Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kirkko, ulkokultainen vedätys

TurhatLupaukset

ÄLKÄÄ antako Kirkolle ENÄÄ YHTÄÄN mitään rahaa, KOSKA he käyttävät sen vaan kalliisiin kokouspaikkoihin, kalliisiin "kansallisaarteisiin" (lisää kuvia kumarrettavaksi Kirkkosaleihin), kalliisiin palkkoihin. Kun jos Kirkko EI elä edes sillä, että yli 70 % suomalaisista kuuluu Kirkkoon, niin EI ole mitään asiaa viedä Valtiolta rahaa, huimia summia per vuosi, ihan vaan sen takia, ETTÄ eivät auta, hädässäkään olevia vuosikausienkaan aikana ja ETTÄ valehtelevat Jumalista Hyviä yms. yms. vuosisadoista toiseen.
ÄLKÄÄ antako Kirkolle ENÄÄ rahaa, jos ei heille riitä, että vievät melkein kaikilta suomalaisilta. Pyytäkää, ottakaa lahjoitusrahanne takaisin, vielä kun jos voitte. Sillä Kirkko kusettaa kuten Herransakin Jumalat (kristittyjen). Oikeasti, miksi ruokkia ikuisesti käenpoikasia, jotka syrjäyttävät koko kansan, EIVÄTKÄ anna tai auta mitään?!

3

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lisää veroja kirkolle


      halleluujaa

    • Lällymeholo

      Niin minunkin silmäni on avautunut sille mitä peliä EVLUT kirkko harjoittaa. Sillä on valtavasti omaisuutta ja käteistä rahaa ja arvopapereita ja yhä se vain kerää kansalta varoja muka lähetys työhönsä. Esm EVLUT kirkon omaisuudeksi arvioidaan noin 3 miljardia eurooa. Se omistaa Suomen metsistä noin 0.7% lisäksi tieenkin kirkko rakennukset ja seurakunta kodit ym rakewnnukset. Jo kiinteistöjen kunnosa pitoon kuluu vuosittain noin 180 miljoonaae. Kirkko yrittää jatkuvasti kerätä jäseniltään kolehteina ym keräys muotoina rahaa. Miksi se ei käytä jätti omaisuuttaan esm nälän poistamiseksi maailmasta. Jokainen lahjoituksemme jonka kirkolle lahjoitamme auttaa kirkkoa pitämään jätti omaisuutensa koskemattomana sen omassa hallussaan. Tavallaan me lahjoitus varoillamme autamme rikasta kirkkoamme.
      Voit tarkistaa nämä tiedot Gooklettamalla "Kirkon varallisuus". Tai, "Kirkon omaisuus" tuulet hämmästymään. Aloittaja on oikeassa!!

      • Lällymeholo2

        Jatkoksi edellisen. Sama hengellinen pöhötystauti vaivaa esm Katollisia kirkkoja. Paavin vatikaanissa, kerrotaan olevan ihan satumaiset kulta aarre varastot ja muuta seisovaa pää omaa pitkin maapallon. Olemmeko kokonaan unohtaneet ne kirstilliset arvot joista kirkkojemme pää jehut on meille vuosi tuhannet saarnanneet. Näitä arvojahan on rakkaus, anteeksi antamus, laupeus ym hyvät asiat. Vuosi tuhannet on meille puhuttu köyhien auttamisesta. Se on niin hyvä ja helppo puhua kun oma maha on täysi.
        Kirkkojen omaisuus ja omaisuudet pitäs kiireesi evakuoida valtioille ja nämä omaisuudet ja rahat köyhien attamiseen, varsinkin nälän poistamiseen maailmasta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      66
      1234
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe