Rakastan ystävääni enemmän kuin mitään

selibaatinystävä

Hei! Haluan kertoa ystävästäni!

Tänään ystäväni tuli luokseni silmät tuikkien. Hän säteili nuoruuden intoa ja kertoi tulleensa uskoon. Kysyin typeryyttäni mitä tämä oikein tarkoittaa. Hän kertoi kuinka oli nähnyt unessa harmaapartaisen miehen joka puhui matallalla äänellä hänelle viisauksia.

Yksi viisauksista oli varautua kaikkeen mahdolliseen ennakkoon, esimerkiksi kantamalla tarpeelliset lääkkeet aina mukana. Toinen viisauksista oli palkita itsensä välittömästi ikävän tapahtuman sattuessa, vaikkapa ostamalla itselle uusi auto jos päivä alkaa huonosti. Ystäväni vakuuttui tämän miehen sanoista niin että päätti tulla uskoon siltä nukkumalta. Herättyään hän tuli luokseni ja menin kyseenalaistamaan hänen uskonsa. Kysyin myös kuinka paljon hän rakastaa minua. Hän silmin nähden ensin masentui ja sitten tulistui ja uhkasi poistua luotani. Ensin hän poistuikin mutta sitten tulikin takaisin, ilmeisesti tarkistamaan olinko minä vuorostani tullut uskoon. En ollut tehnyt parannusta hänen pettymykseksi. Tämä tieto riitti ja hän poistui sanomatta sanaakaan parhaalle ystävälleen.

Tunnin päästä hän soitti että oli vuollut naapurin pihalle kaatuneesta lepästä itselleen ristin ja roikkui nyt siinä, ja alkoi jatkaa riipuskelua niin pitkää kuin tarve vaatii. Kyseltyäni milloin tuo tarve tulee täytetyksi sain vastaukseksi että minunkin pitäisi tulla uskoon.

Ystäväni on minulle rakkain asia maailmassa, mutta en tiedä osaanko tulla uskoon noin vain yhtä-äkkiä. Mitä teen?

7

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MenetettyPeli

      Hei. Luin viestisi ja heiluttelin läskisiä käsivarsiani pääni yläpuolella jotta hiestä märät kainaloni hieman tuulettuisivat. Minusta tuntuu että olet toipuva alkoholisti koska tunne-elämäsi näyttää olevan riekaleina. Haluaisitko toimia ystäväsi vertaistukena jos hän keksii uskoon tulemisensa seurauksena ryhtyä ottamaan hieman railakkaammin ehtoollista? Tällaisia asioita sinun on hyvä pohtia ja valmistella itseäsi tulevaa varten jotta tarpeen tullen pystyt toimimaan maksimaalisella teholla kaikkien eduksi. Tiedäthän että esim. joissakin muoveissa(varsinkin sinisissä) niihin levitetty maalikerros saattaa toimia hyvinkin arvaamattomalla tavalla, niin myös deliriumista toipuva ystäväsi. Oletko tähän valmis? Myös golfin pelaaminen varsinkin harmaatukkaisten miesten seurassa saattaa tuhota monta ihmiskohtaloa, eikä vähiten sinun ja ystäväsi kohtaloita. Oletko tätä ajatellut, pystytkö kohtaamaan tämänkin asian? Ethän vaan ole kieltänyt ystävääsi? Jo kerran kieltäminen on erittäin vakavaa mutta kolmasti kieltäminen on synneistä raskain... Voitko enää katsoa itseäsi peiliin?
      Suosittelen että kutsut vaimosi (suloisesti livertäen) luoksesi ja kerrot hänelle kaiken. Kerrot myös sen kuinka hieno ystävä sinulla on ja kuinka tunteettomasti olet häntä laiminlyönyt. Kerrot myös kaikista myrkyllisistä sanoista joita olet hänestä lausunut ja kaikista niistä herkuista joita olet ahnaasti tunkenut omaan suuhusi vaikka tiedät ystäväsi sairastavan vaikeaa kaloripitoisuuden alennustilaa. Ymmärräthän katua? Suostuttelethan vaimosi valmistamaan ystävällesi suussa sulavia herkkuja ja palkitsethan sitten rouvasi tästä intohimoisella seksillä?
      Ansaitsetkohan oikeasti ystävääsi? Hän on melko varmasti juuri sitä tyyppiä joka polvistuu sohjoiseen maahan kastellen melko uudet housunsa vetisessä kurassa ja hankkii näin itselleen keuhkokuumeen vain jotta voi palvoa sinua. Luultavasti hän myös puolustaa sinua kokoajan ja uhrautuu vielä vuoksesi. Kuinka voit koskaan hyvittää hänelle tätä kaikkea? Milloin olet viimeksi puhunut ystävällesi totta, esim. saavutuksistasi erotiikan saralla? Ethän vaan ole(vastoin totuuspohjaa) kehua retostellut kyvyilläsi tyydyttää nainen kuin nainen ja vieläpä sata prosenttisesti? Luulempa että sinulla on paljon tunnustettavaa.
      Milloin olet kutsunut ystäväsi ufo-retkelle? Mikään ei tee yhtä hyvää ystävyydelle kuin keväisen kirpeässä loppiais-illalla ufojen tähyily yötaivaalta! Tästä tulikin mieleeni, ethän vaan ole kehunut itsekeksimälläsi Galilein(James) kaukoputkella tuolle taatusti viimeiselle ystävällesi? Tuo kahden linssin sijoittaminen samaan putkeen ja näin älyllisen ylivertaisuudenosoittaminen voi murskata paatuneimmankin valtiopäämiehen, saati sitten mitättömän ystävän.
      Tässäpä sinulle miettimistä ja toivottavasti toimit tästä lähtien oikein jotta ystäväsi kaloreiden alennustila saadaan korjaantumaan.

    • Hei, ja kiitos hienosta vastauksesta.

      Ystäväni tosiaan tuli perjantai-aamuna minua tapaamaan kuuluvan tervehdyksen saattelemana. Tiesin jo että nyt tulee ikäviä uutisa, joista kerronkin kohta. Tässä välissä tuli mieleen raamatun tekstit: "Joka siunaa ystäväänsä isoäänisesti aamulla varhain, sille se luetaan kiroukseksi." Sananl. 27:14

      Huolimatta tälläisistä lipsahduksista olin eilen vielä melko varma että hän on syvässä uskossa. Niin syvässä että kaksisuuntainen kommunikointi alkaa olemaan hankalaa. Ja tosiaan ystäväni lähetti äskettäin erään viestin jonka perusteella voinen päätellä että hän on naulannut kelopuusta valmistettuun ristiin itsensä lisäksi myös tietokoneen internetyhteydellä. Tiesinkin että hän on erittäin näppärä tälläisissä pienissä kodin askareissa. Joulun aikaan oman ristin vuoleminen, uskoon tuleminen, jeesuksen syntymä ja 4G mokkulan asennus on pitäny huolta siitä ettei vapaa-aikaa ole jäänyt muihin paheisiin. Esimerkiksi alkoholinkäyttö on näistä syistä ollut pannassa jo noin 22 vuotta. Tosi uskoivainen siis.

      Perjantain kääntyessä iltapäivän puolelle aloin nyt kyseenalaistaa hänen sitoutumistaan sillä eräänäkin päivänä hän kertoi riippuvansa ristillä myös töissä. Päätinkin silloin taannoin mennä tapaamaan häntä töihin ja löysinkin hänet ahtaasta toimistostaan. Hänen silmäillessään minua nappisilmillään, jotka samalla kavalsivat hänet, kuulin vain vaimeita tuuleen hukkuvia selityksiä siitä miten risti ei mahtunut millään hänen toimistoonsa. Nyökyttelin vain jotta hätääntyminen laskeutuisi. Hän uhkasi heittää minua bumerangilla jos en uskoisi. Kuin riivattu, loikkasi hän tuolistan kohti liuotinainevarastoa kaivaen sytkäriä taskustaan samalla uhkaillen sytyttää itsensä tuleen kuin adventtikynttilän, joten päätin huutaa vielä perään että "kyllä uskon" ja että "menen kahvioon edeltä". Varttia myöhemmin hän saapui myös kahvioon öljyn tahrimana väittäen että olin puukottanut häntä selkään kun en tullut palamaan hänen kanssaan kahdestaan pihalle ihmisrovioon. Melkein aito marttyyri siis.

      Kuitenkin uskoaan vakuuttaakseen hän kertoi että vanhurskauden merkiksi hän on ostanut myös raamatun. Koska raamattu on tietenkin totta koska se on käännetty suomeksikin niin kaikki neuvot paksujen kansien sisällä on otettava todesta, kuten seuraavakin: "Vain heikot ovat vegetaristeja" Room 14:2 (paavali). Ystäväni päätti toimia kuin kunnon aposteljooni ja tehdä hyvin. Kauhistuttava epäilys alkoi kalvamaan notta onkohan vuoden aikana tullut syötyä vaarallisen vähän lihaa, sillä äkkimuistelemalla eväsleivän välissä on ollut pääsääntöisesti rehuja. Matka vei välittömästi lähimpään kauppaan uhkailemaan myyjää jolta saisi kinkun ilmaiseksi, vanhurskas ei rahasta elä! Tämä onnistuikin helposti eräässä liikkeessä. Kinkku uuniin ja kitusiin. Syötyään joulun aikaan 14 kiloa kinkkua yhdeltä istumalta ei olo tuntunut yhtään hurskaammalta, oikeastaan pahemmalta. Teot muuttuu sanoiksi parhaiten kertomalla omista uroteoista, joten seuraavaksi matka vei ystävän luo. Nähtiin pyhien jälkeen välittömästi töissä. Sanainen arkku vuoti uroteot suoraan ystävän korvaan ja olo tuntui heti vähemmän pakanalliselta. Syy ei löytynyt kuitenkaan omista uroteosta vaan siitä miten huonoltä ystäväni ystävä, eli minä näytin hänen rinnallaan. Näytin niin säälittävältä ettei minun laista kummajaista voi kutsua edes kokoukseen jossa päätetään millä maalilla tappiolla valmistettavat tuotteet maalataan. Parasta oli jättää likainen työ vain vähäiselle ystävälle. Ihan kuin Juudas siis.

      Miettiessäni ystäväni uskon tilaa olenkin huomannut että hän on peto, itse sarvipää! Olen itkenyt töistä pääsemisen jälkeen silmäni punaiseksi. Olen aina pitänyt rakasta ystävääni elämäni keskipisteenä kunnes aloin ymmärtää että en ole hänen arvoisensa kun en ole uskossa. Kaikki hänen lihavat ja muut rumat ystävät kyllä kelpaa kahvittelemaan hänen kanssaan mutta en minä. Kahvihetki voidaan järjestää vaikka palaverin muodossa, aiheena ämpärien maalaus, kunhan koolla on ystävistä parhaimmat, ja minä en. Tästä tuleekin mieleeni raamatun harras teksti: ""Mutta jos joku ei pidä huolta omaisistaan ja varsinkaan ei perhekuntalaisistaan, niin hän on kieltänyt uskon ja on uskotonta pahempi." 1 Tim 5:8. Pelsepuuppi siis.

      Mitä nimimerkkiini tulee niin se ei ihan muutama minuuttia sitten tapahtuneiden sattumien takia pidä täysin paikkaansa, mutta pahin pelko eturauhassyövän suhteen on vältetty toistaiseksi. Itkin myös toimituksen ajan, koska ystäväni on puukottanut minua kolmasti.

    • SuljetulleOsastolle

      Tässä taas todiste siitä ettei mielenterveyspuolen avohoitojärjestelmä toimi. Sain lisäksi päänsäryn tuon hullun sepustuksista.

    • PriimaaKvaliteettia

      Huomaan että läheisemme sielun järkkyminen ja siitä johtuvat epätoivoiset kirjoitelmat ahdistavat arvoisia palstan seuraajia. Mielihän voi sairastua samoin kuin umpisuoli tahi imusolmukkeet kaulassa ja siitä onkin nauru kaukana kun psykoosi järisyttää taloyhtiötä taikka kokonaista lähiötä. Eipä silti että hulluus olisi mikään synti, mutta ei se ole mikään jumalan lahjakaan. Siispä toivon että tämä tänne kirjoitteleva rassukka pääsisi pian kaltaistensa joukkoon, sairaalahoitoon.
      Mieleltään järkkyneen henkilönhän tunnistaa siitä että melko nopeasti hänen korviinsa alkaa kasvaa tupsuja. Myös hampaiden "nököytyminen" on yleistä. Pitempään jatkunut järkytystila näkyy innokkaana vuoteenkasteluna ja peniksen vääntymisenä kippuraan. Mitä pitempään tämä epäterve tila on jatkunut, sen kippurampi penis on. Loppuvaiheessa eli viimeistään silloin kun mitään ei ole enää tehtävissä, selibaatti ja henkinen "jäätyminen" murskaavat potilaan ja ympäristön. Juuri ennen lopullista tuhoa alkaa kaukoputkien(James Galilei) suunnittelu. Kuinka hirveää onkaan se linssien pakkomielteinen sullominen pahviputkiin. Mitä sen jälkeen tapahtuu, on meillä kaikilla joskus edessä. En kertonut tätä pelotellakseni vaan kehoituksena meille kaikille kilvoitella kaikin voimin ja taistella tätä varjoihin vetävää vitsausta vastaan. Varsinkin sellaiset ihmiset jotka vievät ystävänsä osaston tahi elämäntyön, ovat suurimmassa vaarassa sairastua. Sanassakin varoitetaan himoitsemasta ystävänsä autoa tahi aviopuolisoa, muusta omaisuudesta puhumattakaan.
      Hyvää uutta vuotta kaikille jotka tunsivat piston sydämessään.

      • MuttaEiSeMitään

        "Mielihän voi sairastua samoin kuin umpisuoli tahi imusolmukkeet kaulassa ..."

        Omassa tapauksessani on käynyt niin, että smokingsolmuke kaulassani on sairastunut varsin pahasti.

        Muuten tästä keskustelusta tulee mieleeni tämä melodis-verbaalinen ulostulo:


        https://m.youtube.com/watch?v=s4nVtyvilgQ

        Mutta ei se mitään, jatketaan samalla tavalla tai eri tavalla.


    • jotenhoitoon

      Aika hurjia juttuja sepittelet vaikka kysymyksessä on trollaus. Jos vaikka pian se suurin pyörä kopassasi alkaisi heittää.

    • KylläHimotHäviää

      Otahan lääkkeesi pölvästi miesrakastajatar.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      55
      5391
    2. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      48
      2232
    3. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      60
      2216
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1049
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1004
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      870
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      3
      833
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      753
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      751
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      27
      736
    Aihe