Panu Huuhtasesta tulee ääniharava

GO.PANU

Seuraavissa kunnallisvaaleissa nimittäin ja valitaan kaikkien aikojen Vihdin ääniennätyksellä valtuustoon.

SUOMI ENSIN JIHADISTIT ULOS !

24

689

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • helsingissähyörii

      Millä perusteella? Eikö hän enemmän tomi Vihdin ulkopuolella, huomennakin Helsingissä partioimassa? ääää, banaani lensi...äää, somalinaisen kulkemista piti estää miesvoimin, suuri kunnallispoliittinen teko.

    • haravanpiikki

      Ja ,pah haravanvarsi paremminkin.

    • mieitekki

      Tyypillä on kummallisia sukulaisia kun eivät laita sairasta miestä hoitoon.Nytkin sekoili tuolla kuoppiksella . Yks kannattaja nuija muija ( M J )yritti värvätä hänet pelottelemaan lapsia ja lasten vanhempia kokouksessa ti.Tais tulla muijan lapselle koulussa hankalat oltavat tyhmän äitinsä vuoksi.

      • jokumiekkarikeskustelu

        Näin jonkun jossain keskustelussa tivaavan häneltä, eikö myös teineiltä (naisilta) voisi odottaa jo jotain vastuuta käyttäytymisestään, (tupakan pyytäminen humalaisilta miehiltä tai kuten Huuhtanen vuosi sitten kuvaili "kevät tulee ja teinit kulkevat kevyissä vaatteissa pikku huppelissa" ) hän tiukasti ja ehdottomasti vastusti neuvojen ja rajojen asettamista lapsille.


    • kuutamohullu

      Vihtiläiset mikä viiraa, mistä sinne nämä sekopäät tulevat.

      • Eipä tullut ääniharava ei edes 10 kärjessä


    • HöpöjäPuhut

      Niin mikä Suomi ensiksi, perkele ulkomaalaisten johtama puolue, melkoisia suomalisia. Niin no eihän toikaa onnistu Suomalaisilta.

      • Kannatan-Panua

        Kannatan ehdottomasti Suomi Ensin-liikettä. Se ajaa Suomen ja suomalaisten asioita, mutta kaikki puolueet ajavat vain ulkomaalaisten ja ulkomaiden asioita.

        Äänestäkää hyvät ihmiset Panu kunnanvaltuustoon. Sinne pitää saada mahdollisimman monta kansallismielistä ehdokasta. Ei varmasti yksikään kuntalainen halua, että Vihdistä tulee kunta, missä rikollisuus ja turvattomuus lisääntyy. Jos kuntaan tule paljon paperittomia ja laittomasti maassa olevia ulkomaalaisia, rikollisuus kasvaa aivan varmasti. Katsokaapa Helsingin rikoslistaa pelkästään tammikuulta tänä vuonna.

        http://mvlehti.net/2017/02/18/helsingin-karajaoikeuteen-tammikuussa-saapuneet-rikosasiat-ulkomaalaisia-nimia-paljon/


      • Vaalirahoitus

        En todellakaan äänestä. Erehdyin katsomaan YouTube-videon Helsingin keskustassa pyörivästä joukosta. Kuinka moni heistä oli selvinpäin?


    • Miettikää-vakavasti

      Miettikääpä vähän. Haluatteko todella, että Suomi tuhotaan vaihtamalla suomalaiset kehitysmaalaisiin. Panu Huuhtanen, nro 174 ja Hannu Tanskanen, nro 175 yrittävät pysäyttää tuhoamisen.

      Jokaisen kannattaa nyt miettiä vakavasti Suomen tilannetta ja ajatella, millaisessa Suomessa haluaa lastensa ja lastenlastensa elävän. Jos haluatte, että Suomi pysyy turvallisena maana elää, äänestäkää kansallismielistä ehdokasta.

      • EitipuNT

        Ei Suomen tuhoon tarvita ulkomaalaisia. Kansallismieliset ehdokkaat valtaan päästyään varmistavat tuhon.


    • punavalkosinivalko

      Eniten Suomea tuhoavat ne, jotka yrittävät jakaa tämän maan kahtia. Vuoden 1918 leirijaosta toipumiseen on mennyt 100 vuotta. EI nyt tarvitse aloittaa jakautumista uudelleen kahteen leiriin. Pidetään Suomi pystyssä eikä anneta ääniä kärjistäjille!

    • Pelastetaan-Suomi

      Kaikkien kansallismielisten pitää yhdistyä. Minä toivon, että joskus Perussuomalaiset, Suomi Ensin-liikkeen kannattajat sekä muut isänmaalliset ryhmät voisivat yhdistää voimansa. Esimerkiksi seuraaviin kansanedustajanvaaleihin pitäisi saada nämä puhaltamaan yhteen hiileen. Sillä tavalla asiat saadaan muuttumaan muuttamalla lakeja ja noudattamalla niitä. Suomi ei tarvitse edes näin montaa puoluetta, mitä on nykyään. Äänet kannattaa keskittää muutamalle hyvälle puolueelle. Ainoastaan sillä tavalla saadaan Suomi pelastettua.

    • KylläHatuttaa

      Hyvä laittaa nimet ja numerot muistiin - en todellakaan äänestä sivistymättömiä ääliöitä hoitamaan minulle tärkeitä asioita. Ulkomaalaispolitiikasta päättää Suomen hallitus - ei Vihdin kunnanvaltuusto.

      Suomi pelastetaan työllä ja moraalilla, jotka tuntuvat olevan näille ääliöille aivan vieraita asioita. Äänestän ihmistä joka tekee sen mitä lupaa, eli en missään tapauksessa Kepun tai PS:n pettureita. He ovat vastuussa nykyisestä hallituksen poltiikasta ja ovat rikkoneet liki jokaisen antamansa vaalilupuaksen.

      Lait koskevat kaikkia - myös luikureita.

    • pelastasuomi

      Kannattaa miettiä tarkkaan ketä äänestää. Moni puolue on ajanut asiat niin pitkälle että jokaisen tulee miettiä onko enää ehdokkaalla väliä, kunhan ehdokas ajaa voimakkaasti politiikkaa joka on viimeinen keino pelastaa yhteiskuntamme https://www.youtube.com/watch?v=Tl5kIoM3CmI

    • Onnittelut_vihtiläisille

      ryssitte tämän.

    • Eräsnimimerkki

      "Ei valittu" :D Taas nähtiin ero suoli24-hörhöjen ja oikean kansan välillä :)

    • Kellarinkunkku

      Missäs tämä Huuhtanen on töissä vai onko työtön?

      • 6788

        Entäs sinä?


    • Nuijala
    • PanuFani

      Panu Huuhtanen olet idoli, oot Vihdin MacGyver. Panu auttaa.

    • sammaltaja

      Kyllä Panusta tulee kunnanvaltuuston edustaja ja kansanedustaja. PANU on kova jäpä ja niin se täytyykin olla koska toi kokoomuksen HYVÄ VELI(VAPAAMUURARIT)sumlii kierolla tavalla omilleveli veljelle YHDEISKUNNAN YHTEISIÄ VAROJA asemansa ja loosiensa kohottamiseksi. Johan ne vannookin että on annettava veljelle hyvällä tai pahalla ELI ROSVOAMALLA JA KIEROILEMALLA YHTEINKUNNAN VAROJA. siitä saa kuntalainen kärsiä tosissaan,kuten jos menet vanhuksille ruokaa halpaa RUOKAA hakemaan jo rehtori sopinut(EI PYYNÖISTÄ HUOLIMATTA PYSTYNYT SERLVITYSTÄ ANTAMAAN)HYVÄ VELI PATEN KANSSA RAHASTUKSEN ja oma rehtorin kätyri patelle valmiiksi maksumääräyksen kirjoitti (TODISTE ON)eli kun kunnalta tämä KOKOOMUKSEN roistokerho ryövää vanhuksien sairaan hoidon ja auttamisen niin vielä limanuljaskat estää senkin auttamisen! PANU HUUHTANEN HOITAMAAN ASIOITA EI PERSEILEMÄÄN HYVÄ VELI PASKOISSA. Pauli.j.pekkarinen

    • Haravointi

      Juu. 🤕💩

    • ViherVasuriKommarit

      Suvakit haluaa nuoleskella matujen persieitä ja alistua niiden komentoon! Ei yhtään haittaa jos tulee Suomeen uskonnon vaihto!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3319
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      562
      3150
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      39
      2634
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2042
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      311
      1853
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1835
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1745
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      127
      1407
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1251
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1238
    Aihe