Aihe

Kirkko, ulkokultainen vedätys

TurhatLupaukset

ÄLKÄÄ antako Kirkolle ENÄÄ YHTÄÄN mitään rahaa, KOSKA he käyttävät sen vaan kalliisiin kokouspaikkoihin, kalliisiin "kansallisaarteisiin" (lisää kuvia kumarrettavaksi Kirkkosaleihin), kalliisiin palkkoihin. Kun jos Kirkko EI elä edes sillä, että yli 70 % suomalaisista kuuluu Kirkkoon, niin EI ole mitään asiaa viedä Valtiolta rahaa, huimia summia per vuosi, ihan vaan sen takia, ETTÄ eivät auta, hädässäkään olevia vuosikausienkaan aikana ja ETTÄ valehtelevat Jumalista Hyviä yms. yms. vuosisadoista toiseen.
ÄLKÄÄ antako Kirkolle ENÄÄ rahaa, jos ei heille riitä, että vievät melkein kaikilta suomalaisilta. Pyytäkää, ottakaa lahjoitusrahanne takaisin, vielä kun jos voitte. Sillä Kirkko kusettaa kuten Herransakin Jumalat (kristittyjen). Oikeasti, miksi ruokkia ikuisesti käenpoikasia, jotka syrjäyttävät koko kansan, EIVÄTKÄ anna tai auta mitään?!

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • lisää veroja kirkolle

   halleluujaa

  • Lällymeholo

   Niin minunkin silmäni on avautunut sille mitä peliä EVLUT kirkko harjoittaa. Sillä on valtavasti omaisuutta ja käteistä rahaa ja arvopapereita ja yhä se vain kerää kansalta varoja muka lähetys työhönsä. Esm EVLUT kirkon omaisuudeksi arvioidaan noin 3 miljardia eurooa. Se omistaa Suomen metsistä noin 0.7% lisäksi tieenkin kirkko rakennukset ja seurakunta kodit ym rakewnnukset. Jo kiinteistöjen kunnosa pitoon kuluu vuosittain noin 180 miljoonaae. Kirkko yrittää jatkuvasti kerätä jäseniltään kolehteina ym keräys muotoina rahaa. Miksi se ei käytä jätti omaisuuttaan esm nälän poistamiseksi maailmasta. Jokainen lahjoituksemme jonka kirkolle lahjoitamme auttaa kirkkoa pitämään jätti omaisuutensa koskemattomana sen omassa hallussaan. Tavallaan me lahjoitus varoillamme autamme rikasta kirkkoamme.
   Voit tarkistaa nämä tiedot Gooklettamalla "Kirkon varallisuus". Tai, "Kirkon omaisuus" tuulet hämmästymään. Aloittaja on oikeassa!!

   • Lällymeholo2

    Jatkoksi edellisen. Sama hengellinen pöhötystauti vaivaa esm Katollisia kirkkoja. Paavin vatikaanissa, kerrotaan olevan ihan satumaiset kulta aarre varastot ja muuta seisovaa pää omaa pitkin maapallon. Olemmeko kokonaan unohtaneet ne kirstilliset arvot joista kirkkojemme pää jehut on meille vuosi tuhannet saarnanneet. Näitä arvojahan on rakkaus, anteeksi antamus, laupeus ym hyvät asiat. Vuosi tuhannet on meille puhuttu köyhien auttamisesta. Se on niin hyvä ja helppo puhua kun oma maha on täysi.
    Kirkkojen omaisuus ja omaisuudet pitäs kiireesi evakuoida valtioille ja nämä omaisuudet ja rahat köyhien attamiseen, varsinkin nälän poistamiseen maailmasta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   623
   30371
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   305
   22553
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14127
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11230
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   95
   8325