Sairaalloiset miniät suvussa

paista-aurinkorisukasaan

Veljieni vaimot ovat "hulluja". Ennen heidän tuloa sukuun kaikki oli hyvin. Ihmisillä oli hyvä mieli ja asioista voitiin keskustella ja sopia. Saman tien, kun he liittyivät sukuun alkoi kaikenlainen kissan hännän veto ja pahan puhuminen. Jos tuli jokin kiista- tai pulmatilanne ja se mukamas sovittiin, niin kuitenkin sen jälkeen sai ympäri kyliä kuulla ties mitä pahoja puheita siitä, että he itse ovat hyviä ja me muut ollaan pahoja. Kaikenlaista paskapuhetta on kuulunut lähipiiristä, koska paikkakunta on melko pieni ja suhteiden kautta ollaan loppujen lopuksi samojen ihmisten kanssa tekemississä vaikkakin eri aikaan. Nämä hullut minät eivät ilmeisesti tajua, että heidän paskapuheensa ja juttunsa tulevat aina meidän muiden korviin, jotka paskapuheiden kohteena olemme. Ja jos kuvittelisi, että aikuiselle ihmiselle voisi sanoa, että lopettakaa tuo turha jauhaminen niin tässä tapaukessa se lisäisi vain vettä myllyyn.

Keskusteltuani erään johtavassa asemassa olevan lääkärin kanssa asiasta, sain vastaukseksi, että on paljon henkilöitä, joilta puuttuu diagnoosi. Nämä henkilöt voivat pilata ja mädättää lähipiirissään olevien ihmisten elämää todella pahasti. Ja kyllä vanha sanalasku pitää todella paikkansa, vaikka tässä ei olekaan kysymys verisukulaisista että "suku on pahin". Todellakin. Nämä hullut miniät ovat saaneet sekä omat aviopuolisonsa että osan sisaruksista uskomaan oman tarinansa niin, etteivät he enää osaa kyseenalaistaa sitä vaan leimaavat sitten meidät muut sen mukaan. Ehkä pahinta tässä on se etteivät he ajattele sitä, että iäkkäät vanhemmat kärsivät asiasta, vaikka he kuvittelevat tekevänsä vain kiusan kohteensa elämän hankalaksi. Olisi mukava tietää onko vastaavia tilanteita tai tarinoita muitakin.

4

2955

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mekkk

      Jutusta päätelleen veljesi ovat ihna palokoita kun ei naistaan kuriin saa ja heidän pitäisi itse ajatella niin helpottaa. Itsellä sisar ja veli ja ei paljon tekemisissä olla mutta kun vähän olen juttua kuunnellut niin sisarella jutut ihan eri mailmasta kun normaaleilla henkilöilla ja aika mielikuvitusmailmassa elää ja niin edelleen. Itsella menee tosiesta korvasta sisään ja toisesta uloa ja jätän ihan omaan arvoonsa ja se siitä.

    • anoppipahis

      Tällaisista ihmisistä jotka luovat huonoa energiaa pitää päästä jotenkin erilleen ja olla sellaisten ihmisten kanssa tekemisissä jotka tuovat sitä hyvää energiaa. Kunpa pystyiskin lähettämään miniälleni hyviä energioita....

    • IhmisenLuontoOnSellainen

      Jos tarkkailet ihmisiä työpaikalla ja tuttavapiirissäsi, niin huomaat hyvin pian, että hyvin monilla on yleinen tapa arvostella toisia ihmisiä selän takana. Tietysti on eri asia puhua yleisesti toisen asioista kuin mustamaalata toista selän takana. Ymmärrän, että miniöiden käytös tuntuu ikävältä. Mutta toisaalta etkö sinäkin syyllisty tietyllä tavalla ihan saamaan kuin mitä he tekevät? Sinä arvostelet ja ruodit heitä heidän selän takan. Olisiko reilumpaa ottaa asiat suoraan puheeksi? Ja toiseksi oletko aivan varma, että kaikki mitä joku on sanonut heidän sanoneen, pitää paikkaansa? Jos joku muu on vääristely heidän puheitaan?

      Omassa suvussani on myös tuota ihan samaa käytöstä sillä erotuksella, että se juttujen vääristelijä ja alkuunlaittaja on yleensä oma äitini. Minusta ainoa keino tämmöistä käytöstä vastaan on se, että jättää ne omaan arvoonsa. Tärkeintä on se, että pitää huolta, että itse ei viljele samaa käytöstä ihmissuhteissaan. Ei me voida vaikuttaa mitä muut puhuu ja tekee, mutta me voimme vaikuttaa mitä me itse teemme.

      Juoruavien sukulaisten kanssa voi olla tekemisissä pinnallisella ja asialla tasolla silloin kun olosuhteet sitä vaatii. Mutta heidän kanssaan ei kannata jakaa mitään henkilökohtaisia asioita, joiden levittäminen tuntuu loukkaavalta.

      Ihmisen luonto on sellainen, että se nauttii märehtiä ja juoruilla toisten asioilla. silloin ei tarvitse katsoa omaan elämäänsä ja omia tunteita. Itselläni on jokusia luottoystäviä, joille voin puhua mitä vaan ja tiedän, että asiat eivät leviä.

    • jfjfj

      Onko moraaliton pintaliitoelämä hymyssä suin sitten parempaa, jos vain ei rasita muita arkielämän pienissä asioissa? Saako aiheuttaa isoa vahinkoa taakseen jättäneille ihmisille, jos vain on hyvä supliikki?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      87
      3704
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      583
      3483
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3382
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      52
      2177
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2121
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      319
      1935
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1895
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      157
      1636
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1351
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1332
    Aihe