Aihe

Nyt Loppuu Jumalien Kosto

VedetkinSeisovat

Nyt saa Luvan Loppua Jumalien KOSTO ihmisille, maailmaan, kaiken vielä yli vuosikymmenen ennakkoon lyöminen, KOSTO, ennen kuin oltiin edes horjuttu, huojuttu ja saatu edes mitään vahinko-virheliikettä aikaan. Tämä jatkuva Jumalien Noidan-kehä ja KOSTON-kehä, jossa alusta asti syyttömiin VAAN toikin kaikki tehtiin, kaadettiin.

Herrat, Jumalat täällä ovat KOSTANEET kaiken ennen, jälkeen ja aikana, vaikka emme edes kuuluneet noihin mihinkään asioihin. Ja sitten, kun ihmisten on pakko henkensä pelastamiseksi ja ihmisoikeuksien puolustamiseksi ja kaikkien turvallisuuden tähden, kUN on pakko alkaa ilmoittamaan Herroista itsestään oikeita asioita, niin sen KOvemmin ja liújemmin tulevat Herrat senkin vielä KOSTAMAAN. Ja AINA noilla paikkansapitämättömillä VALEpaskoilla, jotka eivät ole turvallisia, VAAN Vaaroja tulee Turhaan ja tiuhaan. itsekin olen tän 11 vuoden aikana ollut n. 7 vuotta hengenvaarassa, johtuen Herrojen, Jumalien VALEpaskoista, mm. Antikristus-lärväilyt ja hermafrodiitti-ilmiannot (transseksuaali, mies-nainen), vaikka olen koko ikäni ollut normaali hetero-nainen.
Kostakoot Toisillensa ja lopettakoot kokonaan sen Niiden kakaroiden käytön JOKA jumalauta asiaan. EI niitäkään saa käyttää Ketään vastaan. Loppukoot kaikki toi alhainen, vaarallinen ja haitallinen KURJA peli.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Mitä rakastettavin ajatus. Pidä siitä kiinni ja usko siihen. Sinuun ei enää tästälähin pysty minkäänlainen uhka eikä kosto. Olet todellakin vapaa.
   Rakkaus ja rauha on nyt syntynyt jokaiseen sydämmeen

  • itseOvatMitäLuovat

   Kiitos, rakas ihminen! Kyllä riittikin 11 vuoden kosto, vaikka en ollut alkuunkaan edes tehnyt mitään sen arvoista, että olisin ansainnut koston, vainot ja vaaratkin. Silti Herrat yrittävät ja ujuttavatkin noita saakelin kakara-asioita maailmaan, että joku niiden asioiden ja olentojen alle kaatuisi. Kohta on mitta täynnä Jumalia, sillä he ovat viljelleet, kylväneet noita asioita ja olentoja niin paljon yleisesdti nottaen Maailmaan, jota en salli tapahtua kellekään.

   Kyseiset langetukset, vaikka ne hiljempaa ovat yllämme,niin intensiivinen, kavala, katala kaato noita väitettyhä hyväkskäyttöasioita on koko ajan Noiden Valtiaiden ja lastensa halu ja aikeet. Ja hiljempaakin saavat niitä "onnistuneita" kaatoja aikaan. Sitten, kun ihmiset väsyksissä vahingossa kaatuvat, niin olemme olevinaan syyllisiä tai osallisia noihin stnan asioihin. En salli tollaista tai mitään muutakaan haitallista tapahtua ihmisille, koska suurin osa, kuten minä ja ystäväni, olemme vain avuttomat uhrit noille 6 vuoden noiden asioiden kaadoille ja langetuksille.

   Minulle on selvinnyt muutenkin, että alkujaankin noi asiat ovat olleet JUmalien ja Valtiaiden tahallisia kaatoja, absoluuttisen asiaankuulumattomille, syyttömille ihmisille. Kaikki ihmiset siis ovat alkujaan syyttömiä olleet noille asioille. KOhta menee hermot, pinna ja kärsivällisyys Noiden Herrojen VALEIDEN ja langetus-asetusten kanssa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   625
   30418
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   308
   22674
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14134
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11257
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   95
   8356