Persuvaltuutettu Jussi Pellikka Linnan juhlissa

J_Uhlatarkkailija

Asiasta on keskustelua vanhoillislestadiolaisuuspalstalla.
---

Minusta tuntuu, että sisääntulemisessasi sinä Jussi vähän mokasit, nii ko se Kanervainenkin läpsytellessään Jennin pieniä sieviä pyllynposkia.

En minä siun nähny läpsyttelevän ketään joten sen puoleen tilanne pysyi hallinnassa, vaikka kyllä siinä vähän katsantoa naarapyrstöjen suuntaan loitkin ikään kuin olisi ollut mielessä läps, mutta et sinä läpsytellyt. Eikä läpsyttelyn ajatteleminenkaan ole synti eikä rikos paitsi SKR:n syntiluettelossa se lasketaan huorinteoksi nii ko Raamatussakin.

Rehnin muijan tissien väliin sinä loit vähän turhan pitkän katsannon ikään ko oisit ajatellut upottautua sinne ja minä olin jo huutamaisillani, että perskules, Jussi, ei se oo mikään upottautumisen paikka, mutta sitten ajattelin, että olokoon, koska eihän tuommosen vanhan akan tisseistä kukaan muu välitä. Ei sekään ollut paha moka.

Mutta se moka tulee tässä: Sina saamari unneutit kokonaan mitä sanoin sulle eteisessä. Että sitä pitää edetä nopeasti ovelta Saulin luokse ja Jennin ohi eikä jäähä siihen lorvimaan, jotta kaikki kerkeävät sisälle. Ja Saulin kättä kyllä saa puristella reilusti, koska sille maksetaan juuri siitä kärsimyksestä palakka, mutta Jennille ei makseta mitään ja sillä on pieni käsi niin sitä vain sipaistaan, koska parituhatta sipaisua on kärsimys sekin.

Sinä kyykäärmeen sikiö unneutit tuon ja rotokolla alako rakkoilla. Sinulla olisi ollut aikaa tasan kolome sekuntia ohittaa Sauli ja Jenni. Ensiksi sinä pysähdyit Saulin eteen ja aloit porista siinä iikään kuin olisit ollut metodistikirkossa ja saanut yhden kuulijan. Mitä Sauli-riepu muka olisi voinut tehdä. Varmaan olisit kuluttanut siinä 55 minuuttia niin kuin kirkossakin ja jono olisi väsynyt ja osa tympääntyneenä lähtenyt suoraan jatkoille.

Sauli sitten viisaana valtiomiehenä ehätti selevittämään tilanteen ja esteli sinulle Jennin. No sinä sitten tarrasit Jennin käteen kuin se olisi ollut heinolalaisen mulukku ja aloitit saarnaamisen taas.

Mtäkö minä tein ja kukako minä olen? No minähän olen se keskimmäinen atjutantti sieltä takarivistä. Huomasitko kolomen mehen rivissä keskellä miehenmentävän aukon? Minun vastuullani olivat koko pippalot. Enhän minä voinut rynnätä sihen resitenttiparin eteen, mutta kokeneena sotaRATEgina syöksyin kauemmaksi salin ja vedin punaista mattoa.

Siinä sirty koko rivi kerralla ja ainakin kymmenen kättelyä jä suorittamatta. Homma ratkaistu? Mitä vielä! Sinä Jussi et ollut älynnyt päästää irti Jennin kädestä, joten Jennikn lähti maton ja muun juhlakansan mukana likkeelle ja ois kait mennyt sen tien, jos ei Sauli olis ärähtäny sulle: "Jussi! Jätä Jenni!"

Etkö sinä Jussi tiijä, että tuota tuommosta sanotaan resitentin rouvan kaappaamiseksi ja sitä joutuu ainakin yöksi putkaan?

Sauli kerran ennenkin on ollut tälaisessa konfliktissa. Kerronko? Putini oli tullu Imatralle neuvottelemaan Saulin kanssa rajan siirtämsestä Lappeenrannan ja Kouvolan välille. Oltiin liikkeellä Putinin autolla. Putini ajoi, Sauli istui vieressä ja Jenni takapenkillä. Pysähdyttiin siihen Imatran tyhjän rauhanyhdistyksen talon eteen. Tiijätkö, se talo on myynnissä, kun Imatralla on vain 30 Jumalan lasta plus nuoret ja lapset eikä ole ajallisia varoja pitää sellaistakaan tönöä. - - - jatkuu - - -

5

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2juhlatarkkailija

      --- jatkoa ---
      Se rauhanyhdistyksen talonmies ei tietenkään tuntenut Putinia ja kun siihen talon eteen ei olisi saanut pysäköidä, se tuli rähjäämään Putinille. Sauli astui autosta ulos ja aikoi sanoa sille talonmiehenroikaleelle, että kuuleppas, tämä on itänaapurimme viisain mies, jotenka rähjäämnen on loppu ny. Mutta Putini ajatteli, että olokoon nyt ja lähti kaasuttelemaan Venäjän rajan suuntaan ja ajatteli tulla seuraavalla viikolla siirtelemään sitä rajaa uuteen paikkaan. Se oli juuri selevittänyt Saulille, että Suomi edellisenkin kerran kesti rajansiirron eikä kukaan ole puhunut Tynkä-Suomesta mitään 60 vuoteen, joten nyt tehdään sama temppu ja tuloksena on Tuplatynkä-Suomi. Olisihan Sauli tuohon suostunut, koska ei uskaltanut ottaa riskä, että Helsinkiä taas pommitettaisiin.

      Ja nyt Putini siis oli huristelemassa Venäjälle Jenni takapenkillä! Jenni rääkäiisi. Oletko sinä Jussi koskaan kuullut naisen rääkäisyä? Se on kuule kuulemisen arvoinen kun Maan Äiti rääkäisee! Eihän se Jenni oikeasti kenenkään äiti ole kun Saulilla ei enää seiso. Putini sitten vilikasi takapenkille, sanoi "прости", lykkäsi peruutusvaihteen päälle ja palautti Jennnin Saulille ja huristeli tiehensä. Olihan hänellä omastakin takaa Venäjällä yhtä nättejä naisia.

      Tuo nyt meni vähän sivuraiteille, mutta ajattelin tässä vähän pitää sinulle, Jussi, valtiomiestaidon luentoa, koska sinä et vielä hallitse näitä juttuja niin kuin Sipilä, vaikka teologia onkin hallussasi.

      Sitten sinä tuossa edellä taas valehtelt niin kuin epäuskoiset aina. Sanoit, ettet ottanut boolia. Sinähän ryystit suoraan maljasta niin kuin porsas kaukalosta ja olit pian oikoisenasi lattialla. Kun siellä tiedettiin, että sinä olet Kempeleestä, jossa on paljon Jumalan lapsia, juhlaväen keskuuteen levisi huhu, että valtiosalin lattialle on levinnyt vl-PASKAA. Etsittiin Sipilää, mutta ei löydetty häntä kun hän oli neuvottelemassa sijoituksistaan pankkiirien ja teollisuusjohtajen kanssa, mutta löydettiin tyrnäväläinen Tölli, uskovanen mies ja puhuja, joka ei ollut yhtään juovuksissa. Hllittyyn tapaansa Tölli tarkasteli lattialle levinnyttä sinua ja julisti tuomion "en tunne sinua". Ihmiset siinä sitten jupisivat, että ei se vl-PASKAA voinut olla, koska kyllähän Tölli kaikki Linnaan kutsutut Jumalan lapset tuntee, jotenka kysymyksessä täytyi olla jokin muu paskakasa.

      Kaken kaikkiaan onnstuneet juhlat. Tiedätkö, Jussi, ensi vuonna vietetään ensn Jumalan kansan juhlaa eli suviseuroja Porissa ja sitten vajaan puolen vuoden kuluttua Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlaa. Vain Jumala tietää, onko itärajamme silloin Lappeenrannan ja Kouvolan välissä vai missä vai onko sitä ollenkaan, mutta kuitenkin vesaamme tämän virren "Jumala ompi linnamme":

      https://www.youtube.com/watch?v=t4x5zZ2NOkU

    • linnareissuko

      Harmajakalakkuna alottanu jo aamusta mesoamisensa. Kyllä Hänellä riittää syntejä anteeksi pyydellä oprinseuroissa, sen varran on jussiressukallekin vittuillut näillä palstoilla ja nyt pannu Hänen linnareissun yleiseen jakeluun eikä oo pysynyt perinteisellä lestapalstalla. Kirjallisuuskriitikkona totean yllä olevasta esityksestä, että se on tuotantosi heikoimmasta päästä.

      • H_Eikko

        Olen lukenut koraanin kannesta kanteen. Ymmärrän täysin koraanin sanoman ja viettelyksen. Muslimien luonteeseen kuuluu ylivertaisuuden harha. Kun tämä lisätään muslimin toiseen luonteenpiirteeseen, aggressiivisuuteen ja väkivaltaisuuteen taipuvaisuus, niin ymmärretään paremmin, mihin islam kannattajaansa johdattelee. Tämä oppi tulee puhtaasti koraanista sekä siitä, miten muslimiyhteisöjä johdetaan. Puheet rauhan uskonnosta perustuu puhtaasti laskelmoituun tapaan tehdä muslimeihin ja islamiin liittyvistä asioista "antirasistisia". Tämä on helposti todettavissa suvakkien kommenteista. Ne nimittäin perustuu sekulaarien ja modernien muslimien tapaan elää, johon ei kuulu väkivaltaisuus ja aggressiivisuus.

        Totuus islamista ei ole sitä mitä suvakkileiri sanoo, vaan totuus löytyy islamin maailman tapahtumista. Usein "rasisti" yritetään vaientaa myös käyttämällä hyväksi aihetta "vain pieni osa muslimeista on radikaaleja". Mutta "rasisti" vaientaa suvakin latomalla ruudulle faktan, että sadat miljoonat muslimit harjoittaa sitä islamia, mihin liittyy ei-sivistykselliset asiat, kuten julkiset teloitukset, kunniamurhat, eläinten kidutus, naisen alistaminen, ihmisoikeusrikokset, fyysinen väkivalta, aseellinen väkivalta jne. Jokainen koraania lukenut tietää, mitä tarkoittaa suuri jihad ja pieni jihad ja miten ne näkyy elävässä elämässä. Jokainen koraania lukenut tietää, miten koraani opettaa suhtautumaan ei-muslimeihin ja miten se opettaa käyttäytymään ei-muslimeja kohtaan. Jokainen koraania lukenut tietää myös, millaisia kidutusmenetelmiä ja raakuuksia koraania opettaa. Suvakilla on taipumus kieltää tällaisten asioiden olemassa olo. Varokaa siis suvakkeja, jotka aivopesee ihmisiä uskomaan toisenlaiseen islamiin, rauhan uskontoon. Tämä on koraanista opittu tapa. Saa valehdella, jos siitä on Muhammedin seuraajalle hyötyä tai tilanne vaatii valehtelemista.


    • totuusesiinaina

      kyllä oli mielikuvitusta lujasti

    • Tässä_yhteydessä

      tulee mieleeni kysyä, onkohan Kempeleessä homoja ja olisiko yksi homoksi epäilty heinolalaisukko matkalla Kempeleessä:
      --- --- ---
      Mitä vittua mikään Kaleville kuuluu?

      Nytkin_se

      29.12.2016 11:35
      saasta on pitkin aamua täyttänyt palstaa ja kertonut, että kaikki on saatanasta ja päin helvettiä. Mitä perkelettä se tuolle yhdelle pirulliselle heinolalaisukolle kuuluu? Sillä on varmaan paha olo kun se keskustelee täällä itsensä kanssa. Ensin paskantaa haisevia läjiä ja sitten pitkin päivää konttailee paskoillaan yökkäilemässä niille. Kuvitelkaa, mikä auvoinen naaman ilme, kun se löytää paskansa ja työntää nokkansa siihen! Onkohan se pahastikin mielisairas? Ainakin tähän ketjuun se heti tulee valittelemaan oireitaan ikään kuin kerjäsi sääliä. Ja sitten se kertoo sukurutsaisesta taustastaan. Lupuksi se alkaa nähdä pikkupir... siis pikkulestoja. Homoksikin Kalevia on väitetty ja saattaa se ollakin, mutta eihän kukaan uros sille persereikäänsä anna, jotenka se saasta joutuu runkkailemaan pikkutyttövideoille. Hyi, hyi ja hyi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3694
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3358
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2438
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1544
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1496
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1461
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1420
    Aihe