Ottaako kunta vastuun jos

HtelvetinTollotinfoaa

Vesiverkostoon onkin päässyt bakteereita jotka aiheuttavat sairastumisia. Tälläkö pelkällä mututuntumalla asia kuitataan,eikä oteta näytteitä vedestä ja sen perusteella mitä tutkimikset sanovat vasta ns luvataan että on sellaisenaan juomakelpoista.

Kopio kunnan tiedotteesta joka on vajavainen.


Tieto 12.12.2016 klo 19:53

Vikaa on nyt päästy korjaamaan ja tavoitteena on saada se korjattua tämän illan aikana. Kun vika on korjattu, niin suosittelemme juomaveden keittämistä huomiseen asti, jolloin tiedotamme asiasta lisää. Vettä voi käyttää pesuvetenä, kunhan välttää veden joutumista suuhun. Tämä ohjeistus koskee Kirkonkylän aluetta.

Vesijohdossa on tilanteen korjautumisen jälkeen ilmaa ja vettä tulee vaihtelevalla paineella. Tämä korjaantuu vettä juoksuttamalla eri hanoista.

10

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vesilahtelainen

      "Ottaako kunta vastuun jos vesiverkostoon onkin päässyt bakteereita jotka aiheuttavat sairastumisia. Tälläkö pelkällä mututuntumalla asia kuitataan,eikä oteta näytteitä vedestä ja sen perusteella mitä tutkimikset sanovat vasta ns luvataan että on sellaisenaan juomakelpoista. "

      Mistä päättelet, että kunta EI OTTAISI NÄYTTEITÄ vedestä varmistaakseen, että se on kunnollista? Kunta suosittelee keittämään juoma- ja ruoanvalmistusveden ja itse ainakin aion tehdä niin. En myöskään käytä hanavettä toistaiseksi hampaiden pesuun. Enkä hengittele sitä voimakkaasti suihkussa käydessäni.

      Kunhan ollaan varovaisia, niin hyvin tästä selvitään. Vesilahden kunta (työntekijät siis) on toiminut asian hoitamisessa (tiedottaminen, vedenjakelu, korjaamisen nopeus) erinomaisesti ja iso kiitos heille siitä!

    • llööö

      http://www.vesilahti.fi/?x18668=2661304

      "Kehotus veden keittämisestä voimassa ke 14.12. klo 12 saakka, jolloin saamme tulokset vesinäytteistä."
      "Aamupäivän aikana vedestä otetaan näytteet ja ne viedään tutkittavaksi. "

      __LAINAUS ALKAA__

      12.12.2016

      Tieto 13.12.2016 klo 10:09
      Vedenkeittokehotus on huomiseen klo 14 asti. Vedenjakelu järjestetään tänään paloaseman takana klo 12-14 ja 17-19 asukkaiden omiin astioihin.

      Tieto 13.12.2016 klo 9:00

      Kehotus veden keittämisestä voimassa ke 14.12. klo 12 saakka, jolloin saamme tulokset vesinäytteistä. Vettä tulee keittää vähintään 5 minuuttia. (muokattu 9:45, kyseessä viranomaisen tekemä kehotus)

      Tieto 13.12.2016 klo 8:48

      Tarkennus vedenkeittokehotukseen, että vettä on hyvä keittää n. 5 min. Vesiverkoston näytteet otetaan tänään aamupäivällä ja niiden tuloksista ilmoitetaan heti kun ne saadaan. Verkoston vesi saattaa olla paineenvaihtelun vuoksi sameaa. Vettä juoksutetaan linjojen päistä, jotta vesi kirkastuu, mutta myös kiinteistöillä kannattaa juoksuttaa vettä. Kunnassa on tehty jo aiemmin päätös että tällaisissa tilanteissa vettä korvataan seuraavassa laskutuksessa 1m3 vettä ja jätevettä.

      Tieto 13.12.2016 klo 08:15

      Vika on saatu korjattua. Ohjeistus veden käytön suhteen Kirkonkylän alueella on ennallaan, joten veden keittämistä suositellaan edelleen.
      Aamupäivän aikana vedestä otetaan näytteet ja ne viedään tutkittavaksi. Tilannetiedottaminen jatkuu.
      __LAINAUS LOPPUU__

    • kunnanpamppu

      Jos asia mietityttää edelleen, niin ilmoitan tässä nyt julkisesti että kunta kantaa täyden vastuun vesijohtovedestä. Muita kysymyksiä?

    • Ittuuntunutveronmaksaja

      No niin jos saan esittää yhden kysymyksen. MIksi kunta on vaitonainen siitä paljonko kustannusarvio on jo mennyt pelkästään yli monttuvaiheessa kirjastontekeleen työmaalla. Kunnanpamppu syö ja juo veronmaksajien rahoilla ja kuvittelee että saa palkkansa myös kunnankirstusta samoin kuin typerien rakennusprojektien kulut , vaikka ne maksaa ne työtätekevät veronmaksajat jotka ei sulata näitä AHAAelämys rakennelmia joita vielä maksetaan kauan.

    • kunnanpamppu

      Kustannusarvion ylimeno on noudattanut vuoden 2016 ylimenoindeksiä, oikeastaan vain muutaman prosentin yli sen. Pysyen kuitenkin marginaalissa. Muita kysymyksiä?

    • Kannattaamuuttaapois

      Kerroppa kunnanpamppu ne henkilot jotka äänesti puolesta eikä vastaan tätä rahanreikää kuramontussa,tietää nääs seuraavissa vaaleissa ketä ei kannata äänestää. Uskaltaako ne itse tulla esiin vai ovatko takinkääntäjiä.

    • kunnanpamppu

      Äänestyksissä noudatamme vaalisalaisuutta. Voit henkilökohtaisesti kysyä hallituksen jäseniltä jos kertovat kannan jota ovat äänestäneet. Muita kysymyksiä?

      • ghfdsghjdsahjd

        Ei tuommoista vaalisalaisuutta olekaan. Nyt nimet pöytään, vai eikö puolesta äänestäjät kehtaa ilmoittautua julkisesti. Jos asia on niin häpeällinen, niin onko tässä ymmärrettävissä, että antoivat äänensä hankkeelle, johon eivät itsekään usko.


    • oma.kaivo

      Onneksi vesi on kohta niin kallista, että vain rikkaimmat juovat vesijohtovettä.

    • Tajuaasenlapsikin

      Kuramontun käyntikortti ei valmistu koskaan,koska rakentaja ei uskalla laittaa kantta umpeen ontelolaatoilla koska kevättulvien aikaan se monttu taas tulvii ja siitä syyt saa niskoilleen rakentaja jonka taru loppuisi siihen . paskan möivät sanoisin näin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5750
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3637
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      221
      1836
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1752
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1202
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      278
      929
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe