Jeesuksen paluu Raamatussa

AikaOnLyhytNyt

Yksi suurimmista mysteereistä Raamatussa koskee Jeesuksen Kristuksen paluun ajoitusta maan päälle. Vaikka Raamattu kertoo meille, ettei kukaan tiedä tuntia ja päivää, milloin Herra tulee palaamaan, Raamattu on täynnä monia merkkejä, joita voimme käyttää arvioidessamme, miten lähellä olemme Hänen paluunsa ajankohtaa.

Kuten olet aikeissa lukea, monet Kristuksen paluun merkit on selvästi nähtävissä maailmassa tänään, muistuttamassa meitä, että Hän voi tulla millä hetkellä tahansa!

Merkit ovat seuraavat:
1. On oleva pilkkaajia - Raamattu kertoo meille yhden lopun(ajan) avainmerkeistä, että tulee olemaan ihmisiä, epäillen Kristuksen paluun koskaan tapahtuvan. 2 Piet. 3:3-4. Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta."

2. Ihmiskunta kykenee ylittämään maapallon nopeasti ja tiede kehittyy - Dan.12:4: Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat (alkukieli, käyttää sanaa shotet=kiertää maata), ja ymmärrys lisääntyy.

3. Vaaralliset ajat ovat tulossa ihmiskunnalle - 2. Tim.3:1 Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja.

4. Ihmiskunta kieltää, että Jumala kerran hukutti maan - 2.Piet. 3:5-6: Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen.

5. Maa ui väkivallan meressä - Kuten oli Nooan päivinä (Luuk.17:26), niin tulee olemaan lopussa. Millainen oli maa Nooan aikana? Ei muuta kuin katso 1.Moos. 6:11: Mutta maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa.

6. On oleva sotia yli maapallon - Mark.13:8: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, tulee maanjäristyksiä monin paikoin, tulee nälänhätää. Tämä on synnytystuskien alkua.

7. Ihmiskunnalla on kyky tuhota kaikki elämä planeetalla - Ainutlaatuista meidän sukupolvellemme, tämä profetia ei olisi voinut täyttyä ennen massatuhoaseiden kehittymistä, kuten ydinpommi. Matt.24:22 Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään.

8. Kuolettavat sairaudet rehottavat - Matteus 24:7: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja ruttoa ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.

9. Nälänhätää on yleisesti - Matteus 24:7: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja ruttoa ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.

10. Maanjäristyksiä tulee tapahtumaan maailmanlaajuisesti - Matteus 24:7: Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja ruttoa ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.

11. Tulee rajuja sääilmiöitä - Luuk.21:25: Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.

12. Lapset ovat tottelemattomia ja kapinallisia - 2.Tim.3:2: Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita,

13. Kristittyjä vihataan uskonsa tähden Kristukseen - Luuk-21:7: 17 ja te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden.
Jatkuu..
http://www.reinosav.net/time_of_return.htm

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lettas

      Olet oikeassa. Jeesuken paluu on lähempänä kuin koskaan. Elämme lopunajan loppuaikaa. Israelin tilannetta kannattaa seurata. Kun Israel petetään ja sen kanssa tehdään väärä rauha, sen jälkeen antikristus ilmestyy rauhantekijänä ja talousongelmien pelastajan alkaa Jaakobin ahdistus. Siitä ei enää kauaa mene jos kolmas temppelikin on jo valmis....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2021
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1932
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1515
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe