Kuuluuko miehen saada kaikki valmiina?

HISHER

Töistä (tai kotisohvalta)valmiiseen pöytään,kaapissa kaikki vaatteet viikattuina, koti aina siisti. Mies käy vaan töissä ja tuo rahaa taloon.

26

1152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miten-vain-haluat

      Se on yksi vaihtoehto muiden joukossa.

    • MistäNäitäSikiääHehHeh

      Mies käy vaan töissä ja tuo rahaa taloon.
      ...
      Ai käy vaan töissä ? Sekin on paljon se. ^^

    • kiitos.sopiihan.se

      Olishan se hienoo. Pyritään siihen.

    • Hampurilaisittain

      Voithan sääkin hinnoitella sen...

    • ruokaa.pöytään

      Sohva, pöytä, jääkaappi, vaatekaappi ja talo ovat minun ostamiani ja myös omistan ne. Kyllä silloin voi jo jotain vaatia vaimolta.

    • lätkää_ja_läiskytystä

      Aloittajan listalta puuttui; Seksiä eri variaatioissa. Kyllä kuuluu, mutta ei mielellään TV:stä tulevan jääkiekkomatsin aikana. Erätauoilla kenties kunnon-vaimo, voi järjestää em. fyysisiä palveluksiaan miehelleen.

    • pannaantasan

      älä unta nää, jos et paitojas pyykkinrulta saa, niin sinne jääkööt ja jos jääkaapin eteen nälkään kuolet, oma on asias. Ruuan kypsennän, jos hoidat autoon öljyt, imuroin, kunhan kolaat pihalta lumet/ ajat ruohon,, niiin se menee, ja toisen tilista ( työttömyyskorvauksesta, /eläkkeestä) lainojen lyhennykset, toisen tilistä ( tai työttömyyskorvauksesta) ruokalasku

    • ansaitsese

      Parisuhteen eteen täytyy tehdä töitä.
      Tasa-arvoisesti.
      Naistenkin kannattaa olla sovinisteja koska sovinismi kannattaa tasa-arvoa ja pyrkii vapauttamaan matriarkaalisen yhteiskunnan kahleista.

    • tasa-arvoa

      Ei. Kuten ei naisenkaan. Molemmat työskentelevät oman hyvinvointinsa eteen. Eri asia on sitten se, jos on yhdessä sovittu ja suostuttu johonkin etuoikeuteen.

    • Antifemakko

      Kuuluuko naisen saada kaikki valmiina? Naiset harjoittavat hypergamiaa, eli pariutuvat ylöspäin, jolloin heillä on mahdollista saada sosiaaliselta statukseltaan ylempitasoinen mies elättämään itsensä. Naisilta ei vaadita muuta kuin että on pimppi jalkojen välissä, ja näiden ei tarvitse parhaimmassa tapauksessa kuin elää kotirouvana ja viettää päivää muiden vastaavien siivestäjäkavereidensa kanssa, kun miehensä tekevät rahaa työpaikallaan. Kun mies potkaisee tyhjää (Miehet kuolevat nuorempina kuin naiset, ja monesti naisella on vielä itseään vanhempi mies), perii muija ukkonsa, jolloin tästä tulee varakas leski, ja tähän päälle saa vielä veronmaksajien (köyhienkin) kustantamana leskeneläkkeet päälle (Hyvätuloisten naisten leskeneläkkeet ovat erikoislääkäreiden palkkojen luokkaa).

      Kun leskinainen sitten löytää uuden ukon, hänen eläkkeensä jatkuvat siitä eteenpäin, mikäli tämä menee naimisiin yli 50-vuotiaana. Jos liitto astuu voimaan alle viiskybäsenä, saa leski "vain" kolmen seuraavan vuoden eläkkeet könttänä. Naisten avioitumistilastossa näkyy viidenkympin kohdalla piikki, miksiköhän?

      Naiset ovat vieläpä päässeet miehiä aikaisemmin eläkkeellekin, ja kun tähän yhdistetään naisten pidempi elinikä, saavat he nauttia mahdollisista työeläkkeistäänkin kauemmin kuin miehet. Kaikesta huolimatta naisilla ei ole kumminkaan samanlaisia velvollisuuksia kuin miehillä. Asepalvelusta ei tarvitse edes mainita. Ylipäätään miehen perinteinen rooli elättäjänä sallii vielä nykyäänkin naisten elävän miesten siivellä, kuin se olisi aivan normaali juttu. Mies taas joutuu kokemaan häpeää ja syyllisyyttä, mikäli eläisi muijansa siivellä, eikä sellainen olisi yleisessä ilmapiirissä miehekästä.

      Niin, naiset saavat kaiken tarjottimella, eikä heiltä vaadita mitään. Tähän nähden safkan tekeminen, taikka vaatteiden viikkaaminen, tulisi olla naisen nöyrä kiitos elättäjälleen.

      • uikutiuik

        Tää tyyppi jaksaa ulista vuositolkulla samaa levyä joka palstalla. Ja ihmettelee mikä on ku ei käy flaksi.

        Lue enemmän. Vihaa vähemmän.


      • Antifemakko
        uikutiuik kirjoitti:

        Tää tyyppi jaksaa ulista vuositolkulla samaa levyä joka palstalla. Ja ihmettelee mikä on ku ei käy flaksi.

        Lue enemmän. Vihaa vähemmän.

        Perustelepa nyt sitten, miksi viestissäni esitetyt asiat olisivat erinomaisen hyvä juttu? Miksi rikkaan naisen pitäisi saada veronmaksajien kustantamana rahaa, kun vakiopano on kuollut?

        Mikset muuten kommentoinut samalla tavalla aloittajan viestiin? Ja perustelepa vielä sekin, miksi aloittajan näkemät epäkohdat ovat mielestäsi pahempi juttu kuin mainitsemani asiat?

        Joo, naiset saavat "vihata" jostain vitun viikatuista vaatteista.


    • Minä miehenä olisin kodinhoitaja, käy sinä nainen työssä ja tuo rahaa taloon, minä pesen pyykit (kun ostat koneen), siivoan ja putsiskliinaan(kun on maksamasi imurit ja siivoustarvikkeet) sekä kokkaan safkat ja käyn kaupassa(jos sinä maksat laskun). Ei mitään ongelmaa olla tämän roolin tekijä, jos on mjukuloita niin nekin nekin hoituu.
      Silti olen miehinen mies, panern sut hulluksi sängyssä, ja jos joku vittuilee kun ollaan kylilllä niin haen takakontista rautapurken ja pieksen vittuilijan. "Minun naiselle ei vittuilla!"
      Kenenkään ei kuulu saada mitään valmiina parisuhteessa, parisuhde on kahden kimppa jossa molemmat hoitaa ne asiat jotka eteen tulee, se kumpi hoitaa on kysymys kumpi voi ja rhtii, kumpi on parempi, tai kumpi osaa paremmin.
      Ihmisen ei kuulu saada mitään, ihmisen täytyy tehdä osansa, oli hän sitten yksin tai kaksin.

      Jos joku tekee minun eteen jotain, minä teen hänen eteen jotain mitä hän ei tee, tai tykkää tehdä, balanssi on asian ydin.

      • Anonyymi

        Muuten hyvä mutta muista ennen sitä rautaputkiepisodia kysyä vittuilijalta oliko se oikeasti vittuillut. Naiset meinaan tykkää sanoa kaikenlaista, nimimerkillä kokemusta on mulla ja parilla muulla juuri tuollaisista tapauksista...


    • 983459084350435

      Kuuluu.

    • örkkendaaal

      Muistan nuorena tehneeni monta asiaa yhtaikaa. Päivisin olin töissä ja illat koulussa. Viikonloput menivät sitten siivotessa, pyykätessä ja ruokaa laittaessa, kun mies ei osallistunut. Hänellä oli vain työ (ei samanaikaisia opiskeluja) ja makasi muun ajan sohvalla lenkkimakkara kädessä katsomassa töllötintä. Sattuneesta syystä olikin sitten ex. No, uusi kävi töissä ja opiskeli. Töistä saamansa rahat käytti hurvitteluun ja harrastuksiinsa. Sitten syötiin minun rahoillani. Useinkin oli onnettomalla rahat niin loppu, että tuli nälkäisenä luokseni syömään (emme asuneet yhdessä). Kysyinkin viimein, että äitikös minä olen...

    • kipetsu

      Kuukuu. Jos on päivän ollut töissä ja vaimo työtön niin kerkiäähän siinä laittaa ruokaa ukolle. Ihan normaalia toimintaa ja mieskin on tyytyväinen. Vaimo saa kiitokset.

    • Anonyymi

      Riippuu parisuhteesta. Mun tapauksessa en joka tapauksessa siivoa määrääni enempää ellei kumppanilla satu olemaan ihan oikeasti pölyallergia jonka testit olen nähnyt omin silmin, tms. Pyykkään sen mitä likaan (en 90% todnäk käytä samaa kangaslaatua kuin nainen) ja voin tehdä molempien ruuat kohtuu usein jos se sopii naiselle. Ja teen duunia ja tuon rahaa perheeseen sen lisäksi.

      En aio hankkia lapsia mutta jos jostain syystä hankkisin, niin raskausaikana huolehtisin asioista enemmän.

    • Anonyymi

      Vaimo ei arvosta mitään tekemisiäni, kaikkeni yritän, töissä, kotona siivoilen, joskus kokkailen ym. Vuosien myötä yhä enemmän mäkättää eikä mikään riitä, seksinkin vähentänyt 1-2krt viikossa.

      • Anonyymi

        "seksinkin vähentänyt 1-2krt viikossa" no eihän tuo nyt ole edes paha tiedän kavereita jotka ei ole saaneet puoleen vuoteen.


    • Anonyymi

      Ai että käy vaan töissä ja tuo rahaa kotiin. Kokeilepa sitä itsekin. Löydät kyllä helposti tohvelisankarin joka pysyy kotona.

    • Anonyymi

      Avaa häpys ja ohjaa, mä tökkään sen sinne nyt ! "onk se pesty ?"

    • Anonyymi

      Miten niin "kuuluuko"? Se ei ole kenenkään ulkopuolisen asia, miten kaksi aikuista hoitaa kotiasiat. Jos on päädytty em. ratkaisuun, niin mitä sitten? Aivan kuin olisi jokin sääntö, jonka mukaan pitää kaikkien elää. Muutenkin jurppii, kun yhteiskunnassa oletetaan, että kaikkien on oltava feministejä.

      Feminismi on aate ja poliittinen liike. Tasa-arvo on eri asia kuin feminismi. En kannata mitään ismiä. Ja olen sitä mieltä, että kukin perhe luokoon omat käytäntönsä. Suuri osa perheistä on pääasiassa vaimon "hallinnassa". Vässykät miehet näyttävät uitetuilta koirilta ja kysyvät kaikkeen luvan vaimolta. Sekö on tasa-arvoa? Ei minusta.

    • Anonyymi

      Yksin ole kotiasiani hoitanut, turha syytellä.

    • Anonyymi

      Kyllä, jos tuo kotiin niin paljon rahaa, että on varaa palkata palvelija hoitamaan noi kotityöt. Tai maksaa vaimolle palkkaa niistä töistä. Muussa tapauksessa ei.

      • Anonyymi

        Jos maksaa vaimolle palkkaa, on myös järjestettävä työterveyshoito ja maksettava verot.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      85
      4550
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3958
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2511
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      196
      1513
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1243
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1055
    Aihe