Meidän tiemme on Ruotsin tie!

JonesHenry

11

138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • klsdjdfskldfskldsjdskl

      Nykypoliitikkojen osaamattomuus todellakin hämmästyttää, eivät osaa tehdä mitään muuta kuin sitä samaa vanhaa paskaa mikä on jo ennestään todettu toimimattomaksi. 90-luvun lama alkoi jo neljännesvuosisata sitten eikä vieläkään osata muuta tehdä kuin leikata leikkaamasta päästyäänkin ja korottaa veroja. Syöksykierre vain syvenee tällä tavalla.
      Ruotsissa on ymmärretty että kansalaisten vaurastuminen takaa parhaiten hyvän elämän ja hyvinvointivaltion toiminnan. Kannatan Ruotsin mallia!

      • UrheiluJohtaja

        Lisää matuja ladulle, huutaa tulevaisuuden hiihtäjä.


    • HerätäMinutPainajaisesta

      Hyvinvointivaltiosta ei enää kannata puhua mitään. Se ei ole mitään hyvinvointia, että rahavirtoja ohjataan kiihtyvällä tahdilla pienituloisemmilta hyvätuloisille.

      Viimeiset vaiheet alasajo-prosessissa alkaa oleen käsillä nyt kun SOTE:lla päästään rahastamaan oikein kunnolla ja rikkaatkin voi käydä yksityislääkärillä valtion ja kuntien kustannuksella. Asiakasmaksut tosin pompsahtaa pikkuhiljaa pilviin, mikä ei koske kuin köyhää. Kohtuullisen hintainen (ennen maksuton) terveydenhoito on kohta enää pelkkä haikea muisto.

      Tieverkon yhtiöittäminen ja siihen liittyvän rahaliikenteen yksityistäminen heh, kuulostaa jotenkin niin tutulta ja sopii hyvin nykyiseen linjaan.

      Onkohan tämä vain pahaa unta?

      • Tästä_ei_herätä

        Maahan saapuneet uudet joutilaat kansanryhmät ovat elätettävissä vain jos alkuasukkaat tinkivät omasta kulutuksestaan. Eräillä on unelma, meillä muilla painajainen.


      • jfkslkfjldsls

        Terveyskeskusten käyntimaksut tulivat käyttöön 90-luvulla niinkuin moni muukin ennen vain verovaroista kustannettu asia. Nyt on maksettu terveydenhoidostakin kahteen kertaan jo 25 vuotta eikä kukaan ole saanut tähän vääryyteen muutosta!
        Niinpä poliitikot ovat koko ajan hivuttaneet yhä lisää vääryyksiä entisten lisäksi kansalaisten kärsittäväksi, aina perusteena on että onhan tuossa toisessakin asiassa käyttömaksu, miksei tästä uudestakin asiasta voisi maksaa...

        Ennen veroja perusteltiin sillä että saatiin vastineeksi yhteiskunnan tuottamia palveluja esim. koulutus ja terveydenhuolto. Nyt sitäkään ei saada maksamatta lisää joten miksi veroja edelleen kerätään kun ei saada mitään vastineeksi??!! Tuplaveloitus jokakohdassa ja valtio siltikin valittaa rahapulaa! Onko suomen valtio maailman pahin tuhlari vai muuten vaan maailman tyhmin rahankäyttäjä??!!


      • Tämä on suoraan Orwellilaisesta oppikirjasta toteutettavaa alasajoa ja totalitääristä valvontapolitiikkaa, jossa yhteiskunnan yläluokka valvoo alistettuja ja kaiken toivonsa paremmasta elämästä menettäitä ihmisraunioita.
        Nyt on jo selkeästi nähtävissä tuloksia tuosta tehokkaasta politiikasta.

        Kansalaiset käyvät yhä kovemmin asein toinen toistaan vastaan kilpaillessaan niistä vähistä vihreistä oksista, joita enää on tarjolla.
        Ne, joista hyvinvointiyhteiskunnan ennen kaikkea tulisi kerätyillä verovaroilla huolehtia, on poljettu jalkoihin ja jätetään vähitellen yhä lisääntyvillä kiristystoimenpiteillä täysin heitteille ja tämä politiikka näyttää purevan myös kansalaisiin.
        Edustuksellista demokratiaa ei enää ole, on vain konsensus niiltä osin, joka tukee eliitin paremminvointia, muulle väestölle annetaan päivittäin uusia "aseita" minä-minä asenteen lujittamiseksi ja nöyryytettyjen nöyryyttämiseksi.
        Inhimillisyys ja moraali on unohdettu, mutta valvontaa ja kiritystä vastaavsati lisätty kaikin mahdollisin keinoin.
        Kaiken kaikkiaan kansa on lamautettu ja hajoitettu niin, ettei sen voimavarat riitä enää muuhun kuin toinen toisensa syyttelemiseen ja tätä suuntautsta pönkitetään erilaisilla tutkimuksilla, jotka tehdään kunkin "tilaajan" tavotteiden mukaisesti.

        Mutta eliitillä on kuitenkin satavuotisjuhlat, kutsuasylumeineen, siinä ei säästellä, senkin juhan rahoitus voidaan kattaa yhteiskunnan jalkoihinsa polkemien syyllistettyjen kirityksillä.


      • sivariksi.vaan.kaikki

        Tuo meno on alkanut kostautua mm. siviilipalveluksen lisääntymisellä. Koetaan että tällaista maata ei kannata enää puolustaakaan mikä käy eliitin voimin omia kansalaisia vastaan taloudellisella ja henkiselläkin sortamisella. Ja se on ihan oikein, puolustakoon eliitti sitten ihan itse mahdollisessa sodassakin omia etujaan.


      • EiIKINÄ
        sivariksi.vaan.kaikki kirjoitti:

        Tuo meno on alkanut kostautua mm. siviilipalveluksen lisääntymisellä. Koetaan että tällaista maata ei kannata enää puolustaakaan mikä käy eliitin voimin omia kansalaisia vastaan taloudellisella ja henkiselläkin sortamisella. Ja se on ihan oikein, puolustakoon eliitti sitten ihan itse mahdollisessa sodassakin omia etujaan.

        Sivarius on sukupuolten eriarvoisuuteen perustuvaa palkatonta pakkotyötä, kuten myös varusmiesmiehenä olo, kumpi valita tahansa, niin annat hyväksynnän orjuuttamisellesi. Paras protesti on haistattaa paskat koko systeemille ja hankkia vapautus.


    • Talvisodanhenki

      Ei ole.

    • Automaattinen työlupa, JOS on esittää työtarjous!
      Mitä työtarjousta siihen meillä tarvitaan, asylum takaa paljon paremmat palvelut ja eikö meillä ole juuri korostettu, että tätä tarvitaan, vai onko se vain EK:n näkemys?

    • HommaMuu

      Paljon uusia, hyvin tuottavia, yrityksiä myydään ulkomaille. Miksi Suomeen ei osteta tuottavia yrityksiä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5369
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3457
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1582
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      195
      1503
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1013
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe