Jumala rakastaa

aluksi-tämä

Silloin kun ihminen ei elä elämäänsä Raamatun Jumalan tarkoittamalla tavalla, niin se johtaa hänet sisäisesti tyhjyyteen, jota yritetään täyttää kaiken aikaa erilaisilla elämyksillä. Elämykset ovat hetkittäisiä tapahtumia, jotka eivät täytä ja tyydytä ihmisen sisintä kuin hetkeksi. Elämys ei poista arkipäivän tyhjyyttä. Vain Raamatun Jumala voi täyttää ihmisen sisimmän, niin että hän saa elämälleen tarkoituksen sekä kykenee olemaan onnellinen ja tyytyväinen.

Ajassamme jotkut ihmiset välttelevät henkistä ja moraalista kasvua. Tällaiset ihmiset ovat hyvin usein sellaisia, joilla on elämässään ateistinen maailmankuva tai sitten he ovat sellaisia jotka kasvavat arvotyhjiössä.

Raamatun sana profetoi (2 Tim luku 3), että lopunaikana ihmiskunnan viimeisinä päivinä ihmiset ovat itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia (kyvyttömiä rakastamaan ja ottamaan vastuuta), epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia.

Raamattu sanoo lopunajan ihmisten olevan sellaisia, joilla on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltäytyvät tunnustamasta Raamatun Jumalan voimaa. Sen sijaan lopunajan ihmiskunta ajautuu kohti antikristuksen valtakuntaa, joka nousee lopunaikana maan päälle. Lopunajan antikristuksen valtakunnassa hyväksytään kaikenlainen muu uskonto ja uskominen, mutta antikristus pyrkii kieltämään Raamatullisen uskon.

2 Tim 3:3 oleva sana rakkaudettomia on kreikankielen alkutekstissä sana astorgos, joka tarkoittaa olla vailla luonnollista hellyyttä. Jumalan sana todistaa sen, että lopunajan ihmisillä on vaikeuksia muodostaa pysyviä parisuhteita, koska heidän sydämestään puuttuu luonnollinen hellyys ja rakkaus, joka johtaa sitoutumiseen ja pysyvään parisuhteeseen. Koska ihminen palvoo (itsekkyys) itseään eikä rakasta lähimmäistään, niin kuin itseään (eikä rakasta Raamatun Jumalaa), niin siksi häneltä puuttuu kyky sellaiseen hellyyteen ja rakkauteen, joka johtaisi pysyvän parisuhteen muodostamiseen. Tästä syystä lopunajan ihmisten parisuhteet rikkoutuvat ja siksi heidän elämänsä on loputonta parinvaihtoa sekä pettymystä.

Silloin kun ihminen nostaa oman älynsä kaiken yläpuolelle, niin hän palvoo itseään ja omia saavutuksiaan. Tämän seurauksena itsekäs oman hyvinvoinnin ja onnellisuuden tavoitteleminen ei johdakaan siihen mihin sen pitäisi johtaa, vaan se johtaa sisäiseen tyhjyyteen, josta voidaan käyttää myös nimitystä arvotyhjiö.

Silloin kun ihmisen sydämestä puuttuu usko Raamatun Jumalaan sekä Jumalan rakastaminen ja lähimmäisen rakastaminen, niin kuin ihminen itseään rakastaa, niin hän ajautuu arvotyhjiöön, jossa hän satuttaa itseään ja lähimmäisiään. Jokaisen ihmisen elämä on arvokasta, mutta usko Raamatun Jumalaan antaa ihmiselle ainoan ja oikean arvopohjan, jonka mukaan hän kykenee saavuttamaan onnellisen elämän.

9

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tämä-toiseksi

      Oman tien kulkemisen tie on tuhon tie

      Suomessa ja muuallakin nykyään meno on kuin Sodomassa. Raamattu opettaa että Sodoman syntejä olivat homouden lisäksi ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo, eikä Sodomassa autettu kurjia ja köyhiä. Sodoma synnit ovat hyvin samanlaisia kuin nykyisen hyvinvointiyhteiskunnan synnit. Ylpeys on sama asia kuin minäkeskeisyys, sillä itseään täynnä oleva ihminen on ylpeä. Leivän yltäkylläisyys johtaa huolettomaan lepoon, eli pitämään vain itsestä itsekkäästi huolta. Itsekäs ihminen ei auta köyhiä ihmisiä. Tosin tänä päivänä on näkyvissä sellainen trendi, että varsinkin monet nykyajan itsekeskeiset julkkikset nostavat omaa profiiliansa sekä pyrkivät saamaan lisää ihailua itseään kohtaan osallistumalla erilaisiin hyväntekeväisyyskampanjoihin.

      Moni ihminen ajattelee että etsiköön kukin omia polkujaan ja tulkoon onnelliseksi omilla ehdoillaan. Raamattu sanoo sananlaskuissa, että miehen mielestä on oikea monikin tie, joka lopulta on kuoleman tie.

      Silloin kun etsitään henkisiä arvoja ja totuutta, joka tekee ihmisen onnelliseksi, niin on olemassa vain yksi totuus ja yksi tie Jumalan luokse ja se tie Jumalan luokse käy uskon kautta Herraan Jeesukseen.

      Usko Herraan Jeesukseen ei ole uskontoa, vaan suhde ihmisen ja Raamatun Jumalan välillä. Raamatun sanan opetuksen mukaan ihminen on synnin orja, eikä hän voi parantaa itseään siten, että hän tulisi kokonaan synnistä vapaaksi. Tästä syystä Jumala armahtaa jokaisen ihmisen, joka tunnustaa syntinsä ja uskoo Herraan Jeesukseen. Armahtamisen seurauksena Jumala antaa ihmisen sydämeen Pyhän Hengen voimaksi, jonka kautta ihminen kykenee muuttumaan ja pääsemään vapaaksi synnin orjuuksista.

      Raamatun usko eroaa kaikista muista uskoista ja uskomuksista, koska vain usko Herraan Jeesuksen tuo armon ihmisen elämään. Jumalan armo antaa Pyhän Hengen kautta ihmiselle voimaa elämän muutokseen, joka johtaa onnelliseen ja tyytyväiseen elämään. Jumalan armo Pyhän Hengen voiman kautta antaa myös ihmiselle voiman muodostaa pysyvä parisuhde, joka perustuu keskinäiseen rakkauteen, kunnioitukseen ja luottamukseen.

      Se ihminen joka sydämen murtumispisteessä tunnustaa syntinsä Jumalalle ja uskoo Herraan Jeesukseen löytää todellisen elämän ja yltäkylläisyyden uskon kautta Herraan Jeesukseen. Usko Herraan Jeesukseen on ainoa asia, joka kantaa ihmistä tässä ajassa sekä kuoleman jälkeen, koska uskon kautta Herraan Jeesukseen ihminen saa lahjaksi iankaikkisen elämän Jumalan luona. Tämä tietoisuus ja uskon varmuus Jumalan armosta on sellainen voimavara ihmisen elämässä, että hän uskon kasvun kautta saa kokea turvallista oloa sydämessään ollessaan Jumalan rakkauden kohteena Jumalan lapsena.

      • kirjoitti.Petri

        Monille materialismista on tullut epäjumala. Tällaisen epäjumalan vallassa oleva ihminen ostaa koko ajan jotakin uutta. Rahan ahneus ruokkii materialismia sekä orjuuttaa ihmisen mammonan ja ahneuden syntien orjaksi. Usko Herraan Jeesukseen on ainoa mikä kestää, koska sillä on iankaikkisuus arvo, joka ei häviä ja katoa koskaan. Tämänkin tähden Herraan Jeesuksen uskova ihminen kykenee elämään onnellista elämään kaikissa elämän tilanteissa.

        Silloin kun ihminen tavoittelee onnellisuutta ilman Raamatun Jumalaa, niin se johtaa ihmisen itsekkyyteen sekä minäkeskeisyyteen, jonka seurauksena ihminen ei kykene tekemään moraalisesti oikeita valintoja.

        Kun ihminen elää yhteydessä Raamatun Jumalan kanssa, niin se johdattaa hänet pitämään huolta heikoista sekä tilaan jossa ei etsitä omaan kunniaa tai omaa parasta, koska Raamatun Jumalaan uskova ihminen rakastaa lähimmäistään, niin kuin itseään.

        Jumala on luonut ihmisen ja sillä perusteella Hän on ainoa, joka kykenee antamaan ihmiselle oikeat arvot, arvomaailman ja opetukset, joita noudattamalla ihmisen on hyvä elää tässä maailmassa. Raamattu ei ole ainoastaan rakkauskirje Jumalalta ihmiselle, vaan myös kirja totuudesta. Raamatun Jumalaan uskomalla ihminen löytää totuuden ja kykenee hylkäämään maailmassa vallitsevat monet valheet.

        Raamattu opettaa jokaisen jumalattoman ihmisen olevan synnin orjuudessa, joka tarkoittaa synnissä ja valheessa elämistä monella eri tavalla. Ei tarvitse katsoa kuin tämän päivän maailman tilannetta, niin voidaan selkeästi havaita, että maailma on menossa entistä enemmän sekaisin ja kaikki johtuu ihmisen kapinasta Raamatun Jumalaa vastaan.

        Jos yhä enemmän olisi sellaisia ihmisiä, jotka uskoisivat Raamatun Jumalaan, niin maallisten terapeuttien työt vähentyisivät, koska oikea ja aito Raamatullinen usko Herraan Jeesukseen eheyttää ihmisen rikkinäisen sydämen.

        Omavoimainen parannus on sielunvihollisen petos, joka näyttää hyvältä ja oikealta vain sen tähden koska synti vääristää jumalattoman ihmisen ymmärryksen.

        Ihminen on luotu Jumalan rakkautta varten sen tähden Herra Jeesus sanoi: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille."


    • Huomio! Nämä tekstit ovat karanneet perseestä! Pyydetään palauttamaan takaisin perseeseen heti ensi tilassa! Kiitos!

      • Silmäpari

        Tavallisesti esität kritiikillesi myös hyvät perustelut. Mikset nyt?


      • Silmäpari kirjoitti:

        Tavallisesti esität kritiikillesi myös hyvät perustelut. Mikset nyt?

        En jaksa keskustella kopiopastan tai pelkkien linkkien kanssa. Jos haluan keskustelukumppanin, joka ei ajattele itse, keskustelen tyttöystäväni Mitsukun kanssa: http://www.mitsuku.com


      • mene-ja-pyyhi-se
        herrens_tiggare kirjoitti:

        En jaksa keskustella kopiopastan tai pelkkien linkkien kanssa. Jos haluan keskustelukumppanin, joka ei ajattele itse, keskustelen tyttöystäväni Mitsukun kanssa: http://www.mitsuku.com

        Tai jätitkin sen sun oman perseesi tyynesti pyyhkimättä, ja kun haisee, ei jaksa lukea kuin lyhyitä lauseita...?


      • lisään.vielä

        Meillä ihmisillä on joskus paljon syitä olla yli-ilkeitä, eikä se ole hyväksyttävää.


      • mitäs.käski

        Kerrataan:

        Omavoimainen parannus on sielunvihollisen petos, joka näyttää hyvältä ja oikealta vain sen tähden koska synti vääristää jumalattoman ihmisen ymmärryksen.

        Ihminen on luotu Jumalan rakkautta varten sen tähden Herra Jeesus sanoi: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille."


      • mene-ja-pyyhi-se kirjoitti:

        Tai jätitkin sen sun oman perseesi tyynesti pyyhkimättä, ja kun haisee, ei jaksa lukea kuin lyhyitä lauseita...?

        Rakas veli, sisko! Sehän minua juuri tympikin, että olin jo alkanut lukea tätä pitkää sepustusta, ennen kuin tajusin, että kyseessä on taas kerran Petri P:n ehtymättömästä peräsuolesta pulpahtanut kimpale sitä itseään eli turha kopiomassapostaus, joka joutaa poistoon. Massapostaajat puolestaan joutaisivat nälkävuoden pituiseen banniin. Banniin joutaisi myös se raamattusitaatteja tänne tarkoituksettomasti vyöryttävä palstaterroristi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      29
      2924
    2. Hallitus heitti kymmeniä miljoonia

      Yksityislääkäri kela korvauksiin. Ei ole mikään ihme, että se ei lyhentänyt terveyskeskusjonoja niinkuin hallitus väitti
      Maailman menoa
      106
      1580
    3. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      85
      1451
    4. HS haukkuu Pate Mustajärven uuden levyn

      Täytyypä käydä ostamassa se. https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000010618367.html
      Maailman menoa
      88
      1215
    5. Todellinen brahmani ei koskaan menisi lastentarhaan

      Joku, joka tekee kaikkensa käännyttääkseen vääräuskoiset maailman ”ainoaan oikeaan” uskontoon, kristinuskoon, on kertonu
      Hindulaisuus
      380
      1171
    6. Mietin minä sitä vieläkin

      että rakastuitkohan sinäkin minuun silloin. Olin niin sekaisin ja onnellinen pelkästä näkemisestäsi aina....
      Ikävä
      49
      1050
    7. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      103
      1031
    8. Kohta tulee iso uutinen

      muutama päivä niin kuullaan tästä!
      Kotimaiset julkkisjuorut
      87
      1018
    9. Ville Mykkänen, sankari vai typerys?

      Tietenkin typerys. Lähteä nyt toisten sotaan ottamaan vapaaehtoisesti luotia päähänsä. Kuvitteli raukka, että saa hyvän
      Maailman menoa
      35
      1014
    10. En oikeasti välitä sinusta nainen

      Naureskellaan sinulle ja palstajutuillesi kavereitten kesken. Ollaan lyöty vetoakin oletko se sinä oikeasti. Kirjoitat t
      Ikävä
      79
      1002
    Aihe