Ateisti ei käsitä Jumalaa

Jumala.On

Eikä ateistia voi siitä tosiaankaan syyttää. Ei kukaan teistikään käsitä Jumalaa. Jumala on ihmiselle käsittämätön, toimiva ja olemassaoleva voima.

Suuri käsittämätön, josta me saamme tietoa ja tuntea hänen läsnäolonsa, on meille siis käsittämättömänä aina toinen, muu kuin me. Toisaalta käsittämättömänäkin Jumala on meille tuttu. Voimme tuntea hänet. Ainakin voimme ensin yrittää tutustua. Hyvä tuttavuus alkaa ystävällisyydellä ja kunnianosoituksella, ei ateistien suosimilla tavoilla.

Ei Jumala väkisin sinun sieluasi ohjaa ja johda, koska sinullakin on vapaus. Voit vapaasti valita kääntää Jumalalle selkäsi, lähteä Jumalasta pois, Vastustajan leiriin. Voit valita vastustajan tietoisenakin, Saatanan palvelijoille käy kuitenkin köpelösti lopussa.

Nimittäin kukaan ei ole Jumalaa vahvempi.

Jumalan voima on lopulta ratkaiseva sinunkin sielusi kohtalon. Jumala olkoon teidän kanssanne ja siunatkoon teitä!

24

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jumala.On

      Jumalani saattakoon kristityt pois vihastaan ja uhkaiästään. Jumalani ei ole Jeesus, ja Jumalia on monia.

      Kristityt kirjoittajat: rauhoittukaa, älkää sotiko ja solvatko! Hankkikaa harrastus, menkää ulos - nuuskikaa ennemmin ilmaa.

    • a-----a

      Mielikuvitusolennoille voi antaa sellaisia ominaisuuksia kuin mielikuvitus antaa myöten. Sinä annoit omalle mielikuvitusolennollesi ominaisuuden käsittämätön.

      Ei tuollainen hölynpöly kenestäkään uskovaista tee.

    • viratonjumaluus

      Kristittyjen jumala on voimaton ja viraton. Jopa pyörätuoliin sidottu ja liikuntakyvytön Hawking on selättänyt kristittyjen jumalan.

    • No kun en näillä nykyisillä todistella koskaan tule uskovaiseksi, niin mitä sielulleni sitten käy, siis jollekin minkä olemassa oloon en näiden todisteiden myöskään usko.
      Miksi minun ylipäänsä pitäisi ruveta uskomaan Jumalaan.

    • "Ateisti ei käsitä Jumalaa "

      käsität siis itse jumalan?

      aika ihkua, sanoisin... pilleri-ihkua jopa.

    • moosesaatami

      "Ateisti ei käsitä Jumalaa"

      Kyl vaan käsitän oikein hyvin. Sehän on Mooseksen keksintö. Mooseskaan ei ollut paikalla, kun maailmankaikkeus sai alkunsa, mutta sepitteellisesti hän sinne osasi itsensä Aatamin rooliin asettaa. Hänen juttujensa takia yleisestä paskanpuhumisesta tuli muotia.

    • vm41

      Olen USKOMATON ihminen !!!!!!!

    • Gal1leo

      Asiat voi käsittää monella eri tavalla. Minun ja sillä väärällä.

      • Kuten Avaaja viisaasti sanoo "Jumalia on monia" ja vaikenee, eikä tuoksuttele


      • Jumala.On.Yksi
        KysymysPalstanAteille kirjoitti:

        Kuten Avaaja viisaasti sanoo "Jumalia on monia" ja vaikenee, eikä tuoksuttele

        Avaaja ei ole mitään sellaista sanonut, vaan sinä kavereinesi, varkaat valehtelijat ja muut jumalattomat.


      • JumaIa.On

        Äläpäs hauku minua varkaaksi, typerä lesta. ÄLäkä varsinkaan korjaa sanomisiani!


      • varastit.taas.nikkini
        JumaIa.On kirjoitti:

        Äläpäs hauku minua varkaaksi, typerä lesta. ÄLäkä varsinkaan korjaa sanomisiani!

        Sinä nikkivaras käyt taas niin täysillä että taitaa olla kohta katkon paikka.

        Hoitoa saa terveyskeskuksesta hakemalla. Sinä tarvitset sitä. Hoida pääsi kuntoon ja tule sitten paremmalla mielellä joskus takaisin.


    • Ateisti ei voi käsittää Jumalaa ,koska hänellä ei ole sitä Henkeä ,jonka Jumala on uskovalle antanut lahjana.
      Siis aivan hyöytöntä kahden porukan täällä väitellä .
      Sen kuitenkin uskon ,että Jumala antaa kaikille ihmisille sellaisen pohdinta ajan ja kuin vetää ihmistä luokseen ja antaa mahdollisuuden .
      Ateisteille vielä tiedoksi ,jos teille mieleen nousee kysymyksiä Jumalasta ja ihan pohditte niin ne kysymykset on saattanut lähettää itse Jumala.
      Moni ihminen ajattelee ,että jokainen ajatus päässäni on varmasti minun ikioma ,mutta sanon ihan suoraan ,että olette aivan varmasti väärässä.Siellä on taivaallisia viestejä ,mutta on sitten myös sen perkeleen lähettämiä esim mielisairaaloissa ne ,jotka sanovat ,että kuulivat käskyjä päässään ,että tapa ..tapa ..tapa.
      Näin nämä systeemit menee.

      • aasitkinmän

        Noita käskyjä kuulivat entiset juutalaispapit amalekilaisia kohtaan.


    • Muistetaanpa taas se tosiasia että kukaan ei koskaan ole missään tuonut esiin yhtään todistetta ainoastakaan riihitontusta, jumaluudesta tai yksisarvisesta. Ovat siis mitä todennäköisimmin mielikuvitusolentoja.

    • Kyllähän jumalan käsittäminen on mahdolista. Ateistille jopa mahdollisempaa kuin uskovalle.

      Jumalahan on tietenkin ihmisen (yleensä tiedostamattaan) itselleen luoma mielikuvitusolento, jonka kuvitellut ominaisuudet riippuvat henkilön lähipiirin uskomuksista, kuitenkin siten että henkilön itsensä arvot ja oletukset antavat sille omat erityispiirteensä.

    • dhj9

      Uskovainen ei käsitä että jumalaa ei ole että se on vain mielikuvituksen tuotetta. Mutta ei sitä voi ainakaan ihan kokonaan uskovaisen omaksi syyksi pistää, vaan toisten uskovaisten, jotka aivopesevät, manipuloivat oman voiton pyynnissään ja vallanhimossaan valheillaan lapset pienestä pitäen uskomaan jumalvalheeseen.

    • kiihkoagnostikko

      Tässä on kyse samasta asiasta josta kerrotaan sadussa keisarin uusista vaatteista.
      Toiset sen tajuavat ja toiset eivät. Toiset uskovat mieluummin kivaan satuun kuin alastomaan totuuteen.

      Mutta nakupelle on nakupelle, vaikka kuinka verhoaisi itsensä näkymättömillä mielikuvitusasioilla.

    • trivia

      "Ateisti ei käsitä Jumalaa ".
      "Ateisti ei voi käsittää Jumalaa ,koska hänellä ei ole sitä Henkeä ,jonka Jumala on uskovalle antanut lahjana."

      Aloitus tarkoittanee Jeesus nimistä jumalaa. Sen ominaisuudet on kenen tahansa raamatusta luettavissa.
      Miksiköhän Jeesus ei anna uskoa myöskään muu-uskovaisille ja joita on paljon enemmän kuin kristittyjä. Mikähän jippo Jeesuksella on pihdata uskoa? aatelkaapa tätä.

      Mikä on raamatun Jeesus jumala?
      Se on puhdas materiaton ja siten näkymätön henki. Se on myös ihka tavallinen ihminen joka kipaisi ajanlaskun alun paikkeilla panemassa tiineeksi oman äitinsä voidakseen syntyä ihmisenä. Jeesus on kaikkitietävä ja kaikkivoipa ja läsnä jokaisessa materiahippusessa. Jeesus jakaa tietoisesti ihmiset kahtia. Yksille kertoo olemisestaan, toisille näyttää pitkät. Jeesus-jumala on puoluejumala joka hyväksyy vain mieleisiään. Jeesus jumala tukee rikkaita ja pitää köyhät köyhinä. Jeesus jumala siunaa kristittyjen sota-aseet ja sotilaat. Jeesus jumala on rauhanruhtinas.
      Mikä siis Jeesus jumala on? Pirukaan ei ota siitä selvää.


      Jos ei tämä riitä otetaan lisää.
      Jahve on raamatussa oma jumalansa, heprealaisen kansanryhmän erikoisjumala. Kristillinen teologia pitää Jeesusta Jahvena sen kaikkine kauheuksineen ja ihmisoikeuksien polkemisineen. Jeesuksessa on siten kahden uskonnon jumaluus.
      Jos tämäkään ei riitä niin Jeesus uskoo manalaan. Hän jopa on UT:n mukaan käynyt siellä.

      Jos tämäkään ei riitä, lisää tulee. Jeesus jumala on maailmanhistorian suurin valehtelija. Hän valehtelee biologiasta, aurinkokunnan synnystä, yleenä kaikesta tieteestä. Tiede kehittyy, Jeesus jumala nököttää antiikin tietouden poteroissa.

      Jos tämäkään ei riitä otetaan pahin mitä olla voi. Pahin rikos, rikos ihmiskuntaa vastaan ja jonka se on väittänyt tekevänsä. Jeesus aikoo taivaallisen armeijan avulla tuhota elämän maan päältä. Hänet tulisi etsintäkuuluttaa aikeesta suorittaa historian suurimman terroriteon. Ilmeisesti Jeesusjumala piilottelee sen takia ettei joutuisi Haagin sotarikostuomioistuimeen vastaamaan terroritekonsa suunnittelusta.

      Jos tämäkään ei riitä. Lisää tietoa Jeesusjumalan olemuksesta löytyy sekä käytännöstä että raamatusta ja teologiasta. Kyllä hän on tunnettu - tunnettu rikollinen. Häntä vain ei saada kiini tuomiolle rikoksistaan, mm. yksilömurhista (lähde: Apostolien teot)

      • SelvyysJumalalta

        "Mikä siis Jeesus jumala on? Pirukaan ei ota siitä selvää."

        Piru onkin ihan saatanan huono menetelmä sen selville saamiseen.

        Katsos kun Piru ei ole Jumala. Ja Piru kaiken lisäksi valehtelee Jumalasta, onhan Piru Totuuden vastakohta. Jumalan vastustaja on totuuden vastainen.

        Tietenkin Piru väittää, koska valehtelee, että se mitä se sanoo ja ajattelee on totuus. Mutta Jumala yksin on totuus.

        * * *

        Vaihda tuo kirjoituksesi sisältämä Pirulta saatu menetelmä Jumalan antamaan, sen saat Jumalalta pyytämällä, niin koko homma valkenee sinullekin. Nythän sinä olet vain ihan sekaisin. Ei noissa sinun horinoissa ole päätä eikä häntää. Pyydä Jumalalta ymmärrystä itsellesi, niin hän antaa sitä sinulle, mutta sinun pitää olla hereillä ja valpas, jotta tajuat ottaa sen vastaan. Totuuden tuosta kaikesta mitä mielessäsi pyörittelet. Kaikki kirjoittamasi on muuten hölynpölyä. Kokonaisuutena ottaen sillä lailla.


    • pitäkäätunkkinne

      Ei pitäisi uskovaisen napaa liikuttaa, jos joku ei ole kiinnostunut heidän jumalista. Taitavat olla epävarmoja omasta uskostaan, kun pitää horista tästä aiheesta. Saatananpalvojiksi nimittelevät, jos ei lue tuulipukusopulien ohjekirjaa eli raamattua. Tässähän tuli koko uskonnon olemus esille eli kiristys. Helvetillä pelotellaan, jos ei liity lammaslaumaan.

    • trivia

      Jos aikaisemmin sanomani ei riitä otettakoon lisää.
      Kristilliset teologit sanovat, että uskoon ei voi tulla muuten kuin heidän jumalansa kutsusta.
      Palstalla joku uskis väitti että ihmisen tulisi määrätä jumalansa antamaan heille uskon.
      Kristinusko on juuri tällaista. Kaikkeen on kaksi vaihtoehtoa.

      Miten maan matonen voi määrätä kaikkivaltiasta mitenkään. Uskis ja teologia sanoo ettei kukaan voi tietää yliherran aivoituksia. Hän kuulema tekee tahtonsa mukaan.

      Sitäpaitsi teologia sanoo että raamatussa on kaikki tieto jumalasta. Sen tiedon takana on todella valtavasti karmeuksia, ihmisoikeuksien loukkaamista, murhia, tappoja, kidutusta ja sellaista. Sitä tietoa ei sieltä saa pois - siksi ihmiset hylkäävät kristillisen jumalan maailmanhistorian suurimpana julmurina.
      Nettieroamisten kautta kymmenessä vuodessa kirkosta on lähtenyt yli 500 000 jäsentä eikä monikaan ole mennyt toiseen uskontoon.

    • Jumala.On.Yksi

      Avaaja ei ole mitään sanonut, vaan puhuu tyhjää eikä sano mitään, varkaat valehtelijat ja muut evankelisiat vaikenevat kunniiltä tivataan VASTAUKSIA..............

    • ValhettaOletteTäynnä

      HUMPUUKI ON

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      95
      4121
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      12
      2142
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1668
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      153
      1534
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      317
      1498
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      8
      1401
    7. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      20
      1303
    8. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      127
      1290
    9. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1259
    10. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      45
      1107
    Aihe