ROISTO-SIPILÄ ON AHNEUDEN PERIKUVA!

regulator

Suomessa ei ole koskaan aiemmin ollut yhtä ahnetta ja vain omia etujaan ajavaa pääministeriä kuin Juha Sipilä.

Kaikessa Roisto-Sipilä asettaa omat etunsa kaiken muun edelle. Sukulaisille järjestellään diilejä verovaroista ja itse kierretään veroja. Poliisikin on kuulustellut Sipilää sisäpiirikauppojen tiimoilta.

Täytyy kyllä myöntää, että Sipilä on juuri oikeassa puolueessa. Kepussahan on meriitti, jos on rikosrekisteri. Se on monasti pätevöittänyt mm. ministeriksi.

Sipilän pääarvot ovat ahneus, heikompien sortaminen ja rikkaiden suosiminen.

226

1864

  Vastaukset

  • Säälittävä pipertäjä koko äijä.

   • Eikös Sipilä saanut vankeustuomion niistä vanhan firmansa jupakoista?


   • Eipä ole avaukseen paljon lisättävää!


   • En oikein osaa kunnioittaa tuomosia persaukisten kateellisten ääliöiden aloituksia.

    Tarinoita koitetaan kehitellä kulloisenkin tilanteen mukaan vaatimattomilla hengenlahjoilla.


   • Kysyvä kirjoitti:

    Eikös Sipilä saanut vankeustuomion niistä vanhan firmansa jupakoista?

    Joo sai tietenki linnatuomion,istu kymmenenvuotta linnassa .Ja kun pääsi pois,suoraan pääministeriksi.Joilaki se onnistuu,vaatii kyllä korvienväliin
    semmosta mitä ei kaikilla ole.

    Vihervasemmiston luusereilla ei se järki riitä kun siihen sakka, että linnaan pääsee..


   • Lestat ja muslimit ovat samanlaisia, vain oma uskonto on oikea ja muille saa valehdella ja riistää vapaasti.


  • Ensin pitää tutkia ... sitten vasta muut toimet ... tarvittaessa. Talvivaara - Terrafamesoppa porisee yhä. Sipilän toimet pääministerinä on selvitettävä ko. firmaryppään osalta.

  • Ei se oikein ahne ole kun se on sijoittanut rahojaankin huonoihin kohteisiin,jotka ei tuota juuri mitään jos vertaa toisiin kohteisiin esim. osakkeisiin mutta tällä tavalla mitä on tehny ei ole sidonnaisuuksia näin kertoi asiantuntija medialle. Joten puhut lööperiä kuten aina.

  • Sipilän toimet eivät kestä päivänvaloa. Lisäksi hänen asenteensa muita suomalaisia kohtaan kuin omaa perhettään ovat räikeässä ristiriidassa keskenään. Omalle perheelleen, suvulleen hän on myötäeläjä jopa monien mielestä kulkee jo lain väärällä puolella. Entäpä kansalaisten oikeudet, köyhien oikeudet, jotka eivät ole sukua tai perhettä. Nämä laittomat maahanmuuttajat ovat rikollisia, jotka pitäisi laittaa vankilaan, eikä syöttää ja juottaa ja antaa lisäksi päivärahaa. Tämä joutilas sakki, joka tänne tunkeutui ovat isolta osaltaan epävakaita persoonia, jotka ovat vaaraksi muille ihmisille..kuinkahan monta naista vielä raiskataan, jopa tapetaan näiden suvakkien suojelemien turvapaikanhakijoiden toimesta. Eräs irakilainen turvapaikanhakija raiskasti uimahallissa kymmenen vuotiaan pojan ulkomailla...ja selitti tekoaan seksin hätätilanteella...voi helvetti, sanon...ja näillekö pitäisi opettaa jotain...paskan marjat.

   • Kautta tuhkikseni olipa hyvin sanottu.


   • ei voisi paremmin sanoa


   • No joo,tuleehan niitä maahantunkeutujia.
    Mutta ei tarpeeksi kaikkien mielestä.

    Vasemmistoanarkisti Suvi Auvvinen viimetalvena suorassa TV lähetyksessö lausui toiveensa julki." RAJAT AUKI JA KAIKKI TERVETULOA SUOMEEN".

    Niin että sopii äänestää vihervasemmistoa, jolloin sen ainaki varmuudella tietää että rajat avataan koko maailman onnenonkijoille.


   • suomi_tuhotaan_nuilla kirjoitti:

    No joo,tuleehan niitä maahantunkeutujia.
    Mutta ei tarpeeksi kaikkien mielestä.

    Vasemmistoanarkisti Suvi Auvvinen viimetalvena suorassa TV lähetyksessö lausui toiveensa julki." RAJAT AUKI JA KAIKKI TERVETULOA SUOMEEN".

    Niin että sopii äänestää vihervasemmistoa, jolloin sen ainaki varmuudella tietää että rajat avataan koko maailman onnenonkijoille.

    Similälle taas tervemenoa pois Suomesta!


  • Ei muuten olekaan yhtä ahnetta pääministeriä vielä nähty mutta on siellä kepussa ahneita muitakin. Paskalaki-Paula tulee heti mieleen.

  • Kulukorvaus poistuu vuonna 2017 arviolta 10 000 työttömältä. Uudistuksella tavoitellaan 47 miljoonan euron vuotuista säästöä. Joka sitten voidaan siirtää Sipilän sukulaisille ja lesta yhteisölle

   • Näin se homma etenee.


   • Mikä kulukorvaus työttömillä sitte mahtaakaan olla ? Kerro se ensin.


   • jääkertomatta kirjoitti:

    Mikä kulukorvaus työttömillä sitte mahtaakaan olla ? Kerro se ensin.

    Kulukorvaus on se 9 euroa/päivä minkä pakkotyöstä saa, etkö tiennyt?


  • Miljonääri Sipilä on pääministerinä kuin sika pellossa.

   • Huutakaa pojat, kyllä se siitä sumenee. Kannattaa muistaa, että Rinne on todistetusti joutunut maksamaan korvauksia kavallettuaan taloyhtiön varoja. Harakka on saanut vankeustuomion rettelöinnistä. Mistä se Sipilä on tuomittu?

    Vituttaako?


   • S24uomlaineN kirjoitti:

    Huutakaa pojat, kyllä se siitä sumenee. Kannattaa muistaa, että Rinne on todistetusti joutunut maksamaan korvauksia kavallettuaan taloyhtiön varoja. Harakka on saanut vankeustuomion rettelöinnistä. Mistä se Sipilä on tuomittu?

    Vituttaako?

    "Mistä se Sipilä on tuomittu? "

    Kusipäisyydestään


  • Sipilä joutui aikoinaan maksamaan korvauksia edesottamuksistaan. Vuonna 2019 Sipilän historia paljastetaan somessa.

  • Rötösherrojen puolue on tämä kepu. Vennamo oli siinä ihan oikeassa. Ja kun jäädään kiinni suhmuroinneista sukulaisten hyväksi syytetään tiedotusvälineitä. Kansa maksaa suhmuroinnin kulut. Jokainen veronmaksaja siis. Myös kepua kannattavat tollot. Vituttaako?

   • totinen valinnan paikka, onko Petos-Antti vai Paska-Harakka parempi puheenjohtaja. Tuomiothan ovat molemmilla, joten taustat ovat siltä osin kunnossa. Petos ja vilppi, se olkoon tunnuksenne.


   • Demarit on minunkin mielestäni aivan paska puolue. Mutta kepu on silti rötösherrojen puolue. Kepulaisilla on outo käsitys että ihmiset ovat jossain kaksipuoluejärjestelmässä jossa kannattaa joko demareita tai kepua. Mutta mitäpä muuta kepulaisilta voi odottaakaan. Maaseudun sisäsiittoisuuden peruja vissiin.


   • Rötös-Kepu kirjoitti:

    Demarit on minunkin mielestäni aivan paska puolue. Mutta kepu on silti rötösherrojen puolue. Kepulaisilla on outo käsitys että ihmiset ovat jossain kaksipuoluejärjestelmässä jossa kannattaa joko demareita tai kepua. Mutta mitäpä muuta kepulaisilta voi odottaakaan. Maaseudun sisäsiittoisuuden peruja vissiin.

    Demarit ovat sentään suurista puolueista jotensakin pitäneet köyhimpien puolta. Persut käänsivät takkiaan heti kun pääsivät Kepun ja kokkareiden kanssa samaan puolueeseen...siihen jäi persujen köyhien puolesta puhumiset kun saivat hallitusvaltaa! En ole koskaan äänestänyt kepuja, kokkareita enkä myöskään persuja. Se, että nuo oikeistopuolueet ovat kaikki nyt hallituksessa on vain merkki siitä että suurin osa suomalaisista on äärimmäisen tyhmiä, joilta olisi hyvä ottaa äänioikeus pois kun sitä oikeutta käyttävät väärin ja silti valittavat että Suomella menee päin helvettiä, kun samat ovat aikoinaan sanoneet että äänestä niin voit silloin asioihin parhaiten vaikuttaa!
    On se nyt helvettiä kun on ollut monta porvarivetoista ja -voittoista hallitusta peräjälkeen niin mitään ei olla opittu mihin se Suomen kansan vie. Se että muistetaan joku sixpack-hallitus, jossa oli vasemmistoliiton ja vihreiden kansanedustajia niin ei muisteta koskaan sitä, että ne lähtivät pois Kataisen hallituksesta. Pääministeri määrää miten hallitus toimii. Persut nauttii hallituksessa olemisesta köyhien ihmisten äänillä eikä Soinilla omatuntokaan kolkuta.
    Sen kansa tulee seuraavissa vaaleissa muistamaan ja Soini toteaa: "kansa on äänestänyt ja pulinat pois" kun nykyisistä eduskunnan hallituspuolueista jokainen puolue häviää kuntavaalit!


  • Sipilä laittaa Suomen kuntoon!
   Emme voi pitää yllä nykyista hyvinvointia myymällä toisillemme kyniä!

   • Ei sekään pidä hyvinvointia yllä, että tuhannen työpaikan kaivosta pidetään yllä maksamalla sille vuodessa 100 miljoonaa tukiaisia.


   • A-Celle kirjoitti:

    Ei sekään pidä hyvinvointia yllä, että tuhannen työpaikan kaivosta pidetään yllä maksamalla sille vuodessa 100 miljoonaa tukiaisia.

    Mutta jospa siitä on taloudellista iloa lapsille (joihin herralla ei ole kytköksiä enää)? Suomessa on hyvä perustaa kaivoksia. Saa raiskata verotta maamme mineraalivarat, ympäristöstä ei tarvitse välittää, ja meidän rahojamme jaellaan vielä heille, sen sijaan, että he maksaisivat toiminnastaan meille. Ei taida edes mustimmassa Afrikassa olla näin sujuvaa korruptiota ja maan raiskausta.


   • A-Celle kirjoitti:

    Ei sekään pidä hyvinvointia yllä, että tuhannen työpaikan kaivosta pidetään yllä maksamalla sille vuodessa 100 miljoonaa tukiaisia.

    Ei se raha kyllä kaikki hukkaan mene, jos sillä työllistetään 1000 työpaikkaa suomalaisille niin kuin mainitsit. Maksavat ne työntekijät myös veroja,millä elätetään kaltaisiasi joutilaita paskanjauhajia.


  • Kerro ihmeessä mitä rikollista Juha on tehnyt jotta kaikki muutkin sen tietää mutta sen me tiedämme,että sossujen puh.johtajia on tuomittu rahanryöstö rikoksista.

   • Roisto-Sipilän sukulainen?


   • Kannattaahuutaa kirjoitti:

    Roisto-Sipilän sukulainen?

    Onko siinäki mielestäs jotaki rikollista, jos sattuu olemaan Sipilän sukulainen ?


  • Sinähän unohdat täysin Paavo Lipposen. Lipponenhan maksatti yhteiskunnalla jopa kakaroidensa kouluun kuljetukset valtion autolla. Kyllä Sipilä on vielä puhdas pulmunen Lipposeenkin verrattuna.
   Kai muistatte kuinka Lipponen otti käyttöönsä eduskuntatalosta jopa oman työhuoneen, vaikka ei ollut edes eduskunnassakaan enää.
   Lipposen kirjallisen tuotannonkin maksoi yhteiskunta, kun niitä mätettiin kirjastot täyteen, ja loput jaettiin SAK:n toimesta politrukeille lahjuksina. kyllä se oli mitätön määrä, mitä noita kirjakauppojen kautta myydyksi saatiin.
   Kyllähän se vain nyt alkaa näyttämään siltä, että diktatuuria maahamme puuhataa´n sdp:n ja kokoomuksen porukalla.
   Eli niin kuin jenkeissäkin, ettei olisi kuin REPULIT ja Demokraatit.
   Meilläkin SAK/demarit on vain ökyrosvojen perustama työläisten kusetusosasto. Eli Kokoomus ja demukat kuten myöskin viherhörhöt pelaavat samaan pussiin. Nyt tulee kylläkin muutama uusi puolue sekoittamaan pakkaa, ja niistä Väyrysen Paavon puolue tulee keräämään hirmuisen äänisaaliin. Feministipuolue tulee jyrsimään vihreitä kokoomusta ja demareita. vassukkareppanathan pysyvät leirissään ja ämmät vain kietoo kaulaansa suurempaa punakukallista huivia.
   Mutta kuten sanottu, niin kertokaa yksikin sellainen kansanedustaja, joka ei pelais ensin omaan pussiin, sitten puolueen pussiin ja viimeisenä äänestäjien eli kansan pussiiin jos enää mitään jaettavaa jäljelle jää kun ovat nuo ketkut ensin oman osansa rosvonneet yhteisestä pussista. Hakkaraisen Teuvoa ei lasketa tuohon mukaan, hän taitaa ola ainut KANSANEDUSTAJA koko puljusssa.

   Muistelkaapa vain viime hallituskautta, kun oli kaikki punapuolueet ja viherhörhötkin hallituksessa, niin silloinhan sitä vasta köyhiltä ja opiskelijoilta rosvottiinkin, ja rikkaille annettiin, sekä rahojamme lahjoitettiin miljardi tolkulla Kreikkaa, ym. muualle. Demari Liikanenkin tyhjäs Suomen pankista miljardeja jonnekkin mistä niitä ei takaisin saada koskaan. Mietttikää vähän, mitä meno oli silloinkin, ennen kuin kitarisat näkyvissä parutte nykymenoa.
   Puolustamatta mitenkään ketään kepulaiskaan , pitäis asioita osata katsoa puolueettomastikin, eikä aina jonkunväriset lasit silmillä.
   Tuo ministeri Tiilikainen pitäis heittää hiiteen ministeripalliltaan, aivan turhake koko ukko. Tulette vielä näkemään, että ukko hävittää pohjavetemmekin jenkkifirmoille, vaikka kyllä ne on jo muutenkin niille lahjoitettu, demujen ja vassukoidenkin hyväksymisellä, vai oletteko kuulleet niiden edes maininneen asiasta.
   Helkuta vie, annetaan kaikki luonnonrikkaudet ilmaiseksi ulkomaan rosvojen hyödynnettäväksi. Perkele että pohjavetemmekin annetaan muille, ettei saa kohta edes omasta kaivostaan vesilaillista juoda ilman jotain saatanan mafiamaksua...
   Herätkää helvetti, älkääkä horisko mitättömyyksistä.
   Oikeistosossudemukkakin on palkattu noiden ketkujen toimesta tänne palstalle töihin, kuten pystykin, joka tulee vielä huomaamaan kuinka väärässä hän oli Väyrysen puolueen Kannatuksen suhteen. Kapi näköjään pantiin taustalle, ja oikeistodemu pantiin uudeksi sontalikoajaksi palstalle. Kyllä noilla velmuilla on kovaa yritystä tuhota Kepu, mutta minä luulen, etteivät ne onnistu, mutta Paavo Väyrynen onnistuu herättämään jopa nukkuvat antamaan prostestiäänensä. Ilman tuota Väyrysen puoluetta olisi iso osa jättänyt kokonaan äänestämättä.
   Ääni Paavolle on protesti nykymenolle. noin se asia vain tulee oleaan. En minäkään ole mikään Väyrys fani, mutta kerrankin voi vittuilla äänestämällä.

   • Ei sitä kukaan unohda, se van ei kuulu kepuun, eli ei ole tämän palstan juttuja. Eikä Lipposen jutuilla voi kepuleita puolustella kuin sekopäät.

    Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat EU:ta joka meidänkin lait ja talouden ehdot määrää, myös se kepu...


  • Juha Sipilä saattaa olla kaikkien aikojen härskein pääministeri omien etujen ajajana. Tosin Matti Vanhanen ja Esko Aho pääsevät varsin lähelle. Nämä hemmot todistavat, että Suomi ei ole oikeusvaltio.

  • Lapsellista nimittelyä ilman totuuspohjaa. Eiköhän Sipilällä ole jo omasta takaa rahaa ja omaisuuttaa, tuskinpa lisää tarvitsee ahnehtia...sitä vaan taitaa tulla hänellekin lisää ikkunoista ja ovista, vaikka ei koskan tekisi mitään:) Varmaan kyrsii kateellisia, hahhhhhaaaaaaaaaaa.
   Kuulkaas, jos demarit ovat rosvoja laitanaan, niin ei kaikkien muiden tarvitse olla rosvoja, tiesittekö sitä lapsukaiset.
   On olemassa ihan rehellisiäkin ihmisiä, kannattaa vaihtaa puoluetta, niin näkee näitä muitakin kuin demarirosvoja.

  • en ole Sipilän puolueen kannattaja muta joku roti pitää olla ihmisten herjaamisessa. Koettakaas nyt vihanvimmaiset pidätellä leipäreikäänne/näppäimiä jottei tule vallan hulluja puhuttua. Jos Sipilä olisi syyllistynyt johonkin rikokseen niin johan se olisi valtakunnanoikeudessa.

   Yleensä kovasti epäilen poliitikkoja ja sietääkin epäillä. Se että Sipilä tekee päätöksiä hallituksensa kanssa asioista ei vielä tee hänestä rikollista vaikka ette pidäkään hallituksen päätöksistä.

   Olen aika vakuuttunut että Sipilä puhuu totta koska tietää valheesta varmuudella kiinni jäävän. Eikä hän entisenä yritysjohtajana ennenkään ole voinut valheisiin tukeutua toimissaan, yrityselämässä sellaisesta jää aina kiikkiin. Luottamuksen voi menettää vain kerran ja Sipilä tietää sen.

   Jos jollain on jotain varmaa tietoa asiasta vastoin näkemystäni, kertokoon ihmeessä!

   • Rosvo-Roope ja Isontalon-Antti tosi törkeitä tyyppejä, kyllä pitäisi saada tilille tekosistaan. Ai niin, sitten se Karhu-kopla.... nyt pistää jo vihaksi !


  • Onko syntynyt uusi Sipilää pelkäävä aloittajan kaltainen tiltulaji? Ei kai voi olla niin, että Vanhasen lautakasan ”löytäjät” olisi nouseet tuhkasta?

  • Juha Sipilän rikollinen menneisyys ja nykyisyys alkaa tulla esille.

   • voisitko hieman tarkentaa? minulle jäi nämä ilmoittamasi rikokset epäselviksi. Mitä on tehty ja missä ja koska? Koettakaas vimmailijat vähän rauhoittua, ottakaa lääkkeenne ja menkää kiikkustuoliinne odottamaan vaikutusta. Ei lähimmäisiä kohdella tuolla tavoin.


   • Joo, ei lähimmäisiä kohdella kuten sipilä tekee!


  • Sipilän suhde rahaan on perverssi. Hänelle raha on fetissi. Sipilä on tehnyt erilaisilla järjestelyillä lapsistaan rikkaita ja hänellä itsellään on enemmän omaisuutta ja rahaa kuin mitä hän tarvitsee elääkseen mukavan vauraasti loppuelämänsä. Silti hän lykkää ja kiertää veroja vakuutuskuorilla? Miksi hän haluaa lisää, lisää ja lisää rahaa?

   Sipilä on sairastunut patologiseen ahneuteen eikä hän enää tajua, että raha on väline eikä päämäärä. Rahalla saa kaikenlaista mukavaa ja se auttaa nauttimaan elämästä jos sitä ymmärtää käyttää oikein. Raha on hyvä renki mutta huono isäntä. Poliitikkona hän haluaa tehdä Suomesta hyvän maan muille patologisesti ahneisiin, joiden suhde rahaan on perverssi, koska hän kuvittelee että hänen sairas suhtautumisensa rahaan on "normaali".

   Mitä Sipilä hyötyy esimerkiksi veronkierrostaan? Hän aikanaan kuolee rikkaampana. Mitä tavoiteltavaa siinä on?

   • missä siis rikos? sinäkin tekisit samoin jos olisit ollut erittäin hyvin menestynyt yrittäjä joka lopulta sai myytyä yrityksensä ja muutettua elämäntyönsä rahaksi. sitä eivät kaikki yrittäjät onnistu tekemään. Ja sitten kun verot on kaupoista maksettu jää fyrkkaa jolla voi elää vapaana ja riippumattomana. Kun ryhtyy politiikkaan, pitää rahat laittaa jonnekin turvaan estäen kaikki kytkökset ja riippuvuudet jotta ei ryhdytä syyttämään jääviydestä. Kuinka nämä asiat olisi sinun mielestäsi pitänyt hoitaa?

    Itse en yrittäjänä ole ollut näin onnekas vaan kärvistelen mitättömällä palkalla mutta en minä Sipilää kadehdi enkä ketään muutakaan. En haluaisi toisin sanoen olla hänen housuissaan hetkeäkään vaan tyydyn siihen mitä minulla on.

    Pitäkääs pojat vähän tolkkua puheissanne! En yhtään enää ihmettele kuinka Suomessa saattoi 1917 syntyä punakapina kun porukat saadaan tuollaiseen raivoon tyhjästä. Sama voisi tapahtua minä päivänä hyvänsä uudestaan. Aika kammottava ajatus.


   • tuutti33 kirjoitti:

    missä siis rikos? sinäkin tekisit samoin jos olisit ollut erittäin hyvin menestynyt yrittäjä joka lopulta sai myytyä yrityksensä ja muutettua elämäntyönsä rahaksi. sitä eivät kaikki yrittäjät onnistu tekemään. Ja sitten kun verot on kaupoista maksettu jää fyrkkaa jolla voi elää vapaana ja riippumattomana. Kun ryhtyy politiikkaan, pitää rahat laittaa jonnekin turvaan estäen kaikki kytkökset ja riippuvuudet jotta ei ryhdytä syyttämään jääviydestä. Kuinka nämä asiat olisi sinun mielestäsi pitänyt hoitaa?

    Itse en yrittäjänä ole ollut näin onnekas vaan kärvistelen mitättömällä palkalla mutta en minä Sipilää kadehdi enkä ketään muutakaan. En haluaisi toisin sanoen olla hänen housuissaan hetkeäkään vaan tyydyn siihen mitä minulla on.

    Pitäkääs pojat vähän tolkkua puheissanne! En yhtään enää ihmettele kuinka Suomessa saattoi 1917 syntyä punakapina kun porukat saadaan tuollaiseen raivoon tyhjästä. Sama voisi tapahtua minä päivänä hyvänsä uudestaan. Aika kammottava ajatus.

    Asenteesi on jo vanhentunut! Nyt vaaditaan päitä hirteen ja jos minä saan päättää niin meillä heiluu monta politiikkoa lyhtypylväissä heilumassa iltatuulessa...politiikko kuuntelee kovaa kättä ja kuria siinä kuin rakkikoirakin kadulla kun sitä monottaa päähän kun se yrittää purra! Sivistyneisyyttä ei tarvita tälläisessä maassa missä ihminen ei ole paskankaan arvoinen vaan kansan pitää ottaa käyttöön kovat otteet kerran poliisitkin ovat vain herrojen narria ja juoksupoikia...VittuEttäOnPaskaMaaSuomi!!!


   • tuutti33 kirjoitti:

    missä siis rikos? sinäkin tekisit samoin jos olisit ollut erittäin hyvin menestynyt yrittäjä joka lopulta sai myytyä yrityksensä ja muutettua elämäntyönsä rahaksi. sitä eivät kaikki yrittäjät onnistu tekemään. Ja sitten kun verot on kaupoista maksettu jää fyrkkaa jolla voi elää vapaana ja riippumattomana. Kun ryhtyy politiikkaan, pitää rahat laittaa jonnekin turvaan estäen kaikki kytkökset ja riippuvuudet jotta ei ryhdytä syyttämään jääviydestä. Kuinka nämä asiat olisi sinun mielestäsi pitänyt hoitaa?

    Itse en yrittäjänä ole ollut näin onnekas vaan kärvistelen mitättömällä palkalla mutta en minä Sipilää kadehdi enkä ketään muutakaan. En haluaisi toisin sanoen olla hänen housuissaan hetkeäkään vaan tyydyn siihen mitä minulla on.

    Pitäkääs pojat vähän tolkkua puheissanne! En yhtään enää ihmettele kuinka Suomessa saattoi 1917 syntyä punakapina kun porukat saadaan tuollaiseen raivoon tyhjästä. Sama voisi tapahtua minä päivänä hyvänsä uudestaan. Aika kammottava ajatus.

    En puhunut mitään rikoksesta, vaan moraalista. Laki ei voi olla ainoa moraalin mitta. Sipilän suhde rahaan on perverssi ja siksi moraaliton. Hän kiertää veroja lakien porsaanreikiä hyväksikäyttäen vain koska hän voi. Hänen ei tarvitse ikinä käyttää rahoja jotka hän onnistuu veronkierrolla hankkimaan. Hän haalii lisää vain koska voin ja koska hänelle raha on arvo ja päämäärä eikä väline. Rahasta on tullut fetissi.

    Sipilähän ei edelleenkään ole perustuslain vaatimassa ilmoituksessaan kertonut hänen sitoumuksiaan. Hän puhuu epämääräisesti "yksityishenkilöille suunntatuista sijoitustuotteista". Foorumit joilla hän kertoo että ei aktiivisesti vaikuta vakuutuskuorensa sisältöön ovat blogi ja haastattelut, joissa puheista ei joudu juridiseen vastuuseen.

    On kornia, että jokaista patologisen ahneita sijoittajia moittivan motiiviksi leimataan ahneus. Ikään kuin kaikki pitäisivät rahaa fetissinään. Tällaiseen virhearvioon voi päätyä vain jos pitää kaikkia itsensä kaltaisina. Minun ei tarvitse kadehtia Sipilää, koska vaikka minulla ei ole omaisuutta läheskään niin paljon kuin hänellä, olen tavallaan häntä varakkaampi: minulla on tarpeeksi. Siksi minua ihmetyttääkin nämä minua huomattavasti varakkaammat, jotka näkevät vaivaa ja venyttävät moraaliaan vain kuollakseen vähän rikkaampana.

    Minä ymmärrän hyvin, että herättää katkeruutta kun ahneet ahnehtivat pelkästä ahnehtimisen ilosta itselleen lisää varallisuutta ja samalla nämä ahneet (kuten Sipilä) tekevät päätöksiä joilla kurjimpien asemaa kurjistetaan. Ihmisillä on oikeus poliittisiin johtajiin joilla moraali on vahvempi kuin ahneus. Meidän nykyisellä pääministerillä ei ole.


   • SurkeatSuomalaiset kirjoitti:

    Asenteesi on jo vanhentunut! Nyt vaaditaan päitä hirteen ja jos minä saan päättää niin meillä heiluu monta politiikkoa lyhtypylväissä heilumassa iltatuulessa...politiikko kuuntelee kovaa kättä ja kuria siinä kuin rakkikoirakin kadulla kun sitä monottaa päähän kun se yrittää purra! Sivistyneisyyttä ei tarvita tälläisessä maassa missä ihminen ei ole paskankaan arvoinen vaan kansan pitää ottaa käyttöön kovat otteet kerran poliisitkin ovat vain herrojen narria ja juoksupoikia...VittuEttäOnPaskaMaaSuomi!!!

    olet siis venäläinen trolli joka on kateudesta haljeta


   • SurkeatSuomalaiset kirjoitti:

    Asenteesi on jo vanhentunut! Nyt vaaditaan päitä hirteen ja jos minä saan päättää niin meillä heiluu monta politiikkoa lyhtypylväissä heilumassa iltatuulessa...politiikko kuuntelee kovaa kättä ja kuria siinä kuin rakkikoirakin kadulla kun sitä monottaa päähän kun se yrittää purra! Sivistyneisyyttä ei tarvita tälläisessä maassa missä ihminen ei ole paskankaan arvoinen vaan kansan pitää ottaa käyttöön kovat otteet kerran poliisitkin ovat vain herrojen narria ja juoksupoikia...VittuEttäOnPaskaMaaSuomi!!!

    Lammas Suomi on heräämässä siihen painajaiseen mikä ei olekkaan pelkkää unta vaan kylmää faktaa monelle arjessa.

    Olenkin ihmetellyt kun vuosia on tätä kusetusta ollut ja kansaa ei kiinnosta mennä barrikaadeille ja yleislakkoa ei saada millään edes puheeksi asti.

    Ehkä nyt on mitta jo täysi.


  • Sanotaan notta ei ole koskaan näin härskisti ja häpeilemättömästi omia ja pedoklaaninsa etuja ajavaa kyllä ollut.

   Kaiken lisäksi Sipi viellä yrittää vaientaa lehmänkauppojaan tutkivan journalismin ja negatiivisen uutisoinnin itsestään.

   Johan sen näkee nyt jo kuinka esimerkiksi Yle on lopettanut Lestakyrpään kohdistuvan uutisoinnin aivan tykkänään.

   Toivottavasti tuolle kansaa halveeraavalle Lestakyrvälle tarjoillaan kosto raakana ja kuivana kakkoseen...

  • Turhaa siinä nyt on itkeä ja ruikuttaa itseppä olette äänestäneet mulkun päätämään yhteisistä asioista

  • Sipilä on oksettava nilviäinen.

   • joka toista tuolla tavoin mollaa on itse se = vanha viisaus


   • tuutti33 kirjoitti:

    joka toista tuolla tavoin mollaa on itse se = vanha viisaus

    Jaa että Putinin, Hitlerin tai Stalininkin arvostelu kumpuaa vain arvostelijan omasta psykologiasta?


  • EIKÖ? Ainakun on olut kepulainen tai kokoomuslainen pääministeri yhtä ahneita paskoja ovat kaikki olleet, mutta Sipilä on kyllä huippu ton ahneenpaa paskaa ei löygy.

   • Joopahan joo. Demari Lipponen kuskautti virka-autollaan jopa pensakansakin RUOTSINKIELISEEN kouluun. Lipponen rosvos eläkkeetkin taitelulla indeksillä, ja vakuutusyhtiöt oikein kiittivät. Toki Lipponen osasi valehdellla asioita kuten elintarvivirastostakin. Lipposta vitutti kun se kieroili meidät eu:n ja veivät vääryydellä Niinistön kanssa emuun, mutta ei siltikään saanut eu:sta korkeaa virkaa, vaikka kävi vielä viimeisinpänä toivonaan oikein Urpilaisen kanssa takaovesta yrittämässä. Lipponen myöskin käytti eduskunnan tiloja hyväkseen yksityisiin tarkoituksiin, vaikka ne kirjat kylläkin pakolla myytiin yhteiskunnan kirjastoihin ja muihin instansseihin ja loput sitten lunasti SAK/demarimafia lahjuksiksi. Mutta noiden kirjojen tuoton kyllä maksoi yhteiskunta, eihän demarit omiaan ole käyttänyt koskaan.
    Demupellet ja vassukkareppanat vielä marssivat että köyhyys lisääntyisi ja tuloerot kasvaisivat entisestäänkin.
    Niin että kyllähän nuo Sipilän touhut ovat vielä kevyttä kauraa.
    Tokihan asia on niin, että jos oikeissa tutkimuksissa(ei punaylen eikä punamedian huutoäänestyksessä) todetaan, että Sipilä on myöntänyt rahaa HUOM: onhan meillä muuten valtionvarainministerikin, ettei se Sipilä mitään yksin myönnä minnekkään, vaikka Katainen ja Urpilainen antoivatkin HIMASEN horoskooppiin kieroudella rahaa, jolla vain korjattiin Himasen velkaantunutta taloustilannetta.
    Eli jos tilaus on tehty tuonne tehtaalle sillä tarkoituksella, että ei ole eds ollut todellista tarvetta tuolle kuljettimelle, ja vain siksi, että tuo Sipilän lähisuvun omistuksessa oleva firma on saanut rahaa, ja jos vielä tuote on ollut ehkäpä ylihinnoiteltu, niin Sipilä suksikoon takaisin mistä on tullutkin.
    Ketkä konnat tuon Sipilä toivat tuonne ehdolle aivan viime metreillä, että hänestä tuli kepun puheenjohtaja vai ostiko tuo paikkansakin.
    No yhtä kaikki ensin olis puolueettomasti tutkittava ja vasta sitten hutkittava.
    Nyt on näköjään punapaviaani lauma taas oikein vaudissa ja joukolla kirkumassa, mutta ei niitä silloin näy eikä kuulu kun demukat rötöstelee ja varastelee sekä tekee muuta törkeää yhteiskuntaamme ja sen kansalaisia kohtaan. Se olisi vähintäänkin 30 osainen romaanisarja, sellaisia kymmenen senttiä paksuja kirjoja A4 kokoisia jos demurötöksiä alkaisi listaamaan. Demut on valtion virastojen vuokrillakin kusettanut yhteiskuntaa sadoilla miljoonilla. että repikää aluksi tuosta


   • Haluaisin todella lukea tuon sinun kannan. Koska olet aika tavalla perehtynyt vaikka mihin. Mutta huolestuttaa että puhelet täällä mutta et näytä kasvojas kansalle ? Hyvää Joulua kuitenkin koska piristit Jou Jou Jouluani.


  • Rajuja reaktioita oikeuskanslerin ulostuloon: ”Onko Suomi enää oikeusvaltio?”

   Suomella selvästi on toimiva hallitus, mutta onko Suomi enää oikeuvaltio? Näin kommentoi Turun yliopiston oikeustieteen professori Juha Lavapuro oikeuskansleri Jaakko Jonkan haastattelua sunnuntain Helsingin Sanomissa. Oikeuskanslerin mukaan Sipilän hallitus on antanut eduskunnalle poikkeuksellisen paljon lakiesityksiä, joissa on ollut perustuslaillisia ongelmia. Jonkka kertoo tehneensä kaikkensa korjatakseen hallituksen ongelmallisia lakiesityksiä, mutta hänen kantansa on ”tylysti sivuutettu”.

   -Suomella selvästi on toimiva hallitus, mutta onko Suomi enää oikeusvaltio. Onko meillä toimivaa perustuslakia, Lavapuro tviittaa.

   Samaan asiaan ottaan Puheenvuoron blogissaan kantaa johtamisen konsultti Pasi Sillanpää, jonka mukaan Suomessa muutoksia ajetaan politiikassa tällä hetkellä läpi sillä ajatuksella, että sillä ei ole niin paljon väliä, jos jotkut kärsivät, kun vain suurin osa hyötyy.

   –Politiikassamme näyttäytyy tällä hetkellä vahvimman valta, Sillanpää kommentoi uutista.

   –Onneksi meillä kotimainen kuohunta on pysynyt aisoissa. Ehkä politiikan tekijät ovat laskeneet sen varaan, että rauhallisessa maassa ei tapahdu niin suurta kuohuntaa kuin muualla, hän jatkaa.

   Mannerheimin Lastensuojeluliiton johtava asiantuntija Esa Iivonen puolestaan kommentoi oikeuskanslerin haastattelua toteamalla, että lainvalmistelussa on otettu vaarallisia askelia pois oikeusvaltiosta.

   –Ollaan vaarallisella tiellä, kun lainvalmistelussa pyyhitään pöytää perustuslailla. Oikeusvaltiossa perustuslakia ja perustuslaissa turvattuja perusoikeuksia kunnioitetaan, hän kirjoittaa Twitterissä.

   Suosittelen kansalaisia äänestämään nykyistä hallitusta ja puolueita vastaan tulevissa vaaleissa!

   Kansan täytyy näyttää vaaleissa se kansanvoima jota Suomalaisilla on.

   Kansa ei voi vaikuttaa muuten kuin äänestämällä !

   • Vai kansanvoima pitäis näyttää. ja olla äänestämättä nykyisiä hallituspuolueita. hmmm oliskohan tuossakaan mitään järkeä, kun ja jos muistelee miten edellisellä hallituskaudella kusetettiin oikeita työtätekeviä ja köyhiä ym. kurjalistoa.
    Silloinhan oli Hallituksessa demarit, vassukat, viherhörhöt, rkp ja kokoomus sekä kristilliset. Eli miksi silloinkin yhteiskunnan varoja siirrettiin ökyrosvoille ja myöskin miljarditolkulla lahjoitettiin Kreikankin rosvoile, ja myöskin demarit tyhjäs Suomen-Pankin varantoja monta miljardia jonnekin EU:n rosvojen hallintaan.
    Niin ja tuosta kansanvoimasta tulee mieleen savolainen vasemmistolainen kauppa, joka varasti ihmisten säästöt, kun OTK:n säästötilit tyhjensivät ökyrosvoille, jotta niiden aku-ankka-tileilä olleet rahat tulivat turvatuiksi. Eli työläisten ja köyhien kituuttamisella säästetyt varat rosvos tuo punaputiikki, ja kun niä ovat kyselleet, niin aina on luvattu maksaa, ja nykyään kuulemma on asia jo niin vanhentunut, etteivät korviaan lotkauta..
    Saatanan punarosvot, kun valehtelivat vanhuksillekin, ja kehtasivat vielä varastaa niiden pienet säästötkin, että sellaista kansanvoimaako kaipaat jälleen valtaan?
    Kansa muuten lopettaa äänestämisen tyystin, kun se huomaa, että äänestipä mitä puoluetta tahansa, niin aina valtaan tulee samanlaiset ketkurosvot, ja jos ei vielä pahemmatkin.


  • Kääk karmivaa luettavaa!

   Sipilä toimii, kuten klaaninsa pääjehujen kuuluu; järjestää töitä lahkolaisille. Lestadiolaiset ovat perinteisisti yrittelijäitä yrittäjiä, kunnia sille, mutta tämä touhu on mennyt liian pitkälle. Sipilä on sokaistunut rahasta, vallasta ja ahneudesta.

   Juuri rakennusalan yritykset (joita lestadiolaiset paljolti ovat) ovat viimeaikoina rikastuneet. Kuten myös Puusetelli siinä sivussa ja myös Tokmanneja on noussut kuin siniä sateella.

   Mitäs jos kantasuomalaiset alkavat karsastaa näitä lestapaikkoja?

   • Mihin lahkoon Sipilä kuuluu.Ei ainakaan lestadiolasiin,tiedän sen


  • Kyllä sipilä on rehellisesti sanottuna pettymys. Kuvittelin hänen heng. taustasta johtuen toimivan toisin mitä on nähty. Jotain kertoo jo se, että hän laittoi yhdessä illassa 20sähköpostia negatiivistä palautetta ylen tomittajille. Jos siellä ei olis mitään salattavaa ei hän olis sitä tehny. Miksi ei vaan kestä päivänvaloa tää kaikki?

   • minusta kyllä vaikutti että Sipilä kertoi asiansa kaikille. Nyt yritetään nyhjäistä tyhjästä ja koetetaan vetää hänet lokaan, keksien tyhjiä juttuja ja julkituoden oman likaisen mielikuvituksen moskaa.


   • totuusesiin234 kirjoitti:

    minusta kyllä vaikutti että Sipilä kertoi asiansa kaikille. Nyt yritetään nyhjäistä tyhjästä ja koetetaan vetää hänet lokaan, keksien tyhjiä juttuja ja julkituoden oman likaisen mielikuvituksen moskaa.

    Sipilä on paska ihminen ja täysi rikollinen.


  • Sipilä saa kokeneita neeuvoja eräältä kansan raivon kohteena syystäkin olevalta entiseltä nais ympäristöministeriltä, jonka laaja kokemus (takamus) saa Sipilän kuolaamaan.Tämän samaisen naisen takia eduskuntatalon remontin kustannukset nousivat, koska hänen leveä kokemuksensa ei mahtunut ovista muuta kuin sivuttain.

  • –Onneksi meillä kotimainen kuohunta on pysynyt aisoissa. Ehkä politiikan tekijät ovat laskeneet sen varaan, että rauhallisessa maassa ei tapahdu niin suurta kuohuntaa kuin muualla, hän jatkaa.

   Mannerheimin Lastensuojeluliiton johtava asiantuntija Esa Iivonen puolestaan kommentoi oikeuskanslerin haastattelua toteamalla, että lainvalmistelussa on otettu vaarallisia askelia pois oikeusvaltiosta.

   –Ollaan vaarallisella tiellä, kun lainvalmistelussa pyyhitään pöytää perustuslailla. Oikeusvaltiossa perustuslakia ja perustuslaissa turvattuja perusoikeuksia kunnioitetaan, hän kirjoittaa Twitterissä.

   Itse olen jankuttanut jo hyvin kauan sellaisesa asiasta, että poliitikkojen pitäisi oikeasti alkaa kuuntelemaan kansan syviä tuntemuksia,ennenkuin on liian myöhäistä !

   Täällä Suomessa on halpatyöläisiä Virosta jo reippaasti yli satatuhatta, ja määrä kasvaa kokoajan....kokoajan siis vähenee Suomalaisten työpaikat, kun Virolaiset ottavat ne ja tekevät todella paljon edullisemmin ne työt, jotka kuuluisivat olla Suomalaisilla, kiitos tästä kuuluu euroopan unionlle joka sallii erilaiset työmarkkinat euro alueella,joka taas merkitsee sitä että halpatyöläiset vievät tulevaisuudessa kaikki perustyöt..... herätkää tähän!.

   Toisekseen Suomessa pitäisi työ tekijän verotus laskea heti tasan 20% ja bruttopalkka nostetaan 100%, tällöin työläisillä olisi mahdollisuus maksaa itse kaikki menonsa,tarvitsematta mitään tukia !

   Virolaiset halpatyöläiset pois suomesta, ja suomi saa takaisin lähes 120 000 työpaikkaa takaisin!

   Päättäjien pitäisi puuttua oikeisiin asioihin jotka oikeasti parantaisivat tätä Suomalaista yhteiskuntaa !

   Herätkää päättäjät !

   • En kommentoi halpaan työvoimaan. Kommentoin että firmat palkkaa työvoimaa alle Suomen asettamien alimmaispalkkojen. Ja sitten Suomen päättäjät näkee tämän, hyväksyy hiljaisuudessa ehkä saunassa. Koko systeemi perustuu revi rahaa mistä saat ja älä huoli kyllä politiikka aina auttaa.....


  • Hirviö lestu siipilä, miksi kostosi kohdistuu kansalaisiin?? miksi rupesit pääministeriksi , kun sairas viha on sairasta, lestu yhteisössä on paljon sellaista joka ei kestä päivänvaloa?? On sekaantumista lapsiin,lapset jotka ovat lähteneet pois. eivät palaa enään lestadiolaisuuteen. Kyllä sinäkin kuolet vaikka luulet olevasi kuolematon?? Karman kosto tulee lapsillesi, muista??

   • Alkaa olla aika sairasta nuo tekstit. Miksi täytyy keksiä ihmisestä kaikkea pahaa, kun mitään todisteita ja pohjaa ei ole yhdelläkään rääväsuulla esittää.
    Sipilä taitaa olla liian hyvä pääministeriksi?
    Mikä on tämä sivistymätön kansanosa, mikä päivät pitkät haukkuu hallituksen jäseniä, heidän ulkonäköään, keksivät mitä ihmeellisimpiä "rikoksia" heidän tekemäkseen jne.jne.???
    Huumehörhöjäkö, alkkiksiako? avo-tai laitoshoidokkeja? peräkamarinpoikiako?


  • Sipilä ei hyväksy olenkaan jos häntä arvostellaan, hän suuttuu välittömästi jos toimittajat kyselee hänen omaisuudesta, nyt kun vielä tuli tämä ylen skandaali,, Sipilä poltti päreensä oikein kunnola,,,

  • nämä ilkeät kirjoitukset kertovat taas kerran kirjoittajistaan. Pykoanalyytikot nauttivat lukiessaan, ihmisten sairaat persoonallisuudet paistavat kuin valo lampusta.

  • Sipilä ei kestä päivänvaloa, sen takia hän polttaa päreensä, jos ihmisellä ei ole mitään salattavaa ei hän käyttäytyis tuolla tavalla kuin Sipilä käyttäytyy,

  • Sipilä on henkisesti sairas.

  • Sipilän päivät pääministerinä alkavat olla luetut. Hallitus hakee eroa vuoden 2017 alussa.

   • On se tänäpänä ihmeelliistä että "isot" herrat mokaa???? Ihan järjestettyä. Kulisseissa tapahtuu koko ajan. Mutta kun tavalliset ihmiset tarttuu täkyyn niin isot pojat voi nauraa......


  • Sipilän poliittinen ura on nyt ohi. Eikä siitä jää hääppöistä kirjoitettavaa historian lehdille.

  • Kipin kapin lesta rukoushuoneelle Sipilä ja vedä pikku loitsut siellä ja taas on kaikki tekemäsi törkeydet anteeksi annettu.

  • Demukoiden ulvonnalla ei ketään eroteta. Ei vaikka Hesari keräisi kaikki vanhat demlaiset ulisemaan.

  • Ei Jumalan lähettilään tarvitse kuunnella teitä mitättömyyksiä. Hän hallitsee korkeimman luvalla miten tahtoo ja parhaaksi näkee. Vain Jumala voi tuonpuoleisessa häntä ojentaa.

  • Missä kepu Siellä Konna. Sanonta näyttää pitävän paikkansa

   • Tämä oli odotettavissa kun Sipilästä tuli pääministeri


   • Kau--Kes kirjoitti:

    Tämä oli odotettavissa kun Sipilästä tuli pääministeri

    Tässäkin näkee sosialistin kierouden, kun ryöstää minun nimimerkkini !!!
    Olin tuohon aikaan vielä nukkumassa.
    Oikea Kau-Kes


  • Ei ole,yrittää saada suomen velkaantumisen pysähtymään.Ajettelee myös tulevia sukupolvia, jotka joutuvat maksamaan älyvaapaan velkaantumisen.Eihän Sipilä saa itseelleen mitään siitä mitä valtionvaroista säästetään.Halitus ei voi tehdä mitään ,ilman eduskunnan sustumusta.

   • Sinä ee osaa soomen kieltä


  • täällä on näkemäni perusteella pari aika sairasta ihmistä jotka kaksin käsin lapioivat p_skaa pääministerin päälle.

   Mitäs jos annettaisiin hänelle työrauha ja kunnioitettaisiin laillista esivaltaa kuten kuuluu. He hoitavat hommat kuten ovat luvanneet. Itse olemme heidät valinneet vaaleilla. Siis turhat ulinat pois ja katse seuraaviin vaaleihin jos nykymeno ei miellytä.

  • Sipilä on jihadisti, arabiterroristien hyysääjä ja rahoittaja. Sipliä on vangittava ja tuomittava sotarikosista isänmaata vastaan. Jos sota tulee niin nepotisti Sipilän suku teloitetaan. Mitään muuta vaihtoehtoa jihadisteille ei anneta.

   • lisää tuollaisia tekstejä niin itse olet kiipelissä. nyt alkaa jo hipoa laillaisia rajoja ellei jo mennyt yli. Herjaaminen on Suomen lakien mukaan rikos ja olet nyt syyllistynyt itse sellaiseen.


  • On ihmisiä jotka haluavat nähdä meissä kaikissa jotakin hyvää.Sipilä sinullakin on siihen vielä mahdollisuus.

  • No Sipilä on suosinut sukulaisiaan. Jos hän kiistää näyttää tyhmältä kansalle ja no sukulaiset ei välitä koska kyse on rahasta. Näin on nähty jo monta kertaa ja Sipilä suku voi nostaa rahaa suoraan kassasta siis Suomen kansalta. Toivotan koko Sipilän suvulle hyvää Joulua ja rauhallista oloa!

   • Mikä saa sinut ajattelemaan tuollaista? Sensaatiolehdistön parjausko? Ajattele vaihteeksi omilla aivoillasi!


   • hepuli321 kirjoitti:

    Mikä saa sinut ajattelemaan tuollaista? Sensaatiolehdistön parjausko? Ajattele vaihteeksi omilla aivoillasi!

    otatko useinkin sipilältä poskeen?


  • Minusta on vastenmielistä sanoa mitä Suomi on tänään. Korruptiota on ollut ennenkin ja on tätä päivää. Kaikki jotka uskoo toisin voi käyttää ääntänsä ja sanoa missä sitä ei näy. Niin sanotut herrat ja narrit. Kunpa olisi yksi ihminen joka todella voi olla ylitse muiden?

  • Sipilä kuvaa hyvin aikaamme, jossa ahneudesta on tehty hyve. Vastenmielinen tyyppi.

  • Sinä tyhmyyden perikuva, ottaisit ensin selvää veronkierroista, ennenkuin möliset

  • No, ei tuo Ahtisaari ja Halonenkaan paljon parempia ollut. Samanlaisia rahanahnehtijoita molemmat. Niin, ja Koivistokin, sais hävetä, käyttää nyt veteraanien ruokaseteleitä, kun varaa olisi vaikka kaviaariin. Niillekin olisi käyttöä köyhempien veteraanien hyödyksi.

   • Mauno Koivisto on aito rintamaveteraani, joten hän on oikeutettu niihin harvoihin etuihin, joita sotaveteraaneilla on.


  • Riku Aalto/metalliliitto on varastanut miljoonia VVO:n varoja.

  • Sipilä (kepu) on varastanut miljardeja veronmaksajilta.

   • taidat olla ryssän trolli


  • Sipilä koplasi veronmaksajien rahat sukulaisilleen.

  • Pahaa joulua Sipilälle!

  • Helsingin Sanomien haastattelussa Sipilä kertoo olevansa itseensä tyytyväinen. No kukaan muu ei olekaan Sipilään tyytyväinen.

  • Jos minä kavallan asukkaiden varoja tarpeeseen se ei kepuleille kuulu.

   • Oli pikkuisen huolimaton


  • Roisto"Sipilä sntoi nyt sotessa miljatdijoululshjan kansainvälisille terveysalan firmoille, joissa hän "yllättäen" on itse osakkaana.

   • Sipilä osaa kepulipelin...


  • Kepuleille Sipilä on messias. Umpikepuli ei koskaan näe mitään vikaa puolueen rikollisissa, vaikka heidät olisi tuomittu.

   • Puhutko Antti Rinteestä?


   • Petos--Antti kirjoitti:

    Puhutko Antti Rinteestä?

    Ookko sää lukutaidoton vai muuten vaa tyhmä kepujulli ?


  • Kansalaiset ovat nyt vihdoin havahtuneet ja nähneet miljonääri Juha Sipilän todelliset kasvot. Oman edun ajaminen ja muiden tallaaminen ovat Sipilän keskeiset arvot.

  • Sipilän lähtölaskenta kiihtyy...

  • Jos haukut toista henkilöä nimen mainiten, tulee sinun itsekin laittaa nimesi viestiin!
   Muuten se on törkeää puskista huutamista.
   Ei Sipilä tarvitse lisää rahaa, hänellä on sitä tarpeeksi!!
   Sipilä tekee nyt hyvää työtä Suomen puolesta.

   • Roisto-Sipilä on niin ahne, että hänelle ei mikään ole tarpeeksi. Pääministerinäkin tämä miljonääri on keskittynyt omien henkilökohtaisten etujensa ajamiseen.


  • Mitä tapahtuikaan Sipilän firmassa Solitrassa... Ei kestä päivänvaloa...

   • Heh heh. Mehevää tietoa on tulossa...


  • Sipilä ei ole poliittinen kalkkuna, vaan bisnesmies. Ja onkin oikein nyt kokeilla rajoja päätösten suhteen. Välillä itse kukin älähtää, mutta asiat menevät kauhistelun jälkeen eteenpäin.

  • Nykyhallitus on suomen historian huonoin.. Eliitille suunnattomia etuja tavallisen ihmisen elämän kurjistaminen on tämän natsihallituksen aikaansaannostta

  • Sipilä oli häikäilemätön jo bisnesmiehenä.

  • Sipilä joutuu kohta leivättömän pöydän ääreen.

  • Sipilän rötökset paljastetaan ensi vuonna...

  • Minna heitti itsenäisyyspäivänä sormuksen Juhan jalkoihin....

  • Kansa buuaa ja viheltää Roisto-Sipilälle.

  • Miljonäärit Sipilä ja Berner pitävät huolen, että miljonäåreillä on Suomessa jatkossa hyvät olot.

  • Suomesta on hyvää vauhtia tulossa banaanitqsavalta Roisto-Sipilän ansiosta.

  • Nyt on paljastunut, että Bernerin autoihin vaatimat mustat laatikot olisivat Rosvo-Sipilän parhaan kaverin firman valmistamat. Joka päivä paljastuu Sipilästä lisää korruptiota

  • Suomessa ei ole korruptiota, eihän?

   • Sitä ei saa suomessa kutsua korruptioksi, se on nimeltää meillä "vakiintunut toiminta tapa".


   • Turmiola.Tommi kirjoitti:

    Sitä ei saa suomessa kutsua korruptioksi, se on nimeltää meillä "vakiintunut toiminta tapa".

    Siis teillä Venäjällä. Kyllä tiedetään.


  • Tänään on taas paljastunut miten Roisto-Sipilä junaili veronmaksajien rahoilla lastensa omistamalle Chempolis yhtiölle miljoonadiilin.

  • Aloittaja kyllä nyt unohti mm. Mauri Pekkarisen ja monet muut Maalaisliitolaiset valtion kassan suvulleen kuppaajat.

  • Joka päivä vain paljastuu lisää Kempelee Ketkun, Roisto-Sipilän, tekemiä laittomuuksia!

  • Tämä on nähty konkreettisesti tässä Sipilägatessa. Vain oma suu on Rosvo-Sipilää lähellä.

  • Antti Rinteellä taloyhtiön kassa on lähellä.

   • Kiristääkö kondomi korvia?


  • Sipilä ottaa veronmaksajilta rahat ja panee ne omaan taskuunsa.

  • Roisto-Sipilä on psykopaatti narsisti, kuten Annika Saarikko totesi.

  • 1918 takasin.

   • Silloin koittaa aika, jolloin veri punnitaan. Herrat hirteen nostetaan ja perseet tervataan.


  • Sitähän se on.

   Kauankohan kestää kananmunien mädäntyä hyvään heittokuntoon..?
   Tomaatteja ei oikein viitsi mädättää, ne kun ovat mätinä vähän hankalia käsiteltäviä, mutta munat ovat käteviä ja mätinä versioina vaikutusteho on aivan toista luokkaa...

  • Ei väistytä, vaikka tunnetaan mesottin penskoina. Oma vkahan se, jos kauppa24/7 ja asiakas eivät kohtaannu. Reikä ja lääkäri soteutuvat entisestään.

  • Kansa ei ole ansaninnut näin mätää valtionjohtoa.

  • Roisto-Sipilän ura pääministerinä alkaa olla lopussa. Kohta tämä huijari joutuu leivättömän pöydän ääreen.

  • Up

  • Roisia huumorriaa

  • Pitää paikkaansa, näin härskisti ei ole ennen yksikään pääministeri ja hallitus ollut kuppaamassa veronmakajien rahoja, ja polkemassa kansalaisten oikeuksia.

  • Työttömät eivät tule ikinä saamaan työtä. Heidän pitää suoraan tappaa perheensä, lapsensa ja vaimonsa. ja lopuksi itsenä. Muuta työttömille ei Sipilä, Opro j Soini tarjoa. Muslimeita hulluna hyysäävät ja murhaavat oman kansansa. Tässä matutuksen tulos. Suomen talous on romahduspisteessa ja syytä peitellään.

  • valtiojohto harmaalla alueella, voiko tämä olla edes totta?

  • Sipilä on sika.

  • Roisto-Sipilä on käynyt vain päivä päivältä ahneemmaksi pääministerikauden edetessä.

  • Ei ihme, että kansa antaa nyt Sipilälle murska-arviot.

  • Alkaa maa pian poltella Sipilän jalkojen alla jahka virkavalta saa tutkinnan päätökseen ja asia etenee syyttäjälle.

  • Ei ihme, että Kepun kannatus putoaa kuin kivi.

  • Nytkin Roisto-Sipilä matkusti veronmaksajien rahoilla viikoksi Kiinaan edistämään omien ja sukulaistensa firmojen bisneksiä.

   • Roisto-Sipilä on Suomen rikollisin pääministeri ikinä.


  • Sipilä. Ole kerrankin mies....Hae hallituksellesi eroa. Ette nauti kansan luttamusta enää vähäisessäkään määrin.

   • Jos ei eroa vapaaehtoisesti, niin erotetaan...


  • Sipilä kävi äsken Kiinassa edistämässä omia bisneksiään.

  • Petos-Juhan lähtölaskenta kiihtyy....

  • Kiinan reissullakin edisti vain omia bisneksiään.

  • Sipilän kausi pääministerinä lähestyy vauhdilla loppuaan...

  • Kepulistinen rikollisjärjestö.

  • Sipilän hallitus alkaa olla kovin riitainen. Oikeastaan mistään asiasta ei päästä enää yksimielisyyteen. Heikko ex-persujen ryhmä voi myös osaltaan vauhdittaa hallituksen kaatumista.

   • Tämä hallitus ei näe vuoden 2017 joulua. Sote-asiat mm. hiertävät niin paljon, että niihin Sipilän hallitus kompastuu.


  • Syytä nostaa hyvä avaus keulille.

   • Se kannattanee kepulistien huonon muistin ja ymmärryksen vuoksi myös pitää ylhäällä.
    Ehkäpä kepulistikin joskus oppii pysymään totuudessa.


   • Ettei totuus unohdu...


  • Roisto-Sipilällä jää kohta pää vetävän käteen. Hallitus on jo niin eripurainen, että sen kaatuminen tapahtuu ennen tämän vuoden joulua. Uusien vaalien jälkeen muodostetaan sini-punahallitus. Kepu pidetään sen jälkeen ikuisessa oppositiossa. Fa

  • Kärsikää vuokranmaksajat minä ryyppään teidän rahoilla. Se on jokaisen ay-demarin oikeus ja teidän velvollisuus on maksaa riennot.

  • Kernit kiillotukseen kepulit.

  • Sipilän pääministeriaikana tuloerot ovat kasvaneet Suomessa. Rikkaat ovat rikastuneet ja köyhät on tulleet entistä köyhemmiksi. Sipilän politiikka on todella kovaa.

  • Minä vaan panen vierasta. Oma akka saa pysyä kotona.

  • Suomessa ei ole koskaan ollut niin paljon laiskoja kaduille kuseksijoita, ja toisten elätettävinä maleksijoita, turpavärkki vain on suuri, haukkuma automaateilla. kyllä täällä töitä olisi kun vain viitsisivät tehdä. Täällä saiteilla on mukavampi maleksia kun sossu elättää. yäk.

  • Sipilän sikailujen takia köyhät ovat köyhtyneet ja rikkaat ovat saaneet köyhien rahat.

  • Pankkopojalle mietittävää...

  • Ei ihme, että kepun kannatus syöksyy. Kansa on tajunnut minkälainen ketku on pääministerinä.

  • Ansaitsee noston.

  • Ottaako ahne Sipilä tänäkin viikonloppuna kännit?

   • Ei sinuakaan kyllä täysipäisyydestä pääse syyttämään.


   • Kyllä oli aikamoisessa pierussa risteilyllä. Kännissä tai krapulassa oli myös puhetta pitäessään. Kännipäissään syytteli mediaa tuttuun tapaan. Kas kun ei alkanut taas lähetellä satoja tekstiviestejä toimittajille.


  • Ettei totuus vain pääse unohtumaan...

  • Ei siis ihme, että Sipilä on kaikkien aikojen epäwuosituin pääministeri.

  • Sipilä johdattaa puolueen tuhoon tällä pelillä.

  • Keskustan kannatuksen romahdus on paljon Sipilän ahneen toiminnan syytä. Kansa on huomannut, että pääministeri kahmii taskuihinsa valtion varoja.

  • Yksi härskeimmistä tempuista oli, kun Sipilä pakotti valtionyhtiö Fortumin sijoittamaan konkurssikypsään Chempolis-yhtiöön ja pelastamaan sen konkurssilta. Sipilän lapset ovat merkittävin omistaja yhtiössä. Juha Sipilä oli itse lainannut yhtiölle 750000 euroa. Fortuminen sijoituksen ansiosta Juha Sipilä sai rahansa takaisin.

   • Tämä on NIIN totta!


  • Omiin taskuihin Kempeleen ketku kähmii valtion rahoja.

  • Missä Kepu, siellä petos!

  • Sipilä köyhdyttää köyhiä ja rikastuttaa itseään sekä sukulaisiaan.

  • Jarkko Elomummo SAK tietää mitä olla nurkkaan heitetty märkä rukkanen.

  • Väyrysen on aika syrjäyttää Roisto-Sipilä.

  • Tällä hetkellä on juuri mainio esimerkki Roisto-Sipilän ahneudesta: Hän matkusti Koreaan olympialaisiin hupimatkalle yhdessä kopean akkansa kanssa. Matkat lennettiin ykkösluokassa ja Roisto-Sipilä vaati jalkaa polkien majoituksen kaupungin kalleimmassa hotellissa.

  • Rosvo Sipilä on leikannut köyhiltä ja jakanut tukiaisia miljonääreille.
   Tässä rosvohallituksen ohjelma selkokielellä.

   Vaalit tulossa.
   Paavon vaalikiertueella valtaisa suosio.

   Tohtori Väyrynen JOHTAJAKSI.

   Tarvitaan muutos.
   PAAVO puheenjohtajaksi niin muutos tulee.

   Mediapeli ja mustamaalauskampanja todistavat että
   Kepun johto pelkää Paavoa. 
   Eikä ihme.

   Kansa kostaa KEPULLE. 

   Kun Väyrynen ”ryösti” yli 200 kuntaa Vanhaselta kepun johdossa nousi hiukset pystyyn jopa Pekkarisen peruukissa.

   PAAVO on Voittaja. 
   PAAVO voitti YKSIN KEPUN 🤣🤣

   Mitä voi tästä päätellä...

  • Sipilä rikastui valtiota kuppaamalla.

  • Rosvonnut veronmaksajien rahoja kymmeniä miljoonia omiin ja sukulaistensa konkurssikypsiin yrityksiin .

  • Ei ihme, että kepun kannatus on syöksyssä.

  • Seuraavissa vaaleissa alkaa rikollisjärjestö Suomen Keskustan ikuinen oppositiokausi.

   • Säätiö ja lappalaiset kullankaivajat alkaa taas kerätä kampanjointiin valuuttaa.


  • Pientä on silakta meressä verrattuna minun ahneuteeni. Varastan joka vuoksi mm. VVO:n vuokralaisilta miljoonia. Palkkaani nostin itse 65%.
   Työttömille nostan persettäni ja pieraisen.

  • Tänään Juha Sipilä on myöntänyt Suomenmaan kolumnissaan, että hänen hallituskaudellaan sosiaalinen eriarvoisuus on lisääntynyt; köyhät köyhtyvät ja rikkaat rikastuvat. Uusia työpaikkoja syntyy lähinnä matalapalkka-aloille ja Sipilä pakottaa työttömät aktiivimallillaan ottamaan vastaan työtä, joka ei riitä edes oman toimeentulon turvaamiseen.

   Sipilä itse on pääministerinä vaurastunut merkittävästi. Uusia taloja on osteltu Sipoosta ja muualtakin. Auto on vaihtunut huippukalliiseen luxus-merkkiin, ranteeseen on ilmestynyt 20000 euroa maksava kello jne. Oma suu on aina keskustalaisella lähinnä.

  • Sipilän hallituskaudella hänen ja hänen sukulaistensa yhtiöt ovat netonneet satoja miljoonia herran suhmuroinin ansiosta.

  • Eihän tämä herrä kyllä ole oikein rehellisen oloinen.

   • "Kempeleen ketku" on varsin osuva nimi Juha Sipilälle.


  • Miten ihminen voi olla noin ahne kuin Juha Sipilä on?

  • Miksi tehdä töitä, kun voi nostaa VVO:lta miljoonia.

  • Kannattaa muistaa, että hoiva-alan yhtiö Hoivatilat on muun muassa yksi yrityksistä, joiden taustalla on vanhoillislestadiolaisuuden piirissä toimivia henkilöitä...

   Kannattaa muutenkin kunkin tehdä itselleen muistilistaa kaikista sipilistisistä yhtiöistä, jotta pystyy välttämään lestakepulismin tukemista vahingossa.

  • Kohta Roisto-Sipilä on entinen pääministeri. Sen jälkeen hän joutuukin leivättömän pöydän ääreen vastaamaan tekosistaan pääministerinä...

  • Onneksi kenkää tulossa Sipilälle politiikaasta.

  • Roisto-Sipilä viettää pääministeriyden jälkeen loppuelämänsä elinkautista kärsimässä vankilassa.

  • Ansaitsee todella noston....

  • Minä olen Suomen ahnein.

  • Nyt tuo ahne paskiainen on tekemässä viimeistä budjettiaan pääministerinä. Toivottavasti nyt ollaan tarkkana, että Sipilän ja hänen sukulaistensa taskuihin ei ohjaudu enää senttiäkään lisää veronmaksajien rahaa.

  • Nyt tuone ahne paskiainen haluaa potkulain, joka johtaisi mielivaltaisiin irtisanomisiin pienissä työpaikoissa.

  • Risupartaa kiinnostaa vain omien ja sukulaistensa bisneksien edistäminen.

  • Chempolis, Raskone, Terrafame,... Lista on loppumaton.

  • Roisto-Sipilän ahneus kuultiin taas eilen pääministerin haastattelutunnilla, kun käsiteltiin Esperi Caren sotkuja...

  • Viikonloppuna Roisto-Sipilä aukoi päätään Kepun vaaliristeilyllä. Lokaa lensi suuntaan jos toiseen. Todella vastenmielinen tyyppi tuo Roisto-Sipilä.

   • Silminnäkijöiden mukaan Sipilä oli risteilyllä jälleen tukevasti juovuksissa. Ei siis ihme, että suusta tulee mitä sattuu...


  • Sipilä on valehtelija ja opportunisti.

  • Vaalien jälkeen on syytä tehdä valtiontalouden erityistilintarkastus ja selvittää miten paljon verorahoja Sipilä on käärinyt liiveihinsä.

  • Sipilän ahneus ja oman edun tavoittelu näkyi vaalitentissäkin.

  • Sipilä ei muistuta ainoatakaan aikaisemmista pääministereistä, vaain ainoastaan Pekkarista.

  • Paha sai vaaleissa palkkansa. Kepu kärsi veret seisauttaneen vaalitappion.

   • Ei kärsinyt riittävästi


  Ketjusta on poistettu 41 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Loppu tulee

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
   Jämsä
   60
   1293
  2. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

   Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   1285