Galactica ?

Yrjänä.t

Kummassa versiossa on enempi toisten planeettojen humiksia?

Vanhassa meni muistaakseni kauan, kun se aluksen kapteeni muistaakseni totesi, että nyt ihminen on kohdannut eka kerta älyllistä elämää maailmankaikkeudessa ja vaa ekan kauden näin. Uutta versioo koskaan nähny en ookkaa.

4

<50

Vastaukset

 • Ketään ei kiinnosta mikään tusinapaska galactica, itseä alkaa jo ahdistaa pelkkä sarjan nimikin ku se ei oo enää freshiä, se sarja on kuollu ja kuopattu, ei siitä enää tarvi jauhaa.

 • Eikös siinä ekassa sarjassa Cylonit olleet joidenkin melkein sukupuuttoon kuolleiden liskoalieneiden luomuksia? Katsoin sen vanhan sarjan uudelleen muutama vuosi sitten. Ei ollut ihan niin tusinapaskaa kuin muistelin, mutta se samojen pätkien pyörittäminen joka avaruustaistelussa kyllä pilasi tunnelman aika tehokkaasti.

  • Niiden samojen tehosteiden käyttämiseen uudelleen ja uudelleen oli puhtaasti taloudellinen syy. Tuohon aikaan noiden tehosteiden tekeminen maksoi huimasti enemmän kuin tänä päivänä. Muistaakseni alkueräinen sarja oli aikakautensa kallein tv-sarja.


  • 12345678901233 kirjoitti:

   Niiden samojen tehosteiden käyttämiseen uudelleen ja uudelleen oli puhtaasti taloudellinen syy. Tuohon aikaan noiden tehosteiden tekeminen maksoi huimasti enemmän kuin tänä päivänä. Muistaakseni alkueräinen sarja oli aikakautensa kallein tv-sarja.

   Muutamaa vuotta myöhemmin valmistunut minisarja V oli muistaakseni sitten sen ajankohdan kallein tv-tuotanto. Siinäkin maksoivat nimenomaan ne laser-efektit aika julmasti. Myös V kierrätti efektejä. Pari ilmataistelua nähtiin uusintana, ja minisarjojen jälkeinen, hyvin campiksi mennyt, viikkosarja käytti uusiksi jopa kohdan, jossa oli pelkkä kuittaava repliikki.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3484
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1056