoparalleni, niin
        eihän se jaksaisi palvelujaan suorittaa, vaikka olisi terve! Se sairastuisi ilkeydestä!

        Sinä, "candykiss", olet nimmarisi veroinen; kuin sitkeän kestävä kola kitalaessa....
        Namm-namm-namm... yritä jaksaa tuon masentuneen ap:n kanssa.
        Ehkä se aurinko ja valo saa hänet uusiin ajatuksiin...

        Ja, mitä ihmeen vikaa niissä miehisissä ominaisuuksissa on?
        Isäni oli ensimmäinen jumalani ja sanonpa vaan, että kun kysyin äidiltä aikuisena, missä minut oli tehty, niin vanha eukko tuli punaiseksi kuin tomaatti ja
        nauraa kihisi kuin pahin murrosikäinen, että hyvä on jos sängyn raamit kestivät niitä villikkoja , kun pommien putoessa lisäsivät suomen kansaa! ;-D!


      • candykiss

        Kiitos Susi-tar,kun kirjoitit minusta noin kauniisti:) Olen juuri nyt todella masentunut ja sinun tekstisi on todella viehättävää.Ihanaa,että nautit toisten ihmisten kauneudesta!
        Elämä kuljettaa meitä niin moneen suuntaan. Karikkoja voi tulla asiassa jos asiassa.Joskus ei omine apuineen pääse eteenpäin.Joskus taas on vain pakko päästä yksin eteenpäin,kun tarjolla on vain ilkeyttä.
        AP on tosiaan kertomansa mukaan saanut niin huonoa kohtelua ja todellakin uskon näin olevan! Harmi,että ulkonäölleen ei aina voi mitään.Meikillä ei voi kaikkea peittää ja haavoittonutta sielua on vaikea elvyttää.
        Itsekin olen rikkinäinen ja itkin tänään 2 tuntia.Lopetin itkemisen vaan siksi,että piti lähteä kaupungille asioille.Pesin naamani kylmällä vedellä ja meikkasin.Mietin mitä järkeä on missään,mutta kun kerran lääkärikin arvioi minua pukeutumiseni ja ulkonäköni perusteella niin hittoakos voin tehdä? Kohta varmaan viedään pelkän ulkonäönkin takia hullujenhuoneelle.
        Ei jestas tätä maailmaa.Yrittäkää keksiä jotain kivaa vaikka helpompihan se on sanottu kuin tehty.Tasan ei käy onnen lahjat .
        Yritän nyt itsekin tsempata ja olla välittämättä ilkeyksistä ja vääryyksistä.


      • Susi-tar
        candykiss kirjoitti:

        Kiitos Susi-tar,kun kirjoitit minusta noin kauniisti:) Olen juuri nyt todella masentunut ja sinun tekstisi on todella viehättävää.Ihanaa,että nautit toisten ihmisten kauneudesta!
        Elämä kuljettaa meitä niin moneen suuntaan. Karikkoja voi tulla asiassa jos asiassa.Joskus ei omine apuineen pääse eteenpäin.Joskus taas on vain pakko päästä yksin eteenpäin,kun tarjolla on vain ilkeyttä.
        AP on tosiaan kertomansa mukaan saanut niin huonoa kohtelua ja todellakin uskon näin olevan! Harmi,että ulkonäölleen ei aina voi mitään.Meikillä ei voi kaikkea peittää ja haavoittonutta sielua on vaikea elvyttää.
        Itsekin olen rikkinäinen ja itkin tänään 2 tuntia.Lopetin itkemisen vaan siksi,että piti lähteä kaupungille asioille.Pesin naamani kylmällä vedellä ja meikkasin.Mietin mitä järkeä on missään,mutta kun kerran lääkärikin arvioi minua pukeutumiseni ja ulkonäköni perusteella niin hittoakos voin tehdä? Kohta varmaan viedään pelkän ulkonäönkin takia hullujenhuoneelle.
        Ei jestas tätä maailmaa.Yrittäkää keksiä jotain kivaa vaikka helpompihan se on sanottu kuin tehty.Tasan ei käy onnen lahjat .
        Yritän nyt itsekin tsempata ja olla välittämättä ilkeyksistä ja vääryyksistä.

        Hei, "candykiss"! Ikävää, että sinullakin on noita vuodenaikojen tuomia masennuksia. Joskus vielä takapakitkin elämässä itkettää.
        Tämä on sellaista tangoa, tämä elämä. Yksi askel eteen ja kaksi taakse!
        Joskus välillä taas toisinpäin.

        Jos sinulla on pikku pellavapää, joka juoksee luoksesi itkien, niin
        ethän häntä ala soimaamaan, vaan nostat syliisi, lohdutat, vai mitä?
        Mutta kun me tunnemme epäonnistuvamme, niin alamme sättiä itseämme kuin toisten esimerkin mukaan. Vaikka pitäisi löytää rauhaisa hetki ja
        miettiä, mistä se johtui ja miten asian korjaisi. Ymmärtävää lohdutusta!

        Mietin tässä, miten olen alkanut itse arvostaa itseäni? Hmmm.
        Sitä muistaa vain ne kaikki kerrat, jolloin on saanut apua, tukea.
        Eihän se elämä voi olla yhtämittaista auringonpaistetta!
        Siitä tulisi seuraukseksi Sahara! Anna kyynelten puhdistaa sydän!
        Toiset kyyneleet puhdistavat silmät - sielun peilit.
        Yrittäisit mennä ulos ja nuttia joka askeleesta! Joka vihtelusta!
        Ja se make-upin apu on paikallaan toisinaan, kun haluaa olla
        "Hienohelma". Mutta arkipäivisin on hyvä olla ilman.

        Kerronpa hyvän jutun sinulle - parhaan silmänkääntö-tempun!
        Tapasin pitkästä aikaa erään espanjattaren. Näin, että mies oli
        tuottanut hänelle surua. Yritin lohduttaa häntä sanatta.
        Katsoin häntä hellällä rohkaisulla, hymyillen.
        "Sinä olet sitten kaunis!" - hän piipitti hiljaa. Rumalle sammakolle! ;-D
        Kun näkee toisen ihmisen haluten tukea ja rohkaista, niin se on paras make-up! Veljeni kutsuu minua Tuhkimoksi - vaikka jäin ilman prinssiä.

        Jatketaan myöhemmin, sillä nyt on myöhä ja tarvitsemme aikaa miettiä
        niitä hyviä asioita tänäänkin, joita saimme kokea.
        Huomenna on uusi päivä ja uudet kujeet! :-)


      • candykiss

        Juu no,ei mulla tää masennus nyt johdu vuodenajoista vaan terveydenhuollossa tapahtuneista vääryyksistä.Kyllähän tässä päivät ovat jo alkeaneet pidentyä ja valoisampaa on jo ja kevättä kohti mennään.Toivon,että kevät saa monet masentuneet vähän piristymään.Rakastan luonnon tuoksua keväällä!

        Kyllä mäkin yritän olla ystävällinen kaikille,mutta aina ei ole onnistunut.Nytkin tuntuu,että joko suru tai kiukku tai pelko.Ja saahan sitä tuntea asioita,mutta miten eteenpäin yksin? En kylläkään yksin ole,mutta jotenkin silti tuntuu,että on asioita,joiden kanssa vaan on yksin.
        Se tunne,kun pelottaa ja tajuaa,että mitä vaan voi tapahtua ja on tapahtunut ja mitään suojaa ei ole.Mulle voidaan tehdä ihan mitä vaan eikä kukaan edes usko mua.Olisi varmaan turvallisempaa pysyä kotona.No ei ,kyllä mä uskallan ulos lähteä,mutta olen lainsuojaton mielenterveysdiagnoosin takia. Mulle voidaan terveydenhuollossa tehdä ihan mitä vaan ja mua pelottaa.Yritän olla ajattelematta,mutta juuri nyt tämä aihe on pinnalla ja mua pelottaa niin paljon.
        Joskus tuntuu,että murheita on liikaa.Yritän keskittyä muihin asioihin,mutta akuutissa kriisissä on vaikea toimia varsinkin kun ei voi itse vaikuttaa mitenkään mihinkään.Keho on puolustusasemissa,mutta mitään ei voi tehdä.Pitäisi vaan rauhoittua ja ajatella,että tapahtuu mitä tapahtuu niin kestän,mutta en mä kyllä kestä enää yhtäkään ilkeää sairaanhoitajaa tai lääkäriä.
        Mä en todellakaan kestä! Jos muhun vielä kajotaan niin vedän ranteet auki.
        Siltä musta tuntuu ja se pelottaa.
        Ei se Candykiss sittenkään ollut makea toffeenpala:(


      • candykiss

        Musta usein tuntuu,että tänne kirjoittaminen on maailman epätoivoisinta puuhaa ,mutta kyllä täältä kuitenkin saa tukea ja jos ei muutakaan keksi!


      • Susi-tar
        candykiss kirjoitti:

        Musta usein tuntuu,että tänne kirjoittaminen on maailman epätoivoisinta puuhaa ,mutta kyllä täältä kuitenkin saa tukea ja jos ei muutakaan keksi!

        Hei, "Candykiss!" Ehdin päivällä vain vilkaisemaan kirjoitustasi,
        mutta olen miettynyt sitä. Tai mitä voisin lirjoittaa.

        Tuo oli hyvä kuvaus, että on kuin "lainsuojaton".
        Moni meistä tuntee juuri niin. Laki ei enää suojele terveitäkään.
        Tuntuu kuin vain rikolliset menestyisivät nykyisin löytämällä
        kaikki laissa olevat Porsaanreiät tai paremminkin Villisikojenreiät.

        Juuri se, että rehellisyydestä joutuu kärsimään, ahdistaa monin tavoin.
        Ihmiselle on luonnollista etsiä hyvää, auttaa toisia ja tuntea sisäistä
        mielihyvää, tyytyväisyyttä itseensä ja mielenrauhaa, luottamusta tulevaisuuteen, mutta kaikki tämä on nykyisin raunioitettu.

        Vain narsistit, omaatuntoa vailla olevat ihmiset tuntuvat menestyvän.
        Jossain vaiheessa hekin joutuvat kohtaamaan ITSENSÄ, rumuutensa ja
        vakuutan, että se on se ainoa helvetti, joka ihmistä kohtaa!

        Ei ole mielestäni oikeutettua minkään inhimillisen moraalin/etiikan mukaan, että tulisi kuulua niihin harvoihin huippu-älykkäisiin yli-ihmisiin, jotta voisi nauttia elämästä ilman jatkuvaa pelkoa ja mielipahaa.
        Mutta kuka tuntee olevansa turvassa tänään?
        Kuka luottaa tulevaisuuteen?

        Lakeja ja elinehtoja muutetaan koko ajan niin, ettei niiden toteuttajat edes kykene tuntemaan ja soveltamaan niitä.
        Kunnioistus ja luottamus häviää täysin. Ihmisiltä vaaditaan kohtuuttomuuksia samalla syyllistäen heitä. Esim. työpaikoilla.
        Korkeammissa oppilaitoksissa läpäistään epärehellisin keinoin.
        Miten mukavaa on ottaa työ, johon tietää olevansa kykenemätön?
        Yhteiskunta rappioituu ja luottamus johtaviin häviää.

        Ei kukaan kykene elämään selväjärkisenä koko ikänsä nykyisissä olosuhteissa. Rikollisuuden ja mielivaltaisten vaatimusten lisääntyessä.
        Olemme kuin taivaankappaleet ripustettuja tyhjyyteen omalle radalleen.
        Siellä me killumme yksin kuin aurinko, kuu ja tähdet omassa valossamme.

        Sitä vain toivon, että kenkään ei tarvitsisi kääntyä lääkkeiden käyttöön.
        Tiedäthän miten monia aineita käytetään huumaamaan elämäntuskaa?
        Kuinka "mielisairaanhoitajat" ja terapeutit kykenisivät auttamaan?
        Se jää vain rahan lypsämiseksi, vääräksi hoidoksi ja pettymykseksi.
        Hyvä, jos löytää itselleen sopivia kirjoja, joista poimii jonkun viisauden hippusen, jonka kykenee soveltamaan omaan elämäänsä.

        Minulle vain jo lapsena luonto herätti elämänkysymykset.
        Luonnon henkeäsalpaava kauneus, kuollut lintu riitti mietiskelyyn.
        Keskikoulussa opiskelu oli niin teoreettista, että se tappoi sielun.
        Siksi aloin hengellisyyteni elvyttämiseen ja vaalimiseen.
        Se antoi minulle turvallisuuden tunteen, uskon tulevaisuuteen.
        Mutta sitä ei voi toiselle antaa. Miksiköhän?

        Luulen sen olevan asian, joka jää Luojan ja ihmisen väliseksi suhteeksi, johon vieras ei kykene sekaantumaan. Hyvin henkilökohtaista.
        Se jää omien oivalluksien varaan. A-haa-elämyksiä ei voi välittää.

        Sillä ei ole mitään tekemistä järjestäytyneiden lakien ja sääntöjen noudattamisessa, joilla ryhmät pidetään yhdessä. Kammoan sellaista!
        Esim, kirkkokunnat, puolueet, yhdistykset. niillä on oma merkityksensä yhteiskunnassa asioiden järjestämisessä, mutta tarkoitin, etteivät ne
        kykene ravitsemaan ihmisen henkeä, sisintä sielua.
        Matemaatikoilla ja filosofeilla on molemmilla oma merkityksensä.

        Minusta tuntuu, että podet vain kaikille ihmisille yhteistä elämän-ahdistusta, eikä se tee sinusta mitään kummajaista, vaan elävän, tuntevan, herkän, ajattelevan, älykkään IHMISEN!

        Katsotaan nyt huomenna, miksi Kissa sen nahan repii ;-)


    • candykiss

      Mulla on myös lihakset,jotka kasvaa helposti ja olen hiukan isompi kooltani.Mua haukuttiin yläasteella rumaksi paljon.Mun ex mies sanoi,että mun niska on olematon ja tulen näyttämään yhtä rumalta kuin hänen tätinsä Asuinmaan suvussa.Siis itsehän en ole heille mitään sukua....että jos mun exmies pitää oimia sukulaisiaan rumina niin se ei muhun kai liity vaan ihan omaan naamaan??
      Ja jos sä ruma-nainen olet niin ruma ja aina ollut niin mikä tässä on ongelma???OIetko tosiaan yrittänyt pariutua nettideiteillä? Ja ilman kuvaa?

      • ruma--nainen

        Munki niska on täysin olematon ja sitten se niskaosa tai se osa jossa pitäisi ola niska siellä on paksu kyömy, ilmeisesti jokin epämuodostuma ja se painaa päätäni eteenpäin ja hieman alas. Ongelmia on aina ollut ulkonäöstäni ja nyt kun ikää tulee lisää ne rumat ominaisuudet vain korostuu entisestään eli rumia rangaistaan läpi elämän kovalla kädella eikä se rumuus helpota missään vaiheessa ja se todellakin lisääntyy. Nyt olen mennyt niin rumaksi, että en voi enää oikeastaan liikua ihmisten ilmoilla lainkaan ellei ihan pakko ole. Joudun oleen asuntoni vankina jatkuvasti.

        Vaikka muuten olen terve niin silti eräs lääkäri eräässä yksinkertaisessa toimenpiteessä perustarkastuksessa aiheutti mulle joko tahalleen tai tahattomasti hoitovirheen ja rumuuteni lisäksi sain hermovaurionki joka aiheuttaa jatkuvaa kipua eli sen lisäksi, että olen kärsinyt ikäni rumuudesta niin nyt päälle siihen vielä jatkuva särky. Joten tällaista se elämä nyt on niin kauan kuin täsäs vielä toistaiseksi olen. Eli täyttä helvettiä.


    • candykiss

      Mutta kai talvella voit liikkua ulkona.Siis iso takki päälle ja kaulahuivia ja kunnon myssyä päähän niin kukaan ei nää.Moni ei talvella edes kauheasti katsele sillä silmällä ketään tai paljon vähemmän kuin kesällä ainakin!

      Onko sulla kavereita? Mä ite olisin kanssa mielusti vaan kotona sisällä,mutta se ei johdu rumuudesta.Musta tuntuisi epäkunnioittavalta sua kohtaan sanoa olevani ruma,kun en ilmeisesti ole tai niin ne väittävät.Siis mietin vaan,että miten vahvasti näet itsesi rumana ja miten vaikeaa sulla on ollut sen takia niin etkös ole keksinyt elämään paljon muuta sisältöä??Siis niin ku itse rakastan ehkä eniten lukemista.Siinä ei kukaan kysele ulkonäön perään ,kun vaan käpertyy lukemaan. Ja siis harrastuksia on tuhansia.En kyllä uskalla moneen mennä enkä oikeastaan haluakaan.Kun ei uskalla niin ei uskalla.

    • candykiss

      Toi kyömyniska on kyllä ikävä juttu.Mua loukkasi hirveästi,kun mulle sanottiin ,että mulla on sellainen.Musta tuntuu,että niin hän mulla onkin tosi ruma niska,mutta tukkaa vaan siihen päälle tai jotain ilmavaa huivia jne.Mitä enemmän ajattelen kaikkia epäkohtiani ,sitä rumemmalta tuntuu.Onko sussa sun mielestä sitten mitään kaunista? Tai taisit jo mainitakin,että jalat ja takapuoli ovat normaalit mielestäsi.

      • ruma--nainen

        Eihän mulla lantio, takapuoli- ja jalat mitkään normaalit ole koska ne on MIEHEN malliset ei naiselliset ollenkaan, mutta siis voihan ne olla silti sellaiset vähemmän huomiota herättävät kuin muu osa ruumiistani koska todellakin yläkroppani on järjettömän massiivinen joten alakroppa näyttää lähinnä keijukaisen alakropalta yläkroppaani nähden.

        Silmät, nenä ja suukin menettelisi jos mun kasvoni olisivat pienet ja sirot koska suuni, nenäni ja silmäni on vartavasten suunniteltu ilmeisesti todella pieniin kasvoihin, mutta kun EI . . ne päätettiin laittaa jättilaisen ja miehen kasvoihin.

        Ei mulla nykyisin enää ole muuta sisältöä kuin olla kotona yksinäni ja esim. netti ja elokuvat on se joita töllöttelen enimmäkseen. Sitten vaan nukun muun ajan. Aikoinani vielä kymmenen vuotta sitten kulin enemmän ja kuten kerroin yritin paljon deittailua ja treffeillä kävin, mutta paskaks meni nekin yritykst kun mies näki mut livenä niin häippäs heti kuin pieru saharaan. Lisää nettideittailuistani voi lukea täältä . .

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14116771/deittiehdotuksia-tasan-0

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14426182/ruman-naisen-epaonni-treffailuissa

        Joo kyllä näin talvella onkin helppoa liikkua kun voi tosiaan peittää kaulahuiveilla ja lakeilla naamansa osittain ainakin joten siksi pidänkin talvesta. Jotku niistä kuvista joita olin laittanut nettideiteille oli sellaisia talvisia kuvia joissa mun naaman (varsinkin leukapiirteet) peitti osaks kaulahuivi joten siksi osa miehistä tulikin treffeille kun ei ollut nähnyt koko naamani rumuutta. Mutta kun sen paljastin niin mies häipyi ja nopeasti häipyikin.


      • Susi-tar

        Minullakin on kyömyniska! On kuin pää olisi kasvanut selkärangan VIEREEN!
        Pitääkö minun niskaani siitä syystä raipata? Mitä? Ei se kasvupaikkaansa valinnut!
        Ja tulkoon nyt samantien, että peppua ei vanhempieni aineista minulle riittänyt!
        Entä sitten? Saunassa riittää pieni lautasliina lauteille - lapsetkin ihmettelivät minua. Heidän äitinsä selitti, että "tädillä ei ole peppua". Jaa-a! Ei kavatakaan!
        Ei ole tahtia haitannut! Muilla kuuluu olevan lanteita, peppua, mistä kiinni ottaa;-D
        No masua on enemmän kuin peppua, joten sinne saa hyviä salaatteja, hedelmiä joilla porskutetaan ettennpäin välillä liiankin lujaa...
        Ei kai se peppu ole elämän tarkoitus - ei minulle ainakaan!


    • Jospa jaksaisit uskoa Jumalaan/Jeesukseen... se auttaa paljon ja tuo uutta näkökulmaa kaikkeen. Iteki oon kärsiny ajatuksista ulkonäköäni koskien ja just ajatellu samoin, et jokaisessa kohdassa suunnilleen on joku vika. Kristillinen usko tarjoaa kuitenki uutta näkökulmaa, kun edes se puolison hankkiminen ei enää oo elämän tärkein tai edes tärkeä asia välttämättä... vaikka en tarkota etteikö sitäki vois sulleki tulla mutta elämällä on tarkotus muutenkin. Seurakunnat on kivoja paikkoja, joissa yleensä on ymmärtäväisiä ja mukavia ihmisiä. Yleensä he ovat muuta kuin kovia menestyjiä, ainakin suurimmaksi osaksi.

      • ruma--nainen

        Kyllä mä oon ollut uskonnollisessakin yhteisössä aikoinani, mutta siellä ainakin oli sama juttu kuin muuallakin eli mut naurettiin ulos sieltä maskuliinisen ja ruman ulkomuotoni takia ja mua jopa pidettii ihan vajakkina ja puhuttiin kuin 5 vuotiaalle pelkästän siitä syystä koska olin tämän näköinen. Ei nää asiat koskaan muuksi muutu täällä ihmisten parissa maapallolla. Eri asia siten kuoleman jälkeen, näkee sitten onko jotain parempaa tideossa, toivottavasti. Jos synnyn uudelleen rumana naisena tänne niin tällä kertaa teen itsari huomattavasti nuorempana.


      • candykiss

        No joo ymmärrän, ei ne seurakunnat sen ihmeellisempiä paikkoja ole! Ite en kyllä mene mukaan moiseen.Ei jaksa tuollaista kiusaamista!Toivotaan,että kuoleman jälkeen on hyvä olla ja rauha!"


      • Sisi-tar

        Sanonpa sinulle Salla-mies, että minulla on ollut aika monta työnantajaa.
        Luojani on kuitenkin osoittautunut parhaaksi - ei koskaan pilkkaa, naura.
        Kun minulla on mieli maassa, niin tuntuu kuin Hän rientäisi apuun ja pyyhkisi pois kaiken pahan ja täyttäisi pahan paikan lohdutuksella, uskalluksella ja ilolla!
        Ei se minusta kiinni ole! En edes ole osannut pyytää niitä siunauksia, mitä olen saanut elämäni aikana! Muita asioita pyysin; nyt kiitän, etten niitä saanut!
        Jos nyt sitten ajatellaan, että olen epätäydellinen "Voikukka", niin tarkoittaako se,
        että kun olen täydellinen, minusta tulee "Ruusu"?
        No, voi herran pieksut rouvan jalassa! Kuka sitten täyttää voikukan tervehdyttävän vaikutuksen. Täytyykö kaikkien olla ruusuja? Tuleeko Telluksesta vain ruusutarha?
        Nää-ei! Arkipävän palvelijoitakin tarvitaan ruusujen juhliessa tanssiaisissa...


    • candykiss

      Ja pitihän tämän keskustelin lopulta muuttua Jumala/Jeesus keskusteluksi,voi nyt sentään.Varmasti seurakunnassa on mukava,jos löytää sieltä paikkansa,mutta tässä keskustelussa käsitellään ulkonäköä.En nyt tarkoita,etteikö kannattaisi kokeilla seurakunnan kautta löytää ihmisiä elämäänsä.Hmm.

      Luin nuo sun nettideittailu-keskustelut ja kyllähän se totta on ,että "rumia" ihmisiä on kyllä paljon.Tarkoitan vaan,että ei täällä kaikki mitään kaunottaria tai komeita ole.En kyllä ymmärrä miten ihmiset voivat reagoida suhun niin rumasti,että sulla on noin paha mieli.En mä ainakaan ala ihmettelemään kenenkään ulkonäköä avoimesti.Tiedä sitten,jos ihmiset ilmeilevät myös tahattomasti.Et sinä varmasti ainoa ole ,jota he pällistelevät.
      Maailmassa on kyllä tosi monen muotoisia ja näköisiä ihmisiä.Kyllä mustakin tuntuu,että miehet on enemmän kiinnostuneita naisen ulkonäöstä tai siitä se lähtee. Ei niitä kiinnosta tutustua edes,jos ei ulkonäkö yhtään miellytä.
      Harkitsitko ikinä plastiikkakirurgiaa?Siis nuorempana?Ei ole tarkoitus suositella moista,mutta kunhan kysyn.Yksi juttu vielä muuten,että ei ne ihmiset parisuhteissaankaan välttämättä ole onnellisia tai tyytyväisiä.Ei se parisuhde ole mikään onni ja autuus.
      Jotkut tykkäävätkin olla yksin.Mieti,jos sulla olis joku inhottava mies,joka nälvis sun ulkonäköä jne.Eipä sekään kauhean kivaa olisi!
      Ja vaikka tietysti haluaa kivan luonteen omaavan miehen niin kumma vaan,kun ihmisen omat traumat saa jotkut miehet(tai naiset) olemaan niin pirullisen ilkeitä ja nälvimään niin ilkeästi,että uskomatonta paskaa sataa niskaan.Sitten toiset vaan miettivät,että ihan hyvä mieshän se..Ja joidenkin mielestä riittää pelkästään se,että mies ei ryyppää.Silloin se on hyvä.
      Kunhan mies e juo niin pitää olla tyytyväinen ,hah hah.

      • ruma--nainen

        Kyllä maailmassa on todellakin erinnäköisiä, mutta mä olen erinäköisistä kaikkein ERINNÄKÖISIN todellinen poikkeus eli mua vois verrata lähinnä siihen, että ihmisten pariin tulis yhtäkkiä käveleen joku avaruusolia, eli sehän ois TÄYSIN POIKKEUS.

        Kaikki naiset maapallolla omaa silti yhden yhteisen piirteen eli NAISEN ominaisuudet niin luustolta kuin kavoiltaankin, vaikka tietenkin eriasteista feminiinisyyttä ja maskuliinisuuttakin ilmenee, mutta ei näin rankakasti kuin mun kohdalla. Jopa vammaiset, sairaaloisen ylipainoisetkin yms.. on tuijottaneet mua inhon väänne naamalla. Kerran olin yhdessä tilaisuudessa jossa oli vammaisia sekä pari sairaaloisen lihavaakin naista niin silti mä olin ainoa joka pisti ihmisten silmään ja ne tuijotukset ja pään pyöritykset kodallani oli aika selvää, että olin paikan hirvittävimmän ja poikeavimman näköinen otus.

        Vammaisuus, lihavuus ja mikä muu tahansa on hyväksyttävämpää kuin geneettinen rumuus ja vieläpä sellainen rumuus, että nainen on täysin miesmäinen kaikilta osin ulkoisesti. No pippeli tosiaan puuttuu, mutta muuten olen todella MASKULIININEN, ei edes länsimaalaiset miehet keskimäärin yllä tälle maskuliinisuus tasolle millä mä olen. Jokainen suomalais mieskin kalpenee mun maskuliinisuuteni edessä.

        Ei mulle plastiikkakirurgia enää auta koska tää ongelma on liian suuri ja niitä virheitä on aivan liikaa ja koko luustoa ei voi muuttaa mitenkään. Leukapiirteitä ehkä joku saattaisi muotoilla, mutta sitten ei tiedä mikä on lopputulos ja muutenkin kun mulle tuli hermovaurio jo pelkästä hammaskiven poistosta niin miten sitten jostain suuresta kirurgisesta operaatiosta? En mä halua enää yhtää enempää kipuja elämääni kun ei lopputuloksestakaan tiedä koska niitä rumaksi tekeviä kohtia on järjettömästi joten yhden kohdan korjaus ei taida paljoaa enää auttaa tässä ja toisekseen eipä mulla köyhällä eläkeläisellä jonka tulot on köyhyysrajan alapuolella ole paljoaa varoja plastiikkakirurgille muutenkaan.


        No miehen saanti ei enää ole niinkään ajankohtainen, aikani siis yritin ja tajusin joo, että ei ne musta välitä vähääkään. Nyt sitten yritän keskittyä vaan ihan tavalliseen arkielämääni kunhan siitä jotenkaan selviäis. No enhän mä siitäkään enää kunnolla selviä kun en voi ulkona paljoaa enää liikkua paitsi näin talvisin kun voi peittää pakkasilla kasvonsa huivein ym, mutta ei se osittainen peittäminenkään paljoaa auta sillä kaupoissa kyllä näkyy ainakin osittain tää hirvittävä naama kokoni ja maskuliinisuus ja tuijottelijoita, pään pyörittelijöitä ja suoranaisia haukkuja riittää kyllä silloinkin.

        Vaatteilla voi toki vartalon peittää hyvin, mutta kyllä tää vartalon massiivisuus ja maskuliininen malli herättää huomiota kun ihmiset kumminki jotenki tajuaa, että siinä menee nainen. Ja sitä mieheksi naamioitumista en ole vielä jaksanut kokeilla, mutta saattaahan se olla jonkinlainen ratkaisu, tosin omalle mielenterveydelle siitä taas on enemmän haittaa sitten.


    • eienäänuori

      Hienoa "susinainen". Se on sisäinen ihminen, minuus ja itsetunto todellinen ihminen. Ulkokuori täällä on väliaikainen. Luoja antaa itsekullekin kuoren niin kuin on parhaaksi nähnyt. Monen kohtaloksi ja surmaksi on tullut kauneus, niin jos se itsetunto on jäänyt kehittymättä.
      Ihmisen sielu, henki on se ihmisyys.

      • Susi-tar

        Niin, "ei enää nuori", kun lapsena huomasin olevani perheen
        "Ruma-ankanpoikanen", kaikkien hakkaama ja piiaksi alistama,
        niin minun rakkauteni kauniisiin sisaruksiini pelasti minut kateudelta.
        Kysyin joka päivä niitä pellavapäitä-sinisilmiä sylissäni paapottaessa:
        Kuinka ihmeessä olen saanut näin ihania sisaruksia? Mitä lahjoja!
        Aikuisena sanoin heille aina, kun rumuuteni esti miehiä minuun sekaantumasta:
        En olisi ikinä saanut omia lapsia yhtä ihania kuin te olette olleet! Kiitos teille!
        Olen saanut pallutella jopa heidän lapsiaan ja nyt vielä lastenlapsiakin on tullut...
        Niin se Tellus pyörii ja me sen mukana ihmetellen elämän moninaisuutta...
        Psalmi 24:1 Maa kuuluu Jumalalle ja kaikki, mikä siinä liikkuu - noin ulkomuistista...


    • candykiss

      Telkkarista tulee kyllä ohjelmia,joissa esitellään ihmisiä,joilla on erilaisia epämuodostumia ja kasvaimia ja monenmoista on nähty,mutta ei se varmaan paljon lohduta.
      Joku sellainen islamkaapu päälle mikä hijab se nyt on?Huivia ja kaapua.Vaikka sitten kyllä sais yhtälailla haukkuja.
      Kyllä sulla on hitto vie oikeus liikkua ulkona!Ja mikä siinä maskuliinisuudessa nyt niin hirveää on?Onko se sitten sama asia kuin rumuus? No joo,kyllähän miehet saa olla karumman näköisiä.
      Se on kyllä kummallista,että ihmiset ei osaa pitää turpaansa kiinni.
      Ei kai sua kaikki kuitenkaan tuijota?Siis kai nyt edes jokunen osaa käyttäytyä? Toivottavasti! Tää maailma nyt on tällainen,mutta onneksi ei ainakaan täällä ikuisesti olla.
      Asutko isossakin kaupungissa?

      • ruma--nainen

        >>Ei kai sua kaikki kuitenkaan tuijota?Siis kai nyt edes jokunen osaa käyttäytyä? <<

        Sokeat eivät sentään tuijota. Muut kyllä.


    • candykiss

      No voihan paska:(

    • einäänuori

      En vähättele ja aliarvioi "ruman naisen tuskaa". ja se kokemus ja tuntuma on sinulle todellinen, vaikka olen aivan varma että kaikki, vammaiset, vanhukset, ylipaivoiset ja mitä kaikkea luettelossa olikaan, tuijottavat.
      Sinusta näyttää ja tuntuu että sinut erotetaan joukosta, mutta niin ei välttämättä todellisuudessa ole. Ja kun ihminen pälyilee ja on hermostuneen epävarma, niin jo sekin saattaa saada katseet kääntymään. Metsä vastaan niin kuin sille huudetaan. Se rumuus on sinun omaksumasi kuva itsestä. Voi olla että pienenä, josta ei ole muistitietoa, sinua on hylätty, mollattu ja iskostettu tuo rumuus. Tarkoitan että se on sielun vamma.
      Oletko saanut terapiaa minuutesi hyväksymiseen ja eheyttämiseksi.
      Ihmisten ilkeys ja heidän oma elämän rikkinäisyys on saanut sinun sieluusi tuon ruman leiman.
      Hyvä että voit kertoa sanoin tuosta itsesi kokemisesta.
      Jospa näyttäisit kuvasi jollekin meistä vaikka jollekin nimimerkille, johon eniten luotat. Se voisi vapauttaa sinua paljon jotta voisit elää.
      Uskon että en putoa penkiltä vaikka näkisin sen "rumuutesi". On tässä elämässä nähty paljon surullista ja ikävää.
      Kyllä sinulla on oikeus olla kanssamme elämäsi loppuun saakka niin kuin me muutkin. Saman Luojan lapsia olemme. Ja taivaassa olemme kaikki kauniita, tai emme ainakaan huomaa ja vertaile luokitellen toisia rumiin ja kauniisiin.

    • candykiss

      Ei Jumala varmasti muuta ulkonäköä!Muuten kyllä,jos sydän saa rauhan Jumalasta niin hyvä sitten tietysti.Hienoa SallaKarimies,että tarjoudut auttamaan "ruma naista".

    • sdderr

      Hieno on tuo otsikko; yksi runollisimmista.

    • l--am

      Höh!
      Ruomia naisia ei olekkaan, on vain erillaisia mielipiteitä siitä, millainen on kaunis nainen!

      tosin

      toisena vaihtoehtona on varmaan se, että on unohtanut sammuttaa valot...

    • fadsdfg

      Onko maskullinisuus nyt niin paha asia? Maskullinisuushan voi tehdä naisestakin vahvan ja elinvoimaisen, vaikka se ei lisäisikään seksuaalista viehätysvoimaa. Jos olisit mielestäsi mieluummin vammainen kuin maskuliininen, niin yritäpä kuule elää muutama vuosi invalidina tai kehitysvammaisena tässä yhteiskunnassa, niin voisi muuttaa mielesi Sinulle tulee silloin sellaisia rajoitteita elämääsi, joita et välttämättä terveen ja toimivan ruumiin sekä mielen omaavana ihmisenä pysty kuvittelemaan. Silti moni vammainen ja ylipainoinen on onnellinen, koska he ovat saaneet hyväksyntää ja rakkautta elämässään. He ovat löytäneet merkityksen elämälleen. Siitä sinä olet ehkä jäänyt paitsi?

      • Susi-tar

        Ihmettelen minäkin, miten suurempi yläosa kuin alaosa kehossa
        voisi olla esteenä onnellisuudelle? Hyvänen aika!
        Miten paksu niska kyömyineen voisi estää elämänilon?
        Näin juuri TV:ssä tosi ruman miehen, jota sairaus oli runnellut.
        Istui pyörätuolissa, eikä kyennyt kuin päätään pyörittämään.
        Silti oli kirjoittanut 5:ssä vuodessa omaelämänkertakirjan.
        Vaikerruksia ja tyytymättömyyttäkö? Ei suinkaan!
        Kiitollinen jokaisesta hengenvedostaankin, jotka takasivat elämän!
        Sellainen elämänarvostus ja ilo, että halusin halata häntä!
        Olen nähnyt monta kädetöntä, jalatonta, jotka ovat hankkineet
        auton ja itsenäisen elämän ja ponnistelevat kehittyäkseen.
        Oma, itsepäinen päätös, mitä täytyy saada ja mitä haluaa ja
        miten asiat, ulkonäkö täytyy olla, on esteenä onnellisuudelle.
        Itse olen jopa tyytyväinen omaan olemassaolooni, ulkonäkööni.


      • ruma--nainen

        >>>Silti moni vammainen ja ylipainoinen on onnellinen, koska he ovat saaneet hyväksyntää ja rakkautta elämässään.<<<

        Niin sinäpä sen sanoit. Mulla tuo ei olisi edes mahdollista tällaisena. Monesti olen jo täällä sanonut, että vammaiset ja ylipainoiset ym. ovatkin hyvaksytympiä kuin geneettisesti ruma ja maskuliininen mammuttiluinen nainen. Vammaisethan saavat todella paljon sympatiaa ja rakkautta. Mutta auta armias jos nainen on tällainen kuin mä niin ei saa oskaseen muuta kuin vihaa, inhoa ja syrjintää eikä monikaan pysty edes näyttelemään kohdallani ystävällistä ja hyväksyvää ihmistä koska ulkonäköni aiheuttaa sellaista alkukantaista inhoa, pelkoa sekä vihaa eli mun kohdalla on vähän sama kuin joku käärmefobiasta kärsivä kohtaisi käärmeen, se ei voi sille mitään kun inho on niin voimakas. Jopa ne vammaiset ja ylipainoisetkin on tuijottaneet mua suut auki koska tietävät, että mun ongelmani on huomattavasti pahempi kuin heillä.

        Kyllä nää mun ulkoiset ominaisuudet on silti suurempi este kuin vammaisuus tai ylipaino koska se estää ainakin henkisesti mua, vaikka fyysisesti terve olenkin niin henkinen minä on täysin invalidi koska mä en yksinkertaisesti kestä niitä ihmisten tuijotuksia, haukkuja ja syrjintää ja mitä kaikkea muuta olen saanutkana osakseni. Ja toisekseen en mä saisi onnellista tai edes normaalia elämää kuten parsuhdetta jne. koska yksinkertaisesti en saa miestä en sitten minkäänlaista ja voin sanoa, että yritetty on ja KOVASTI (yli 30 vuotta) sitä parisuhdetta epätoivoisestikin, no oishan mulle kelvannu jopa yhden illan seksisuhdekaan, mutta eihän nyt kukaan mies huoli tällaista hirvitystä edes säkki päässä koska myös mun vartalo on hirveä.

        Mihinkään harrastuksiin ei voi ihmisten pariin mennä koska siellä sama ongelma. Toki jos keksis jotain yksinäistä näperreltävää piilossa täällä, mutta mua ei oikeastaan enää todellakaan kiinnosta enää yhtään mikään ja kaikki motivaatio on hävinny jo nuorena. Masennus on siis jo vienyt mennessään. Saan helpotusta enää pelkästään vain siitä, että tiedän, että pian pääsen täältä pois.


      • eienäänuori
        ruma--nainen kirjoitti:

        >>>Silti moni vammainen ja ylipainoinen on onnellinen, koska he ovat saaneet hyväksyntää ja rakkautta elämässään.<<<

        Niin sinäpä sen sanoit. Mulla tuo ei olisi edes mahdollista tällaisena. Monesti olen jo täällä sanonut, että vammaiset ja ylipainoiset ym. ovatkin hyvaksytympiä kuin geneettisesti ruma ja maskuliininen mammuttiluinen nainen. Vammaisethan saavat todella paljon sympatiaa ja rakkautta. Mutta auta armias jos nainen on tällainen kuin mä niin ei saa oskaseen muuta kuin vihaa, inhoa ja syrjintää eikä monikaan pysty edes näyttelemään kohdallani ystävällistä ja hyväksyvää ihmistä koska ulkonäköni aiheuttaa sellaista alkukantaista inhoa, pelkoa sekä vihaa eli mun kohdalla on vähän sama kuin joku käärmefobiasta kärsivä kohtaisi käärmeen, se ei voi sille mitään kun inho on niin voimakas. Jopa ne vammaiset ja ylipainoisetkin on tuijottaneet mua suut auki koska tietävät, että mun ongelmani on huomattavasti pahempi kuin heillä.

        Kyllä nää mun ulkoiset ominaisuudet on silti suurempi este kuin vammaisuus tai ylipaino koska se estää ainakin henkisesti mua, vaikka fyysisesti terve olenkin niin henkinen minä on täysin invalidi koska mä en yksinkertaisesti kestä niitä ihmisten tuijotuksia, haukkuja ja syrjintää ja mitä kaikkea muuta olen saanutkana osakseni. Ja toisekseen en mä saisi onnellista tai edes normaalia elämää kuten parsuhdetta jne. koska yksinkertaisesti en saa miestä en sitten minkäänlaista ja voin sanoa, että yritetty on ja KOVASTI (yli 30 vuotta) sitä parisuhdetta epätoivoisestikin, no oishan mulle kelvannu jopa yhden illan seksisuhdekaan, mutta eihän nyt kukaan mies huoli tällaista hirvitystä edes säkki päässä koska myös mun vartalo on hirveä.

        Mihinkään harrastuksiin ei voi ihmisten pariin mennä koska siellä sama ongelma. Toki jos keksis jotain yksinäistä näperreltävää piilossa täällä, mutta mua ei oikeastaan enää todellakaan kiinnosta enää yhtään mikään ja kaikki motivaatio on hävinny jo nuorena. Masennus on siis jo vienyt mennessään. Saan helpotusta enää pelkästään vain siitä, että tiedän, että pian pääsen täältä pois.

        Kyllä minä sinut hyväksyn ja olen aivan varma, että jos sinut näkisin niin en lakkaisi kirjoittamasta sinulle ja alkaisi kiertämään.
        Voimia taas arkeesi ja jaksamista vaikka elämäsi koet raskaana. Luulen että olet jäänyt lapsena vaille turvaa ja rakkautta. Itsekullakin meillä on se oma risti.


      • candykiss
        ruma--nainen kirjoitti:

        >>>Silti moni vammainen ja ylipainoinen on onnellinen, koska he ovat saaneet hyväksyntää ja rakkautta elämässään.<<<

        Niin sinäpä sen sanoit. Mulla tuo ei olisi edes mahdollista tällaisena. Monesti olen jo täällä sanonut, että vammaiset ja ylipainoiset ym. ovatkin hyvaksytympiä kuin geneettisesti ruma ja maskuliininen mammuttiluinen nainen. Vammaisethan saavat todella paljon sympatiaa ja rakkautta. Mutta auta armias jos nainen on tällainen kuin mä niin ei saa oskaseen muuta kuin vihaa, inhoa ja syrjintää eikä monikaan pysty edes näyttelemään kohdallani ystävällistä ja hyväksyvää ihmistä koska ulkonäköni aiheuttaa sellaista alkukantaista inhoa, pelkoa sekä vihaa eli mun kohdalla on vähän sama kuin joku käärmefobiasta kärsivä kohtaisi käärmeen, se ei voi sille mitään kun inho on niin voimakas. Jopa ne vammaiset ja ylipainoisetkin on tuijottaneet mua suut auki koska tietävät, että mun ongelmani on huomattavasti pahempi kuin heillä.

        Kyllä nää mun ulkoiset ominaisuudet on silti suurempi este kuin vammaisuus tai ylipaino koska se estää ainakin henkisesti mua, vaikka fyysisesti terve olenkin niin henkinen minä on täysin invalidi koska mä en yksinkertaisesti kestä niitä ihmisten tuijotuksia, haukkuja ja syrjintää ja mitä kaikkea muuta olen saanutkana osakseni. Ja toisekseen en mä saisi onnellista tai edes normaalia elämää kuten parsuhdetta jne. koska yksinkertaisesti en saa miestä en sitten minkäänlaista ja voin sanoa, että yritetty on ja KOVASTI (yli 30 vuotta) sitä parisuhdetta epätoivoisestikin, no oishan mulle kelvannu jopa yhden illan seksisuhdekaan, mutta eihän nyt kukaan mies huoli tällaista hirvitystä edes säkki päässä koska myös mun vartalo on hirveä.

        Mihinkään harrastuksiin ei voi ihmisten pariin mennä koska siellä sama ongelma. Toki jos keksis jotain yksinäistä näperreltävää piilossa täällä, mutta mua ei oikeastaan enää todellakaan kiinnosta enää yhtään mikään ja kaikki motivaatio on hävinny jo nuorena. Masennus on siis jo vienyt mennessään. Saan helpotusta enää pelkästään vain siitä, että tiedän, että pian pääsen täältä pois.

        Joo ,kyllä sulla on varmasti paha masennus ym. tullut moisesta,joten ei se pelkkä "tsemppaus" auta. Mistäs tiedät,että pian pääset pois? Voi ku itekki pääsis,taas sellainen olo.Ihmiset lyö leimoja niin monista syistä ja ulkonäkö on yksi sellainen syy.Tosi vaikea päästä eteenpäin ja motivaatio ... Niinpä! Tai sekin,että epätoivoisesti yrittää tälläytyä ja toisten mielestä se on huvittavaa!
        Et tietenkään voi jaksaa,kun sinua kohdellaan niin kuin kohdellaan.Yritä nyt tosiaan keksiä sitä omaa näperrettävää,eihän siinä muukaan auta.Jos voisin lähettää sulle rakkautta ja lämpimän haluaksen ja sympatiani ja empatiani,niin lähettäisin.
        Kyllä voi niin raskasta olla elämä.Ei ihme,että moni on murtunut.Hyvä,että kaikki eivät ole.Ei se silti tarkoita,että he ovat jollain tapaa parempia,kun eivät ole murtuneet täysin.
        Sitkeä tämä ihmiskunta kokonaisuudessaan, omituisen sitkeä ja motivoitunut jatkamaan kulkuaan vaan enpä tiedä minne enkä tiedä miksi!


    • rr445e3

      Ruma nainen voi ruman miehen tapaan vaan elää yksinään ja kyllä harrastusten ja työn kautta ihmissuhteita saa.

    • siinäpä_ihmettelemistä

      Hei ruma nainen!! Olen myös melko maskuliininen, rotevaluinen ja todellakin ruma, mutta onnistuin vain saamaan nuorempana miehen ja edelleenkin olemme yhdessä ja hyvin menee. Puolisoni ei nyt ehkä ihan ihannemies ole ja on minua huomattavasti vanhempi, melko köyhä, ei todellakaan mikään komistus päinvastoin useamman naisen mielestä ehkä jopa todella ruma.

      Mutta se mikä on oudointa on se, että kun jotku kuulevat, että minulla on mies, eivät meinaa uskoa sitä. On jopa käyty ihan kotonani urkkimassa onko minulla todellakin mies siellä jopa lähes tuntemattomat ihmiset. Tuosta näkee, että minusta juorutaan siis selän takana keskenään ihan oudotkin ihmisetkin. Taidan siis olla nykyisellä paikkakunnallani ja kotipaikkakunnallani kuuluisuus siitä kuinka se ruma nainen sai miehen - siinäpä ihmettelevät.

      Myös kotipaikkakunnallani hyvän päivän tutut utelevat vielä vuosikymmenien jälkeenkin vanhemmiltani minusta kaikkea olenko oikeasti naimisissa, eivät usko vieläkään, vaikka olen ollut jo toistakymmentä vuotta avioliitossa.

    • ruma--nainen

      Järkyttävää uutista näin lopuksi, että siskopuoleni joka on vielä
      hirvittävämmän näköinen kuin itse olen niin hän on insestin tulos. Siskopuoleni isä oli hänen oma isoisänsä eli äitimme oma isä. Ei mikään ihme, että kasvojen muoto hänellä on todella erikoinen ja outo ja ennen kaikkea järkyttävän ruma. Se on hänellä täysin muodoton, raskasrakenteinen, möhkälemäinen, neliskanttinen järkyttävän isokokoinen siis täysin vailla mitään muotoa vain järkyttävän isot leukapiirteet hallitsee kokonaisuutta, vaikka hän on muuten normaalipainoinen ei mikään lihava. Koko kasvojen koko on täysin neliskanttinen eli valtavn pitkä ja valtavan leveä, mullahan on lähes samanlainen malli kasvoissa eli itsekkin olen ruma, mutta en ole insestin tulos kumminkaan.

      Siskopuolellani ja minulla siis sama äiti ja äitini on aina ollut todella poikkeavan ruma, mutta en usko, että hän oli insestin tulos kumminkaan koska hänen vanhempansa eivät olleet sukulaisia keskenään ja olivat muutenkin erinäköisiä ja äitini on selvästi kummankin vanhempansa näköinen.

      On tämä kamalaa ja nyt inhoan ja vihaan äitiäni vielä enemmän. Miksi tuollaista tapahtui äidilleni, insesti? Onko se tapahtunut äitini omasta vapaasta tahdosta vai raiskaus? Äitini oli kumminkin jo täysi-ikäinen kun hänen isänsä tämän lapsen alulle hänelle pani ja miksi äitini päätti pitää lapsensa? Lapsesta olisi pitänyt tulla myös epämuodostunut, no onhan hän ulkonäöllisesti kummajainen, mutta älyllisesti ei ainakaan vaan melko älykäs ja kouluttu. Äitini ja ja hänen edesmennyt veljensä on todettu myös sairastavan skitsofreniaa joten eiköhän tuo jo ole selvä siltä osin.

      Siskopuoleni ei onneksi tiedä, että hän on insestin tulos enkä sitä tule koskaan ehkä kertomankaan hänelle. Varmaan ihmettelee myös miksi on sen näköinen kuin on. Silti hän pärjää elämässä ja on melko näkyvässä ammatissa jossa joutuu oleen paljon ihmisten kanssa tekemisissä ja suurta yleisöä jatkuvasti hänellä ja joskus ollut jopa tv:ssäkin, mutta ei se naamaongelma häntä vaivaa tai en ainakaan ole kuullut, että siitä ongelmia olisi hänelle. Ja olihan siskopuoleni myös aikanaan naimisissa ja kaksi lastakin.

      Itselleni kumminkin tästä ulkonäöstä on hirvittävät ongelmat menen minne tahansa ja tää rumuus todellakin lisääntyy vuosi vuodelta. Mutta en kirjoita enää tänne enkä muuallekaan eli tää oli viimeinen postaukseni. Kiitos sinulle joku joka jaksoit lukea hivittävästä elämästäni.

      Terveisin maailman rumin nainen.

      • Susi-tar

        Ikävää, että olet vielä iskostunut mielipahaasi. Oma kertomuksesi äitisi ja sisarpuolesi menestyksestä ja tyytyväisyydestä omaan itseesi tulisi saada
        sinut kysymään, onko masennukseesi syynä todella ulkonäkösi vai mikä?
        Mitä tuohon insestiin tulee, niin se herätti minussa mnia muistoja.
        Kun minusta aikoinaan alkoi kehittyä nainen, isä asetti minu monella tapaa
        ennen äitiä. Häpesin ja pelkäsin sitä, mutta äiti tarvitsi minua ja oli itsekin
        vähän ihastunut tyttäreensä. Itse nautin kehoni kypsymisestä!
        Kuulin sukulaisten nauraa kihisevän, että isältäni vaadittiin itsehillintää.
        Muutinkin varhain kotoa pois. Olen nähnyt samaa muissakin isissä.
        Vaimo alkaa "nahistua" ja tytär on kuin parannettu painos vaimosta.
        Isän mieleen tulee monia muistoja ensihurmaantumisesta vaimoonsa.
        Olosuhteet ja alkoholi voi sitten saada itsehillinnän katkeamaan.
        Tämä ei ollut puolustusta insestiin, vaan yritystäni ymmärtää, miksi?
        Sen vain haluan sinulle sanoa, että minulle on usein huomautettu ulkonäöstäni:
        "Olet niin ruma, että ihmiset pelästyy!" Sanoi eräs rumilus minulle.
        Sitten, kun olen huolehtinut ulkonäöstäni ja voin hyvin, kuulen tällaista:
        "Olet kaunis!" . hiljaa korvaan kuiskattuna ja silmiin katsoen hellästi.
        Sama susimainen ulkonäkö kuitenkin koko ajan.
        Yritä nyt katkaista tuo ilkeä itsesi alas painaminen!
        Mitä ihmettä sinun kanssasi tulisi tehdä?!


      • candykiss

        Onpa iljettäviä sukulaisia,hyi olkoon.Hyi että tekee pahaa.


      • huhmitäporukkaa

        No älä! Itse pysyisin tuollaisista ääliöistä mahdollisimman kaukana.


      • candykiss

        Joo,siis tuo kirjoitus on niin creepy,että ei mitään rajaa !!Ymmärtääkö pitäis aina,että mies haluaa hyi okoon en pysty edes kirjoittamaan


      • tipsytiikin

        Susi-tar olet kirjoittanut tosi symppis kirjoituksia,mutta tämä teksti,jossa yrität ymmärtää miehiä,jotka harrastaa sukurutsaa,,, no siis ei herttileirisentään.Ja nää sun kertomukset,että suvussasi on oikeasti tapahtunut tällaista...Eiku luin väärin, se olikin AP ,jolla SUKURUTSAA, Ei hitsi,jos sun äidillä oli skitsofrenia ja hänen isä käytti häntä hyväkseen ??Ei helvetti se sun isoisä on mister raiskaaja!!!!


      • Susi-tar
        tipsytiikin kirjoitti:

        Susi-tar olet kirjoittanut tosi symppis kirjoituksia,mutta tämä teksti,jossa yrität ymmärtää miehiä,jotka harrastaa sukurutsaa,,, no siis ei herttileirisentään.Ja nää sun kertomukset,että suvussasi on oikeasti tapahtunut tällaista...Eiku luin väärin, se olikin AP ,jolla SUKURUTSAA, Ei hitsi,jos sun äidillä oli skitsofrenia ja hänen isä käytti häntä hyväkseen ??Ei helvetti se sun isoisä on mister raiskaaja!!!!

        Minä olen creepy:-( Kun äiti oli tekemässä yhtä sisarustani ja hoitelin muita kotona 9-10-vuotiaana, niin isä repsahti pelaamaan korttia kavereidensa kanssa. Kun ei ollut rahaa velkojensa peitteeksi, niin oli tytär!
        Onneksi olin niin ruma, että kaveri otti ja lähti minuun koskematta.
        Kyllä pelotti niille kahvia tarjoillessani!
        Myöhemmin lähes sikuisena siivosin veljieni huonetta ja löysin sängystä "miestenlehden", joka oli auki artikkelista, joka osoitti, miten ja miksi sisar raiskataan. Vähän sen jälkeen yöllä huoneeseni tuli veljeni parin kaverinsa kanssa. Horjuivat humalassa silmät punaisina ja räkä valuen.
        Onneksi en nukkunut, vaan luin -peloissani kun olin lukemastani.
        Katsoin kavereita sanaa sanomatta ja he haihtuivat samaa tietä kuin tulivatkin. Onneksi olin niin ruma, että pelästyivät.
        Kun seuraavana aamuna sanoin äidille, että koska minun henkilökohtaista turvallisuuttani ei turvata kotona, niin muutan pois.
        Äiti tietysti marmattamaan, miten itsekäs olin! Niin, olinhan vielä itsekäskin!
        Pihi, kun en ollut antelias ja tarjoutunut koko kylälle tarvittaessa!
        Mutta, miten sitä pystyisi elämään, vihatessaan kaikkia niitä, joista
        oma elämä oli riipppuvainen ja joita oli hoitanut, rakastanut, ihaillut?
        Sitä haki ja uskoi mieluummin olevansa itse syyllinen ylpeyteen, ymmärtämättömyyteen, itsekkyyteen, kovuuteen, sydämettömyyteen...
        Mutta hyvä, jos joku on sitä mieltä, ettei olisi ollut tarviskaan olla
        kotonaan muuta kuin piikana.


      • candykiss

        Oho, tilanne on ollut paha,nöyrimmät pahoittelunuí


    • näinmietin

      tämä kuulostaa naivilta, mutta mielestäni ihmisen sisäinen kauneus on ainut mikä merkitsee. Toki ihmiset ovat tuomitsevia ja arvostelevat helposti toisia, mutta nämä ihmiset ovat sisältä epäempaattisia.

      • PaskaTodellisuus

        Se ei ole ainoastaan muiden ihmisten hyljeksintä mikä raastaa sisintä, vaan myös se että jää elämässä paitsi eri asioista vain siksi, että on ruma. Se särkee kenen tahansa sydämen, ellei henkilö ole totaalinen sosio -tai psykopaatti.


    • Makeupartist3

      Olet erittäin fiksu, terävä nainen alkuperäinen kirjoittaja ja omaat voimaa kirjoittaa sen mitä tunnet, kaunistelematta. Annan sinulle siitä enemmän kuin 10 pistettä, monikaan ihminen ei pystyisi samaan arvosteluun itsensä kohdalla. Luettuani kirjoitustasi pidempään takerruin väkisinkin niihin moniin, moniin 'virheisiin' joita itsessäsi näet, jatkuvasti. Olet jo lannistunut itsesi suhteen, et näe itsessäsi mitään kaunista. Yllätän sinut ja sanon, kyllä sinussa on varmasti jotain kauniinpaa kuin esim. siinä naapurin Maijassa, jokin. Ihan varmasti päihität hänet jossain! Jokaisessa ihmisessä on JOTAIN parempaa ja kaunista! Olen tehnyt meikkauksia elämäni aikana jo paljon ja kaikkea on mahtunut, yhdellä asiakkaallani oli palanut puolet kasvoista ja arpeutunut. Silti sain hänet tosi, tosi nätiksi, mies oli pyörtyä kun näki, en unohda tätä ikinä. Yritä katsoa itseäsi uudelleen mielikseni peilistä: Katso mikä on sinussa "ihan mukiinmenevää" ja huomaat että "ei paha"…:D

      • robottiolen

        Olipas tyhmä kirjoitus makeupartistilta. Ai että täytyy oikein etsimällä etsiä naapurin Maijasta rumia yksityiskohtia, jotta voisi itse olla onnellisempi? Omasta mielestäni melkein rasittavin piirre naisissa on se, että aina täytyy verrata itseä muihin. Ei se voi olla niin vaikeaa tajuta, että "tällainen olen enkä muuksi muutu". Realiteetit on parempi vain hyväksyä ja jatkaa elämää. Toiset ovat kauniimpia ja toiset rumempia, mutta kaikki voivat olla tärkeitä ja hyviä ihmisiä. Jokaisella olisi varmasti annettavaa lähimmäisilleen ja maailmalle, kullakin omien taitojen ja lahjakkuuksien mukaan. Täytyy opetella hieman arvostamaan itseä, ja pitää itseä tärkeänä sekä ainutlaatuisena. Aloittajakin varmaan tuntee itseään sen verran, että pystyy määrittelemään omat vahvuutensa. Nyt pitää vain möyriä pois sieltä maan raosta ja unohtaa kaikenmaailman alemmuuskompleksihäiriöt. Ketään ei kannata kadehtia. Jokainen joutuu kuitenkin kerran elämässään tekemään tilin omista valinnoistaan. Täydellisyyden tavoittelu on typerää, sairasta ja vahingollista.
        Itsekäs ei tarvitse olla, mutta ei myöskään saa kieriskellä toisten tallattavana ja mielistellä muita. Joskus olen kuullut sanottavan jotenkin niin, että vahvoilla ihmisillä on "varaa" olla ystävällisiä toisille, mielestäni oikein ajateltu.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      220
      1870
    2. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1252
    3. Kohuttu Iida Vainio mursi hiljaisuuden -Näin raskaus vaikutti Farmi-kuvauksissa: "Saattoi ruveta..."

      Ihanaa odotusta, tsemppiä ja voimia Iida! Iida Vainio ja Archie Cruz eli Arttu Kuosmanen asuvat yhdessä Helsingissä ja o
      Suomalaiset julkkikset
      11
      1132
    4. Minkälainen ihminen

      kaivattusi on?
      Ikävä
      77
      1050
    5. Avoin kirje sinulle

      Rakas, Kirjoitan sinulle nyt, vaikka sanat tuntuvat niin vaatimattomilta siihen, mitä sydämeni on kantanut sisällään ni
      Ikävä
      28
      842
    6. Nainen, jos luet kirjoituksiani

      niin sano minulle jotain?
      Ikävä
      49
      746
    7. Mitä mies teet

      näin iltasella? 👾
      Ikävä
      50
      736
    8. Numerosi 3. ja 4.

      viimeinen numero. Ei uskalla muuten.
      Ikävä
      38
      706
    9. Sullahan oli ihan valtavat t...., nainen

      Aivan suunnattomat ja hyvin muodostuneet. Luulisi että olisit uskaltanut tehdä selvän aloitteen jos jotain haluat. Miksi
      Ikävä
      52
      686
    10. On ikävä häntä

      Ollut pitkän aikaa
      Ikävä
      37
      684
    Aihe