Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Gesterbyssä ei ajokiellot haittaa

ääääärsyyyyttää

On se kumma, kun Gesterbyn alueella on ajokielto, vain huoltoajo sallittu, niin paikka on täynnä sekä parkkeerattuja autoja että ajavia autoja. Jokainen mahdollinen paikka on nykyään parkkipaikkana. Siwan eteen ajetaan huoletta autoilla, kun ei jakseta kävellä Siwan asiakkaille osoitetuilta autopaikoilta kauppaan. Siwan edessä saattaa olla samanaikaisesti kolmekin autoa tyhjäkäynnillä odottamassa Siwassa asioivia. Lapset ajetaan autoilla päiväkodin oven eteen. Bussipysäkille käveltäessä (oli vuorokauden aika mikä tahansa), joutuu väistelemään useita autoja, jotka viis veisaavat ajokiellosta. Ihmeen paljon on huoltoajoa!

Gesterbyn "tori" on nykyään parkkipaikka, samoin "lämpölaitoksen" edusta, pihat, tien varret jne. Samat autot seisovat päivä- ja jopa viikkotolkulla em. paikoissa.

Onko nyt niin, ettei noista ajokielloista tarvitsekaan enää välittää, vaan ajaa saa minne vaan autolla pääsee ja auton voi lykätä parkkiin minne vaan saa mahtumaan? Poliisit ovat täällä säännöllisiä vieraita, vaan eikö asia kuulu poliiseille, vaan pelkästään parkkipirkoille? Miksei täällä näy parkkipirkkoja? Vai eikö kuulu kenellekään?

Kun tänne muutin reilu 10 vuotta sitten, alue oli _oikeasti_ tyhjä autoista. Oli kiva kävellä kun ei tarvinut joka välissä olla väistämässä autoja.

Nyt joko ajokieltomerkit pois tai sitten asiaan pitää puuttua! Ärsyttää tuo jatkuva autorumba.

16

190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ääääärsyyyyttää

      Anteeksi, viesti tuli kahteen kertaan. Mulle herjasi jotain erroria, eikä ensiksi lähettämäni viesti näkynyt täällä.

    • Hopeahaka1

      Syö pheiskaa ja lopeta se nillittäminen!!

    • meseläinen

      Sinne vaan jonon jatkoksi.

    • VilliLänsi

      Tule joskus Kirkkotallintielle ja katsomaan miten mopoautot seisovat rivissä nokka väärään suuntaan tiellä vaikka on pysäköintimerkki molempiin suuntiin. Jos on juuri kortin saanut eikä osaa liikennemerkit niin miten joku 30-40 vuotias niitä tunsisi? Tästä voi vetää sen johtopäätöksen että sekä autokoulu että kirkkonummen poliisi ovat turhia!

    • Sammaåsikt

      Meillä oli Tolsassa tori, nyt se on parkkipaikka. Huoltoajopaku parkkeerataan keskelle pyörätie/jalkakäytävää. Muuten voisin ymmärtää tämän, mutta kun aseman vieressä on parkkipaikkoja 60:lle autolle. Häiritsee erittäin paljon lähitalojen asukkaita. Ja autojen tyhjäkäyttö on taajamassa kielletty! Sitten sieltä mulkoillaan, että miten sinä siinä kävelet jalkakäytävällä. Joskus tekis mieli kaatua tahallaan ja pikkasen laskuttaa.

    • näkemiinvaan

      Asuin 8 vuotta sitten gangsterbyssä ja kyllä siellä silloin oli autoja täynnä niin teitten reunukset ja parkkipaikat ja kaikki parkkiksiks kelpaavat-yleensä viron rekkerissa olevia autoja.ja toisaalta kyllä tavaroita, vaikka painavia kauppakasseja pitäis saada tuoda autolla oven eteen-kuka niitä jaksaa kilometri kaupalla raahata, oletko aloittaja kenties sellainen yksin elävä joka ostat kaupasta vain kerran viikossa yhden silakan?
      Tosin tavaroiden tuonti ja vien ja parkkipaikaksi valtaaminen tuntikausiksi on eri asioita.

      • ääääärsyyyyttää

        No en kyllä muista, että vielä 8v sitten olisi ihan tällainen rumba ollut, mitä nyt. Mutta muisti voi tehdä tepposet, vuosi vuodelta tämä on pahentunut. Virolaiset ovat vaihtuneet suomalaisiin (ainakin rekkarit).

        Kyllähän painavat tavarat saa ajaa autolla oven eteen, kunhan sitten samantien asiat toimitettuaan tajuaa lähteä pois tieltä omalle parkkipaikalle.

        Silakoita en osta ja kauppakassini kannan sitkeästi parkkipaikalta kotiini, vaikka sitten kahdessa erässä. Mutta lähtiessäni pitempään reissuun, jolloin auto tulee täyteen tavaraa, parkkeeraan kyllä oven eteen, että saan kaiken tarvittavan lastattua autooni viidessä minuutissa, kun en viitsi puolta tuntia juosta edestakaisin painavien kantamusten kanssa. Se on sallittua.

        Mutta että täällä ajellaan minne vaan milloin vaan ja pysäköidään minne vaan.

        Olisi kiva kuulla jonkun asiantuntijan lausunto, onko tämä oikeasti oikein ja tarkoituksenmukaista.


    • Tiketti77

      Me ei silakkaa syödä. Se on köyhien ruokaa. No, soitto parkkipirkoille. Kyllä valtio laputtaa.

      • EiTäälläLaputetaan

        Valtio laputtaa Kirkkonummella ! Hah hah haaaaaaaaaaa Uskotko joulupukkiinkin?


    • happosieni

      kirkko nummel vedetää vaa happo lappui

    • parkken

      Kyllä huoltoajo-kylttiä tulisi ymmärtää ja parkkeerata auto asiankuuluvasti.
      Onko joillain alueilla parkkipaikkoja riittämätön määrä suhteessa autoilijoihin kun ei ihmisillä ole mihin autonsa parkkeerata?
      Masalassa ihmiset näyttävät parkkeeraavan asiallisesti. Ilmeisesti siellä joko riittävästi parkkipaikkoja tai järkeviä kuskeja.
      Toivottavasti tulevaisuudessakin huomioidaan asialliset ja asukkaille riittävät parkkialueet kun sinne rakennetaan paljon uusia koteja.

    • Näinonasia

      Kyllä niitä parkkipaikkoja on aivan riittävästi, mutta kun kunto ei riitä kävelemään sitä viittä metriä.

      • niintietty

        joo, voi tietysti osalla olla viitsimisestä kiinni.
        Mutta suurimmaksi osaksi aika asiallisesti kirkkonummella parkkeeravat, harvemmin täällä näkee ihan hölmöilyä.


    • tuppuskylä

      Kortteli poliisi pittää saada kyrkslättiin, saa kirjottaa sakkova valtion kassaan!

    • SOPIVAMPI

      Mielummin hevospoliisi. Näyttäisi paremmalta. Saisko sen hevosen, jolle Helsinki oli liikaa. Täällähän on muutenkin paljon turkulaisia.

    • nomikäjottei

      Ratsupoliisi oli tyylikäs kyllä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2364
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      53
      2064
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1883
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1658
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1582
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1420
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1402
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe