Työläinen sinä toveri pidä puoliasi

ToveriPopofilisti

Valtio tarvitsee taas kipeästi rahaa maahamme tunkeutuneitten miesterroristien elättämiseen ja majoituskuluihin. Ajatellaan näin valtio kerää autoilijoilta lähemmäs 6 miljardia mutta käyttää tiestöjen kunnostamiseen siitä 1 osan ja loput 5 menee johonkin muuhun mitä tiestöjen korjauksiin niin jossain on paljon vilunkia pelissä? Tiestöjen kunto on jo erittäin kehno ja melkein pelkkää kivipeltoa ja syviä uurteita mikä aiheuttaa kuolemiin johtavia onnettomuuksia.
Polttoaineitten hinnoissa jokin pulju vetää valtavia voittoja ja me vain maksellaan ne kiltisti samoin mitä Sipilän mieslomailijoitten elättämisenkin.
Päättäjillä näyttää olevan tärkeintä vain maahamme tulleitten rikastuttajien ja maahantunkeutujien hyvinvointi ja samalla oman kansan syyllistäminen rasismista ja jopa natsitellaan kansalaisiamme.

14

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • werneriskaliini

      Valtiolle on tulossa lähivuosina niin paljon siltaremontteja, ettei niitä nykyisillä määrärahoilla pystytä mitenkään korjaamaan.

      • HuonoTulevaisuus

        Äärärahoja laitetaan vain pieniosa kerätyistä varoista kun kaikki raha menee maahamme tunkeutuneitten terroristien elättämiseen.
        Tiestömme rappeutuu samaa kyytiä mitä koko Suomi painuu paskaan.


      • Hah_hah_haaaaaa______höh

        Suomessa ei vain taida olla enää työläisiä, ainoastaan työttömiä, entisiä työläisiä.

        Paperitehtaisiin on saatu automaatio, työläiset on saatu tarpeettomaksi, turhakkeeksi. Vain insinöörejä, akavalaisia tarvitaan.

        Rakennusmiehistä on saatu tehtyä yrittäjiä, mies ja pakettiauto. Kaikki tehdään aliurakointina, ei enää lomaltapaluurahoja.. Rakennusliittokin on enää pelkkä kivitalo, jossa on muutama vanha ylilihava pieru muistelemassa '70 lukua. Oi niitä aikoja.

        Tukkijätkät, oikeat kommarit, on korvattu monitoimikoneella, joka ei lakkoile. Koneiden huolto toimii 24/7, virolaiset tekee huoltotöitä myös viikonloppuisin. Kommunismi opetti virolaisia 50 vuoden ajan, että sosialismi ei kannata, niinpä liittyivät Natoon.

        Mitäs nämä Suomen luuseri, loiset, oikein ajaa takaa, uutta vallankumoustako. Taitaa olla sellaista tyhjää sanahelinää kun nyt Kuubakin kääntyy markkinatalouteen, globaaliin sellaiseen. Mallia ja aatteenpaloa ei oikein voi hakea muualta kuin Pohjois-Koreasta.


    • itkueiauta

      Mitä itkeä pakolaisista kun kansa äänesti jytkyn sekä sen kautta sitä että rajat laitetaan kiinni sekä piti karkottaa epäilyttävät tyypit maasta. No kävi siten että valta maistui niin makealta että kaikki puheet unohtui sekä se kansa.

      Joten aivan turha itkeä maahantunkeutujista. Kansa on jo äänestänyt sen puolesta että rajat laitetaan kiinni. Mutta ei se auta kun kansaa petetään. Ainut keino olisi kansalaistottelemattomuus. Tai sitten iltarukouksissa voi pyytää että nuo maahantunkeutujat raiskaisi jonkin persun.

      • TerroristitOnKunniassa

        "Ainut keino olisi kansalaistottelemattomuus. "

        Suomi alkaa olla jo nyt Pohjois-Korean tasolla kansalaisten kurittamisessa että tuokin kansalaistottemattomuus laki menee pian käsittelyyn?
        Kansaa syytellään jo asiasta kun asiasta jos kyse on maahamme tunkeutuneista terroristeista.


    • HallituksenLimanuljakot

      "Tai sitten iltarukouksissa voi pyytää että nuo maahantunkeutujat raiskaisi jonkin persun."

      Vielä parempi jos nämä maahamme tunkeutuneet terroristit räjäyttäisivät koko mätäisen eduskunnan kaikkine mätälimaskoineen se olisikin silloin oikea ilonpäivä meille Suomalaisille.

    • KaikkiMukaanKivaan

      Viime lokakuussa poliisi kertoikin Euroopan neuvostolta tulleen käskyn jälkeen palkkaavansa 50 uutta poliisia ”viharikollisuuden torjuntaan”.

      Miksei kaikkia maamme tinanappeja laiteta kyttäämään kansalöaisiamme ja joka torpparin mökkiin ainakin kaksi tinanappia kuuntelemaan josko se emäntä jotain sanoo isännälle navetassa piiankansa naimisesta?

    • LisääTinanappeja

      Torpparin emäntä saattaa sanoa vihapuhetta isännästä muutenkin kun isäntä on käyny
      kaupuntireissullaan huorissa ja saanut kaupantekijäisiksi tipparin. Siinä olisi jo aihetta tinanapeille ottaa emäntä puhutteluun vihapuheestaan. Olisiko tuo jo jopa emänmnällä linnan reissunarvoinen vihapuhe?
      Ongelmaksi tulee millä asteikoilla luokitellaan vihapuheet jos emäntä haukkuu isäntää huorapukiksi se olisi jo pahaa vihapuhetta ja rankaistaisiin kovimmalla asteikolla eli 10 vuotta kurituskoppia heti.

    • HölmölässäNäin

      Suomi on jo lähellä Pohjois-Korean toimia tällä kansalaistemme vahtimisella ja syyttelyllä jo saavuttanut samat mittasuhteet mitä tuolla P-Koreassa on ollut aina.
      Huippua edustaa sekin että meillä on jopa laitettu joku homppelipoliisi lauma vahtaamaan kansalaisten sanomisia.

    • reter

      Halla-ahon puheejohtajavaalipropaganda vauhdissa. Maahanmuuttajiin ja homoihin kohdistetaan viha.
      Persuoikeisto yrittää vallata kommunistien palstan rasisminsa levityskanavaksi.
      Kommunistit eivät lähde suomalaisperäisten isisläisten sakkiin. Jos Soini on pettänyt persujen rasismiohjelman menkää narsisemaan persupalstalle. Soinihan tänne toi ennätysmäärän turvapaikanhakijoita.

      • VasuripaskatIltiksessä

        RKP ja vihervasurit yhteistyössä ruotsalaisten kanssa saivat miestunkeutujien vyöryn aikaan ja ruotsalaiset oikein järjestivät kyyditykset näille perkeleen karvaperseille. Kysymys onko vihervasureista kukaan edes töissäkään vaan ovat samanlaisia sossun ovien aukojia mitä nämä pirun miesmolotkin.
        Kiva puheelle tulee paskanen loppu kun kansa hermostuu keppihevostelijoitten riehumisiin.


    • nähtyonjo

      Ei kukaan enää usko Halla-ahon juttuja piti mitä kampanjoita tahansa. Turha on tulla puhumaan että rajat kiinni tai mitä tahansa kun hallitustaival näyttänyt miten käy. Mamutus vain yltyy ja vika on silti vihervasureiden. Ne valeet ovat jo kuultu eikä niitä uskota puhui niitä kuka tahansa. Tarvitaan jotain muita juttuja.

    • Kestäkää-kaverit

      Tuo Asema-aukion telttaryhmä väittää että heidät tapetaan heti jos jalallaan astuvat Irakiin. Asian tutkinut Suomen Migri on toista mieltä, samoin Irakin pääministeri.

      Kumpaako tässä nyt tosiaan pitäisi uskoa:

      a) Sotilaspalvelusta karkuun lähtenyttä velvollisuuksiensa pakoilijaa, joka piiloutuu Rautatientorilla suomalaisten suvakkien hameenhelmoihin.

      b) Irakin pääministeriä, joka avoimesti kutsuu kaikkia Irakista pakolaiseksi lähteneitä tulemaan takaisin, omaa kotimaataan jälleenrakentamaan.

      Kyseinen b-vaihtoehto, eli Irakissa asuminen, se kelpaa mainiosti niille 34 miljoonalle muulle maassa asuvalle irakilaiselle. Ei niitäkään kukaan siellä tapa. Miksi nämä meille tulleet muka tapettaisiin?

    • omistamaton

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      412
      4205
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      235
      2078
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1540
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      157
      1357
    5. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      66
      1029
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1015
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      131
      988
    8. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      232
      967
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      923
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      898
    Aihe