Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Globalistien kokous Davosissa

globaali.kurjuus

Timo Isosaari (Kansalaispuolue) kirjoittaa:

"Reilun viikon kuluttua maailman johtavat talousrikolliset ja heidän sidosryhmänsä kokoontuvat Davosiin vuotuiseen Maailman Talousfoorumiin. Agendalla on meidän kaikkien tulevaisuus.

Foorumin ohjelmassa mainitaan erityiseksi huolenaiheeksi maailmantalouden heikkenemiskierre, johon luetellaan syypäiksi protektionismin, populismin ja kansallismielisyyden kasvu. Näihin uhkiin on varauduttava ”vastuullista johtamista kehittämällä”.

Tämähän on täyttä roskaa. Eivät nuo ”uhat” ole mistään tyhjästä nousseet, vaan ovat syntyneet juuri huonon ja vastuuttoman johtamisen seurauksena. Nyt siellä ovat vastuullista johtamista kehittämässä täsmälleen samat sankarit, jotka ovat yhteensä miljardeilla tukeneet huonoja johtajia ja huonoa johtamista. Tämä porukka ei tunnista vastuullista johtamista, vaikka se putoaisi heidän varpailleen.

Samalla he varoittavat kehityksen johtavan kasvaneisiin turvallisuusuhkiin, mihin yhteisvastuullisesti on vastattava. No, aivan varmasti ovat uhat ainakin heidän edustamilleen ”arvoille” kasvaneet. Todellisuudessa tämä Davosin poppoo muodostaa kaikkein suurimman uhan aivan itse ja erityisen vaarallisen tästä tekee se, että heidän hallussaan on maailman vaarallisin ase, velka, sekä koneisto, jonka turvin luoda tyhjästä rahaa oman agendansa toteuttamiseen.

Nämä roistot eivät todellakaan ole tyhmiä, vaan tietävät, että maailma on kauttaaltaan kyllästetty velalla, mikä on todellinen syy talouskasvun hidastumiseen. Voisin jopa lyödä vetoa, että viimeistään Trumpin valtaannousun jälkeen tämä popula alkaa yhteisellä sopimuksella hilata korkotasoa reippaasti ylöspäin. Syyksi tullaan esittämään noiden edellä mainittujen uhkien kasvattama epävarmuus, johon ’”markkinat” reagoivat korkojen nousulla. No, he itse muodostavat pääasiassa nämä hermostuneet markkinat ja siitä koko Davosin kaviaarikesteillä on kyse.

Tällaisen velkavuoriston keskellä koronnostojen seuraukset ovatkin taloudellisesti hyvin tuhoisat. Suuri osa velkakirjoista mätänee hetkessä pankkiirien käsiin, joten ne ryhtyvät sekä realisoimaan vakuuksia että konfiskoimaan tallettajien varoja. Paniikki ja sekasorto ovat vain eduksi niille, koska kaikki suuret muutokset taloudessa mahdollistavat massiivisten voittojen tekemisen, kunhan ei osu itse rosvosektorille. Tavallisen kansan selviytymiskeinot karsitaan käteisen nostorajoituksilla ja asettamalla setelistöä käyttökieltoon. Siitä on jo lukuisia esimerkkejä.

Itse aiheuttamansa kriisin jälkimainingeissa samaiset heebot tarjoilevat ratkaisuksi yhteistä maailmanhallitusta ja luultavasti myös yhteistä valuuttaa, jonka perusta on valmiina IMFn kassakaapissa. Tällä hetkelläkin sen esiastetta, nimeltä SDR, käytetään kansainvälisessä kaupassa. Julkisuuteen tihkuneiden huhujen mukaan siirtymä tapahtuisi vuonna 2018. Samalla rykäisyllä yritettäneen tiivistää EUn integraatiota nk. Frankfurtin sopimuksen mukaisesti ja sekin odottaa kassakaapissa ratifioimistaan."

http://iitimo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/229098-katseet-tiukasti-davosiin

0

1078

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Millä voin

        Hyvittää kaiken?
        Ikävä
        93
        2454
      2. Jotain puuttuu

        Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
        Ikävä
        101
        2153
      3. Haluan sut

        Haluatko sinä vielä mut?
        Ikävä
        82
        1808
      4. Hei A, osaatko

        sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
        Ikävä
        44
        1601
      5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

        Ei tästä mitään tule koskaan.
        Ikävä
        78
        1576
      6. Ampuminen Iisalmessa

        Älytöntä on tämä maailman meno.
        Iisalmi
        11
        1545
      7. Pohjola kadulla paukuteltu

        Iltasanomissa juttua.
        Iisalmi
        33
        1498
      8. 54
        1350
      9. Synnittömänä syntyminen

        Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
        Helluntailaisuus
        89
        1309
      10. Mitä tämä tarkoittaa,

        että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
        Ikävä
        40
        1237
      Aihe