no se paukuttelu

onhansehauskaa

Olen 15-vuotias poika, ja uutena vuotena tuli ammuttua raketteja kaverin kanssa.Suojalasit päässä. Raketit ovat mukavaa ajanvietettä uuteen vuoteen. Kuitenkin kannatan rakettien kieltämistä normaali ihmisiltä. Kun kaupunki posauttaa tasalta pari mega jätti jytkyä taivaalle, niin on se hienompaa kuin kuluttajille suunnatut pierut. Ei ehkä yhtä kivaa. Ilotulitteista tulee pienhiukkasia, lyijyä ja muovia luontoon. Siihen menee aivan hirveät määrät rahaa ja luonnonvaroja. Jatkan paukuttelua muutamalla kympillä per vuosi niin kauan kun saa, samalla toivon että raketit kiellettäisiin kuluttajilta. Vähenisi hengitys-sairaudet ja luonnon pilaantuminen. Olen puhunut. Mielipiteitä?

6

527

Vastaukset

  • Niin no raketit ei enään niin hyviä kuin ennen mutta kuluttajille suunnatut padat paranevat vuosi vuodelta varsinkin kun tietää mistä ostaa ja mitä. On se myönnettävä että on se mukavempaa itse ampua kuin katsoa toisten ampumia vaikka tunnenkin henk.koht ammattitulittajia.

    Voisihan sitä mennä vaikka Puolaan aina joka uv missä kuluttajat saa shellejä pistellä taivaalle huoletta mutta ei ole tarvetta mennä koska patatarjonta kuluttajille vain paranee. Joskus varmaan tulee mentyä Puolaan paitsi jos joskus kouluttaudun ammattilaiseksi niin sille ei ole tarvetta.

  • Mä paukuttelen kaiken aikaa. Ei auta edes maitohappobakteerit, kun on jatkuva vuodenvaihde peräsuolessa.

  • Kaksi asiaa mitä ihmettelen tuossa paukutelussa. En todellakaan ole tylsimys mutta ne rahat jotka heittää sananmukaisesti taivaantuuliin. Se roska mikä kerääntyy. Häiriintyneet elukat..silmävammat ja pösilöt jotka hätäraketteja ampuilee. Ne jotka ei edes malta odottaa huippuhetkeen vaan apri päivää aikasemmin ampuilee. Pösilöt jotka ampuilee ihmisten ikkunoihin. Taisi tulla enemmän kuin kaksi asiaa.

  • Turhaa rahenttuhlausta

  • Kaikki on turhaa mitä ihminen ei tarvitse elääkseen. Tekin käytätte rahaa asioihin jotka ovat sitä rahan tuhlausta.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.