Twin Peaks - Season 3 alkaa 21.05.2017

Showtime2017

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000005038832.html

Sarja alkaa Showtime-kanavalla Yhdysvalloissa kahden tunnin avausjaksolla 21. toukokuuta. Sarjassa hypätään lehden mukaan 25 vuotta eteenpäin alkuperäisen sarjan tapahtumista. Kaikki jaksot ovat David Lynchin ohjaamia ja jaksoja tulee olemaan 18.

Twin Peaks season 3 cast, trailer, release date and everything else you need to know:
http://www.digitalspy.com/tv/twin-peaks/feature/a601713/twin-peaks-returns-the-cast-the-plot-the-characters-and-everything-you-need-to-know-about-season-3/

https://www.youtube.com/watch?v=SfPv57KBpJI

http://www.sho.com/twin-peaks

5

175

Vastaukset

  • Mutta milloin alkaa Suomessa, hyvänen aika!!??

  • Toivottavasti ja varmaankin nähdään uusintana ne aikaisemmat tapahtumat.

  • Itse suosin noita DVD-bokseja jos joku tv-sarja on mielestäni riittävän hyvä. Semmoisia tv-sarjoja ovat minun makuni kannalta Twin Peaks, Sopranos, Seinfeld, Game of Thrones, The Walking Dead, True Detective, Penny Dreadful, ja muuta muukin sarja. Noissa DVD-boxeissa on se hyvä puoli, että jotain sarjaa voi katsoa intensiivisesti vaikkapa 3 jaksoa joka ilta klo 21 jälkeen. Katson mieluiten telkkaria iltaisin sopivan hämärässä valaistuksessa ilman muita häiritseviä tekijöitä, jolloin tuntuu kuin olisi elokuvateatterissa.

    Minulla on tuo Twin Peaks - Definitive Gold Box Edition (10 DVD) sekä "Twin Peaks: Fire Walk with Me" elokuva DVD:nä. Siinä olisi semmoiset 29 episodia ja yksi elokuva, joten ne voisi katsoa vaikkapa tiiviinä parin kolmen viikon tehokatseluna, jos tv:stä ei tule muuta parempaa katseltavaa samaan aikaan.

    • Mulla oli kans nuo samat mut möin pois ja ostaa päräytin sen blue-ray boxin joka sisätää myös elokuvan. Sisältää hurjan paljon materiaalia ja leffan poistettuja kohtauksia


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.