Koirat todellinen uhka,nyt lahtarit pyssyt esiin!

oikjkloi

Koirat todellinen uhka,nyt lahtarit pyssyt esiin!

Esim...


Dogo argentino -rotuinen koira terrorisoi omakotitaloaluetta Nousiaisissa. Koiria omistava nainen kertoo, että hänen koiransa ovat joutuneet kaksi kertaa hyökkäyksen uhreiksi. Jälkimmäinen hyökkäys oli ensimmäistäkin dramaattisempi. Nainen ja koirat olivat kotonaan, kun ulko-ovi yhtäkkiä avautui. Hyökkääjäkoira ryntäsi sisään.


Viisivuotias Janina koki kauhunhetkiä Jyväskylässä, kun kyläreissun päätteeksi naapurin suuri etelävenäjänpaimenkoira hyökkäsi äkkiarvaamatta hänen kimppuunsa ja puri mahasta. Omistaja oli päästänyt koiran pihassa vapaaksi, jolloin se ryntäsi ovesta rappukäytävään ja kävi suoraan Janinan kimppuun. Tytölle jäi pysyvät arvet. Sama koira oli purrut aiemmin muitakin. Muun muassa yhtä naapuruston poikaa koira puri niin, että jalkaa jouduttiin tikkaamaan. K

Tutkimuksen mukaan lemmikit voivat tartuttaa ihmisiin esimerkiksi ruttoa, aivokalvontulehdusta ja MRSA-bakteerin. Eräs 48-vuotias mies kärsi diabeteksesta. Hänen vaimollaan taas oli toistuvia MRSA-infektioita. Pariskunnan koiralta havaittiin samanlaisia kromosomeja kuin oli potilaista eristetyissä MRSA-bakteereissa. Pari kertoi, että koira oli aina nukkunut heidän sängyssään ja nuollut heidän kasvojaan. Kroonisesta ihosairaudesta kärsinyt 60-vuotias potilas kuoli verenmyrkytykseen ja munuaisten vajaatoimintaan. Hänen jaloissaan oli ollut krooninen ihottuma, mitä kautta bakteerit pääsivät elimistöön. L

Irrallaan ollut suurikokoinen koira karkasi pihalta tielle ja hyökkäsi iltakävelyllä olleen pariskunnan kimppuun Vantaalla. Mies sai kasvoihinsa vertavuotavat haavat. K

Kuusi irrallaan juossutta koiraa hyökkäsi lenkilllä olleen pystykorvan ja sen omistajan kimppuun Ivalossa. Omistaja yritti ensin suojata koiraansa nostamalla sen syliinsä, mutta hyökkäyksiä torjuessaan hän päätyi polvilleen. Koirat kävivät polvillaan olleen miehen kimppuun, purivat häntä ja repivät hänen vaatteitaan.

Haukiputaalla pelkoa kylvävä koiralauma hyökkäsi jo toiseen kanalaan. Yksikään maatiaiskana ei jäänyt henkiin. Koirat olivat repineet häkkiverkon auki ja tunkeutunut sisälle aitaukseen. Omistaja kertoo kasvattaneen ja hoitaneen harvinaisia maatiaiskanojaan useita vuosia. Hän oli onnistunut saada kanat hautomaan luonnollisin keinoin, minkä lisäksi hän oli pystyttänyt kasvateilleen suojaksi pienen piharakennuksen. Hetkessä kaikki oli mennyttä. Koirien tiedetään raadelleen syyskuussa myös kissoja.

18-vuotias helsinkiläismies sai vakavat vammat vasempaan käteensä, johon molemmat koira iskivät hampaansa - toinen ylös ojentajalihaksen kohdalle, toinen alemmas lähelle rannetta. Tapaus sattui Helsingin Viikissä.

Venäjältä rajan yli saapunut villikoiralauma aiheuttaa pelkoa Tohmajärvellä. Koiralauma on käynyt kotieläinten kimppuun ja tappanut eräältä maatilalta lampaan. Tohmajärven kunta joutuu järjestämään ylimääräisiä koulukuljetuksia villikoiralauman vuoksi. Tiedossa ei ole, kantavatko koirat sairauksia, kuten raivotautia. Laumaan kuuluu viidestä yhdeksään koiraa. Poliisi on määrännyt koirat lopetettavaksi.

Jyväskylän Tikkakoskella irrallaan ollut koira puri poikaa reiteen. Poika vietiin Keski-Suomen keskussairaalaan hoidettavaksi. P

Iäkäs mies sai vammoja kasvoihinsa ja käteensä, kun koira hyökkäsi pyöräilijän kimppuun Pedersören kunnassa. Iäkäs pyöräilijä oli ohittanut katua kulkeneen miehen, joka ulkoilutti ruskeaa pystykorvaa. Tällöin puri miestä kasvoihin ja käteen.

Dobermannin hyökkäyksen kohteeksi Haminassa joutunut kääpiösnautseri jouduttiin lopettamaan. Naisen taluttama dobermanni pääsi irti ja hyökkäsi toisen naisen taluttaman kääpiösnautserin kimppuun. K

Bernhardilainen tappoi pienen perhoskoiran Haminan torilla, kun nuori uroskoira karkasi ja hyökkäsi omistajansa sylissä olleen pikkukoiran kimppuun. Iso koira repi perhoskoiran pois sylistä ja raateli pienemmän lajitoverinsa hengiltä.

Kolmevuotias saksanpaimenkoira hyökkäsi 7-vuotiaan Topi-pojan kimppuun Suonenjoella. Poika oli isänsä kanssa tämän ystävän mökillä, kun mökin omistajan koira kävi pojan päälle. Poika

Karttulalainen Anne Karkkonen heräsi karmaisevaan puheluun. Hänen seitsemänvuotiasta Topi-poikaansa oltiin viemässä vertavuotavana ambulanssilla. Perillä häntä odotti karu näky. Topilla oli syvä repeytymä poskessa. Hyökkäys tapahtui Suonenjoella, missä Topi oli ollut isänsä kanssa tämän ystävän mökillä. Siellä oli myös mökin omistajan kolmivuotias saksanpaimenkoirauros. Koira tarttui ensin käteen ja vetäisi Topin maahan, minkä jälkeen se alkoi purra poikaa päästä.

Puistohetki päättyi ikävästi, kun koira puri neljää ihmistä Helsingissä. Koira hyökkäsi neljän aikuisen ihmisen kimppuun purren. He saivat lieviä vammoja. Koiran omistajaa epäillään eläimen vartioimatta jättämisestä ja vamma

ja näin lahtarit menettelee...

Metsästäjä soitti Karjalaisen toimitukseen ja kertoi metsästäjien käyttävän koiran harjoituttamiseen kyseenalaista keinoa. Ajava ja haukkuva koira päästetään yöksi ulos juoksentelemaan vapaasti tutkapan

24

491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poliittisestikorregtia

      Nythän on niin että luettelit yksittäisiä tapauksia.
      Ei pidä yleistää.

    • MustiIhanMukava

      Ei meilän Turre perheenjäsenemme tuommoista tee. Vapaana jolkuttavalta sudelta vaikuttaa?

      • ProKoirat

        Sitä minäkin. Koira on ihmisen paras ystävä. Amerikan tutkimusten mukaan koira on paras apu sosio-emotionaalisiin ongelmiin.


    • KoiratAisoissa

      Vihaiset koirat on lopetettava, jos jotain on sattunut. Myös omistajaa joka ei pysty pitämään koiraansa aisoissa tai pitää tietoisesti vihaista koiraa irti on rankaistava.

      Olen koirien suuri ystävä, mutta koirista EI SAA OLLA VAARAA kenellekkään.

    • rakitmultiin

      Rakit ei sovellu lemmikeiksi, eikä varsinkaan kaupunkeihin. Sen jälkeen kun susi viimeksi tappanut ihmisen Suomessa, rakit ovat tappaneet 300 ihmistä ja siinäkään ei ole mukana esim verenmyrkytyksiin kuolleet.

      Melko varmasti tuokin Hengissä24 -ohjelmassa ollut 15v poika sai bakteerin rakilta, pelastui vain täpärästi ihonsiirroilla, joutuu opettelemaan uudestaan kävelemään.

    • Voikku

      Eikö teitä myrkky lihapullien heittelijöitä ota pikkasen aivoon kun koirat ei tiedä mitään teidän mokomista herkuista. Koska ovat varustautuneet kuonokopilla eivätkä koske edes näihin myrkkyihin. Olette niinkun pikkasen luusereita.

    • tööttt

      Isot koirat tavallisesti aika lempeitä olentoja
      -leviääkö joku raivotauti jollain alueilla? Tai jotain bio-aseena
      - onhan noita rabies-syöttejä näkynyt ihan teitten varsillakin joinakin aikoina.
      Mitä tauteja koirat voi levittää?

    • saatanan.rakit

      Kaikki lemmikkikoirat pitäisi tappaa. Jokaista räksyttävää rakkia pitäisi saada mennä saman tein ampumaan haulikolla päähän.

      • keskijakaus

        Mitens sut erottaa niistä?


      • saatanan.rakit
        keskijakaus kirjoitti:

        Mitens sut erottaa niistä?

        Ainakin siitä että en räksytä enkä pasko kaduille.


    • Terve koira ei pure ihmistä! PISTE!


      Late Lapista. SSSS Ry!

    • ei_ole_opetettu

      Meidän labradorinnoutaja haukkuu jostakin syystä vain somaleille. Ja kyllä, annan nuolla naamani ja haavani.

      • Amerikasta

        Amerikan tutkimusten mukaan koiran sylki parantaa ihmisen immuniteettiä. Samoin koiran sylki parantaa ja desinfioi haavat.


    • Tullo

      Kyllä kaikki nämä lattiamopit joutaa ampumaan. Koska isot koulutetut älykkäät koirat eivät räksytä. Ja siihen samaan voi sitten ympätä roskaavat kakarat ei muuta kun kuula kalloon.

      • tuhkis_

        Aloita omistasi jos on.Eikun oletkin se tuhkamuna,sori.


    • ei.valiteta

      -Poliisit hälytettiin paikalle uimahalliin Nurmijärvellä – ”Kanssakäynti ei ollut ihan tavallista”. Ö

    • kflzmdmdmdms

      noita luonnehäiriöisiä ja hallitsemattomia koiria nykyään riittää. ja se on sataprosenttisesti niiden omistajien syytä. itse ainakin koiran kanssa lenkille mennessä otan AINA puukon taskuun varmuuden vuoksi. poliisi saa siitä sakon kirjoittaa, jos siltä tuntuu, mutta minä puolustan itseäni ja koiraani.

      Jos koiraa on kohdeltu hyvin, se ei käy ihmisen tai toisen koiran päälle. Ei vaikka koulutus olisikin jäänyt väliin.

    • sillä.selvää

      Kaikki lemmikkikoirat pitäisi tappaa. Ja osa niiden omistajistakin.

    • Tfghhgfg

      Riippuu kuka vaatii? Oletko kenties ns uusi suomalainen? Jos olet niin eikun valitusta eduskuntaan niin mahdollisesti suomi on koiravapaa maa muutamassa vuodessa.
      Suomalaisen on turha yrittää. Ajan kanssa suunta on selvä. 50 vuoden päästä suomessa tuskin kovin montaa koiraa on. Suositus luultavasti ettei koiria otettaisi tulee jo aiemmin.
      Niin, kyllä se nyt vielä tuo skenaario naurattaa mutta hymy saattaa vielä hyytyä

    • Koira.on.elän

      syyllinen koiran tekoihin löytyy yleensä sieltä hihnan toisesta päästä

    • on.näitä

      Pääkaupunkiseudulla koira järjesti laittoman lakon.

    • koirienpsta

      Koira on hyvä lemmikki mutta valitettavasti osa koiranomistajista pilaa koirien maineen. Ei ole koiran vika jos se hyökkää ihmisen kimpuun vaan koiran omistajan. Koiranpitohan voitaisiin tehdä luvanvaraiseksi eläinsuojelullisista syistä sillä valitettavan monen koiran hyvinvointia laiminlyödään. Vastuuttoman koiranomistajan tuntee jo siitä ettei kerää koiransa jätöksiä

    • gersa

      Musu on suurempi uhka kuin fiksu koira. Koirasta on hyötyä mususta ei.

    • TurvallisempiVaihtoehto

      Jos haluaa itselleen ja muille koiraa turvallisemman vaihtoehdon niin pitäis sitten hommata jostain itselleen aito susi. ...ai niin nehän on jo lahdattu suomesta sukupuuttoon!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe