Kempeleellä riittää kateellisia

kadekadekadekade

Ottaako peräkamari homopoikaa pattiin ko Sipilällä on rahhaa niin paljon siisPALJON.voi tehä ikinä mitä haluaa tai ostaa minkä näkkee ja SINÄ köyhä peräkamaripoika ryvet äitisi eritteissä ja itket ja valitat sekä syytät syyttömiä.KÖYHÄ MENE TÖIHIN

11

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • etukammarinhetero

      Sä sitten varmaan asut sipulin "kaapissa" laskemassa sen rahoja, ja ootat valmiusasennossa josko tulis vaikka sipulille "tarvetta".

    • joskus_tottakin

      Näin hienosti lesta-uskovat puhuvat toisistaan, hyh hyhhehee

      • kadekadekadekade

        katkera ,köyhä ,ruma ja yksinäinen taidat olla?


      • rumayksinäinen

        Ei kait kadekadekadekade ole vaan kateellinen?


      • Tökstökstöö

        No en Tod!jokaisella on mahdollisuus tehdä rahaa jos vaan tahtoo.osa kempeleläisistä ei vaan ole vielä laskeutu puusta.PÖLJÄT


      • puussaoliparempi

        Ei muuten ole, sitä kutsutaan väärentämiseksi, ja se on laitonta. Suomen Rahapaja tekee rahaa, jokainen voi sitten tienata roposensa niin kuin parhaaksi näkee ja kykenee.

        Idiootit aikoinaan laskeutuivat puusta, se miksi piti puusta laskeuta, on aikojen saatossa unohtunut. Jotkut asiaan vihkiytyneet ovat koittaneet selvittää syytä tähän jopa vuosikymmeniä. Kaikki tähän mennessä keksityt syyt ovat kuitenkin vain spekulaatiota.
        Ihmisen evlouutio on junnannut paikoillaan ainakin viimeiset kymmenentuhatta vuotta, ellei kauemminkin, ainoa saavutus on tolkutonta tolkuttomampi ahneus ja sen seuraukset niin hyvässä kuin pahassa.
        Rajallisesta määrästä rahaa ja mammonaa halutaan keskittää aina vain pienemmälle osalle ihmiskuntaa. Jossain vaiheessa kaiken omistaa nykymenolla vain yksi ihminen, ja se et ole sinä.

        Koitamme, ainkin virallisesti, koko ajan päästä eroon eriarvoisuudesta ymmärtämättä mitä se edes tarkoittaa. Kaikki mihin ihmiskunta pyrkii, on tavalla tai toisella eriarvoisuuden edistämistä. Raha, jonka piti helpottaa kaupankäyntiä, muuttui itsessään ahneuden kohteeksi heti keksimisensä jälkeen. Näin ihmisen loputon ahneus sai uuden tavoitteen, raha. Mitä vähemmän sinulla on rahaa, sitä arvottomampi sinä olet. Raha ei kuitenkaan tee ihmisestä parempaa, vaan yleensä juuri päinvastoin.
        Raha pyörittää nykymaailmaa, ei ihminen. Valta on rahalla, ei ihmisellä. Todellinen valta hallita on siis annettu työkalulle. Sitähän raha kuitenkin on, työkalu, pelkkä väline.


      • olen-kade

        Uskovaiset ovat aina toisilleen kateellisia, ei ole rauhaa, ei oikeita ystäviä, vain kahea himo kaiken maallisen perään.


    • Noloanoloa

      Copypaste

      • puussaoliparempi

        Mitä, eikö sinun copypaste toiminutkaan? Tee niin kuin minä ja kirjoita itse omat juttusi. Ei tarvi käyttää koko copypastea.
        Mutta mikäli sinun välttämättä pitää käyttää copypastea, jos kerran omat hengenlahjasi eivät kertakaikkiaan riitä, voit kopioida tekstin kirjoittamalla sen sitä näppäimistöäsi käyttäen. Tämä tosin vaatii tarkkuutta, voi helposti tulla näppäilyvirheitä, ja ihan asiavirheitäkin jos et ole tarkkana.
        Mikäli sinulla ei ole riittävää keskittymiskykyä ja tarkkaivaasuutesi ei kertakaikkiaan riiitä, jää jäljelle toisaan vain toi copypaste. Niillä hengellisillä lahjoilla mitä kukin on saanut, pitää jokaisen koittaa polkea eteenpäin elämässään.
        Omasi ei näytä riittävän edes copypasten käyttöön.


      • joojoojooj

        ’älymystöhän’ suhtautuu muutenkin aina todella suunnattoman alentuvasti

        jokaiseen, joka ei ole käynyt välttämättömiä kouluja loppuun asti eikä siis ole

        voinut pänttäyttää päähänsä välttämättömiä tietoja. Eihän kysymys koskaan kuulu

        näin: Mitä se tai se mies osaa? Vaan; Mitä hän on lukenut? Noiden sivistyneiden

        mielestä on suurinkin puupää, jolla vain on taskussa riittävästi todistuksia,

        enemmän kuin älykkäinkään nuorukainen, jolta noita kallisarvoisia papereita

        sattuu puuttumaan. Osasin niin ollen helposti kuvitella mielessäni, miten tuo

        sivistynyt maailma suhtautuisi minuun, ja petyin siinä suhteessa ainoastaan

        sikäli, että pidin sentään vielä tuohon aikaan ihmisiä sittenkin parempina kuin

        he arkisessa todellisuudessa valitettavasti suureksi osaksi ovat. Kun he ovat

        sellaisia, silloin kylläkin poikkeukset niin kuin kaikkialla pistävät sitä

        selvemmin silmään. Mutta sitä tietä opin erottamaan ikuiset koululaiset

        todellisista taitajista.


      • puussaoliparempi

        En ole liiemmin älymystöön törmäillyt elämäni aikana, mutta oman kokemuksen mukaan juuri se mitä kukakin osaa, on se tärkein juttu.
        Monesti korkeasti koulutettu ei osaa käytännössä mitään, ainoastaan teoriassa. He ovat siis täysin riipuvaisia niistä jotka hallitsevat käytännön tekemisen.

        ihminen jolle tärkein ominaisuus toisessa on tämän opiskelun ja sivistyksen taso, on melkoinen kusipää. Jokainen ihminen pitäisi arvioida sen mukaan millainen on, ei sen mukaan onko käynyt mitäkin kouluja.

        Moni ns. päättävässä asemassa oleva on kyseisessä asemassa juuri luonteensa takia, mukavat ja kivat ihmiset eivät yleensä päättäviin asemiin edes hakeudu. Nämä päättävässä asemassa olevat ovat usein myös innokkaimpia arvioimaan oman työpanoksensa arvokkaammaksi mitä se oikeasti on. He siis haluavat suhteessa enemmän itselleen kuin muut, tämä on sitä ahneutta. Tosin heidän omasta mielestään oikeutettua.

        Käytännön tosiasia on kuitenkin se, ettei ns. pystymetsästä kovinkaan helposti palkata ketään töihin, vaan pitää olla tietotaitoa, kokemusta ja kykyä oppia lisää nopeasti. Mitä vähemmän on töitä, sitä korkeampi on yleensä vaatimustaso.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3299
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3031
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2298
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      26
      1809
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1514
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1447
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      20
      1427
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1355
    Aihe