neitsyt aikuinen, arvostetaanko, uskotaanko?

cutemintchokladrussin

Arvostetaanko/arvostaako mies/nainen jos toinen on neitsyt? Itse olen 23v nainen ja neitsyt. Itse olen ylpeä että asia on näin. Moni tuttavistani joille olen kertonut asiasta sanoo että 'älä valehtele', 'en usko todellakaan' 'joo ja joulpukki on olemassa', 'sinun luonteestas on kyllä aika vaikee uskoo et oisit neitsyt'. Itse en koe asiaa riesana josta olisi päästävä eroon, vaan haluan kokea sen sitte ku oo valmis, ja se on tulevaisuudessa :)

8

477

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neuvokasta

      Arvostan tuota.

    • dgtrgrtg

      Uskon toki. Varmasti minunkin - abaut samanikäisistä - kavereistani jokunen ei ole koskaan harrastanut seksiä.
      Minusta seksi on mukavaa, enkä oikein ymmärrä, miksi joku siitä tietoisesti kieltäytyy, mutta periaatteensa kullakin.
      Ylipäätään en pidä neitsyyttä kovin isona juttuna kumpaankaan suuntaan.

    • vielä.ehtiiM

      Neitsyyttä arvostettiin ennen, niin että sitä pidettiin jopa pakollisena. Nykyisin niin monet harrastavat seksiä jo nuorella iällä, että neitsyyttä vaativia miehiä pidetään omituisina, samoin tyttöjä, jotka ovat jo saavuttaneet korkean iän ja ovat kuitenkin neitseitä.

      Neitsytmiehiin kohdistuu epäilys homoudesta tai ettei ota eteen, neitsytnaisiin taas epäilys, että eivät tunne riittävästi seksuaalista halua nyt eivätkä tulevaisuudessa.

      Toisaalta 23 vuotta ei vielä ole korkea ikä, mutta lähellä ollaan. Pääset pohtimasta koko kysymystä antamalla vittua vähemmin odotuksin, etkä vasta unelmien prinssille. Periaatteet ja ylpeys niistä tuhoavat elämää.

      Jos seurustelet ilman seksiä, tilanne ei ole ollenkaan hyvä, mutta et kai niin hurja ole, että miehen hyvinvointi ei sinulle merkitse mitään.

      Siis luovu periaatteistasi mitä pikimmin. :)

    • Sinua itseäsi vituttaa hukkaan menneet vuodet. Meinaan et jos huomaat diggaavasi seksistä helvetisti.

    • Porttivaanaukeaa

      Minusta se on hyvä hoitaa pois alta kunkin oman kehityksen tai kypsyyden kannalta sopivassa iässä. Eil siis liian varhain eikä liian myöhään, mutta ehdottomasti riittävän huomioon ottavan, luotettavan ja kivan kumppanin kanssa. Jotain 17-19 v lienee useimmille sopiva, ehkä..

    • arvostetaanko

      Mitään yleispätevää vastausta ei ole. Jotkut arvostaa toiset ei. Monelle asialla ei ole sanottavaa merkitystä. Lienee niin, että miehet arvostavat neitsyyttä eri syystä kuin naiset.
      Tietoon uskomisella ei ole mitään todellista merkitystä.
      Parasta ennen ikä on naisella n 27 v joten ei sulla kiirettä. Mitä myöhemmin aloittaa sitä kauemmin maistuu. Myöhään aloittanut on vielä nelikymppisenä parhaimmillaan.

    • Naikkonenn

      Mitään "parasta ennen"-ikää ei ole olemassa, haista huilu, "arvostetaanko"!

    • Kukkahattu.täti

      Toiset arvostaa, toiset ei, eräille neitsyys on jopa pakkomielle, tälläkin palstalla pyörii poikia/miehiä, jotka haluaa harrastaa seksiä vain neitsyen kanssa. Minusta se on omituista, että itselle sallitaan kokemusten hankinta, mutta naisen pitäisi olla kokematon. Vanhempana naisena voin sanoa, että seksi on monestikin yliarvostettua, ukko nylkyttää sen aikaa, että kassit tyhjenee ja se on siinä. Itse en olisi menettänyt mitään, vaikka olisin neitsyyttäni säästellyt pitempään kuin 17 vuotiaaksi. Näin jälkikäteen ajateltuna, olisi pitänyt odottaa niin pitkään, että oikeasti olisin halunnut harrastaa seksiä itseni takia, omasta halusta, en siksi, että niin kuuluu tehdä. Toisaalta monen idiootin ja huonon seksikumppanin jälkeen pystyn vaatimaan mieheltä sängyssä itselleni tyydytystä, moni mies ei siitä pidä eikä kuuntele ohjeita/pyyntöjä. Onneksi olen rinnalleni löytänyt miehen, joka kuunteli ja otti opikseen, nyt minulla on suhde, jossa toimii kaikki, myös seksi. Joten, hyvä aloittaja, älä kiirehdi neitsyytesi menettämistä, jos itse arvostat sitä. Sillä ei ole mitään merkitystä, mitä muut ajattelevat tai uskovat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      136
      3822
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      116
      1490
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1350
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1309
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1194
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1101
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1078
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1061
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1046
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      56
      997
    Aihe