Kuuluuko miehen saada kaikki valmiina?

HISHER

Töistä (tai kotisohvalta)valmiiseen pöytään,kaapissa kaikki vaatteet viikattuina, koti aina siisti. Mies käy vaan töissä ja tuo rahaa taloon.

21

1078

Vastaukset

 • Se on yksi vaihtoehto muiden joukossa.

 • Mies käy vaan töissä ja tuo rahaa taloon.
  ...
  Ai käy vaan töissä ? Sekin on paljon se. ^^

 • Olishan se hienoo. Pyritään siihen.

 • Voithan sääkin hinnoitella sen...

 • Sohva, pöytä, jääkaappi, vaatekaappi ja talo ovat minun ostamiani ja myös omistan ne. Kyllä silloin voi jo jotain vaatia vaimolta.

 • Aloittajan listalta puuttui; Seksiä eri variaatioissa. Kyllä kuuluu, mutta ei mielellään TV:stä tulevan jääkiekkomatsin aikana. Erätauoilla kenties kunnon-vaimo, voi järjestää em. fyysisiä palveluksiaan miehelleen.

 • älä unta nää, jos et paitojas pyykkinrulta saa, niin sinne jääkööt ja jos jääkaapin eteen nälkään kuolet, oma on asias. Ruuan kypsennän, jos hoidat autoon öljyt, imuroin, kunhan kolaat pihalta lumet/ ajat ruohon,, niiin se menee, ja toisen tilista ( työttömyyskorvauksesta, /eläkkeestä) lainojen lyhennykset, toisen tilistä ( tai työttömyyskorvauksesta) ruokalasku

 • Parisuhteen eteen täytyy tehdä töitä.
  Tasa-arvoisesti.
  Naistenkin kannattaa olla sovinisteja koska sovinismi kannattaa tasa-arvoa ja pyrkii vapauttamaan matriarkaalisen yhteiskunnan kahleista.

 • Ei. Kuten ei naisenkaan. Molemmat työskentelevät oman hyvinvointinsa eteen. Eri asia on sitten se, jos on yhdessä sovittu ja suostuttu johonkin etuoikeuteen.

 • Kuuluuko naisen saada kaikki valmiina? Naiset harjoittavat hypergamiaa, eli pariutuvat ylöspäin, jolloin heillä on mahdollista saada sosiaaliselta statukseltaan ylempitasoinen mies elättämään itsensä. Naisilta ei vaadita muuta kuin että on pimppi jalkojen välissä, ja näiden ei tarvitse parhaimmassa tapauksessa kuin elää kotirouvana ja viettää päivää muiden vastaavien siivestäjäkavereidensa kanssa, kun miehensä tekevät rahaa työpaikallaan. Kun mies potkaisee tyhjää (Miehet kuolevat nuorempina kuin naiset, ja monesti naisella on vielä itseään vanhempi mies), perii muija ukkonsa, jolloin tästä tulee varakas leski, ja tähän päälle saa vielä veronmaksajien (köyhienkin) kustantamana leskeneläkkeet päälle (Hyvätuloisten naisten leskeneläkkeet ovat erikoislääkäreiden palkkojen luokkaa).

  Kun leskinainen sitten löytää uuden ukon, hänen eläkkeensä jatkuvat siitä eteenpäin, mikäli tämä menee naimisiin yli 50-vuotiaana. Jos liitto astuu voimaan alle viiskybäsenä, saa leski "vain" kolmen seuraavan vuoden eläkkeet könttänä. Naisten avioitumistilastossa näkyy viidenkympin kohdalla piikki, miksiköhän?

  Naiset ovat vieläpä päässeet miehiä aikaisemmin eläkkeellekin, ja kun tähän yhdistetään naisten pidempi elinikä, saavat he nauttia mahdollisista työeläkkeistäänkin kauemmin kuin miehet. Kaikesta huolimatta naisilla ei ole kumminkaan samanlaisia velvollisuuksia kuin miehillä. Asepalvelusta ei tarvitse edes mainita. Ylipäätään miehen perinteinen rooli elättäjänä sallii vielä nykyäänkin naisten elävän miesten siivellä, kuin se olisi aivan normaali juttu. Mies taas joutuu kokemaan häpeää ja syyllisyyttä, mikäli eläisi muijansa siivellä, eikä sellainen olisi yleisessä ilmapiirissä miehekästä.

  Niin, naiset saavat kaiken tarjottimella, eikä heiltä vaadita mitään. Tähän nähden safkan tekeminen, taikka vaatteiden viikkaaminen, tulisi olla naisen nöyrä kiitos elättäjälleen.

  • Tää tyyppi jaksaa ulista vuositolkulla samaa levyä joka palstalla. Ja ihmettelee mikä on ku ei käy flaksi.

   Lue enemmän. Vihaa vähemmän.


  • uikutiuik kirjoitti:

   Tää tyyppi jaksaa ulista vuositolkulla samaa levyä joka palstalla. Ja ihmettelee mikä on ku ei käy flaksi.

   Lue enemmän. Vihaa vähemmän.

   Perustelepa nyt sitten, miksi viestissäni esitetyt asiat olisivat erinomaisen hyvä juttu? Miksi rikkaan naisen pitäisi saada veronmaksajien kustantamana rahaa, kun vakiopano on kuollut?

   Mikset muuten kommentoinut samalla tavalla aloittajan viestiin? Ja perustelepa vielä sekin, miksi aloittajan näkemät epäkohdat ovat mielestäsi pahempi juttu kuin mainitsemani asiat?

   Joo, naiset saavat "vihata" jostain vitun viikatuista vaatteista.


 • Minä miehenä olisin kodinhoitaja, käy sinä nainen työssä ja tuo rahaa taloon, minä pesen pyykit (kun ostat koneen), siivoan ja putsiskliinaan(kun on maksamasi imurit ja siivoustarvikkeet) sekä kokkaan safkat ja käyn kaupassa(jos sinä maksat laskun). Ei mitään ongelmaa olla tämän roolin tekijä, jos on mjukuloita niin nekin nekin hoituu.
  Silti olen miehinen mies, panern sut hulluksi sängyssä, ja jos joku vittuilee kun ollaan kylilllä niin haen takakontista rautapurken ja pieksen vittuilijan. "Minun naiselle ei vittuilla!"
  Kenenkään ei kuulu saada mitään valmiina parisuhteessa, parisuhde on kahden kimppa jossa molemmat hoitaa ne asiat jotka eteen tulee, se kumpi hoitaa on kysymys kumpi voi ja rhtii, kumpi on parempi, tai kumpi osaa paremmin.
  Ihmisen ei kuulu saada mitään, ihmisen täytyy tehdä osansa, oli hän sitten yksin tai kaksin.

  Jos joku tekee minun eteen jotain, minä teen hänen eteen jotain mitä hän ei tee, tai tykkää tehdä, balanssi on asian ydin.

  • Muuten hyvä mutta muista ennen sitä rautaputkiepisodia kysyä vittuilijalta oliko se oikeasti vittuillut. Naiset meinaan tykkää sanoa kaikenlaista, nimimerkillä kokemusta on mulla ja parilla muulla juuri tuollaisista tapauksista...


 • Kuuluu.

 • Muistan nuorena tehneeni monta asiaa yhtaikaa. Päivisin olin töissä ja illat koulussa. Viikonloput menivät sitten siivotessa, pyykätessä ja ruokaa laittaessa, kun mies ei osallistunut. Hänellä oli vain työ (ei samanaikaisia opiskeluja) ja makasi muun ajan sohvalla lenkkimakkara kädessä katsomassa töllötintä. Sattuneesta syystä olikin sitten ex. No, uusi kävi töissä ja opiskeli. Töistä saamansa rahat käytti hurvitteluun ja harrastuksiinsa. Sitten syötiin minun rahoillani. Useinkin oli onnettomalla rahat niin loppu, että tuli nälkäisenä luokseni syömään (emme asuneet yhdessä). Kysyinkin viimein, että äitikös minä olen...

 • Kuukuu. Jos on päivän ollut töissä ja vaimo työtön niin kerkiäähän siinä laittaa ruokaa ukolle. Ihan normaalia toimintaa ja mieskin on tyytyväinen. Vaimo saa kiitokset.

 • Riippuu parisuhteesta. Mun tapauksessa en joka tapauksessa siivoa määrääni enempää ellei kumppanilla satu olemaan ihan oikeasti pölyallergia jonka testit olen nähnyt omin silmin, tms. Pyykkään sen mitä likaan (en 90% todnäk käytä samaa kangaslaatua kuin nainen) ja voin tehdä molempien ruuat kohtuu usein jos se sopii naiselle. Ja teen duunia ja tuon rahaa perheeseen sen lisäksi.

  En aio hankkia lapsia mutta jos jostain syystä hankkisin, niin raskausaikana huolehtisin asioista enemmän.

 • Vaimo ei arvosta mitään tekemisiäni, kaikkeni yritän, töissä, kotona siivoilen, joskus kokkailen ym. Vuosien myötä yhä enemmän mäkättää eikä mikään riitä, seksinkin vähentänyt 1-2krt viikossa.

 • Ai että käy vaan töissä ja tuo rahaa kotiin. Kokeilepa sitä itsekin. Löydät kyllä helposti tohvelisankarin joka pysyy kotona.

 • Avaa häpys ja ohjaa, mä tökkään sen sinne nyt ! "onk se pesty ?"

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  131
  5466
 2. Sanni Ovaska In Memoriam

  Silla lailla.. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2687488814630636&id=100001086306601 Lähi-idästä sotaa, sekasortoa, kuolemaa, nälkää, ka
  Maailman menoa
  75
  1000
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  132
  944
 4. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  26
  577
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  21
  396