Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

EU pelasi rahamme

mikä-maa-mikä-valuutta

EU on kuin uhkapeluri joka on hävittänyt koko perheen rahat pelissä jota ei osaa. Näin huijarit ovat rikastuneet ja kansat Euroopassa köyhtyneet rutiköyhiksi. Tämän osoittaa valtioiden velat ja kokonaisvelat joiden suuruus on nyt n 5-10 kertaa bruttokansantuote.
Tämä vaatii EUn johtajilta suuria kansantaloudellisia kykyjä ja maitten poliitikoilta erikoisosaamiista tuhlauksen saralla. Tämän näkee ympärillään suurellisessa rakentamisessa niin ettei enää pystytä ylläpitämään niitä ansaituilla rahoilla vaan sekin tehdään velaksi.
Kaikki alkoi siitä että sodissa tuhottiin kahteen kertaan rakennettu sivilisaatio ja natsiherrat halusivat uudelleen rakentaa haavemaailmansa ihmisten ansioilla. Siksi he perustivat EUn 1948. Herrojen ruokahalu kasvoi vuosien saatossa ja kun öljyn käyttö lisääntyi vuodesta toiseen niin ihmisiä voitiin entistä enemmän siirtää utopian pariin luomaan taivasten valtakuntaa jossa työtä ei tarvitse tehdä ja jossa valtio maksaa loputtoman huvin tekemällä lopuksi rahaa lisää niin kauan kuin sen arvo loppuu. Tämä rahan kiertokulku siis toistuu tietyin ajoin Euroopassa.Kun raha loppuu niin sota alkaa.
Toinen seikka on johtajien haave päästä maailman johtajiksi. Siihen ajateltiin päästävän vanhan siirtomaapelin avulla. Muutaman vuoden tämä toimi hyvin kun tuloerot olivat suuret ja vanha tuotanto toimi hiipuen Euroopassa. Parissa vuosikymmenessä tilanne muuttui ja siirtomaat nousivat elintasossa ohi länsimaitten jotka tuhoutuivat köyhyyteen. USA ja EU ovat nyt mennyttä kalua typerien johtajien takia . Kiina ja Intia omistavat maailman . Meille jäivät niiltä hankitut velat ja pian teemme nälkäpalkalla niiden tehtaissa työtä 60 tuntia viikossa. Tässäkö on saldo työväen,talonpoikien ja porvarien satavuotisesta tappelusta?

4

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • missä.järki

      Voi kauheeta! Ja minä kun luulin että se ovat ihan nämä kotimaiset poliitikkomme jotka sitä velkaa ottavat ja ovat ottaneet. EU on koettanut jarrutella sitä velkaantumista.

      Näille kotimaisille velkapoliitikoille te ipulit vaaditte lisää valtaa. Missä järki?

      • tieto-on-valtaa

        Suomessa velkaa ottavat rikkaat ja köyhät takaavat ja maksavat. Kun EKP maksaa vuosittain velkoja biljoonilla niin tämä heikentää rahan ostovoimaa.Nyt euro on romahtanut dollariin nähden 50% ja dollari on hyvin heikko valuutta USAn velkojen takia.Trolli taas puhuu asiattomia kuten aina. Tuo ei tehoa vaan suomalaiset kyllä ymmärtävät trollin valehtelun syyt ja tekijöiden tarkoitusperät. Sipilän joukkoihin ei kukaan enää luota. Keinottelijat ovat tuhon tekijät.


      • missä.järki
        tieto-on-valtaa kirjoitti:

        Suomessa velkaa ottavat rikkaat ja köyhät takaavat ja maksavat. Kun EKP maksaa vuosittain velkoja biljoonilla niin tämä heikentää rahan ostovoimaa.Nyt euro on romahtanut dollariin nähden 50% ja dollari on hyvin heikko valuutta USAn velkojen takia.Trolli taas puhuu asiattomia kuten aina. Tuo ei tehoa vaan suomalaiset kyllä ymmärtävät trollin valehtelun syyt ja tekijöiden tarkoitusperät. Sipilän joukkoihin ei kukaan enää luota. Keinottelijat ovat tuhon tekijät.

        Valtio se ottaa velkaa. Jos haluat ilmaista tämän niin että se on rikkaat päättäjämme jotka sitä velkaa ottavat niin se on sinun asiasi. Sosiaalimenoihin siitä menee sangen suuri osa eli köyhille se raha menee.

        "Nyt euro on romahtanut dollariin nähden 50% "

        Niinkö? Millä ajanjaksolla? Mistä euromäärästä mihin? Suomen Pankin tilastot eivät oikein tue väitettäsi :)

        Mutta te ipulithan haikailette devalvaatioita. Eikös tämä olisi sitten juuri sitä mitä kaipaatte?

        Sipilään ei todellakaan luota muut kuin jokunen kepulainen.


    • ootta.te.torvia

      Kyllä se on kuulkaas ollut PESONEN joka on IPU:n rahat haaskannut ja sitten lainannut yksityispankkiiri Pesoselta 30 donaa jolla alistanut koko loisroikan velkavankeuteen Pesoselle. Sama tyyppi kaappasi kerhon ainoan tulonlähteen eli hartaiden ipulaisten kynänjäljet omalle kirjakerholleen tulonlähteeksi jolloin IPU ei voi koskaan saavuttaa muuta kuin lisää velkaa. Jos sellainen ihme tapahtuisi, että kerho joskus saisi edustajan, kas kummaa sen kautta tuleva puoluetukikin vilahtaisi Pesoselle, koska nimenkirjoittaja Pesonen on tällaisen sopimuksen allekirjoittanut yksityispankkiiri Pesosen kanssa.

      Siispä tuossakin tilanteessa Puolue ei vahvistuisi vaan julkisuusarvo jäisi yhteen pihaukseen vaalitoimikunnan varajäsenenä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1400
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1307
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe