Tulin helluntaiseurakunnassa

aRmahdettuoon

Jeesukseen Kristukseen uskovaksi, siitä on 35 vuotta aikaa. Kiitän elävää Jumalaa ja Jeesusta Kristusta ikuisesti tästä armosta. Siunausta sinulle uskon veli / sisko.
Jeesus Kristus on Herra.

21

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ElämäKristuksessa

      Tulin niin ikään uskoon helluntaisrk:n kautta, siitä tulee tämän vuoden viimeistä edellisenä päivänä kuluneeksi 33 vuotta. Kiitos Herralle, Hän on uskollinen!

      • herwq

        Hienoa, kiitos Jumalalle!


    • RauhaJumalassa

      Tulin helluntaiseurakunnassa uskoon 1972 ja haluan jatkaa Hänen armossaan matkaa.
      Rauha mielessä on valtava rikkaus. Seurakuntayhteys on siunaus vaikka se muodostuukin vajavaisista yksilöistä.

      • RealSana

        Tulion uskoon 1983, 10.10 oli maanantaipäivä. Jeesus on ollut uskollinen ja usko on yhä kasvava.


    • olipakokemus

      Minäkin tulin helluntaiseurakunnassa ... ja pyyhin verhoon.

    • Eenokki12

      Sitkeästi se usko paikkauskollinen. Usko on Jumalan teko, mutta helluntailaisten usko on sidottu paikkaan ja ihmistekoihin.

    • TotuusOn

      Eenokki on taas niin väärässä :(

    • pöllötistuuoksillaan

      eenokki ei ole syntynyt missään ja sen huomaa toki kaikesta.

      on noilla tumpuilla mielipiteet ett usko on Jumalan teko aivan kuin kaikki mailmassa ei oleisi Jumalan tekoa, silti on oma vastuunsa kaikessa jokaisella.
      viisvuotias sen tajuaa paitsi nämä aivopestyt viissataa vuotta lutterin baskerin kanssa samassa ammeessa lionneet pölkkypäät.

    • pölkkypäillekysymys

      Kun Jeesus aikanaan kutsui opetuslapsia itselleen aikamiehistä ja sanoi mm; tule ja seuraa MINUA!

      Niin nyt tulee kolmevuotiaalle sopiva kysymys, eenokille ja muillekkin umpisokeille!

      OLiko se kutsu iraallaan jossain avaruudessa esoteerinen Jumalan teko vaiko konkreettinen aikaan ja paikkaan sidottu kutsu ja hetki sekä valinnan paikka?

      Oliko HÄH

      • exhellar

        Mikähän räyhähenki sinuakin vaivaa? Eenokki puhuu asiaa.


      • kutsunakaikille

        Katsoin tuon "esoteerisen" sanakirjasta (siis pienelle piirille tarkoitettu..niinhän?). Ajattele, että n. 2000 vuotta sitten kulki läh. syrjäseuduilla oppimattomana pidetty opettaja (Jeesus Kristus), joka totutusta poikkeavalla tavalla (niinkuin Hän, jolla on valta) opetti ja teki ihmetekoja parantaen esim. sairaita. Huomiota Hän itsetarkoituksena ei etsinyt, koska hän monia kehoitti olemaan kertomatta kokemastaan paranemisesta.
        Hän t i e s i , että opetukset sekä juutalaisuuden muovautumisen Kristinuskoksi (Jeesuksen Kristuksen sovitustyön ja -kuoleman sekä ylösnousemuksensa jälkeen). Tämä opetus tulisi vielä kattamaan koko maailman. Jumalana/Jumalan Poikana Hän näki kaiken tämän etukäteen, mikä oli inhimillisesti ajatellen mahdottomuus. Kristinusko sekä siihen liittyvä uskoontulo (armon ja syntien sovituksen pyytäminen ja elämän antaminen Jumalalle Jeesuksen Kristuksen veren kautta, mitä seuraa Pyhän Hengen sinetti vakuutena jumalanlapseudesta, mistä alkaa Jeesuksen seuraaminen; "en enää elä minä, vaan Jeesus minussa") tapahtuu monille jonakin tiettynä ja muistettavana ajankohtana. Joillekin se kirkastuu ehkä vähitellen (esim. itselleni 12-15-vuotiaana 1970-luvulla). Tämä Jumalan kutsu tapahtuu Pyhän Hengen kautta puheen, radionkuuntelun, lukemisen ym. välityksellä ja koskee kaikkia, jotka saavat tämän "kuulla" (huom. kuulovammaiset esim. ).
        Tämän saaavat ihmiset kokea mitä erilaisimmissa tilanteissa ja paikoissa.


      • reilustivaantotta

        Amen


    • pitkäänhellari

      Tulin uskoon nuoruudessani, en kyllä helluntaiseurakunnassa. Kiitos Jumalalle että evankeliumi on savuttanut maan ääret finlandian ja Suomessa on saatu kuulla evankeliumia vuosisatoja. Helluntaiseurakunta on saanut olla hengellinen kotini jo 30 vuotta ja edelleen kelpaa.

    • jaikaliii91

      Tulin uskoon joskus lapsena. Olen aina uskonut Jumalaan ja Jeesukseen Kristukseen. Mutta ensimmäinen hengellinen kokemukseni liittyi rippikouluun ja sen aikaisiin tapahtumiin. Olin varmasti uskossa ja Herra oli minun kanssa.

      Sitten joskus 21-26 vuotiaana elin "maailmassa" ja uskon asiat eivät kiinnostaneet tai eivät käyneet mielessä. Jumala alkoi kutsumaan uudelleen siinä 26 vuoden iässä jolloin uskon asiat alkoivat kiinnostaa ja Jeesus ja Jumala tulivat ajatuksiini joka päivä. Kaipasin yhteyttä Jumalaan.

      Jumala antoi minua lähelle helluntailaisia uskovia ihmisiä ja vei asiani siihen pisteeseen että minä lopulta menin helluntaiseurakuntaa katsomaan mitä Jumala siellä tekee. Sain valtavan siunauksen kun Jumalan Voima meni ruumiissani ja kaikki masennus ja säryt mitä ruumiissani ja sielussani oli painettiin kirkon lattiaan. Viikko tämän kokemuksen jälkeen jättäydyin helluntaiseurakunnassa. Sain pelastusvarmuden kun sitten tunnustin Jeesuksen Herrakseni ja Vapahtajakseni työmaalla työkavereiden edessä. Siitä lähti uusi elämä Jeesuksen Kristuksen kanssa.

      Se, mitä minä tahdon erikoisesti tässä sanoa on se, että Jumala ei ollut hyljännyt minua misssään elämäni vaiheessa. Olinhan jo lapsena uskossa. Hän oli ollut kanssani aivan lapsesta asti. Mutta en minäkään ollut jättänyt Jumalaa ja Jeesusta, Minä vain en ymmärtänyt miten Jeesusta seurataan ja miten uskossa eletään kun kukaan ei kertonut eikä neuvonut. En ymmärtänyt ennen kuin Herra puuttui asiaan ja näytti minulle selvän tien. Se alkoi joskus 26 vuoden iässä jollon Jumala alkoi puhua minulle selvästi.

      Minä en kuitenkaan tahtonut seurata Jeesusta Hänen minulle valmistamalla tiellä koska minulla oli omat suunnitelmat jotka eivät sopineet Jumalan minulle suunnittelemaan elämään. Mutta kun nöyrryin Jumalan tahtoon elämässäni, Jumala tuli elämääni tuntuvasti. Eikä Hän ole jättänyt minua vaikka en ole aina onnistunut elämään Hänen tahdossaan. Jeesus on onnistunut minun puolesta ja minä saan olla Hänen lapsensa Hänen ansionsa perusteella. Pelastun Jeesuksen ansiolla.

      Kun kerran on elämänsä Jeesuksen käteen jättänyt ja antanut, Herra Jeesus Kristus ei hylkää eikä jätä. Hän tulee uudelleen ja uudelleen ja nostaa, kantaa ja pelastaa lapsensa.

    • setänasse

      Tähän voisi sanoa`sitkeässä on lutikalla henki,tepsii täystuho siihenki`.

    • Vajaa.Vainen

      Seurakuntayhteys on siunaus vaikka se muodostuukin vaikeista ja vajavaisista yksilöistä.

    • TotuusOn

      Helluntaiseurakunta = Armahdettujen syntisten, vajavaisten ihmisten yhteisö. Osa Jumalan suunnitelmaa!

      • jaikalii91

        >>> Armahdettujen syntisten, vajavaisten ihmisten yhteisö. <<<

        Missä Raamatussa niin sanotaan? Minun Raamatussa sanotaan uskovia vanhurskaiksi ja pyhiksi ja seurakunta on pyhien yhteys. Mitä Raamattua sinä luet?


      • Vain.ihminen
        jaikalii91 kirjoitti:

        >>> Armahdettujen syntisten, vajavaisten ihmisten yhteisö. <<<

        Missä Raamatussa niin sanotaan? Minun Raamatussa sanotaan uskovia vanhurskaiksi ja pyhiksi ja seurakunta on pyhien yhteys. Mitä Raamattua sinä luet?

        Hän puhuu kokemuksesta. Nimittäin ne ajoittaiset syntisyyden ja vajavaisuuden tunnot kyläilevät uskovan tunnoissa, vaikka Jeesuksen omia ollaan.


    • pitkäänhellari

      Kiitos Jumalalle että palstalla liikkuu ihan oikeita uskovaisia. Ei väliä oliko he sitten hellareita tai ei. Kun yhä useammat uskovaiset kokisivat nettievankelioimisen omakseen.

    • Itse tulin myös uskoon helluntaiseurakunnissa 20-30 vuotta sitten. Nyt asun toisella paikkakunnalla, mutta paikallinen helluntaiseurakunta on kotini.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      65
      1990
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1347
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1274
    4. 49
      1182
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      1002
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      999
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      920
    8. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      41
      881
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      878
    10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      873
    Aihe