Aihe

Vinkki ihmisille, Suomi nousuun

KaikkiEiOleHeiltä

Kannattaa ainakin vähäks aikaa pistää Noi Jumalat, Herrat paitsioon, sivuun ja keskittyä tosissan Suomen ja ehkä maailman nousuun saamiseksi. SIllä näyttää siltä, että Jumalia, Herroja ei kiinnosta auttaa, nostaa tätä Suomea maailman kartalle takaisin, suosta ylös johon veivät. Tämä lama ja Jumalien,Herrojen ihmisten hylkääminen on nt kestänyt yli 11 vuotta. Silloin alkoi, v. 2006 Suomen ja vähän paljon muunkin maailman alasajo. syökseminen, eikä parempaa näytä olevan luvassa.

Herrat VAAN vievät oikeasti ihmisltä kaiken. Väitän, että kun jos Herroja Noita tollaisia ei olisi olemassa, niin ihmisiltä ei puuttuisi näin paljon. Nyt tuntuu, että Suomen koko ilmapiiri on viety ja lahjat kans hyvin paljon, lahjakkuus siis. meltä on viety hyvin äkkiä, tuota pikaa enemmänkin koko ihmisyys, inhimilliset olot ja asiat. Tällä tavoin Suomi ja muutkin maat ajetaan pitkäkestoiseen perikatoon, kuten tässä ennusteli jo eräs toinenkin kirjoittaja, että Suomi menee n. 200 vuodeksi tosi pahaan jama-tilaan.

Siinä on ihan turha yrittää huutaa apua, pyytää, anoa, nätisti rukoilla Herroilta yHTÄÄN mitään, sillä Herrat, Jumalat ovat tottuneet VAIN halpamaiseen, alhaiseen, ällöön ja siihen että EIVÄT anna mitään, pikemminkin vievät kuin antavat. Ei ole oikein, että ihmisiltä on viety kaikki elämän hyvät mahdollisuudet, myös mahdollisuudet edes normaali-perus-elämään- ei ole oikein, että Herrat vievät lahjamme, ihan vaikka vaan sen takia, että en ENÄÄ usko Häneen/Heihin. Siis uskon ikävä kyllä, että He ovat olemassa, mutta en usko ENÄÄ sanaakaan Heistä. Vaikka kuinka lahjamme olisivat tulleet Ylhäältä, niin väitän, että ne tulevat silti Henkimaailmasta, niiltä olennoilta. mItä parempi olento, sen paremmat lahjat ovat meillä. Jumalat EIVÄT ole tehneet vuosikymmeneen suunnilleen yHTÄÄN mitään, VAAN ovat olleet sivusta katsomassa ja itsekin ovat aikaansaaneet, että Suomesta on kohta kaikki viety.

Siinä ei oikeasti auta mitkään Hoosiannat eikä Hallelujat, VAAN pistäkäämme Herrat vähäksi aikaa sivuun ja alkakaamme yhdessä, ehkäpä muun maailman kanssa rakentamaan valtioitamme ja maailmaa. Nyt on alettava toimimaan ja PIAN, sillä varautukaa siihen, että mitä Herrat antavat, sen Herrat myös ottavat. Typerää, naurettavaa, pikkumaista. Sillä jos olisin Jumala, niin en suuttuisi ja veisi ihmisiltä kaikkea ihan vaan sen takia, että ihmiset 11 vuoden hirveästä kohtelusta, kaiken (lahjoja myöten) viemisestä, vaaroista ja kiusaamisesta johtuen eIVÄT eNÄÄ viitsi uskoa VALEISIIN eli Jumaliin, Herroihin. Sillä mitkään oikein uskontommekaan asiat ihmisten kohdalta (lupaukset meitä kohtaan) EIVÄT pidä paikkansa. Joten Herrat, Jumalat EIVÄT vieneet (ainoastaan) omiaan VAAN myös meidän ihmisten ja Henkimaailman olentojen pitkän työn, jopa elämäntyöt.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Riinan oudot selitykset

    Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    108
    10061
   2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

    "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
    Maailman menoa
    83
    3529