Vauva.fi ( sanoma) bannaa ja poistaa lähes kaiken

nbiotuo56

Kirjoitin aloituksen aiheella evoluutioteoria voimaannutti rasismin. Sen yhteyteen kirjoitin Darwinin oman lausunnon aiheesta. Banni tuli koko vauva.fi sivustolle.

Vaikka tietoja ja mielipiteitä kuinka haluttaisiin peittää niin jokainen voi kuitenkin etsiä vastakset itse.

Kollageeni ei säily tuhansia vtai satojatuhansia vuosia, ei myöskään verisuonet jne kuitenkin niitä on löydetty dinosaurusten luita, kuin myös fossilisoitumaton dinosauruksen luu.
on myös löydetty maan alaisista kerroksista ihmisen ja dinon jalanjälkiä,jotka tehty täysin samoihin aikoihin.
Entäs tuhannet maalaukset,veistokset jne siitä kuinka dinot ja ihmiset elivät yhtäaikaa mm. meksikossa ja Perussa ? niitä voi nykyään nähdä paikallisissa museoissa. Tosin ainakin 1 niistä ei ainakaan aiemmin suostunut laittamaan niitä esille, koska pelkää sen vahvistavan evoluutioteorian kumoamista.
Ei myöskään ole esiintynyt lajista toiseen muuttuneita fosiileita, päin vastoin. Toisin kuin evoluutioteoria opettaa, ( että ensin oli yksinkertaiset ja sitten monimutkaisemmat eliöt jne) niin fossiilit todistavat että monimuotoisuutta on ollut aina,ei lajista toiseen kehittymistä. Kuinka esim. kasvi voisi fossiilisoitua täydessä vehreydessään? fossiilisoituminen vie tuhansia vuosia ( evoluutioteorian mukaan paljon pidempäänkin) Kaikki viittaa yhtäkkiseen tuhoon, joka on vienyt eläimet ym mukanaan.
Voit katsoa 19 osaisen tiede sarjan täältä:
http://www.tv7.fi/vod/player/41130/ Raamattu,evoluutio ja arkeologia
Sarja on todella mielenkiintoinen ja korostan, tieteellinen!
Tri Don R. Patton on työskennellyt geologina USA:ssa, Kanadassa, Etelä-Amerikassa, Euroopassa ja Australiassa. Hän luennoi yliopistoissa kautta USA:n. Hän on osallistunut moniin julkisiin keskustelutilaisuuksiin, joissa on väitelty luomisesta ja evoluutiosta.
Sarja vie katsojan jännittävälle matkalle tieteeseen ja esittää todisteita luomisuskolle. Se haastaa evoluutioteoriaa monilla tieteellisillä todisteilla, joita tulee kaikkialta maailmasta. Jumalan Sanaan ankkuroituneen uskon perusteita saatetaan ennalleen.
http://www.bible.ca/tracks/ask-creationist.htm
Uskotko jotain vain koska sanotaan niin? kuinka luotettavia todeisteita olet nähnyt?
Kuinka sattuma synnyttäisi kaiken näin järjestyneen? kuinka kalasta,siasta,apinasta kehittyisi ihminen?

https://www.youtube.com/watch?v=U0u3-2CGOMQ atheist vs god movie

2

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hei_kuule

      Onko Vauva-lehden palsta oikea paikka keskustella tästä aiheesta?

    • TotuusSattuu

      "Kirjoitin aloituksen aiheella evoluutioteoria voimaannutti rasismin. Sen yhteyteen kirjoitin Darwinin oman lausunnon aiheesta."

      Nykyinen evoluutioteoria ei millään lailla edistä rasismia. Darvinin aikaan erilaiset rotuopit olivat täysin valtavirtaa ja niitä ylläpitivät aivan samoin myös kirkolliset tahot. Aikanaan mm. Luther kirjoitti vahvasti juutalaisvihamielisiä lausuntoja joita nykyään pidettäisiin natsismina. Siihen aikaan ne olivat kuitenkin ihan tavallisia eivätkä kerro mitään Lutherisn tai varsinkaan luterilaisuuden rasistisuudesta.

      "Kollageeni ei säily tuhansia vtai satojatuhansia vuosia, ei myöskään verisuonet jne kuitenkin niitä on löydetty dinosaurusten luita, kuin myös fossilisoitumaton dinosauruksen luu."

      Erilaiset aineet säilyvät eri olosuhteissa hyvin eri ajan. Ei ole mitään absoluuttista maksimia minkä joku aina voisi säilyä.

      "on myös löydetty maan alaisista kerroksista ihmisen ja dinon jalanjälkiä,jotka tehty täysin samoihin aikoihin."

      Joissain paikoissa eri ajan kerrokset ovat voimakkaasti sekoittuneet erilaisten geologisten ilmiöiden takia. Nämä ovat kuitenkin harvinaisia poikkeuksia. Lähes kaikkialla kerrokset ovat kauniisti omina kokonaisuuksinaan joista löytyy vain ja ainoastaan sen ajan eliöitä.

      "Entäs tuhannet maalaukset,veistokset jne siitä kuinka dinot ja ihmiset elivät yhtäaikaa mm. meksikossa ja Perussa ? "

      Entäs kaikki kuvat merihirviöistä, lohikäärmeistä, peikoista, noidista ja haltioista? Ihmisten mielikuvitus oli aikoinaan melkoinen ja tietämättömyys ruokki sitä. Tietyissä kulttuureissa on piirretty tietynlaisia mielikuvituskuvia.

      "Tosin ainakin 1 niistä ei ainakaan aiemmin suostunut laittamaan niitä esille, koska pelkää sen vahvistavan evoluutioteorian kumoamista."

      Mikään vanha kuva ei kumoa evoluutioteoriaa koska sen tieteelliset todisteet ovat niin vahvat.

      "Ei myöskään ole esiintynyt lajista toiseen muuttuneita fosiileita, päin vastoin."

      Miten fossiilli voi muuttua lajista toiseen? Mutta meillä on tuhansia ja taas tuhansia kauniita fossiilien muutossarjoja jotka noudattavat täysin käsitystämme lajien muutoksesta.

      "Toisin kuin evoluutioteoria opettaa, ( että ensin oli yksinkertaiset ja sitten monimutkaisemmat eliöt jne)"

      Ei evoluutioteoria noin opeta. Se opettaa vain että lajit muuttuvat. Osa muuttuu monimutkaisemmiksi, osa pysyy yksinkertaisempina mutta muuttuu sellaisina.

      "niin fossiilit todistavat että monimuotoisuutta on ollut aina,ei lajista toiseen kehittymistä."

      Fossiilit todisatavat että monimuotoisuutta on ollut heti siitä lähtien kun on ollut kakaksi eri eliötä. Ja sen jälkeen on ollut sekä monimuotoisuutta että muutosta. Molemmat evoluution tulosta.

      "Kuinka esim. kasvi voisi fossiilisoitua täydessä vehreydessään? fossiilisoituminen vie tuhansia vuosia ( evoluutioteorian mukaan paljon pidempäänkin) "

      Esim. tulivuorenpurkaukset ja maanvyörymät voivat haudata kasveja sellaisenaan hapettomiin oloihin joissa ne fossilisoituvat sellaisen kuin ne ovat olleet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe