Aihe

Yksi TÄRKEÄ pointti langetuksiin

VaarallistaHetiTaasKohta

Haluan varoittaa ihmisiä, että vaikka nyt enimmät hyökkäilyt, vaarat ja kaadot ovat vähentyneet, niin silti Herrat Jumalat henkimaailman lastensa kanssa asettavat, kuin piilossa, silti jatkuvia, intensiivistä, koko ajan kiinni-pitämistä, noiden kaatojen, asetusten ja langetusten suhteen. Ja noilla lievemmilläkin kaadoilla, asetuksilla saadaan liikaa kaatumaan ihmisten päälle noita saatanan hyväksäyttö- ja lapsi-asioita, kun Herrat porukoineen, vääntävät ja asettavat tarpeeksi paljon vasemalle, ton langetus-asentonsa.

Pidän huolen, ihmis-ressukat, ettei YKSIKÄÄN Herrojen & kumpp. VALE, VÄÄRYYS tai LANGETUS pääse ENÄÄ edes sala-vaivihkaa asettumaan sinne vasempaan suuntaan, EIKÄ mihinkään suuntaan ENÄÄ kaatumaan ja kaatamaan ihmisiä allensa. Oppikaa tuntemaan ja huomaamaan, että JOS Herrat hiljenmpaakin asettavat kaatojansa tms., niin viheltäkää KOKO peli HETI poikki. KOSKA nyt RIITTÄÄ, kuinka ihmiset maksavat kaiken IKUISESTI Varhais-Keski-ajasta ja Keski-Ajasta lähtien. Täysin TURHAA langetukset ja ne asetukset. Herrat kerjäävät vaan sillä tavalla TURPAANsa, ja itse ovat SItä Mitä luovat, vahingossa EIVÄT kaada, jo täydet 6 vuotta, olin laskenut aikaisemmin väärin. VAAN ovat voineet koska vaan Korjata koko potin ja tilanteet, siivota vaikka raastaen koko homman pois ihmisiltä, aiankin meiltä, jotka emme kuulu tollaiseen asiaan. Ja JOS yHtään tulee Herroilta EDES pieni VALE, epätosiasia minunkaan (ja läheisteni) suhteen, VEDÄN VALTTIkortit ESIIN ja Päydälle PITKÄKSI aikaa. NYT alkaa RIITTÄÄ epätosiasiat!

JA muistakaa, että ei kannata toivoa tai antaa Herrojen mennä edes mihinkään oikeiden rikollisten kimppuun, päälle, KOSKA silläkin lailla Herrat OVAT, ainakin meille, saaneet iHAN yhtä lailla pahan vaarallista, ja enemmänkin oikeastaan kuin niille oikeille rikollisille. Oleme niin paljon kaikki yhteydessä toisiimme, halusimme tai emme, ja se mItä toivot vihamiehellesi tai vaikkapa oikeille tollaisille hyväkskäyttäjä-rikollisille, niin sen saamme niin paljon kaikki muut niskaamme. VAARALLISTA, oIkeasti!

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jeesus Kristus on vastaus kaikkiin ongelmiisi. Kun otat Hänet vastaan omaksi Vapahtajaksesi ja Herraksesi, pääset vapaaksi kaikista ahdistuksistasi, vihasta ja katkeruudesta. Löydät elämällesi tarkoituksen, ilon ja vapauden.

   • EiEnääAikaaEiOikeutta

    Annan Jeesusten yms. olla ihan rauhassa. EN ole pyytämässä ollutkaan muuta Heiltä keltään kuin ETTÄ ottavat POISNOi Pahat Saatana-Jumalat, POIS meistä, meidän sisältä ja luota ja KOKONAAN olemasta. EI ole LIIKAA pyydetty EIKÄ vaadittu, yli vuosikymmenen tällaisen UHRAUKSEN, Saatana-Jumalien TAHDON johdosta. Luulisi Jeesuksille kelpaavan pienempi duuni, kun en ole ystäväni kanssamitenkään ollutkaan ripustautumassa Jeesustenkaan kauloihjin, helmoihin.

    kUN JOS EIVÄT tällaistakaan hommaa, duuniansa halua HOITAA, niin silloin on Heidänkin VALEIDEN langetus selvä, selvä PELI! En anna ENÄÄ Heille (muillekaan Valtiaille) Aikaa, luipaa, Oikeutta, sallimusta jättää tollaisia Saatana-JUmalia OLEMASSAolemaan. meinaan NYT alkaa sitten rummutus, viidakkorummut laulamaan Noista Valtiaista lapsineen (VALEHTELIJOITA hekin).


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   623
   30371
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   305
   22553
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14127
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11230
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   95
   8325