Syrjäytynyt ulkonäön takia

ruma--nainen

Olen katkera, masentunut ja syrjäytynyt. Niin mitäpä sitä paljoaa muuta voisi olla enää kaiken kokemusteni myötä. Yksikään nainen maapallolla ei olisi kestänyt näin pitkälle jos olisi minuksi syntynyt eli 50 vuotta on tullut kestettyä jokapäiväistä tuijotusta, pilkkaa ja kaikkea mahdollista. Ja ei voi sanoa, ettenkö olisi yrittänyt todella paljon, mutta mikään mitä tekee tai ei tee sillä ei ole merkitystä kun ulkonäkö on tällainen, ihmisillä on heti ennakkoluulot valmiina.

Nainen voi olla sairaaloisen ylipainoinen ja vammainenkin ja silti hyväksyttävä, mutta kaikkein hirvittävin naistyyppi on kaltaiseni maanpäällinen hirviö eli yksinkertaisesti naisesta tekee ruman ja hirvittävän näköisen vain yksi ainoa asia nimittäin maskuliinisuus ja luuston suuri rakenne ja mä omaan juuri nuo pahimmat ominaisuudet mitä naiselle voi tulla ja vieläpä pahimmassa mahdollisessa muodossa. Olen siis ERITTÄN MASKULIININEN ja tähän 164 sentin pituuteen on ympätty äärimmäisen roteva luonnottoman suuri, leveä ja paksu luustonrakenne ja vieläpä miehen luustonrakenne. Tosin kukaan pituiseni eikä pidempikään mies omaa tällaista järkkyä luustoa. Jollakin yli 2 metrisellä ERITTÄIN maskuliinisella rotevarakenteisella miehellä saattaisi löytyä tällainen luusto.

No sitten mulla on vielä tämä miehen vartalomallin lisäksi miehen kasvot etenkin leukapiirteet. Omaan siis erittäin suurikasvoisen ja maskuliinisen miehen kasvojen kokonaiskoon eli ne ovat luonnottoman pitkät ja leveät samanaikaisesti ja etenkin leukapiirteet ovat ÄÄRIMMÄISEN suuret, jykevät ja voimakkaat. Yksikään mies suomessakaan tuskin omaa näin kookkaita ja jykeviä kasvoja ja leukapiirteitä. Eikä siinä kaikki vaan kasvojeni ja vartaloni mittasuhteet ovat kaikki täysin pielessä. Kaikki mittasuhteet ovat todella epätasapainoiset ja epäsopusuhtaiset eikä osat sovi toisiinsa nähden lainkaan. Esim. Yläkropppani on sairaaloisen suuri alakroppaan nähden joten tottakai siitä aiheutuu jo vaikeuksia liikkumisessa jne. Kannan siis hennommalla alakropallani 2 numeroa liian suurta yläkroppaa. Rintakehäni ja selkäni ovat äärimmäiset pitkät ja leveät enkä omaa niskaa juuri lainkaan eli tää jättimäinen naamani/pääni on suoraan selässä kiinni. Ja koska kasvoni ovat ylisuuret se tietenkin myös painaa paljon joten se on vetänyt ryhtini aikaa myöten kumaraksi varsinkin niskani alueelta koska en omaa niskaa lainkaan niin suuri pää on vienyt ryhdin sairaaloisen malliseksi.

Vaikka naamani on luonnottoman suuri niin kallo-osani on jäänyt vajaamittaiseksi eli omaan ns. pienipäisyyden eli otsani ja kalloni päälaki on lättänät ja matalat kuten esim. simpanssilla. Otsani on myös suippo malliltaan joten tuo outo pään ylöosa verrattuna massiivisiin leveisiin ja suuriin alakasvoihihin korostuu entistä pienempänä ja koko kasvojen ja pään malli on täysin epäsopusuhtainen ja epänormaalin näköinen. Ei ihme. että mua pidetään ulkoisten seikkojeni takia vajaaälyisenä koska ihmiset olettavat, että tällaisen päänmallin omaavalla tuskin on edes normaalikokoisia aivoja. No olinhan mä koulussa tyhmä enkä ymmärtänyt juuri mitään, ihmettelenkin miksi mua ei laitettu esim. apukouluun.

Sitten näissä massiivissa kavoissa on nää olemattoman pienet huulet ja suu joka on pisteen kokoinen, pieni nenä ja pienet silmät joten kokonaiskuva on täysin poikkeava ihmisrodusta. Alakroppani on melko kehittymätön ainakin yläkroppaan verrattuna joka on äärimmäisen massiivinen niin alakroppani korostuu ihan olemattomana koska jalkani ovat laihat, lantio aika kapeahko enkä omaa peppua lainkaan ja alaselkäni on suora kuten miehellä eli siinä ei ole normaalia notkoa kuten naisella eikä mulla myöskään ole vyötäröä lainkaan. Jalkateräni ovat silti valtavan kokoiset eli kengänkoko 42-43.

Hiuksetkin kasvavat tässä oudon mallisessa päässä epänormaalin näköisesti koska otsani ja päälakeni ovat luonnottoman matalat enkä omaa niskaa lainkaan niin karvoitus menee todella matalalta eli voisi verrata vain johonki gorillaan tai simpanssiin kokonaiskuvaa. Ja karvoitus on ollut aina mulla miesmäisellä tavalla vahvaa ja karkeaa ja nimenomaan erittäin maskuliinisen ja tumman miehen tapaan. Karvoitusta on siis kaikkialla kuten erittän maskuliinisella ja tummalla miehellä. Rinnatkin ovat kasvaneet täysin epänormaalisti eli sidekudos ja rasvakudos ovat täysin epänormaalisti rinnoissani koska rintani eivät ole koskaan olleet naisellisella tavalla täyteläisen ja pyöreän malliset vaan rinnat ovat aina roikkuneet suorina ja lättäninä eikä nännejäkään ole lainkaan tai onahan siinä jotki littanat punertavat läikät, muta nännit ei tapita koskaan ja ne nännipihat ova siinä rintojen päissä ja osittavat pikemminkin vatsaa kohti.

No tässä nyt näitä ehkä pahimpia ominaisuuksia joita tuli heti mieleen. Lääkäri ei silti ole koskaan kirjoittanut mulle mitään epänormaalin ihmisen diagnoosia ilmeisesti on pelännyt, että näin vaikeasti epämuodostunut ihmien tulee kalliiksi kunnalle.

2

269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • reinoeino

      Kirjoituksestasi päätellen ei sun älyssä ainakaan vikaa ole. Itse olen ruma mies, kaikenlaista saanut kanssa kuulla. Koita jaksaa, mitä muuta tässä voi sanoa.

    • CutchedUnder

      Yleisesti ottaen olen sitä mieltä, että nainen ei voi olla syrjäytynyt/yksinäinen, mutta sinun tapauksessasi olen valmis uskomaan että olet. Onneksi olkoon!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      152
      2552
    2. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      82
      1889
    3. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      13
      1767
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      96
      1575
    5. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      94
      1451
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      9
      1344
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      66
      1198
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      12
      1064
    9. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

      Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
      Sinkut
      112
      1036
    10. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      45
      1024
    Aihe