Mitä vittua isis?!

Rumamie

Miten ihmiset oikeesti voi olla niin HELVETIN tyhmiä liittyy johonkin isikseen?!

5

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Arabikevät

      Totta. Siksi me liityimmekin. Arabikevääseen.

    • Niin-mitä-nyt

      Ingenjör_81 On mielenkiintoista, kuinka Islamin Mahdi Isa (Jeesus) ovat identtiset Raamatun Antikristuksen ja Väärän Profeetan kanssa.
      On siis huomiotavaa, että Islamin uskonnon "Jeesuksella" ei ole mitään tekemistä kristinuskon Jeesuksen kanssa.
      Islam on moonilaisuuden ja mormonistien kanssa samaan lokeroon, koska näissä kaikissa kolmesssa saatiin enkeli näky, joka kertoi uuden "korjatun" version Raamatusta ja saaja itse julistautui ainoaksi oikeaksi profeet. ja messiaaksi.

      "Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankelium joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu." - Gal. 1:8

      Ensin tuli orjuuttaja hurrit, jotka kupittaalla katkoivat ISIS joukkojen tavoin kauloja läjäpäin Kupittaalla. Näin suomalaisia käännyttivät Ruotsalaiset lähetystyöntekijät miekalla. Ja nyt, niin mitä nyt ISIS:tä samanlaista miekka lähetystä, mutta nyt vieläkin pahempaa.

    • Mutta-suomessa-on

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14610277/6-islamin-asiaa
      Tähän aloitukseen ei sallittu tätä vastausta joten otetaan se tähän ja huomautan vain että Suomessa on sanan ja ajatusten vapaus, mutta tätä vapautta islamissa ei ole.

      Miksi ISISIsistä ei varoiteta: Irakin kristityt ovat joutuneet lähtemään Mosulin kodeistaan.
      Mosulin kaupungin väestön. oli paettava kun islamilaisen valtion ISIS taisteliat lähestyivät kaupunkia.
      Kaldean katolilaisen kirkon arkkipiispa pakeni. Nyt hän sanoo lännen kristityille: Teidän demokraattiset ja liberaalit arvonne eivät merkitse näille mitään. Katsokaa kuinka meille kävi. Te otatte vastaan kasvavan määrän muslimeja maahanne. Myös te olette vaarassa. Teidän on tehtävä vahvoja päätöksiä, vaikka ne olisivat ristiriidassa omien periaatteidenne kanssa. Mielestänne tasa-arvo kuuluu kaikille, mutta se ei ole totta. Islamissa, ihmiset ei ole tasa-arvoisia.
      Teidän arvonne eivät ole heidän arvojaan. Ellette tätä ymmärrä ajoissa teistä tulee maahan lasketun vihollisenne uhreja.

    • delta00

      "Islam on moonilaisuuden ja mormonistien kanssa samaan lokeroon, koska näissä kaikissa kolmesssa saatiin enkeli näky, joka kertoi uuden "korjatun" version Raamatusta ja saaja itse julistautui ainoaksi oikeaksi profeet. ja messiaaksi. "

      Nämä lähi-idästä ja pohjois-afrikasta rantautuneet ovat kaikki aivopestyjä muslimeita, jotka ovat syntymästään alkaen imeneet sen lapsellisen uskon johonkin itse itsensä jumalaksi julistaneeseen profeettaan.
      Profeettaan, joka on varmistanut julistuksensa perille menon tuhannen ja yhden yön tarinalla marttyyrikuolemasta ja taivaasta ikuisine paratiiseineen ja neitsyineen.

      Kun kuuntelee näitä, joka paikassa suureen ääneen asiansa hölöttäviä muslimeja, ei voi tulla muuhun tulokseen kuin, että siinä porukassa ei ole kovinkaan montaa aikuisen ihmisen tavalla ajattelevaa ja toimivaa, vaan kaikki mitä näiden kuulee toimittavan on oman katsantokantamme lähtökohdista erittäin lapsellista, jopa tyhmää.
      Sekö lienee syy, miksi näitä täytyy hoivata ja holhota kuin kakaroita tarhassa ilman minkäänlaista vaatimusta vastuusta itseään ja toisia kohtaan kuten aikuisen ihmisen odotetaan toimivan?
      Nämä on äärettömän helppo saada liittymään juurikin isis-joukkoihin marttyyrikuoleman toivossa.

      Ja kun näin on, on hallinnon ollut pakko alkaa kyykyttämän omia syrjäytettyjä, keitä mistäkin syystä syrjaytettyjä, mutta pääosin halpatyövoiman tieltä syrjäytettyjä, varmistaakseen uusiotyövoiman halvan työntarjonnan vaikka alkuperäisasukkaiden talkootyöllä.

    • järjetön-oppi

      Nimm. Gideon 3 kirj. ”Ei allah auta ketään voittoon. Mitä allah voisi tehdä, mitä allah on ylipäänsä tehnyt, ei mitään.. Allah on muinaisten pakanoiden yksi epäjumala Al-ilah, kuujumala, joka on edelleen pelkkä pakanallinen haavekuva. Muslimiveljeskunta on radikaali terroristiryhmä, koska islam on terrorin synonyymi. 60 % koraanista on pyhää sotaa jihadia, ellei olisi tuota 60 % ei olisi koko koraania, eikä islamia, niin yksinkertaista se on. Mutta kaikki muslimit lukevat, Samaa koraania ja heillä on sama opetus. Jos eivät uskalla tehdä terroritekoja, niin ainakin ne hyväksyvät ja taputtavat käsiään. Ja iloitsevat nurkan takana

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1643
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1300
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1100
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1077
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      878
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      871
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      840
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    10. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    Aihe