Patrik laine -säälittävä rääpäle.

nahilainen

Lensi kuin räsynukke pienestä törmäyksestä. Rääpäle.

23

1136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Phallusimpudicus

      kysymyksessä ei ollut pieni törmäys vaan kauden komein taklaus. Niin kuin Jack Eichel sanoi, se oli massiivinen taklaus joka sytytti minut, se sytytti joukkueen, kannattajat ja koko pelin.
      Taklaus sytytti myös ottelua selostaneen selostajan, se sytytti minut, se sytytti aivan varmasti meidät kaikki jääkiekon ystävät.
      Kyllä puhdas avojää pusu on kaunis, PIDÄN!! Tahtoo nähdä lisää.
      Pää alhaalla nhl kaukalossa luistelu on yhtä kuin haluiaisin sanoa vastustajalle, sammuta minulta valot.
      Nämä typeryydet ovat päättäneet mm. monen sm-liiga pelaajan uran päävamman seurauksena.
      Jääkiekossa tunnemme heidät nimellä lätkäpäät. Jatkossa pää ylhäällä patrik, tuo pusu tuskin jää viimeiseksi: )

      • McCloud_TheSheriff

        Puhtaudesta voidaan olla perustellusti eri mieltä. Cabe tuli tilanteeseen kyynärpää edellä ja lisäsi taklaukseen voimaa oikaisemalla koukussa olleet jalat hetkeä ennen törmäystä. Voidaan siis väittää, että hän tuotti tilanteeseen lisää voimaa.

        Pelkästään se, että hän puski Lainetta päähän, on sääntöjen vastaista. Hänen vartalonsa ei siis osunut Laineen päähän, jolloin kysymys ei ollut liukumisesta. Aivotärähdys johtuu juuri tästä puskemisesta. Koska tuomarit levittelivät käsiään, Winnipegin on syytä kolata Cabe seuraavassa matsissa. Eihän se tietysti oikein ole, mutta opetushan tuolle sällille on annettava.


      • Konstaapeliksi
        McCloud_TheSheriff kirjoitti:

        Puhtaudesta voidaan olla perustellusti eri mieltä. Cabe tuli tilanteeseen kyynärpää edellä ja lisäsi taklaukseen voimaa oikaisemalla koukussa olleet jalat hetkeä ennen törmäystä. Voidaan siis väittää, että hän tuotti tilanteeseen lisää voimaa.

        Pelkästään se, että hän puski Lainetta päähän, on sääntöjen vastaista. Hänen vartalonsa ei siis osunut Laineen päähän, jolloin kysymys ei ollut liukumisesta. Aivotärähdys johtuu juuri tästä puskemisesta. Koska tuomarit levittelivät käsiään, Winnipegin on syytä kolata Cabe seuraavassa matsissa. Eihän se tietysti oikein ole, mutta opetushan tuolle sällille on annettava.

        mä sua tituleeraisin. Et taida lajin ja Patrikin fanituksesta huolimatta olla vetänyt kovinkaan syviä railoja omilla luistimillasi hallien jäähän. Taklaus oli puhdas, ei kyynärpäitä semmin kuin puskemistakaan. Cabe tuli tilanteeseen siten, ettei Laine havainnut takaviistosta tullutta kiekkoa seuratessaan tämän sijaintia ja pum. "Puskeminen" selittyy pituuserolla ja en ole nähnyt kenenkään muutenkaan lähtevän taklaamaan vastustajaa painopisteen ollessa takakenoinen. Eteenpäinhän sitä taklatessa painetaan. Tuskin Cabe tilanteeseen meni sillä ajatuksella, että on itsellä nenänvarsi auki ja oikeassa poskessa kuuden sentin mittainen ventti. Tarkoitus oli pysäyttää Laine ja muu on sivujuonnetta. Vauhti ja pelaajien koko on sitä luokkaa tämän päivän kiekossa, että pää tulee kipeäksi jos se tulee yllätetyksi puskista. Toivottavasti Laine jalkautuu pian eikä päävamma ole jatkoa haittaava. Tuo näkemyksesi Caben kolaamisesta seuraavassa joukkueiden kohtaamisessa taas osoittaa, että luet liikaa Tex Willeriä, tajuamatta faktan ja fiktion eroa.


      • McCloud_TheSheriff

        Tituleeraa ihan miksi tahansa. Cabe kehitti taklaukseensa voimaa jaloillaan ja vartalon kierrolla. Päällään hän vahingoitti Lainetta. Sillä seikalla, oliko pusku tahallinen vai ei, ei ole mitään merkitystä. Jos pelaajalla on vastuu mailastaan, tulee hänellä olla vastuu myös päästään. Cabelle on vastuuta koutsattava, ja valitettavasti se näyttää jäävän Winnipeg Jetsin tehtäväksi.

        Jääkiekon säännöt kohtuuttoman voiman käytön suhteen ovat erittäin vanhanaikaiset. Niitä on syytä muokata, jotta pelaajia suojataan tarpeettomilta aivotärähdyksiltä. Esimerkiksi "puhdas" taklaus, jonka seurauksena pelaaja kolauttaa päänsä pleksiin ja saa aivotärähdyksen, tulisi muuttaa sääntöjen vastaiseksi. Tällöin taklaajat joutuisivat pohtimaan sitä, millaisella vauhdilla tilanteeseen tullaan. Vastuu taklauksesta tulee olla valtaosaltaan taklaajalla, vaikka julkisuudessa korostetaankin lähinnä taklattavan vastuuta.

        Kohtuuttoman kova peli oli mainio kohta sääntökirjassa. Valitettavasti se on poistettu sieltä.


    • Wanna.Go

      Kyllä tällaiset pusut ovat jääkiekon ydinolemus, jolla päästään taitavista vastustajista eroon. Ja sitten päästään hanskaamaan, siinäkin SATTUU ja tapahtuu. Itse kuulun niihin lätkä-äijiin, jotka ovat tottuneet pelaamaan ilman kypärää. Kypärät pitäisi poistaa.

    • vasta18v

      Taklaaja otti tosiaan lisävoimaa taklaukseensa ponnistamalla jalkansa suoremmiksi ennen osumaa, lisäksi päällä tapahtuva puskun omainen "otsatyrmäys" suoraan tauluun. Lopputuloksena vastustajan joukkueen yksi top3 pistenikkareista ulos peleistä minkä lienee pituiseksi ajaksi.

      En tiedä, NHL on yrittänyt kitkeä noita aivotärähdysten takia tapahtuvia loukkaantumisia päähän kohdistuvien iskujen kohdalla - vielä näimmä riittää tekemistä sillä saralla.

      Jetsin joukkueen pelaajat tulevat epäilemättä vastaamaan joukkueiden seuraavassa kohtaamisessa sopivaksi katsomallaan tavalla.

      Laineen kohdalla taas, nuori pelaaja täytyy oppia pelaamaan myös noita tuon kaltaisia vahingoittamistarkoituksessa tehtyjä "knockout" tyyppisiä vastapuolen iskupommeja vastaan, harjoitus tekee mestarin siinäkin. Jos haluaa pelata pitemmän uran siellä, pakko oppia - ura voi muuten tosiaan loppua muutamaan isoon päähän kohdistuneeseen tälliin alle kolmekymppisenä jo.

    • Phallusimpudicus

      Winnipeg leirissä myönnettiin että taklaus oli puhdas. En itsekkään näe siinä mitään väärää vaikka kuinka sinivalkoiset tai porkkanan oranssit lasit päässä tilannetta yritän katsella.
      Joten lopetetaan horinat ja turhanpäiväinen itkeminen.
      Pää ylhäällä luisteleminen opetetaan jo pikku junnuille joten pitäisi se jo patrikinkin pikku hiljaa osata.
      Ja uskokaa minua kun sanon, että tätä herkkua on luvassa meille vielä yllin kyllin: ) Joten nautitaan kun kerrankin saamme nähdä kunnon avojääpusuja!

    • Säälittävin on tuo keskustelunaloittaneen kaiketi provo. Kateellinen sohvaperuna. Ei voi sanoa, että kokeile itse olla varuillasi joka hetki satojen ja satojen tosipelien jälkeen. En tiedä riittääkö lajitietämyksesi, mutta NHL -äijät ovat yleisesti yleensä timmejä atleetteja. Laine on vasta 18, ja pelaa usean pelin viikossa kapeassa kaukalossa näiden vauhdikkaiden kiekkoilijoiden joukossa. Ei voi edes sanoa, että tosiaan ole itse varuillasi tilanteessa, mikä Laineen nyt pääsi yllättämään, ja ota taklaus miehekkäämmin vastaan - koska et ikinä päässyt samalle tasolle, etkä ikinä tule pääsemäänkään. Kaiketi saat vähän munanjatketta soittamalla suutasi täällä, mitättömyys. Tee jotain elämällesi, niin ei tarvitse nälviä menestyneempien yksilöiden onnettomuuksille kateellisen vahingoniloisena. Mietit Laineen esitystä, mietipä omaasi. Oletko siitä ylpeä? Takarivin nälvijä. Surkimus. Hanki oma elämä, ei tarvitse kateudesta vihreänä heittää epäkypsää ja perustelematonta näkemystäsi täällä.

      • Phallusimpudicus

        Voi hellantuuttelis! Nyt on pikku pietali vetäissyt herneen nenään. Kirjoituksesta päätellen et ole se kaikken menestynein yksilö itsekkään.
        Jokaisella meistä on oikeus omaan näkemykseemme asiasta tällä palstalla.
        Aloittaja ei hauku ketään. Hän puhuu asiaa ja täyttä faktaa. Haluaa herättää keskustelua.
        Kenties hieman provosoiden että kaltaisillasi tyhjäpäillä menisi kuppi nurin ja onnistui siinä.
        Sitten asiaan.
        Jos spurttaat pää alhaalla, et katso eteesi, etkä tiedä mikä sinua edessä odottaa ja joudut avojää taklauksen kohteeksi et voi syyttää loukkaantumisestasi ketään muuta kuin itseäsi PISTE
        Taklattavan vastuu!!! Avojää taklaukset kuuluvat jääkiekkoon!!!


      • Totta.puhut.mutta

        Phallus nyt on vain tuollainen palstakukkanen. :) Antaa kaikkien kasvien kukkia jne. Toki tässä tapauksessa kaipaisi tuhdin kuorman tuoretta sontaa juuriinsa, etteivät analyysit pääse kuihtumaan ja väljähtymään.

        Tympeä, hengetön avausviesti kyllä. Kuten 95% kaikesta keskustelusta täällä. Onko pyrkimyksenä antaa vahvistusta parjauksille jääkiekosta vain tampioiden lajina?


    • LabanNuoska

      No joo, NHL vaatii totuttelemista. Liigassahan tappara on KK:n suojeluksessa, joten heidän taklaamisensa ei tule kuuloonkaan.

      • olette.säälittäviä

        Tappara on yksinkertaisesti liigan paras jengi, vain siksi kaltaisesi häviäjät sitä yrittävät täällä mustamaalata. Laita toki oma seurasi näkyviin, niin tiedetään, mistä ne kotimaisen fanikulttuurin pohjasakat ovat kotoisin...


      • LabanNuoska
        olette.säälittäviä kirjoitti:

        Tappara on yksinkertaisesti liigan paras jengi, vain siksi kaltaisesi häviäjät sitä yrittävät täällä mustamaalata. Laita toki oma seurasi näkyviin, niin tiedetään, mistä ne kotimaisen fanikulttuurin pohjasakat ovat kotoisin...

        Nostan hattua sinulle - tunnustit julkisesti kuuluvasi pohjasakan pohjasakkaan.


      • olette.säälittäviä

        Et siis uskaltanut laittaa omaa seuraasi näkyviin? Ihme vempula...


    • Paljonpa, Phallusimpudicus, puolustat kaveria, joka aloittaa kantansa: "Patrik laine - säälittävä rääpäle.. ".

      Ja jatkaa: "Lensi kuin räsynukke pienestä törmäyksestä. Rääpäle.".

      Kerro, hienon hieno nimimerkki, mikä hänen kannastaan edusti asiaa ja täyttä faktaa. Aika paljon tulkitset provosoivaa, joitakin kymmeniä kirjaimia sisältävää viestiä, josta suurin osa on selvää nilkkimäistä panettelua ainakin tällaisen "tyhjäpään" silmiin.......

      Tietty kaltaisesi fiksummat ihmiset näkevät toki asiat syvemmin..

      Ja on tullut selväksi kyllä, että nykyään on tärkeintä se, että kaikki saavat huudella mitä vain anonyymisti. Elleivät sitten satu olemaan julkisuuden henkilöitä tai muuten merkittävässä asemassa olevia. On se kai hyvä, että takakammarin pojilla on vielä väylä mekastaa. Vai onko? Ketä se loppujen lopuksi hyödyttää? Heitä itseään? Tuulesta temmatut perusteettomat väitteet kasvottomien nikkien takaa..

      Tiesittekö, että jopa itsensä Eric Lindros iskettiin useasti myös jäähän. Aivan, kuten kaikki muutkin isoimmat köriläät jossain vaiheessa. Näiden iskujen seurauksena Iso Ericin ura jäi jokseenkin torsoksi. Keskustelun aloittaneen logiikalla he kaikki ovat rääpäleitä. Mitä me sohvaperunat sitten olemme, jotain parempaa, vai? Sekö tämän homman juju on. Säälittävää.

      Ja kaikki ne kaverit, jotka noita pommeja jakavat eniten, löytävät myös itsensä toisinaan vuorostaan pahasti yliajeltuna. Kuuluu työnluonteeseen.

      On vielä niitäkin allekirjoittanut mukaan lukien, jotka eivät pidä takarivin ilkkuvista nilkeistä. Enkä toivottavasti tule koskaan pitämään. Jokainen pystyy parempaan suurta kuvaa ajatellen.

    • fdgfdgd

      selvä nouto oli. kyllä nyt taas kelpaa ovien ym. miljoonamiesten voitella maalipörssejä kun haastajat makaa lasaretissa.

    • Phallusimpudicus

      Pikku pietalia ja muutamaa muuta höpisijää vaille keskustelussa kuitenkin enemmistö oli sitä mieltä että taklaus oli puhdas.

      • no.ohhoh

        Haistanko kommentissasi selkeää ikärasismia, vai miten on?! Ei kenenkään keskustelijan ikä tai muu ominaisuus ole mikään argumentti omien mielipiteidesi puolesta. Opettelepa perustelemaan väitteesi. Sitä ne kyllä kaipaavatkin...


    • erthyujkjhgfd

      Törmänenkö täällä itkee viimevuoden tappiotaan herää pahvi nyt on uusi kausi jo yli puolenvälin.

    • nahilainen

      Hahaa! sain mitä hain! Ok, aloitus oli tarkoituksella voimmakksti provosoiva. Kuullosti pahalta, joo, mutta niin se vaan on että tuossa tilanteessa toinen on rääpäle, kun jää selvästi toiseksi. Ajettiin kunnolla. Niinku korento auton nokkaan. Hyvä keskustelu kuitenkin saatiin aikaan paskasta aloituksesta huolimatta. On näitä "suomi pelaa änärissä" tyyppejä, joille se suomalaisen jyrääminen on aina rikos, ne lasit, ne lasit... Moni näki ison kuvan ja sen, että kyllä, niin lens kuin rasa kenttään, ei maha mitään. Joo ja tän yhen pippelin kommentteihin , menikö vähä tunteisiin tä? Voivoi jos tosiaan itkua niellen tarvii puolustella jotain lätkän pelaajaa... uhhhh...

    • Hyväipa

      Laine on köyhän miehen versio Marko Anttilasta.

    • Anonyymi

      Melko säälittävä urakehitys Laineella on. Potentiaalisesta 50 maalin uhasta on jäljellä vain kaukainen muisto. Pelasi parhaan kautensa heti tulokkaana ja sen jälkeen vuodet ovat osoittaneet, että ei hän mikään sateentekijä ollutkaan. Nostatti palkkaa katteettomasti, mutta onhan tuota tekemistä surkea katsoa kun maaleja ei tulekaan kuin supertähdillä. Rasvaprosenttikin on noussut vaikka sen kuuluisi laskea. Mikä huippu-urheilija tollanen vätys oikein on?

      Voimanhankinta on yksi merkittävä lisäsyy, miksi Patrik ei enää tee maaleja entiseen tapaan. Räjähtävyys kärsii väkisinkin kun raajat paksuuntuu ja hidastuu. En käsitä miksi tota voimaa niin yliarvostetaan. Taitoharjoittelulla se veto kehittyy. Laineessa ei ole oikein mitään josta juniorin kannattaisi oppia.

      Teemu Selännekkään ei ollut mikään voimaharjoittelulla elävä tähti. Ei kai Selänteen penkkituloskaan ollut juuri sadan paremmalla puolella, mutta veto oli kova ja tarkka. Hän treenasi maalintekoa ja osasi sitten tehdä niitä.

    • Anonyymi

      Hidastuu kun popsii mömmöjä....
      Kmalaa katsoa kun nuoret miehet muuttuu 2 vuodessa, lihasmassaa kasvaa samoin leuka..
      Ei ole tervettä..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4688
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      134
      4203
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      36
      2785
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      209
      1817
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1357
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1339
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1278
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1233
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1212
    Aihe