Uudet tulevaisuuden yritykset

valtio-orja

Pitäisikö köyhien avustamisen rahalla sijaan auttaa köyhiä perustamaan tulevaisuuden yhtiöitä, ekoyhtiöitä, jotka luovat parempaa tulevaisuutta ihmisille uudella teknologialla ?

Köyhät käyttävät avustusrahansa vanhalla tekniikalla tuotettujen tuotteiden  ostamiseen, ja näin omalta osaltaan ovat mukana tukemassa niitä yrityksiä, jotka menestyvät tässä ajassa fossiilisia polttoaineita käyttämällä ja siten polttavat kiinteää materiaalia ilmastokaasuiksi taivaalle, mikä rakentaa maapalloa yhä kaltevammalle perustalle.

Jokainen uusi perustettu ekologinen yhtiö, jossa entiset kouluttamattomat ja työttömät ihmiset tekevät työtä itsensä, laajenevan asiakaspiirinsä ja kaikkien tulevaisuuden puolesta, on paras investointi kestävään tulevaisuuteen.

Maailman ekologisen tulevaisuuden puolesta tehdyt sijoitukset köyhien ihmisten koulutukseen ja työllistymiseen juuri heidän asuinalueensa innovatiivisiin yrityksiin vaatii toteutuakseen suuren ryhmän asiansa ymmärtäviä ja asialleen omistautuneita ihmisiä, ja myös niitä miljonäärejä, joille visio kestävän kehityksen tulevaisuudesta ei jää pelkästään unelmaksi vaan kehityskelpoiseksi tavaksi vaikuttaa rakentavalla tavalla tulevaisuuden ongelmien ratkaisemiseen yritystoiminnan tasolla.


Kaikkein pahin asia ei välttämättä ole fossiilisia polttoaineita käyttävät vanhakantaiset yritykset, vaan yritykset, jotka eivät halua investoida kestävään tulevaisuuteen ja muutoksiin, joita maailma tarvitsee selviytyäkseen lisääntyvien ekologisten ongelmien kanssa.

Koska yritykset kilpailevat toistensa kanssa selviytymisestä, varovat useat yritykset tekemästä liian radikaaleja muutoksia toimintatapoihinsa tai välttelevät sijoittamasta rahaa epävarmalta kuullostaviin teknologisiin innovaatioihin.

Tämä saa aikaan stagnaatiota eli pysähtyneisyyttä, jossa kaikin voimin vastustetaan ekologisesti kestävän maailman luomista itselle, kilpaileville yrityksille tai uutta yritystä perustaville kekseliäille ihmisille.

Työmaailmassa työntekijöillä voi olla ja tietomäärän lisääntyessä onkin aikaisempaa paljon parempia ajatuksia vanhojen toimintatapojen muuttamiseksi nykyistä paremmiksi tulevaisuudessa.

Liian voimakkaat vanhoihin tekniikoihin panostavat yritykset yrittävät kaikin voimin estää uusia aluevaltauksia, ja täten jarruttavat vähemmän varallisuutta omistavien kansalaisten kehittymistä ja osallistumista koko maapallon ekologisen tulevaisuuden parantamiseen omalta osaltaan.


Hyvin usein ahneiden ihmisten toimesta tehtaillusta lama-ajasta nousemista odotetaan kaikkialla maailmassa vanhojen tuotteiden viennin lähtemisellä käyntiin useiden vuosien ajan, ja kun samanlaiset tuotteet eivät käy  kaupaksi, ja uusien innovatiivisten tuotteiden kehittämistä on tehokkaasti estetty isojen yritysten toimesta, jää ainoaksi lääkkeeksi työntekijöiden irtisanominen ja valtionapu, jotta yritykset selviäisivät maailmanlaajuisesta kaupankäynnin pysähtyneisyydestä.

Valtionkirstujen tyhjyys, innovaatioiden estäminen, työttömyys, vanhojen tuotteiden ylituotanto, kaupankäynnin pysähtyminen, pienten yritysten konkurssit, velkaantumisten aiheuttamat sosiaaliset ongelmat ym. ihmisten parissa voitaisiin välttää sijoittamalla erilaisiin tulevaisuutta rakentaviin yrityksiin, ja niissä toimiviin vähäosaisiin ja vähään tyytyviin ihmisiin, jotka pitäisivät talouden rattaita pyörimässä silloinkin, kun kaikkialla muualla maailmassa ihmiset hokevat "ei oo myytävää" tai "ei oo ostettavaa".

"Onks tietoo" on vaikeiden aikojen kysytyin kysymys, jota hyvänä aikana ei tule ajatelleksi, kun kaikille tuntuu riittävän hyvin vanha tieto.

Kehitysmaiden ihmisten ongelmien vähentäminen ja ratkaiseminen paikasta riipumatta on kaikkien maapallon ihmisten etu.

1

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysymyksenratkaisunavain

      Sinun pitää saada koira uskomaan jeesukseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5275
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3287
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1415
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe